Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Ελπιζω να είστε όλες καλά. Ανεπιτυχής η πρώτη μου προσπάθεια με πρόκληση.

Ωστοσο, το δικό μου ταξίδι στην προσπάθεια αυτή τελειώνει εδώ καθώς χώρισα και με τον φίλο μου. Μέσα στα νεύρα μου είπα και είπε άσχημα λόγια. Έφυγε…

Κυριως έφταιγα εγώ. Τον έχω τρελάνει το ξέρω. Έκανε πολλή υπομονή, πήγαμε για τριήμερο στο χωριό του και εγώ ήμουν συνέχει με το άγχος, να κάνω τεστ, τι έγινε, δεν άντεχα τον ήλιο, τα φαγητά της μαμάς του μου μύριζαν… Μετά απλά ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιο και έκλαιγα. Ήμουν ο χειρότερος εαυτός μου.

Μου είπε ότι άλλαξα. Η μητέρα του μας είπε να φύγουμε καλύτερα γιατί την ταράζουμε κι αυτήν κι έχει την καρδιά της. Και μόλις επιστρέψαμε έφυγε από το σπίτι. Μάζεψε κυριολεκτικά τα πάντα χθες το βράδυ, μεχρι σημερα το πρωι εψαχνε συρταρια… Τον παρακαλεσα αρκετες φορες, ζητησα συγγνωμη. Μου ειπε οτι καλυτερα να γινει αυτο, ωστε ν μην εχουμε προβληματα μετα με ενα μωρο.

Συγγνωμη που τ γραφω εδω… Δεν ξερω πού να τα πω, δε θελω να δωσω σε κανεναν δικαιωματα… Υποφερω… 

Νιωθω σαν να εχασα την οικογενεια μου. Δε μας εχει συμβει αυτο ποτε ξανα. Ειπε οτι εχει φτασει στο αμην… και οτι ειναι συνειδητη επιλογη. Υποφερω…

Κοριτσάκι μου γλυκό.. καταλαβαίνω πως νιώθεις να έχασες τη γη κάτω από τα πόδια σου. Σε αυτό που σίγουρα συμφωνώ με τον φίλο σου είναι πως η διαδικασία για την απόκτηση  ενός  μωρου μπορεί να φέρει μεγαλύτερο χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι είτε γιατί δεν είναι συνειδητή επιλογή και των δύο είτε γιατί υπάρχει έντονο στρες από τη μια ή και τις δύο πλευρές και ο ένας ξεσπάει στον άλλον. Θέλει γερά νεύρα γενικά και σωστή διαχείριση της κατάστασης. Πόσα χρόνια είστε μαζί και πόσο καιρό προσπαθείτε για μωρό; Εκείνος το ήθελε όσο εσύ και γενικά ποια η στάση του απέναντι σε όλο αυτό; 

Δημοσίευση

@Nerina λυπάμαι πάρα πολύ κορίτσι μου με τα όσα διαβάζω. Η αλήθεια είναι πως όταν μπαίνεις σε μία τέτοια διαδικασία πρέπει να έχεις πολύ υπομονή και γερά νεύρα. Να ξέρεις βέβαια πως ότι γίνεται καμιά φορά είναι για το καλό μας. Προσπάθησε να ηρεμίσεις και να δεις πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον. Με νεύρα, υστερίες και εντάσεις δουλειά δεν γίνεται. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Ωστοσο, το δικό μου ταξίδι στην προσπάθεια αυτή τελειώνει εδώ καθώς χώρισα και με τον φίλο μου. Μέσα στα νεύρα μου είπα και είπε άσχημα λόγια. Έφυγε…

Κυριως έφταιγα εγώ. Τον έχω τρελάνει το ξέρω. Έκανε πολλή υπομονή, πήγαμε για τριήμερο στο χωριό του και εγώ ήμουν συνέχει με το άγχος, να κάνω τεστ, τι έγινε, δεν άντεχα τον ήλιο, τα φαγητά της μαμάς του μου μύριζαν… Μετά απλά ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιο και έκλαιγα. Ήμουν ο χειρότερος εαυτός μου.

Μου είπε ότι άλλαξα. Η μητέρα του μας είπε να φύγουμε καλύτερα γιατί την ταράζουμε κι αυτήν κι έχει την καρδιά της. Και μόλις επιστρέψαμε έφυγε από το σπίτι. Μάζεψε κυριολεκτικά τα πάντα χθες το βράδυ, μεχρι σημερα το πρωι εψαχνε συρταρια… Τον παρακαλεσα αρκετες φορες, ζητησα συγγνωμη. Μου ειπε οτι καλυτερα να γινει αυτο, ωστε ν μην εχουμε προβληματα μετα με ενα μωρο.

