Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Zelda είπε:

Αν και δεν μπορώ να μην εμπιστευτώ την χοριακη στη δεύτερη φωτογραφία το βλέπω θετικό. Πότε έκανες χοριακη; Πόσες μέρες μετά την πρόκληση; Και πόσο ήταν το αποτέλεσμα;

2.9 ήταν 

εκανα την 28η ημέρα

τρεμω ολόκληρη. Βγαίνουν αυτά τα τεστ λάθος; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

2.9 ήταν 

εκανα την 28η ημέρα

Και πόσες μέρες μετά την πρόκληση ήταν; Τώρα σε ποια μέρα του κύκλου είσαι και πόσες μέρες κρατάει ο κύκλος σου συνήθως; 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια βοήθεια. 
πειτε μου.

απαντηστε μου κάποια.

βοηθεια 

IMG_0099.jpeg

IMG_0098.jpeg

Κορίτσι μου είχες λίγο αίμα μέρες πριν και από τότε τίποτα; Πήγαινε για μια χοριακη άμεσα! Μόνο εκείνη θα σου δώσει ξεκάθαρο αποτέλεσμα! Πάντως τα τεστακια φαίνονται θετικά 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Και πόσες μέρες μετά την πρόκληση ήταν; Τώρα σε ποια μέρα του κύκλου είσαι και πόσες μέρες κρατάει ο κύκλος σου συνήθως; 

Ο κύκλος μου κρατάει από 28 μέχρι 40 μέρες.

Ο γιατρός με έβλεπε κατά τη διάρκεια αλλά δεν μου έκανε ένεση καθώς είπε «ξεκινήστε επαφές» και αν δεν κανείς ωορρηξία ως μεθαύριο τότε θα κάνουμε.

Εκανα ωορρηξία.

Επειτα, κάναμε μετά από 7 μέρες χοριακη ήταν 2.8 , ο γιατρός είπε δεν πειράζει, την επόμενη φορά, και μετά ξανά εκανα τεστ και ήταν αρνητικά.

Χθες, πονούσε η κοιλιά μου πολύ, εκανα σήμερα τεστ το μεσημέρι, ήταν το τελευταίο μου που είχα σπίτι και είδα αυτό.

Στην αρχή δεν το είδα καλά, μετά το ξανά κοιτάω, δε μπορούσα να το πιστέψω.

Γι αυτό σας γραφω. Έχω ταραχτεί.

Δε μπορώ να πάω για εξετάσεις σήμερα. Είναι όλα κλειστά το απόγευμα.

Τρεμω ολόκληρη. Κάνουν λάθος αυτά τα τεστ; Είναι τα one step . Το. βουτηξα στο κυπελλάκι 15 δευτερόλεπτα και μετά περίμενα 2-3 λεπτά και το είδα έτσι. Η γραμμή δεν έγινε καθόλου έντονη φαίνεται έτσι.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου είχες λίγο αίμα μέρες πριν και από τότε τίποτα; Πήγαινε για μια χοριακη άμεσα! Μόνο εκείνη θα σου δώσει ξεκάθαρο αποτέλεσμα! Πάντως τα τεστακια φαίνονται θετικά 

Είχα αίμα για μιάμιση μέρα περίπου. 

Δημοσίευση

@Nerina δεν κανουβ λαθος αυτά τα τεστ. Η χοριακη ειναι λαθος 7 μερες μετα την ωορηξια. Ποιος σ ειπε να την κανεις τοσο νωρις? 14 μερες μετα την επιβεβαιωμενη ωορηξια γινεται. Στις ποσες μερες εισαι τωρα?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

@Nerina δεν κανουβ λαθος αυτά τα τεστ. Η χοριακη ειναι λαθος 7 μερες μετα την ωορηξια. Ποιος σ ειπε να την κανεις τοσο νωρις? 14 μερες μετα την επιβεβαιωμενη ωορηξια γινεται. Στις ποσες μερες εισαι τωρα?

Ο γιατρός είπε στις 8 μέρες και μετά δείχνει! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nerina είπε:

Ο γιατρός είπε στις 8 μέρες και μετά δείχνει! 

