Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

• Απαντήσεις 149
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 

Εύχομαι να ειστε όλες καλά. Πέρασαν οι μέρες της ωορρηξίας και τώρα στην αναμονή, είμαι στην 28η μέρα οπότε έχω μέρες ακόμα. Αυτή τη φορά το στήθος μου είναι αρκετά πρησμένο, αλλά απ την άλλη δεν θέλω να κοιτάω συμπτώματα. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει! 

Πότε δεν περιμένεις;; Θα κάνεις νωρίτερα τεστακι;;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Πότε δεν περιμένεις;; Θα κάνεις νωρίτερα τεστακι;;

ωορρηξία είχα το Σάββατο 31/5,  23η μέρα του κύκλου. Οπότε περίοδο περιμένω 13/6, έχω μέρες ακόμα. τεστ λέω να κάνω κανα δυο μέρες πρίν, όχι νωρίτερα. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου να το γράψω και εδώ 7 μέρα εμβρυομεταφορας και θετικό τεστ δεν άντεξα έκανα ,πρώτη φορά μετα από τόσες προσπάθειες ,τις άλλες ήμουν συγκρατημενη αυτήν τώρα όλη η τρέλα του κόσμου πάνω μου χαχαχαχχα 

IMG_20250605_101729.jpg

Συγχαρητηριααα! Με το καλο ενα μεγαλο νουμερο χοριακης!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου να το γράψω και εδώ 7 μέρα εμβρυομεταφορας και θετικό τεστ δεν άντεξα έκανα ,πρώτη φορά μετα από τόσες προσπάθειες ,τις άλλες ήμουν συγκρατημενη αυτήν τώρα όλη η τρέλα του κόσμου πάνω μου χαχαχαχχα 

IMG_20250605_101729.jpg

Συγχαρητήρια!!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι!!! Με τι καλό και μια ανεβασμένη χοριακή.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσι συγχαρητήρια!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! αυτο είναι με την διπλή γραμή ή με τον σταυρό; 

Ευχαριστώ πολύ ,μακάρι να πάνε όλα καλά με την διπλή γραμμή ,αν ήταν με τον Σταύρο θα ήταν αρνητικο

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Συγχαρητήρια @Kateriniw τέλεια κούκλα μου συγχαρητηριααααααα!!!!!
Με το καλό μια τέλειο μια εγκυμοσύνη!

@Mantarini να μη μας έρθει εύχομαι!

@pennaki με το καλό!

Ευχαριστώ πολυυυυ

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!όλα καλά !!!καλά είμαι αλλά αλήθεια είμαι πολύ χάλια.... φοβερή ναυτία και ζαλάδα και δεν μπαίνω...έχω και τις εξετάσεις του μεγάλου....σχολεία κλπ με τα παιδιά...και όποτε μπορώ ξαπλώνω!!!

16/6 θα κάνω αυχενική διαφάνεια!!! Μακάρι Παναγια μου να είναι όλα καλά 🙏🙏🙏🌹

😘😘😘 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

IMG_20250605_101729.jpg

Συγχαρητήρια με το καλοο και έχει. Τέλειο χρώμα ούτε καν αχνό για 7 μέρα. 🤫 

Κάτι έλεγε η γυάλα μου .. βροχές θα πέφτουν τα θετικά.. ν

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μακάρι κορίτσι μου!!!!

να έχουμε πολλά θετικά φέτος το καλοκαίρι και να ηρεμήσουν ευχάριστα πολλα κοριτσια ,και εγώ μαζί μας αυτές χαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κατι εχω διαβασει για σενα και τη γυαλα σου κι επεσες μεσα σε πολλα κοριτσια! ☺️ Δωσε μια προβλεψη και για μενα, μιας και ειμαι σε αγωνια που ξεκιναω τελος του μηνος την εξωσ. 😇 Ποτε με βλεπεις; 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Μακάρι κορίτσι μου!!!!

να έχουμε πολλά θετικά φέτος το καλοκαίρι και να ηρεμήσουν ευχάριστα πολλα κοριτσια ,και εγώ μαζί μας αυτές χαχαχαχα

Μακαρι!! Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι. 😇 Πες μας για τη χοριακη σου οταν πας με το καλο!!!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Μακαρι!! Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι. 😇 Πες μας για τη χοριακη σου οταν πας με το καλο!!!! 🥰

Ναι κορίτσια μου θα σας ενημερώσω εύχομαι να σας πω ευχάριστα ...

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Εμείς είχαμε εχθές γιατρό 17+ εβδομάδων πλέον ούτε που κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός.. Το μπομπιρι είναι μια χαρά μεγαλώνει τέλεια!!! Αγοράκι τελικά😍😍😍 κ όπως φαίνεται δε θα χρειαστώ περίδεση σε αυτή την εγκυμοσύνη. Έγινε η αρχή του μήνα με την @Kateriniw.. Περιμένουμε σήμερα τη χοριακη σου κορίτσι μου.. Με τόσο έντονο τεστ 7η μέρα μετά την ετ δίδυμα μυρίζομαι…🙏🏻🙏🏻🙏🏻

