Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Nerina τι να πω... Σαν ένα κακό όνειρο είναι όλο αυτό... Χρειάζεσαι χρόνο και θα έρθουν μέρες που πραγματικά θα υποφέρεις. Για αυτές τις μέρες εμείς θα είμαστε εδώ με ενδιαφέρον και τρυφερότητα. Και κάποια μέρα θα ξαναβγεί ο ήλιος και θα απολαύσεις τη ζωή σου με συντροφικότητα και αγάπη όπως αξίζει σε όλους μας. Μεγάλη αγκαλιά ❤️

Δημοσίευση

@Nerina επίσης σορυ που μίλησα τόσο ωμά. Ελπίζω να μην σε στεναχωρησα περισσότερο. Από συναισθηματική άποψη ξέρω ότι χρειάζεσαι κυρίως μια αγκαλιά και στην δίνω απλόχερα και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς. Εννοείται ότι θα κλάψεις και θα πέσεις στα πατώματα και όλα (όλες μας έχουμε περάσει κάτι σχετικό). Εύχομαι όμως να σταθείς γρήγορα ξανά στα πόδια σου πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη! 

Χέσε εννοείται τη μικρή κοινωνία. Να κοιτάξουν την καμπούρα τους , κι εσύ να κοιτάξεις τον εαυτό σου και τι είναι καλύτερο για εσένα ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου!! Μην αγχωνεσαι!!! Τον επομενο μηνα θα εισαι εγκυος!! Θα αυξανονται οι εγκυουλες του θεματος της εξωσωματικης!! 🥰

Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Yrw είπε:

Τέλειαααα. Συγχαρητήρια.. η καλύτερη εξέλιξη της ημέρας.. Άμα πάς τώρα για χοριακή μέχρι το απόγευμα αν όχι αύριο πρωί θα έχεις αποτελέσματα... Συγχαρητήρια ..!!! Αυτα τα τεστ εχω και εγώ δεν υποτίθεται ότι είναι και πρώωρης ανίχνευσης ?

Ευχαριστώ παρα πολύ!! Δεν ξέρω αν είναι πρώωρης ανίχνευσης να σου πω την αλήθεια 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Θερμά συγχαρητήρια @Pinacolada!!!!!!!!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου,, λυπάμαι πολύ για την δική σου εξέλιξη. Να είσαι δυνατή 

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

ΑΑΑαααααααααααααααααααα με το καλόοοοοοοοοοο!!!! Τρέχα για χοριακή!!!! Hometest και τόσο κόκκινη θα είναι προς το τριψήφιο!!!!!

Με χοριακή πάνω απο 1500-2000 μονάδες φαίνεται σάκος κ ίσως εμβρυικά στοιχεία. Πόσο θα είσαι τότε;

Βρε αγάπη μου γλυκιά εχθές δεν έκανες χοριακή; Πήγες πάλι στο Ιασώ; Τι νούμερο βγήκε; Στις 48 ώρες ελέγχουμε πάλι όχι στο 24ωρο..

Ευχαριστώ πολύ!! Μέσα έπεσες!! Προς το τριψήφιο!!! 92,03

στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Συγχαρητηρια!!!! Με το καλο μια μεγαλη χοριακη!!!!!! 🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κ όμως είδες εφόσον υπάρχουν επαφές πάντα υπάρχει ελπίδα κ είσαι η τρανή απόδειξη!!! Μπορεί το πρώτο να σας παίδεψε αλλά το δεύτερο είπε να κάνει αμέσως την εμφάνιση του 😊 Ναι σωστά πάνε καλύτερα αύριο κ μετά Δευτέρα, ΄έτσι κ αλλιώς από την γραμμή είσαι καρασίγουρα έγκυος 🥰

Εγώ κορίτσι μου ετοιμάζομαι για δεύτερη εμβρυομεταφορ΄ά. Σμρ έχω ξανά υπέρηχο κ αν όλα πάνε καλά 23-24 του μήνα θα την κάνουμε!!!