Συγγνωμη που τ γραφω εδω… Δεν ξερω πού να τα πω, δε θελω να δωσω σε κανεναν δικαιωματα… Υποφερω… 

Νιωθω σαν να εχασα την οικογενεια μου. Δε μας εχει συμβει αυτο ποτε ξανα. Ειπε οτι εχει φτασει στο αμην… και οτι ειναι συνειδητη επιλογη. Υποφερω…

Λυπάμαι κοριτσάκι μου…δώσε χρόνο και στους δυο σας να ηρεμήσετε και να ανασυγκροτηθείτε. Όσοι έχουν με κόπο προσπαθήσει, καταλαβαίνουν ότι είναι μια επίπονη διαδικασία που θέλει γερά νεύρα και βάσεις. Μπορεί να ήταν μια έκρηξη της στιγμής, αν όμως όχι αυτό σημαίνει πως ήταν για καλό, γιατί πράγματι η απόκτηση ενός μωρού με τις αϋπνίες, τα άγχη κλπ θέλει ακόμη πιο γερά νεύρα… Μην κατηγορείς τον εαυτό σου, είσαι άνθρωπος και πιέστηκες πολύ μέσα σε αυτό. Αναγνώρισε τα λάθη σου και από εκεί και μετά ότι είναι να γίνει θα γίνει…

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ κ για την αποτυχία αλλά κ για το χωρισμό 😟 Δυστυχώς το κομμάτι παιδί-υπογονιμότητα είναι για γερά νεύρα κ κάποιες φορές φέρνει στα άκρα μια σχέση.... Όλες έχουμε πει κουβέντες με τους συντρόφους μας μέσα στο άγχος κ την όλη διαδικασία όμως αν η σχέση έχει γερές βάσεις τότε αντέχει!!! Δεν ξέρω πως ήταν η σχέση σας γενικά κ πραγματικά σου εύχομαι να γίνει ότι είναι καλύτερο κ για τους 2 σας. Πάρτε τον χρόνο σας κ αν αξίζει όλο αυτό που είχατε τότε τπτ δεν τελείωσε. 

Δημοσίευση

@Mantarini @evaa__ εσείς κορίτσια πως είστε;; Πλησιάζεται νομίζω;; Εγώ το self clear δεν το γνωρίζω, αλλά το μόνο τεστ που θα εμπιστευόμουν πριν την καθυστέρηση, είναι οι ταινίες. 
Επίσης, εγώ πιστεύω ότι το αιματακι ήταν εμφύτευσης @Mantarini 🤞🏼

Δημοσίευση

Εγώ σήμερα είμαι 8+6 και χθες το πρωί είχα καφέ υγρά…το βράδυ όμως είχα κ ελάχιστο κόκκινο στο σκούπισμα και μίλησα με τον γιατρό, μου είπε να πάω το πρωί στην κλινική να με δει για να ησυχάσω, αλλά ακόμη δεν με ειδοποίησε και αν δεν με πάρει, θα κλείσω για Παρασκευή στο ιατρείο,εκτός απροόπτου. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, πάντως και τις 2 φορές που είχα καφέ και κόκκινο, ήταν όταν είχα σταματήσει για 3 μέρες την προγεστερόνη. Ο άντρας μου σε συνεργασία με το chatgtp, έβγαλε την γνωμάτευση ότι αυτό προκάλεσε ορμονική διαταραχή και από εκεί προκλήθηκε το αιματακι.. 🤣 Τι να πω κορίτσια…χθες βράδυ έκλαιγα απ τον φόβο μου, αλλά σήμερα χαλάρωσα αρκετά..

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Δεν έχω εμπειρία από τα συγκεκριμένα τεστ όσο δεν βλέπεις αίμα ελπίζεις!

Εγώ σήμερα είχα το πρώτο αιματακι είμαι 9 μέρες από την ωορρηξία, πιο μικρή ωχρινικη αυτή τη φορά. Είμαι περίεργη να δω αν θα "έρθει" ή αν είναι εμφύτευσης ας πούμε.. 

