Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@Zelda καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Καλή και τελειομηνη!!! 

Σοβαρή συνταγή! Εμείς κάναμε ελεύθερο λίγο στις γόνιμες (χωρίς τεστ ωορρηξίας με το μάτι) και οπότε τύχαινε ήταν πάντα ελεύθερο. Εν τω μεταξύ ο συζυγος ήθελε να μείνω έγκυος από το τοπ, απόλυτο, σούπερ ουαου σεξ. Τον λέω λοιπόν κόψε τις μαλακίες θα κάνουμε κάθε μέρα σεξ κ ότι είναι. Και ούτε καν σεξ κάποιες φορές τον έλεγα, κάνε τη δουλειά κ όταν είσαι έτοιμος ανοίγω πόδια 😝😂😅. Σαν αντιβίωση 24ωρη. Ε και έμεινα στον πρώτο μήνα εφαρμογης

Εκλαψα 🤣 

• Απαντήσεις 115
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@Zelda καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Καλή και τελειομηνη!!! 

Σοβαρή συνταγή! Εμείς κάναμε ελεύθερο λίγο στις γόνιμες (χωρίς τεστ ωορρηξίας με το μάτι) και οπότε τύχαινε ήταν πάντα ελεύθερο. Εν τω μεταξύ ο συζυγος ήθελε να μείνω έγκυος από το τοπ, απόλυτο, σούπερ ουαου σεξ. Τον λέω λοιπόν κόψε τις μαλακίες θα κάνουμε κάθε μέρα σεξ κ ότι είναι. Και ούτε καν σεξ κάποιες φορές τον έλεγα, κάνε τη δουλειά κ όταν είσαι έτοιμος ανοίγω πόδια 😝😂😅. Σαν αντιβίωση 24ωρη. Ε και έμεινα στον πρώτο μήνα εφαρμογης

Ένα σοκ το έπαθα γτ το 2017 έκανα κάτι τέτοιο.. και θυμήθηκα είχαμε κόσμο φιλοξενούμενο οπότε που μα κανείς δουλειά. Ακόμα έχω το μήνυμα που μου έλεγε έτοιμος έλα.. 😄😄 σοκ γτ τότε έμεινα έγκυος. Και τώρα που το λες. Τότε έλεγα δεν μένω έγκυος με επαφές και οργασμό και θα μείνω τώρα... ;;; Κι όμως

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα..!!!
Από τη Δευτέρα που μου ήρθε η περίοδος είμαι λες και έχει φωτιστεί ο κόσμος μου όλος.. 😅
Είμαι φουλ χαρούμενη παρόλα τα κιλά που έχω φορτωθεί τους τελευταίους μήνες και σήμερα ξεκινάω την προετοιμασία του ενδομήτριου. 
13/06 πάω για υπέρηχο και εξέταση προγεστερόνης. Αν είναι καλά τα πράγματα πιστεύω 19 ή 20/06 θα κάνω την ετ. 🤗🙏🌈
@Παρασκευαιδου να ετοιμάζεσαι για ταγκ εεε... 😁 εεε εεε ερχεταίιι..!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Ξέρω γω έτσι λέω! Η γιατρός είπε μετά από 1 χρόνο λόγω καισαρικής, αλλά λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά μη με πάρει πάλι καιρό κ έχω χάσει χρόνο... Αν κ νομίζω ότι την βρήκα τη συνταγή! Θα δείξει αν ήταν τυχαίο ή όντως έδεσε το γλυκο

Ε καλά... Εσύ έχεις κι άλλο "όπλο" στη φαρέτρα σου!!! 😜

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Ξέρω γω έτσι λέω! Η γιατρός είπε μετά από 1 χρόνο λόγω καισαρικής, αλλά λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά μη με πάρει πάλι καιρό κ έχω χάσει χρόνο... Αν κ νομίζω ότι την βρήκα τη συνταγή! Θα δείξει αν ήταν τυχαίο ή όντως έδεσε το γλυκο

Ωραία καλά θα κανεις! Και εμένα έτσι μου είχε πει να περιμένω ένα χρόνο μετά από την καισαρική για το δεύτερο άλλος γιατρός που ρώτησα μου είχε πει και πριν το χρόνο μπορώ.. 