Κορ΄ιτσι μου πόσο βγήκε δλδ? Αν κ κακώς έκανες σμρ θέλει 2 μέρες για να δεις διπλασιασμό. Έκτος αν έπεσε από το 17 πιο κάτω οπότε πρόκειται για βιοχημική 😕

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Έλα ρε!! Τα κατάφερε ο μπαγασας! 😂 Μια υπέροχη εγκυμοσύνη εύχομαι! Πητ Φεβρουαρίου έχεις λογικά αλλά έχουμε χώρο στην παρέα του Ιανουαρίου για νέες εγγραφές, απλώς έχασες το early bird fee! 😘

🤣🤣🤣Καλά δεν θα πιστεύει ότι είναι δικό του!!!! Ελπίζω να του μοιαζει κ αυτό να γλυτώσουμε τα τεστ πατροτητας!! Ναι αν είναι έρθουμε στο θέματα κι σας με τα κορίτσια του μήνα!! Μήπως όλες μαζί μας κάνετε καλύτερη τιμή;;; 🤣

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

@Pinacolada είμαι πολύ καλά κορίτσι μου, σήμερα το πρωί έκανα εξέταση προγεστερόνης που μου ζήτησε ο γιατρός (μόλις μου έστειλαν τα αποτελέσματα, είναι στο 0,50 οπότε θεωρώ πως είναι οκ για να ξεκινήσω τεχνητό κύκλο με prolutex και vasclor) και σε λίγη ώρα έχω και τον υπέρηχο. Αν είναι καλά κι εκεί με μορφολογία και πάχος ενδομητρίου, πρώτα ο θεός 🙏, ξεκινάω τα φάρμακα και από βδομάδα πάω για την ετ.! 

Μπράβο κορίτσι μου!!! Τέλεια να πάνε όλα να έρθουν και να φωλιάσουν τα σποράκια σου!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μουυυ! Ήρθε τόσο εύκολα αυτή τη φορά ❤️ και ο σύζυγος δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσει τον μαραθώνιο από βδομάδα 😂 περιμένουμε την αντίδραση του 😂😂

Ευχαριστώ πολύ!! Είμαι σίγουρη δεν θα το πιστεύει!!! Θα του το πω το βράδυ ή αν τα καταφέρω κ κρατηθώ μεθαύριο στη γιορτή του πατέρα!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

@Pinacoladaε καλά τώρα!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!! Έρχεται το 2ο!!! Περιμένουμε χοριακή!!!

Ναι ρε φιλεεεεεε

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Ευχαριστώ παρα πολύ!! Δεν ξέρω αν είναι πρώωρης ανίχνευσης να σου πω την αλήθεια 

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου,, λυπάμαι πολύ για την δική σου εξέλιξη. Να είσαι δυνατή 

Ευχαριστώ πολύ!! Μέσα έπεσες!! Προς το τριψήφιο!!! 92,03

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! 

🤣🤣🤣Καλά δεν θα πιστεύει ότι είναι δικό του!!!! Ελπίζω να του μοιαζει κ αυτό να γλυτώσουμε τα τεστ πατροτητας!! Ναι αν είναι έρθουμε στο θέματα κι σας με τα κορίτσια του μήνα!! Μήπως όλες μαζί μας κάνετε καλύτερη τιμή;;; 🤣

Μπράβο κορίτσι μου!!! Τέλεια να πάνε όλα να έρθουν και να φωλιάσουν τα σποράκια σου!! 

Ευχαριστώ πολύ!! Είμαι σίγουρη δεν θα το πιστεύει!!! Θα του το πω το βράδυ ή αν τα καταφέρω κ κρατηθώ μεθαύριο στη γιορτή του πατέρα!!! 

Ναι ρε φιλεεεεεε

Με το καλο κοριτσι μου ❤️❤️❤️❤️ να πανε ολα καλα και να κρατησετε στην αγκαλια σας το μωρακι.

Δημοσίευση

Εμεις σε αλλα νεα ειχαμε κατι αναποδιες αυτον τον μηνα και δεν ειχαμε τοσες επαφες. Στις γονιμες ειχα μονο μια την ημερα της ωορρηξιας. Οποτε δεν ελπιζω σε πολλα. Πανω κατω περιμενω σε μια εβδομαδα.

Δημοσίευση

@PinacoladaΣυγχαρητήρια πολύ χαρμόσυνα τα νέα σου! Δεν ήξερα την ιστορία σου αλλά διάβασα ότι είχες δυσκολευτεί τη πρώτη φορά..πολύ χαίρομαι που όλα τώρα ήρθαν εύκολα..μας δίνεις ελπίδα..όλα να πάνε καλά..