Απάντηση chatgpt πόσες μέρες να κάνεις χοριακη μετά από πρόκληση χωρίς ένεση γοναδοτροπινης 

"Πότε να κάνει εξέταση αίματος χοριακής (β-hCG);

Για να δει αν είναι έγκυος, η βέλτιστη στιγμή για εξέταση αίματος χοριακής είναι:

13–15 ημέρες μετά την πιθανή ωορρηξία ή

14 ημέρες μετά την επαφή (αν ξέρει πότε έγινε) ή

Την ημέρα που περιμένει περίοδο ή λίγο μετά."

Ίσως ο γιατρός μπέρδεψε τις ημέρες - ημερομηνίες ή"δεν ξέρει τι του γίνεται "!!

Δημοσίευση

Btw για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα, παρόλο που την πεθερά μου την αγαπώ και με αγαπάει, τα φαγητά της επίσης μου μυρίζουν στην εγκυμοσύνη, να ένα σύμπτωμα. 😬

Ψυχραιμία, κάνε τη χοριακη, όλα θα πάνε καλά. Βαθιές ανάσες.

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ λέω στο σύζυγο χθες, σε μια βδομοδουλα ξεκινάμε... Κατεβάζει μούτρα κ λέει: τι? Πάλι τεκνοποίηση; Ξενέρωσε, άρχισε πάλι τα σούπερ ντουπερ σεξ... Καλά τον λέω δεν πειράζει. Θα αφήσουμε το παιδί μας μοναχοπαιδι

Δημοσίευση

Καντου κ εσύ λίγο το χατίρι μερικές φορές να το ζήσει ο άνθρωπος, εξάλλου το σώμα θυμάται ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα, να του φύγει ο καημός και μετά ξεκινας την αλάνθαστη μέθοδο

Δημοσίευση

Κορίτσια, ο φίλος μου μου απάντησε ότι κατάλαβε πως δεν είναι έτοιμος για τέτοια πράγματα, πως είναι τρομερά πιεσμένος και πως μάλλον η καλύτερη απόφαση είναι εάν εντέλει είμαι έγκυος να προβώ σε διακοπή κύησης…

Κοντευω ειλικρινά να τρελαθώ, δεν ξέρω τι είναι το καλύτερο.

Ειλικρινα έχω ανεβάσει πίεση 16!

Τι να κάνω; 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια, ο φίλος μου μου απάντησε ότι κατάλαβε πως δεν είναι έτοιμος για τέτοια πράγματα, πως είναι τρομερά πιεσμένος και πως μάλλον η καλύτερη απόφαση είναι εάν εντέλει είμαι έγκυος να προβώ σε διακοπή κύησης…

Τι να κάνω; 

Κορίτσι μου μπήκα τώρα και διάβασα όλα αυτά σοκαρίστηκα... καταρχήν όμως  για το καλό σου  ψυχραιμία... το τεστ φαίνεται θετικό. Αύριο πας για χοριακή για να είσαι σίγουρη και από εκεί κ μετά βλέπεις. Ίσως ο φίλος σου είναι ακόμη επηρεασμένος από όλη την φάση και ξενέρωμενος και σου είπε  πανω στα νευρα του πως δεν είναι έτοιμος.. Αν όντως όμως είσαι έγκυος θα πρέπει να τα συζητήσετε με ηρεμία και λογική.. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Τι να κάνω; 

Κορίτσι μου αρχικά ψυχραιμία κ πάνε κάνε άμεσα χοριακη για να δεις αν όντως είσαι έγκυος ή οχι!!! Τώρα αυτό προέχει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Όσον αφορά τον φίλο σου έχω πάθει σοκ...Θα σου μιλήσω τελείως ειλικρινά ίσως κ σκληρά άλλα πραγματικά δεν αξίζει, δεν είναι λόγια ανθρώπου που ήσασταν τόσα χρόνια μαζί κ υποτίθεται σ' αγαπούσε. Οι σχέσεις στα δύσκολα φαίνονται κ πόσο μάλλον τώρα που του είπες ότι μπορεί να είσαι έγκυος. Φάνηκε έστω κ αργά ότι δεν σου αξίζει κορίτσι μου κ αργά ή γρήγορα θα ερχόταν ο χωρισμός με η χωρίς παιδί. Για μένα δες πρώτα αν είσαι έγκυος κ μετά δες το δικό σου καλό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Τι να κάνω; 