@pennaki δεν έχει πέσει μέσα σε κάποια κορίτσια η αγαπημένη @Παρασκευαιδου έχει πέσει μέσα σε όλες μας… Ακόμα κ σε μένα που δεν έδινα σχεδόν καμμία πιθανότητα φυσικής σύλληψης.. Θα κάνετε ετ στον ίδιο κύκλο με τη διέγερση ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Εμείς είχαμε εχθές γιατρό 17+ εβδομάδων πλέον ούτε που κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός.. Το μπομπιρι είναι μια χαρά μεγαλώνει τέλεια!!! Αγοράκι τελικά😍😍😍 κ όπως φαίνεται δε θα χρειαστώ περίδεση σε αυτή την εγκυμοσύνη. Έγινε η αρχή του μήνα με την @Kateriniw.. Περιμένουμε σήμερα τη χοριακη σου κορίτσι μου.. Με τόσο έντονο τεστ 7η μέρα μετά την ετ δίδυμα μυρίζομαι…🙏🏻🙏🏻🙏🏻

@pennaki δεν έχει πέσει μέσα σε κάποια κορίτσια η αγαπημένη @Παρασκευαιδου έχει πέσει μέσα σε όλες μας… Ακόμα κ σε μένα που δεν έδινα σχεδόν καμμία πιθανότητα φυσικής σύλληψης.. Θα κάνετε ετ στον ίδιο κύκλο με τη διέγερση ;

Αααχχχχχ εγώ στο ξανά είπα... πως περνάει ο καιρός Παναγία μου!!! Με το καλό το αγοράκι σας λοιπόν κορίτσι μου. 

@Naty_μούτε περιμένουμε και τα δικά σου νέα! 

@marinamanoulitsaπούτε χάθηκες κορίτσι μου; Όλα καλά;

Δημοσίευση

Καλημερούδια κορίτσια μου. Πως είστε; 

Για τις εγκυούλες... υπομονή με τη ζέστη!!! Εγώ πέρυσι τέτοιο καιρό ήμουν στον 7ο! Σας καταλαβαίνω απόλυτα! Υγρά να πίνετε και όσο μπορείτε δροσερά σημεία!!!

Για όσες προσπαθούν... βουρ κορίτσια μου! Το καλοκαιράκι συνήθως είναι πιο εύκολα τα πράγματα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Ναι κορίτσια μου θα σας ενημερώσω μακάρι να πάνε όλα καλά ,δεν μπορώ να πατήσω like δεν ξέρω γιατί ,να μην με παρεξηγησετε

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Αααχχχχχ εγώ στο ξανά είπα... πως περνάει ο καιρός Παναγία μου!!! Με το καλό το αγοράκι σας λοιπόν κορίτσι μου. 

@Naty_μούτε περιμένουμε και τα δικά σου νέα! 

@marinamanoulitsaπούτε χάθηκες κορίτσι μου; Όλα καλά;

Εμείς πήγαμε Δευτέρα γιατρό και το μικρακι ήταν καλά αλλά σταυροπόδι και ακόμα μια φορά δεν επιβεβαιώθηκε αν είναι κορίτσι 100%! Ελπίζω στο επόμενο ραντεβού, τώρα είμαι 15 + 4, ξανά ραντεβού σε 2,5 βδομάδες. Άρχισα να φουσκώνω, ειδικά όσο περνάει η μέρα και ενώ λαχταρούσα καλοκαίρι η ζέστη δεν παλεύεται 😅 αλλά θα τα καταφέρουμε! Εσείς όλα καλά, είστε στο νησί; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

@annie! Εγω προσπαθω 2,5 προς 3 χρονια για φυσικη συλληψη με κανενα θεμα και απο τους 2 μας. Εχω παει σε απειρους γιατρους. Εχουμε παρει και οι 2 βιταμινες πανακριβες. Εκανα και προκλησεις ωορρηξιας που μου προτειναν χωρις επιτυχια. Απερριψα τη σπερματεγχυση (λογω λιγων πιθανοτητων επιτυχιας, ασε που ειναι και ακριβη) και σε μισο μηνα θα ξεκινησω εξωσωματικη. Κουραστηκα πλεον να το κυνηγαω καθε μηνα και η ζωη μου να περιστρεφεται γυρω απο αυτο το θεμα. Εχω απογοητευτει πολυ, αν και ολοι μου λενε εισαι πολυ νεα. Τοσο καιρο δεν ειχαμε φυσικη συλληψη, τωρα θα ερθει;;; Εχω παψει να ελπιζω φυσιολογικα. Ειπα κι εγω τον πονο μου! 😅

Θα κανουμε ΕΤ τον Αυγουστο-Σεπτεμβρη. Ο γιατρος προτεινε freeze-all στρατηγικη για τα εμβρυα και να αφησουμε να περασει ενας κυκλος να ηρεμησει ο οργανισμος απο τα φαρμακα. Ελπιζω σε ενα θαυμα να πετυχει!

Μακαρι να πεσει κι σε μενα μεσα η @Παρασκευαιδου. Για να δουμε τι θα πει 😜

Δημοσίευση

@pennaki την ίδια διαδικασία έκανα κι εγώ κορίτσι μου. Ωοληψία και αμέσως κατάψυξη, σε 5 μέρες μου είχε έρθει η περίοδος κανονικά.. θυμάμαι 17/12/24 είχα κάνει την ωοληψία και 22/12/24 μου ήρθε η περίοδος, ξεκίνησα κανονικά την αγωγή για την ετ και 10/01/25 έκανα την ετ. Είχα επιτυχή σύλληψη, έβαλα ένα 5ης ημέρας ΑΑ, αλλά παλινδρόμησε στις 8 εβδομάδες. Τώρα ετοιμάζομαι για τη δεύτερη προσπάθεια με δύο βλαστοκύστες 5 ημερών ΑΑ αυτή τη φορά και ελπίζω και τυχερές.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...