❤️ Πολύ ωραία ιδέα να το πεις στον άνδρα σου τη μέρα του πατέρα...

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια μου! Στα δικά μου νέα!

Όλα καλά!!! Και οι πρωινές εξετάσεις και ο μεσημεριανός υπέρηχος! 

Ξεκινάω αύριο πέρα από τα οιστρογόνα και την προγεστερόνη. 

Πρώτα ο Θεός 19/06 ημέρα Πέμπτη 12:30 η ώρα δύο εμβρυάκια θα φωλιάσουν στην κοιλίτσα μου. Ο γιατρός συμφώνησε για τα δύο οπότε πάμε γερά..

@Παρασκευαιδου να ετοιμάζεσαι για μεγάααααλο ταγκάρισμα τέλος του μήνα που είναο τα γενέθλια σου.. Με κομφετί και μπαλόνια.. 🎉🎈

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Πρώτα ο Θεός 19/06 ημέρα Πέμπτη 12:30 η ώρα δύο εμβρυάκια θα φωλιάσουν στην κοιλίτσα μου. Ο γιατρός συμφώνησε για τα δύο οπότε πάμε γερά..

@Παρασκευαιδου να ετοιμάζεσαι για μεγάααααλο ταγκάρισμα τέλος του μήνα που είναο τα γενέθλια σου.. Με κομφετί και μπαλόνια.. 🎉🎈

Τέλεια!!!! Μπράβο ρε κορίτσι πάρα πολύ χαίρομαι!!!!! Θα είσαι ή το τελευταίο τεστακι του Ιουνίου ή το πρώτο του Ιουλίου!!!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Τέλεια!!!! Μπράβο ρε κορίτσι πάρα πολύ χαίρομαι!!!!! Θα είσαι ή το τελευταίο τεστακι του Ιουνίου ή το πρώτο του Ιουλίου!!!!!!! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!!

Νομίζω θα είμαι το τελευταίο τεστάκι του Ιουνίου.. 🤭😆 και συγκεκριμένα η χοριακή θα πέσει 27 Ιουνίου.. γενέθλια μέρα της @Παρασκευαιδου 🫶🏻 

καλά.. 27 μπορεί και όχι γιατί είναι λίγο νωρίς, αλλά 30/06 τελευταία μέρα του μήνα σίγουρα..!!! 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Όλα θα πάνε καλά. Σε λίγο θα είσαι μανούλα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Άντε τέλεια..Πίστευω η Επόμενη είσαι!!! ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Χοριακη 92,03! Βάζω τον μικρό γ ύπνο κ σας απαντάω κορίτσια 

Ποτε μας το ειπες πως θα αρχισετε προσπαθειες ποτε εστειλες θετικη χοριακη χαμπαρι δεν πηρα  😂

με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Εμεις σε αλλα νεα ειχαμε κατι αναποδιες αυτον τον μηνα και δεν ειχαμε τοσες επαφες. Στις γονιμες ειχα μονο μια την ημερα της ωορρηξιας. Οποτε δεν ελπιζω σε πολλα. Πανω κατω περιμενω σε μια εβδομαδα.

Μην το λες… Πέρυσι με μια επαφή έμεινα έγκυος άσχετα που δεν προχώρησε κ τώρα με 2. Κ μάλιστα χωρίς να ξέρω πότε έγινε η ωορρηξία…. 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μην το λες… Πέρυσι με μια επαφή έμεινα έγκυος άσχετα που δεν προχώρησε κ τώρα με 2. Κ μάλιστα χωρίς να ξέρω πότε έγινε η ωορρηξία…. 

Λες; μακαρι το θελουμε πολυ και η δυο.

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Με το καλό κορίτσι μου 🩷 🩷 🙏🙏🙏 όλα να πάνε καλά!!!!