μπορεις να ξεκινήσεις από τώρα χαλαρά τις επαφές και πιστεύω θα έρθει γρήγορα αυτήν την φορά συνήθως λένε πως μετά από την γέννα είναι πιο εύκολη η σύλληψη 🥰

Δημοσίευση
στις On 3/6/2025 at 10:34 ΠΜ, ο/η Sia A είπε:

Καλή αρχή εύχομαι το 2ο μωράκι να έρθει γρήγορα!!! Θα είναι τέλεια να είναι κοντά ηλικιακά 😊

ωωωω κορίτσι μου έφτασες κιόλας στον 8ο 🥰 Με το καλό εύχομαι να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλιά, σου αξίζει όλη αυτή η ευτυχία!!! Είσαι το παράδειγμα ότι όλα γίνονται αρκεί να μην τα παρατάμε 😊

Μη σε παίρνει από κάτω, κράτα το θετικ΄ό ότι μένεις έγκυος 😊 Έχετε κάνει εξετάσεις να δείτε για τις προηγούμενες αποβολές τι έφταιγε (συγν΄ώμη αν το έχεις αναφέρει είμαστε πολλές)

Κορίτσι μου υπέροχα τα νέα σου, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι 😊🙏

@Sia AΝομίζω έφταιγε πολύ το γεγονός ότι το Μάιο θα γεννούσα στη πρώτη μου εγκυμοσύνη..Αλλά έχω κουραστεί να περιτριγυρίζεται η ζωή μου όλο από αυτό. Νομίζω πως ήδη είμαστε όλες ολοκληρωμένες και θα έρθει και αυτό κάποια στιγμή..

Στείλαμε καρυότυπο και στην πρώτη (αλλά δυστυχώς δεν μάθαμε) το δεύτερο έμβρυο θα γεννιόταν με σύνδρομο ντάουν, έχω κάνει και ενδοκρινολογικές εξετάσεις, καρυότυπο ζεύγους,, καταλήξαμε στο ότι ήταν τυχαία γεγονότα..

Εσύ από τι απέβαλες; κάνατε κάποιες εξετάσεις και εσείς;

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

@Sia AΝομίζω έφταιγε πολύ το γεγονός ότι το Μάιο θα γεννούσα στη πρώτη μου εγκυμοσύνη..Αλλά έχω κουραστεί να περιτριγυρίζεται η ζωή μου όλο από αυτό. Νομίζω πως ήδη είμαστε όλες ολοκληρωμένες και θα έρθει και αυτό κάποια στιγμή..

Στείλαμε καρυότυπο και στην πρώτη (αλλά δυστυχώς δεν μάθαμε) το δεύτερο έμβρυο θα γεννιόταν με σύνδρομο ντάουν, έχω κάνει και ενδοκρινολογικές εξετάσεις, καρυότυπο ζεύγους,, καταλήξαμε στο ότι ήταν τυχαία γεγονότα..

Εσύ από τι απέβαλες; κάνατε κάποιες εξετάσεις και εσείς;

Αχ κορίτσι μου να μην το σκέφτεσαι αυτό μόνο κακό σου κάνει, δες τα θετικά ότι μ΄ένεις έγκυος κ όλα θα γίνουν αρκεί να βρείτε αν φταίει κάτι!!! Ο άντρας έχει κάνει σπερμοδιάγραμμα? Εγώ έχω μια παλίνδρομη πριν 2 χρόνια, σταμάτησε η καρδούλα του στην 9η εβδομάδα, το στείλαμε για έλεγχο αλλά δεν βγήκε κάτι. Μετά εμείς κάναμε εξετάσεις, δεν αρκεστήκαμε στο τυχαίο γεγονός κ εγώ έχω θρομβοφιλία κ ο σύζυγος κιρσοκήλη (κ τα 2 ευθύνονται για αποβολές). Τα διορθ΄ώσαμε κ τα δυο κ τώρα στην εξωσωματική έμεινα έγκυος σε δίδυμα αλλά είχα αιμορραγία κ απέβαλα στο σπίτι φυσικά. Εκεί δεν μπόρεσε να έγινε κάποιος έλεγχος...Τώρα περιμένω να κάνω 2η ετ με το καλό 😊

