Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια,εμείς χθες γυρίσαμε από την γιορτή του μεγάλου κάναμε μπάνιο, έφαγε την πήρε ο ύπνος και πεταγοταν συνέχεια με κλαμα. Είπα και την ξεματιασαν (δεν ξέρω αν πιστεύετε) και μετά το παιδί ηρέμησε. Σήμερα είμαστε καλά μέχρι στιγμής και σε λίγο θα την πάρω μαζί που έχω να πάω στον γυναικολόγο. Θα την βγάλω την καημένη μέσα στη ζέστη αλλά δεν έχω που να την αφήσω. Ευτυχώς ειναι κοντά ο γιατρός και θα πάω από στενάκια με σκιά.  Δεν θέλω να ακυρώσω πάλι το ραντεβού. Μαρσιππο ακόμα δεν έχω πάρει, δεν ξέρω αν θα πάρω,νομίζω πως θα σκάει τώρα το καλοκαίρι μέσα εκεί.  Πήρα αντιιδρωτικο κάλυμμα για το καροτσι,κάνει δουλίτσα που το δοκίμασα σήμερα που πήγαμε να πάρουμε τον αδερφό μας από το σχολείο.  @Kn1 εγώ δεν το αφήνω γενικα πολλές ώρες μέσα στο θερμός,μέσα στη μέρα το ανανεώνω συχνά, πιο πολλες ωρες μενει μονο  το βράδυ. @Elenaki12 πως είσαι εσύ κορίτσι μου? Χάθηκες απο την παρεα μας. 
    • Αν κ είμαι σίγουρη ότι είναι θέμα χρόνου και θα έρθει, αν σε κάνει ν νιώθεις καλύτερα γιατί δεν βλέπετε για μια σπερματέγχυση; Το λέω γιατί εγώ στο μυαλό μου το έχω πολύ απλό και εύκολο, γι αυτό είχα ετοιμαστεί να κάνω κιόλας…ωστόσο είναι το κάτι παραπάνω που θα μπορούσες να κάνεις τώρα.
    • Σε νιώθω κορίτσι μου λυπάμαι που πάλι απογοητευτηκες.... Εγω πλέον έχω επαναπωθεσει τις ελπίδες μου σε εξωσωματική και πάλι συνεχίζω να φοβάμαι για το αποτέλεσμα λόγο  χαμηλης ΑΜΗ... εσύ όμως έχεις ήδη δύο εγκυμοσύνες αν θυμάμαι καλά άρα μένεις... Απλώς σίγουρα η ΑΜΗ που πέφτει δεν βοηθάει είναι να πετύχεις το ένα κ καλό ωάριο και όλες οι συνθήκες να είναι ιδανικές...Εύχομαι όμως να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις..  
    • @Maria98 εγω λογικα θα τ πάω οσο κ τις άλλες. Μόλις ξεκίνησαν να τρώνε 3 γεύματα τη μερα 8 μηνων δηλαδη αποθηλασα. Οσο για το μαρσιπο ε δ θα έχει θέμα πιστευω. Και μεις στις 25 έχουμε γιατρό που σαραντιζουμε. @Sotiria_94 σήμερα μ ήρθε ειδοποίηση ότι ήρθε αλλα δ τ πηρς ακομα. Όταν τον χρησιμοποιήσω θα σας πω. @Kn1 πολυ βασικο να σ ταιριάξει ο παιδίατρος. Χαίρομαι που σου αρεσε!
    • Κορίτσια καλησπέρα, δυστυχώς δεν έχω καλά νέα. ΄Ήρθε και σε εμένα η περίοδος για ακόμα μια φορά. Γιατί βρε κορίτσια μας παιδεύει τόσο;; Έχω πέσει πολυ ψυχολογικά απο την ώρα που το ανακάλυψα. Έχω αρχίσει και εξαντλούμαι σιγά σιγα... δεν υπάρχουν άλλα αποθέματα υπομονής. Κλείσαμε ένα χρόνο προσπαθειών.. η ΑΜΗ θα έχει πέσει κ άλλο.. δεν ξέρω τι να κάνω.. τα περιθώρια στενεύουν.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...