Η Παναγία μαζί σου!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια !!καλό Σαββατοκύριακο..εχθές έκλεισαν τα σχολεία,τελείωσαν και οι δραστηριότητες των παιδιών!! επιτέλους ώρα για ξεκούραση 😊🩷 την χρειάζομαι... ειδικά τώρα!🥰 

Δευτέρα αυχενική🙏 ❣️ μακάρι να πάνε όλα καλά!!θα δω και φύλο αν είναι αγοράκι σίγουρα 🤣 στα αγόρια μου το μάθαινα από την αυχενική καθώς κάτι προεξείχε ! Βέβαια γερό να είναι πρώτα από όλα 🙏 πείτε μου κάποια αν έχει ένστικτο για το φύλο του μωρού; @Παρασκευαιδου Ζαίρα εσύ;;;;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!καλό Σαββατοκύριακο..εχθές έκλεισαν τα σχολεία,τελείωσαν και οι δραστηριότητες των παιδιών!! επιτέλους ώρα για ξεκούραση 😊🩷 την χρειάζομαι... ειδικά τώρα!🥰 

Δευτέρα αυχενική🙏 ❣️ μακάρι να πάνε όλα καλά!!θα δω και φύλο αν είναι αγοράκι σίγουρα 🤣 στα αγόρια μου το μάθαινα από την αυχενική καθώς κάτι προεξείχε ! Βέβαια γερό να είναι πρώτα από όλα 🙏

Με το καλό Μαρινα μου! Πόσο θα είσαι την Δευτέρα;; Εγώ στην κόρη μου είχα κάνει 12+2 και μου είπε κοριτσάκι με σιγουριά. Τώρα λογικά πάλι 12+2 θα την κάνω..

Δημοσίευση
στις On 13/6/2025 at 10:12 ΠΜ, ο/η Yrw είπε:

Καλημέρααα,

Αστα... Τέτοια συμπτωματα απίστευτα , εγώ μέχρι πριν τη παλλινδρ΄όμηση κυριολεκτικα είχα έναν σφάχτη στη μέση δεξια πήγαινα τουαλέτα και να την ερχότανε κατευθειαν και μάλιστα κατευθειαν με πολυ ροη.. Έπειτα έχει αλλάξει όσο το σύστημα.. Πραγματικά τέτοια συμπτώματα ούτε τότε..!! Ειλικρινά δεν μπορώ άλλο να τα κοιτάω , κάτι πρέπει να κάνω να το αποβάλλω απο πάνω μου και εγώ και όλες.. Είναι ψυχοφθόρο τρελάαααα.. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. εχθές που ήρθε όλη μέρα κάτι σταγονες ρόζ και λεω βρε λες και σήμερα εχει ξεκινήσει δειλα δειλα .. Τερμα κάθε φορά που θα σκέφτομαι σύμπτωμα θα σκέφτομαι εσένα  και ότι μου είπες😍 ... Μήπως να το κοιτάξω και εγώ πρέπει.? Ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ακόμα για εξετ΄΄ασεις μετα από μια παλλίνδρομη και ότι είμαι μια χαρα με κάποιες εξετάσεις που είχαμε κάνει, έχω κάνει και θρομβοφιλίας και έκανα ενέσεις στην πρώτη κύηση στην αρχη αλλά μετά μου τισ σταμάτησε ,μου ε΄΄ιπε οτι δεν είχε πιαστει καλά και σταμάτησε η καρδούλα του..

Έλα κορίτσι μου, τα συμπτώματα πολλές φορές είναι εκεί να παίζουν με τα νεύρα μας ...όσο αφορά το να ψαχτείς..εγώ και με τη πρώτη αποβολή άρχισα να ψάχνομαι και ο γυναικολόγος με ¨'εσπρωξε"προς αυτή τη κατεύθυνση..

Θα σου πρότεινα χωρίς άγχος και πανικό να δεις κάποια πράγματα..όπως ενδοκρινολογικό έλεγχο νομίζω για αρχή καλά είναι αλλά συμβουλέψου τον γυναικολόγο σου πρώτα..είχες κάνει καρυότυπο το εμβρυάκι; 

Δημοσίευση

Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια, όσες είστε θάλασσα σας ζηελυώ..εγώ δουλεύω και σήμερα και αύριο..

Δυστυχώς σήμερα έκανα ένα πρώιμο τέστ ανίχνευσης εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό..Είχα κάνει και τεστ ωορηξίας άρα ξέρω με ακρίβεια πότε έγινε..5 Ιούνη είχα ωορηξία..υποτίθεται σήμερα είμαι 6 μέρες πριν την αναμεν΄όμενη περίοδο..καλό ΄ήταν να περίμενα αύριο αλλά είπαμε είμαι ανυπόμονη @Yrw..

Το θέμα είναι ΄΄οτι πιστεύω ότι δεν είμαι έγκυος κορίτσια και ξύπνησα πολύ απογοητευμένη..Ενώ κα΄πως καλά ήμουν το τελευταίο διάστημα τρέμω την περίοδο με πάει πίσω ψυχολογικά..