Δημοσίευση

@sisi93Ταυτίστηκα με τη φράση που είπες κουράστηκα να περιτριγυρίζεται η ζωη μου απο ολο αυτό. Νιωθω σα να εχει σταματήσει ο χρόνος. Εδω 22η μερα κορίτσια αλλα κρατάω μικρό καλάθι δεν θελω αλλες απογοητεύσεις και τεστ μόνο αν προκύψει καθυστέρηση 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Αυτήν την τεχνική την εφαρμόσαμε 1-2 φορές, όταν προσπαθούσαμε για το πρώτο και την ονομάζαμε σπερματέγχυση 🤣🤣 επίσης δεν θα ξεχάσω πως τον Μάρτιο του 23 που έμεινα έγκυος στην κόρη μου, έμεινε μαζί μ εμένα κ μια κοπέλα που έκαναν την έγχυση σπέρματος με σύριγγα λόγω κοβιντ. Οι παλιές μπορεί να θυμούνται και εσύ φίλη μας αν είσαι εδώ εμφανίσου για λεπτομέρειες 🤣

Ναι ουσιαστικά αυτό είναι! Έπιασε σε σας; 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ένα σοκ το έπαθα γτ το 2017 έκανα κάτι τέτοιο.. και θυμήθηκα είχαμε κόσμο φιλοξενούμενο οπότε που μα κανείς δουλειά. Ακόμα έχω το μήνυμα που μου έλεγε έτοιμος έλα.. 😄😄 σοκ γτ τότε έμεινα έγκυος. Και τώρα που το λες. Τότε έλεγα δεν μένω έγκυος με επαφές και οργασμό και θα μείνω τώρα... ;;; Κι όμως

Ορίστε! Και σε σένα δούλεψε!!! Εντάξει ρε παιδί μου θα υπάρξουν και καλές μερες αλλά δεν γίνεται κάθε μέρα! Απλά έχει να κάνει κ με την ταχύτητα του άντρα αν είναι γρήγορος κάτι γίνεται! Αν είναι Άργος δύσκολα τα πράγματα...

στις πριν 8 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Ε καλά... Εσύ έχεις κι άλλο "όπλο" στη φαρέτρα σου!!! 😜

Ποιος το χεζει το όπλο, εμείς τις σφαίρες θέλουμε!! 🤣🤣

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ωραία καλά θα κανεις! Και εμένα έτσι μου είχε πει να περιμένω ένα χρόνο μετά από την καισαρική για το δεύτερο άλλος γιατρός που ρώτησα μου είχε πει και πριν το χρόνο μπορώ.. 

μπορεις να ξεκινήσεις από τώρα χαλαρά τις επαφές και πιστεύω θα έρθει γρήγορα αυτήν την φορά συνήθως λένε πως μετά από την γέννα είναι πιο εύκολη η σύλληψη 🥰

Ναι κ γω έχω ακούσει άλλοι να λένε και από 9 μηνό! Εμείς ξεκινάμε κ βλέπουμε! Πάντως αυτό το διάστημα που πέρασε αν και είχαμε κάνα δυο ελεύθερες επαφές δεν έγινε κάτι. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Από τη Δευτέρα που μου ήρθε η περίοδος είμαι λες και έχει φωτιστεί ο κόσμος μου όλος.. 😅
Είμαι φουλ χαρούμενη παρόλα τα κιλά που έχω φορτωθεί τους τελευταίους μήνες και σήμερα ξεκινάω την προετοιμασία του ενδομήτριου. 
13/06 πάω για υπέρηχο και εξέταση προγεστερόνης. Αν είναι καλά τα πράγματα πιστεύω 19 ή 20/06 θα κάνω την ετ. 🤗🙏🌈

Με το καλό!!!! Καλή αρχή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Αχ πόσο μα πόσο χαίρομαι να ξεκινάμε έτσι.. εμ όταν λέω στα γενέθλια μου θα μου κάνεις δώρο ξέρω τι λέω.. 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου! Καλό μήνα!
Πώς είστε; Εγκυούλες πως τα πάτε με τη ζέστη;

Με το καλό @melitiniღ και @pennaki εύχομαι να ειναι το καλοκαίρι σας αυτό! @almira με το καλό και σε σένα! Να προσέχετε τον εαυτό σας!
Ειχα μέρες να μπω… Κάναμε πρόκληση αυτόν τον μήνα, πράγματι έγινε ωορρηξία! Αυτό ήταν το σημαντικό για εμένα, 16η ημέρα έγινε η ωορρηξία.. Δεν κάναμε ένεση. Χάρηκα πολύ, εύχομαι ειλικρινά να βρήκαμε το πρόβλημα και να ειναι αυτό… και αργά η γρήγορα να γίνει το θαύμα.