Η κάθε μία εδώ θα σου πει το "μακρύ της και το κοντό της" με γνώμονα τι θα έκανε σε εκείνη εάν της συνέβαινε κάτι τέτοιο! Αλλά έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε όλοι μας! Εγώ θα σου πρότεινα αρχικά σίγουρα να κάνεις μια χοριακη αύριο να δεις τι γίνεται. Και μετά είτε είσαι είτε όχι, να δώσεις χρόνο και στους 2. Τον χρειάζεστε. Είστε σε ένταση. Τα λόγια είναι λόγια, πάντα μένουν, κ χρειάζεται λίγος χρόνος να τα επεξεργαστεις, να κατανοήσεις τι έφταιξε και να τα "καταπιεις" αν χρειαστεί και αν το θες! Είσαι σε πολύ περίεργη κατάσταση, προσπάθησε να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που θα σε κατανοούν και θα σου συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο! Και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, όποιος κι αν είναι αυτός! Ολόψυχα σου εύχομαι κάθε καλό!! Να γίνει το καλύτερο δυνατόν για όλους σας !!! Και μακάρι αυτό να είναι να δημιουργήσετε μια όμορφη οικογένεια! Αν πάλι όχι, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Μεγάλη αγκαλιά!!❤️

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Τι να κάνω; 

Πραγματικα ειδικα μετα απο τοσο καιρο και προσπαθειες, δεν περιμενα να γυρισει να σου μιλησει ετσι. Με ολο το θαρρος, ποσο ανανδρος παιζει να ειναι!!! Ασε να ηρεμησει και να ξεθυμανει η κατασταση. Αν και να ξερεις οπως αναφερε η @Sia A , οι σχεσεις και οι ανθρωποι στα δυσκολα φαινονται. Μετα απο τοσα χρονια, δειλιασε και σε αφησε στα "κρυα του λουτρου" και ειδικα τωρα που εισαι εγκυος. Δεν ξερω. Ζυγισε τις καταστασεις και σκεψου το καλο το δικο σου!! Λυπαμαι ειλικρινα για αυτη την καταληξη!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nerina είπε:

2.9 ήταν 

εκανα την 28η ημέρα

Πήγαινε σ ένα εφημερεύον φαρμακείο και πάρε ένα predictor early. Το τεστ φαίνεται θετικό. Χοριακή έκανες 7 μέρες μετα την ωορρηξία;;;; Αν ναι ήταν υπερβολικά νωρίς και είναι πολύ πιθανό να είσαι έγκυος. Πού μένεις; Οι ιδιωτικές κλινικές κανουν σίγουρα χοριακή κ τα βγάζουν γρήγορα τα αποτελέσματα

Δημοσίευση

@Nerina κορίτσι μου αύριο πρωί πήγαινε να κάνεις μια χοριακη αρχικά να το επιβεβαιώσεις τουλάχιστον να ξέρεις αν είσαι η όχι. Και από κει και πέρα ανάλογα το αποτέλεσμα βλέπεις τι θα κάνεις και με τον φίλο σου. Για μένα πάντως εντελώς λάθος η συμπεριφορά του.