Ξύπνησα μέσα στην μαυρίλα..Γιατί να είναι τόσο δύσκολο ρε κορίτσια ;; Σήμερα όπως είπα δουλεύω..δεν μπορώ να πάω πουθενα να χαλαρωσω..τις προηγουμενες 2 φορες είχα μείνει έγκυος μετά από διακοπές..λέτε να πάω κανενα ταξιδάκι να ηρεμήσει το σώμα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια,εμείς το βραδυ περάσαμε λίγο δύσκολα,ξυπνούσα συνέχεια εγώ ήμουν πτώμα γιατί χθες είχα την φαεινή ιδέα να μαγειρέψω 2 φαγητά και το ένα ήταν μουσακάς οπότε καταλαβαίνετε πόση ώρα μου πήρε.  Σήμερα είχαμε κανονίσει με τις άλλες μαμάδες από την τάξη του γιου μου και πήγαμε για καφέ να παίξουν τα παιδιά,πήρα και την μπέμπα και ήταν κυρία.  @Maria98 περαστικά στην μικρούλα σας, κάνε κουράγιο γιατί είναι δύσκολο να βλέπεις να τρυπανε ενα τοσα δα μωράκι.  Τα περασα με τον γιο μου,απο 24 ημερών ξεκίνησαν νοσηλείες. Φαντάσου είναι 9 χρονων και έχει νοσηλευτει 9-10 φορές και η μία εξ αυτών ήταν 11 μέρες.  Επειδή είναι τόσο μωράκι το κρατήσανε. Καμία ιωσουλα θα είναι απλά θέλουν να σιγουρευτουν και οι γιατροί. Να μας ενημερώνεις!
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσάκι μου...Θα πάω σίγουρα , το συζήτησα και με το άντρα μου και ειναι μαζί μου σε αυτό..Οπότε περι΄μ΄ένω να τελείωσει και μετά επίσκεψη.. Αλλά κυριώς ηρεμία πρέπει να βρούμε τρόπο χαλάρωσης οπωσδήποτε και να βρώ κάτι να μην το σκέφτομαι όλη μέρα..
    • @Rena92 τι στο καλο;ιωσεις ιουνιο μηνα;;Περαστηκα μας!!! @Zelda κοριτσια κ εμενα μου το παιζει πολυ δυσκολη με το φαγητο πλεον,θελει γενικα φαγητα που πιανει με τα χερια της οχι πιρουνια κουταλια κλπ κ φυσικα την μια μερα αγαπαμε κατο την αλλη ουτε να το δοκιμασουμε🙄 παιδικο απο τον σεπτεμβρη του 26 πλεον θα την στειλω πρωτη φορα που θα γινει 3.
    • Ο σύντροφός σου κορίτσι μου είναι κυρίως ψυχικά εξαρτημένος από τους γονείς του. Αυτοί είναι το στήριγμα του και το καταφύγιο του. Μόλις λύγισες στην προσπάθεια για παιδί έψαξες εκείνον όπως κάθε υγιής ψυχικά ενήλικος θα στρεφοταν στο σύντροφο του. Εκείνος κρύφτηκε στους γονείς του. Δεν είναι μια υγιής αντίδραση όμως και οι γονείς για να τον κρύβουν και να μην τον θέτουν προ των ευθυνών του σημαίνει ότι ξέρουν πως το παιδί τους δεν μπορεί να σηκώσει βάρος μόνος του. Παιδί τους είναι τον ξέρουν, σε είδαν και εσένα συγκρουσιακη ενώ οι ίδιοι προφανώς μην έχοντας εμπιστοσύνη στο παιδί τους ψάχνουν μια νύφη η οποία θα είναι ο ενήλικας στη σχέση και μέσω αυτής να βοηθηθεί το παιδί τους να σταθεί στα πόδια του. Μην επιμένεις δεν φταις σε τίποτα αλλά κλείδωσε η ψυχή του στην αδυναμία του να ωριμάσει. Εσύ τουλάχιστον χωρίζετε και δε θα έχεις την ευθύνη του αλλά οι γονείς έχουν πολλά να τραβήξουν ακόμα. Αυτές οι οικογένειες με σχέσεις εξάρτησης δεν ησυχάζουν ποτε. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...