Καναμε σεξ κάθε μέρα😂😂😂… πήρα και άδεια από τη δουλειά 5 ημέρες για να είμαι σπίτι. Παλιές καλές εποχές, σαν να ήμουν φοιτήτρια ένιωσα.😂😂

Αναμένω… Μακάρι… Θα δούμε!

@Παρασκευαιδου ωραία τα λες! Γελάω με τη γυάλα σου!!! Μακάρι να βγει αληθινή μαντάμ Ζαΐραααα!

Δημοσίευση
στις On 3/6/2025 at 10:57 ΠΜ, ο/η marw90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Εύχομαι σε όλες σύντομα να γίνουν μανούλες και όσες είναι να χαίρονται τα παιδάκια τους κ οι εγκύουλες μια καλή εγκυμοσύνη!

Εγώ είχα πάλι μια βιοχημικη για όσες το διάβασαν και για όσες δε ξέρουν...

Και έθεσα ένα θέμα πόσο πάχος πρέπει να είναι το ενδομήτριο μας για να μεγαλώσει σωστά το μωράκι? Μήπως τελικά φταίει αυτό? Δε θυμάμαι ακριβώς πόσο είχα....αλλά μια γυναικολογος μου είχε πει ότι πρέπει να είναι 10mm πχ και εμένα λέει ήταν κάπου στα 8,9 θυμάμαι.(δεν συγκράτησα τωρα) αλλά ο άλλος γυναικολογος μου που είναι πολύ καλός δε μου είπε ποτέ κάτι τέτοιο κι έχω την περιέργεια όταν ξανά παω να μου το αναλύσει αυτό να μου πει. Η άλλη έλεγε να κάνω σκρατσινγκ  σε αυτην λέει γιατί παίρνεις κ χάπια αλλά μετά χαπια δε μεγαλώνει πάντα.

Η περίοδος μου κρατάει 4 μέρες και την 5η καθαρίζω πες .κανονικό αιμα...την πρώτη μέρα πολύ και τη 2η κ μετά κανονικό...λέτε εν τελη να φταίει αυτό? 

Νομίζω στην ωορρηξία πρέπει να είναι 10, το φυσιολογικό τις υπόλοιπες ημέρες είναι γύρω στο 6,5 - 7 ? 
Ετσι έχω διαβάσει… το έψαχνα κι εγώ. Γενικά αν μπεις στον χώρο αυτό και αρχίσεις να ψάχνεσαι με εξετάσεις όλο και κάτι θα βρίσκεις! Ποσό καιρό προσπαθείς; Συγγνώμη εάν τι έχεις ξαναπεί αλλά είμαστε μπόλικες…

Εχεις ειδικό γιατρό αναπαραγωγής που ασχολείται με υπογονιμότητα, κάνει τέτοιες μικρο επεμβάσεις, όπως το σκρατσινκ ;

Δημοσίευση
στις On 4/6/2025 at 7:50 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Με το καλό η ετ κοριτσάκι μου!!!!

στις πριν 10 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Με το καλό @melitiniღ και @pennaki εύχομαι να ειναι το καλοκαίρι σας αυτό! @almira με το καλό και σε σένα! Να προσέχετε τον εαυτό σας!
Ειχα μέρες να μπω… Κάναμε πρόκληση αυτόν τον μήνα, πράγματι έγινε ωορρηξία! Αυτό ήταν το σημαντικό για εμένα, 16η ημέρα έγινε η ωορρηξία.. Δεν κάναμε ένεση. Χάρηκα πολύ, εύχομαι ειλικρινά να βρήκαμε το πρόβλημα και να ειναι αυτό… και αργά η γρήγορα να γίνει το θαύμα.