εύχομαι να ήταν εμφύτευσης 🤞🤞

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

κορίτσι μου λυπάμαι πολύ..δυστυχώς η απόκτηση ενός μωρού όταν υπάρχουν εμπόδια φέρνουν αρκετές φορές εντάσεις σε ένα ζευγάρι.. ίσως απλά χρειάζεστε τον χρόνο σας και σε λίγες μέρες να τα βάλετε όλα κάτω με ηρεμία..η ειλικρινής συζήτηση θα σας βοηθήσει να βγάλετε από μέσα σας πράγματα που καταπιέζατε για την προσπάθεια προς το παιδί!! Εύχομαι ότι γίνει να είναι για καλό!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσιααα! Και εγώ στον δρόμο της αναμονής μέχρι την περίοδο.. θετικό τεστ ωορρηξιας είχα 5&6/6 και επαφές 3-4-5-6-7-9/6.. με επηρέασε λίγο και η @Pinacolada 😂 

@Παρασκευαιδου ζαιρα μουυυυ αρχίζω και παλιώνω σε αυτό το θεματάκι.. επειδή πρέπει να είμαι και η μοναδική που δεν έπεσες μέσα στην τελευταία πρόβλεψη, μήπως με βλέπεις ξανά κάπου εκεί στη γυάλα; 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσι μου! Προσπαθω και εγω για νινακι... Τα εχω παιξει! Τον Απριλιο ειχα 28 μερες κυκλο.. Τον Μαιο 26 Μερες κυκλο. Μου ηρθε περιοδος 29/05 κρατησε 7 μερες νταν. Καναμε προσπαθειες την 8η μερες την 11η και την 12η! Σημερα ειμαι στην 13η μερα! Περιμενω περιοδο 24/06 λογικα! 2 μερες πανω 2 κατω.... ουφφφφ

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η SunnyBunny είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου! Προσπαθω και εγω για νινακι... Τα εχω παιξει! Τον Απριλιο ειχα 28 μερες κυκλο.. Τον Μαιο 26 Μερες κυκλο. Μου ηρθε περιοδος 29/05 κρατησε 7 μερες νταν. Καναμε προσπαθειες την 8η μερες την 11η και την 12η! Σημερα ειμαι στην 13η μερα! Περιμενω περιοδο 24/06 λογικα! 2 μερες πανω 2 κατω.... ουφφφφ

Καλημέρα κορίτσι μου! Να ξέρεις πως μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις-σχόλια, οι απαντήσεις σου θα αργούν να ανέβουν. Καταλαβαίνεις την ωορρηξία σου; Έχεις συμπτώματα; Το καλύτερο είναι να έχουμε επαφές μέρα παρά μέρα σε όλο τον κύκλο, γιατί δεν μπορούμε με ακρίβεια να ξέρουμε πότε γίνεται η ωορρηξία. Καλή επιτυχία 😊

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Να ξέρεις πως μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις-σχόλια, οι απαντήσεις σου θα αργούν να ανέβουν. Καταλαβαίνεις την ωορρηξία σου; Έχεις συμπτώματα; Το καλύτερο είναι να έχουμε επαφές μέρα παρά μέρα σε όλο τον κύκλο, γιατί δεν μπορούμε με ακρίβεια να ξέρουμε πότε γίνεται η ωορρηξία. Καλή επιτυχία 😊

Ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση! Ναι νιωθω παντα πονακια απο την 9η μερα και επειτα. Απο εχθες αρχισα να εχω υγρα σαν ασπραδι αυγου που λενε.. Γενικα παντα προσεχαμε αυτες τις μερες μεχερι να φτασουμε στη μερα που θα πουμε οτι ειμαστε ετοιμοι.. Απλα απο σημερα εχω αγχωθει και δεν το περιμενα! Ακουω πολυ συχνα πλεον οτι πολλες γυναικες δυσκολευονται και το σκεφτομαι.. Μερα παρα μερα ομως γιατι; η ωορηξια δεν κραταει 12 με 24 ωρες;; εαν σημερα δηλαδη δεν θα κανουμε κατι και γινει σημερα η ωορηξια;😓

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η SunnyBunny είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση! Ναι νιωθω παντα πονακια απο την 9η μερα και επειτα. Απο εχθες αρχισα να εχω υγρα σαν ασπραδι αυγου που λενε.. Γενικα παντα προσεχαμε αυτες τις μερες μεχερι να φτασουμε στη μερα που θα πουμε οτι ειμαστε ετοιμοι.. Απλα απο σημερα εχω αγχωθει και δεν το περιμενα! Ακουω πολυ συχνα πλεον οτι πολλες γυναικες δυσκολευονται και το σκεφτομαι.. Μερα παρα μερα ομως γιατι; η ωορηξια δεν κραταει 12 με 24 ωρες;; εαν σημερα δηλαδη δεν θα κανουμε κατι και γινει σημερα η ωορηξια;😓

Το μέρα παρά μέρα το λένε συνήθως για να μην υπάρχει αυτή η πίεση του πρέπει ν γίνει σήμερα. Αν έχετε όρεξη εννοείται να κάνετε! Εγώ όσο προσπαθούσα, έκανα τεστ ωορρηξίας και είχα επαφές κάθε μέρα για 5-6 μέρες. Ωστόσο, δύο φορές που έμεινα έγκυος είχα 1-2 μέρες κενό πριν την επαφή της ωορρηξίας (εντελώς τυχαία δεν το έκανα σκόπιμα). Αν το άγχος είναι μεγάλο, ίσως σε βοηθήσουν τα τεστακια ωορρηξίας. Σε άλλες κοπέλες προσθέτουν άγχος, αλλά εμένα με βοηθούσαν. 