Δημοσίευση

@Nerina όπως προείπαν τα κορίτσια, το τεστ δείχνει θετικό. Πράγματι στις κλινικές μπορείς να πας ότι ώρα θέλεις για χοριακή, οπότε αν έχεις κοντά, μπορείς να πας. Πάρε βαθιές ανάσες κορίτσι μου…δεν είναι λίγα όλα αυτά. Δεν ξέρουμε το υπόβαθρο του συντρόφου και ίσως άδικα τον κρίνουμε από αυτήν την πράξη. Σίγουρα δεν φέρεται σωστά, αλλά εσύ τον ξέρεις τόσα χρόνια καλύτερα και εννοώ το πως θα το χειριστεί από εδώ κ έπειτα. Το σίγουρο είναι πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει αργά ή γρήγορα. Με ψυχραιμία, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinioo αρκετα??? Πλακα μας κανεις? Μονο αρκετα? Εμενα τα απογεύματα με ζοριζει καπως κ νιώθω ψόφια οχι να ηθελε κ ολη μερα αγκαλια. Πολύ δύσκολη φάση περνατε. Μήπως τ ενοχλει τ γαλα? Του φερνει πονακια κ αέρια μηπως? Μακάρι να στρώσει γρήγορα. Δ μπορω να καταλάβω ακριβώς που νιωθεις ότι πονας. Εγω μερικες φορες νιωθω πονο χαμηλα στα κοκκαλα στο ισχύο. Όπως όταν ανοίγε στην εγκυμοσύνη. Καμία φορά οταν σηκώνομαι νιωθω να κάνει κάτι σαν κρακ κρακ, σαν τριξιμο. Κορίτσια εμενα τελικά την πιανει μια ανησυχια τ απογεύματα. Άλλοτε πιο χαλαρή Άλλοτε πιο έντονη. Χθες ψοφησαμε. Σήμερα ήταν πιο χαλαρά. Ισως βοήθησε π την έβαλα κ στο μαρσιπο όταν ξεκίνησε τ χαζα της. Κ όταν λέω χαζα να εξήγησω, ξεκιναει κλαιει, τη σηκώνω, σταματαει κ μετα απο λίγο τ ίδια, την βαζω στηθος πινει πινει κ μετα ξεκιναει τ κλάμα, τη σηκώνω αγκαλια, την κουνάω, την αφήνω κατω κτλ,  δ βολευεται πουθενα. Σήμερα μόλις ξεκίνησε την έβαλα στο μαρσιπο κ τέλος. Μεχρι κ σκουπα εβαλα μ αυτήν πάνω μου. Φανηκε να της αρέσει.
    • https://gr.shop-orchestra.com/gr/βρεφικα-ειδη/γεύμα/είδη-γεύματος/καρέκλες-φαγητού-ανυψωτήρες/υψηλή-καρέκλα-2-σε-1-capucine---λευκό-PRETY8.html?gad_source=1&gad_campaignid=22643770787&gclid=CjwKCAjw9anCBhAWEiwAqBJ-c35fnyVuETW4mn-qXJWTcQSTCfoc1ZYomyv1QX2yUmQ10R9dF3MVNxoC4SsQAvD_BwE Εγώ αυτή πήρα στην πρώτη μου κόρη + μαξιλαράκι. Σταμάτησε να κάθεται τώρα η μεγάλη,  επειδή βάζω τη μικρή σκέψου 😂  Επειδή ήθελα κάτι να καθαρίζεται εύκολα κ να πλένεται,  είναι εξαιρετικό!  Επίσης για το blw πρέπει να κάθεται κ να στηρίζεται 100% για αυτό κ γίνεται μετά το 6μηνο.  Αχ να σας πω ότι εμείς αυτές τις ημέρες ηρεμήσαμε λίγο... μας τσάκισε ο 5ος μήνας ε?!
    • Καλησπέρα κορίτσια. Περνάμε περίεργη φάση εμείς. Ο μικρούλης μόνο αγκαλίτσα θέλει όλη όλη όλη μέρα. Αν κάνω ότι τον ακουμπάω κάπου κλάμα. Ούτε μαρσιπο δεν θέλει. Κλαίει και εκεί. Δύο μέρες τώρα. Αρκετά κουρασμένη μπορώ να πω. Ηθελα να ρωτήσω αν καμιά σας είχε θέμα με το ηβικό οστό. Είχα ένα πόνο χαμηλά όταν περπατάω ή κάθομαι και με είδαν χθες και μου είπαν είναι το ηβικό οστό. Αν έχει καμία εμπειρία, ήθελα να δω αν έφτιαξε με το καιρό. Μου είπε η μαία ότι μπορεί να φτιάξει στις 6-8 βδομαδες μπορεί και όχι και να χρειαστώ θεραπεία. Η αλήθεια είναι με δυσκολεύει καθημερινά ο πόνος.    Κατά τα άλλα μπήκα σήμερα και έψαξα τις μάρκες που προτείνατε και θα πάρω κάποιο θερμό και εγώ. Τα μπιμπερό τα έχετε με ψυγειακι; Ψάχνω και εκεί κάτι να τα μεταφέρω αν έχετε προτάσεις. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...