Καναμε σεξ κάθε μέρα😂😂😂… πήρα και άδεια από τη δουλειά 5 ημέρες για να είμαι σπίτι. Παλιές καλές εποχές, σαν να ήμουν φοιτήτρια ένιωσα.😂😂

@Παρασκευαιδου ωραία τα λες! Γελάω με τη γυάλα σου!!! Μακάρι να βγει αληθινή μαντάμ Ζαΐραααα!

Ελπίζω σε λίγες μέρες να έχουμε ένα κατακόκκινο τεστάκι!!!!!!! Αχ αυτή η ζέστη.... Ήδη με πιάνει κι έχω ξεκινήσει να ζορίζομαι.... Και με τη δουλειά ζορίζομαι αρκετά πλέον.. Στα δίδυμα δεν ήμουν έτσι ρε γμτ... Βέβαια ήταν κ 3 μήνες πίσω η εγκυμοσύνη

Δημοσίευση

Ωραία άρα έγινε η ωορηξια και την εκμετάλλευτηκατε όπως έπρεπε!!!

Εύχομαι σε λίγες μέρες να έχεις θετικό τεστάκι!!! 🙏🙏🙏

Θα γίνει το θαύμα να το πιστεύεις και να το πιστεύουμε όλες μας!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Η ζέστη έχει γίνει ανυπόφορη ήδη…είμαι στο σπίτι με την μικρή και έχω κλειστά παράθυρα, γιατί μόλις τα ανοίγω σκαρφαλώνει για να «δραπετεύσει», οπότε τα έχω δει όλα 🤣🤣 Στο μεταξύ χθες βράδυ δεν πήρα τα νουπεραλ για να δω αν συνεχίζουν οι ναυτίες και παρόλα αυτά σήμερα νιώθω καλά, οπότε έχω πάθει έναν μικρό πανικό…ευτυχώς αύριο έχω γιατρό.

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι! 😇 Μακαρι να δωσω πολλα αυγουλακια και να εχουμε εμβρυα!! Σου ευχομαι σε 14 μερες (περιπου) να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα!! Λιγο υπομονη και θετικη σκεψη!! 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια μου για να δούμε! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες. 

@pennaki παίρνεις αρκετά φάρμακα; Ποτε θα κανεις ωοληψια; 

Σε 20 μερες περιμενω περιοδο να ξεκινησω. Οχι πολλα ειναι μικρο πρωτοκολλο. Καθε μερα θα κανω μια ενεση γοναδοτροπινων απο τη 2η μερα περιοδου και θα παιρνω και 1 χαπι προγεστερονης για 2 εβδομαδες περιπου. Μια μερα πριν την ωοληψια θα κανω 2 ενεσεις ovitrelle και arvekap για την τελικη ωριμανση.

Δημοσίευση

Κορίτσια μου να το γράψω και εδώ 7 μέρα εμβρυομεταφορας και θετικό τεστ δεν άντεξα έκανα ,πρώτη φορά μετα από τόσες προσπάθειες ,τις άλλες ήμουν συγκρατημενη αυτήν τώρα όλη η τρέλα του κόσμου πάνω μου χαχαχαχχα 

IMG_20250605_101729.jpg

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου! 

Εύχομαι να ειστε όλες καλά. Πέρασαν οι μέρες της ωορρηξίας και τώρα στην αναμονή, είμαι στην 28η μέρα οπότε έχω μέρες ακόμα. Αυτή τη φορά το στήθος μου είναι αρκετά πρησμένο, αλλά απ την άλλη δεν θέλω να κοιτάω συμπτώματα. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου να το γράψω και εδώ 7 μέρα εμβρυομεταφορας και θετικό τεστ δεν άντεξα έκανα ,πρώτη φορά μετα από τόσες προσπάθειες ,τις άλλες ήμουν συγκρατημενη αυτήν τώρα όλη η τρέλα του κόσμου πάνω μου χαχαχαχχα 

IMG_20250605_101729.jpg

κορίτσι συγχαρητήρια!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! αυτο είναι με την διπλή γραμή ή με τον σταυρό; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

IMG_20250605_101729.jpg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Όλα με το καλό εύχομαι 🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...