Δημοσίευση

@Nerina κοριτσι μου καταλαβαινω αυτα που λες ομως κι εγω πιστευω πως δεν πρεπει να κατηγορεις τον εαυτο σου. Ειναι πολυ δυσκολη η διαδικασια αυτη και ειδικα για τη γυναικα που περναει το μεγαλυτερο ζορι σωματικα. Ολες μας νομιζω εχουμε στιγμες που μεσα στην προσπαθεια χανουμε τον εαυτο μας. Ο συντροφος μας πρεπει να ειναι αυτος που θα μας βοηθησει να τον ξαναβρουμε. Εσυ ξερεις καλυτερα πως ειναι η σχεση σας. Ισως χρειαζεται και εκεινος λιγο χρονο να ηρεμησει. Αν παλι οχι ευχομαι να ειναι για το καλο σου ολο αυτο που συμβαινει.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

@Mantarini @evaa__ εσείς κορίτσια πως είστε;; Πλησιάζεται νομίζω;; Εγώ το self clear δεν το γνωρίζω, αλλά το μόνο τεστ που θα εμπιστευόμουν πριν την καθυστέρηση, είναι οι ταινίες. 
Επίσης, εγώ πιστεύω ότι το αιματακι ήταν εμφύτευσης @Mantarini 🤞🏼

Μακάρι βρε κοπέλα μου!! Έχω ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη εγκυμοσύνη... 9η μέρα λίγο αιματάκι και μετά τίποτα... σήμερα όλη μέρα τίποτα. Για να δούμε.. άλλα συμπτώματα.. το στήθος είναι τούμπανο! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μακάρι βρε κοπέλα μου!! Έχω ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη εγκυμοσύνη... 9η μέρα λίγο αιματάκι και μετά τίποτα... σήμερα όλη μέρα τίποτα. Για να δούμε.. άλλα συμπτώματα.. το στήθος είναι τούμπανο! 

Κορίτσι μου συνήθως τι ωχρινικη έχεις;; 

Δημοσίευση

@Nerina λυπάμαι πάρα πολύ γ αυτό που περνάς.. όντως η τεκνοποίηση είναι μια πολύ δύσκολη πίστα για πολλά ζευγάρια. Όμως ο ερχομός ενός παιδιού να ξέρεις ότι είναι, ότι  πιο δύσκολο καλείται να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι. Έρχονται εντάσεις και διαφωνίες για πράγματα που ούτε καν φαντάζεσαι. Εάν το ζευγάρι δεν έχει πολύ γερές βάσεις, δεν θα κρατήσει. Δεν ξέρω πως την παλεύουν τα ζευγάρια που είναι λίγο καιρό μαζί ή δεν έχουν λύσει τα πάντα στη σχέση τους. Ένα παιδί δεν φέρνει την ευτυχία σε ένα ζευγάρι. Το ζευγάρι πρέπει να είναι ευτυχισμένο από μόνο του και το παιδί να προστεθεί στην οικογένεια. 

Όλοι οι άνθρωποι είμαστε αρκετά δυνατοί να ξεπεράσουμε ένα πένθος, μια απώλεια, έναν χωρισμό. Όλα στο μυαλό είναι. Οι ίδιες σου οι σκέψεις θα σε ρίξουν στα πατώματα ή θα σε κάνουν να το ξεπεράσεις.

Δημοσίευση

Κορίτσια σε άλλα νέα εγώ πήρα της hone test , τεστ εγκυμοσύνης να είμαι έτοιμη, πήρα λιπαντικό της Eva. Και ένα κουτί βιταμίνες της  pregnantcare πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους! Έτσι να λέω ότι είμαι λίγο οργανωμένη! Σύμφωνα με ημερολόγιο σε 2 μέρες περιμένω, οπότε σε καμία βδομάδα ξεκινάω σεξομαραθωνιο 

Δημοσίευση

@Nerina αυτό που περνάς είναι τώρα είναι πραγματικά επώδυνο, γκρεμίζεται ο κόσμος σου. Δώσε χρόνο, αγκάλιασε τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου. Εγώ μένω Μαρούσι, αν εισαι κοντά και θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον που δε σε ξέρει και δε θα σε κρίνει μπορείς να μου στείλεις προσωπικό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...