Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, έκανα τεστ πρώιμης ανίχνευσης, 6 μέρες πριν την περίοδο και βγήκε θετικό κατευθείαν. 
Μπορεί να είναι σωστό τόσο νωρις; 
Γιατί τα τεστ αυτά, λένε να τα κάνεις 6 μέρες πριν την καθυστέρηση, δηλαδή 5 μέρες πριν την περίοδο.

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Aimlak είπε:

Καλησπέρα, έκανα τεστ πρώιμης ανίχνευσης, 6 μέρες πριν την περίοδο και βγήκε θετικό κατευθείαν. 
Γιατί τα τεστ αυτά, λένε να τα κάνεις 6 μέρες πριν την καθυστέρηση, δηλαδή 5 μέρες πριν την περίοδο.

Ναι κι εμένα στην κόρη μου τη δεύτερη μου είχε βγει έξι μέρες πριν θετικό, γίνεται! Με το καλό εύχομαι και κάνε και μια χοριακη όταν θα έχεις μια μέρα καθυστέρηση για να το επιβεβαιώσεις

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Aimlak είπε:

Κ εμένα το τεστ εγκυμοσύνης μου βγήκε θετικό 4 μέρες πριν την περίοδο και η χοριακή μου το επιβεβαίωσε! Να κάνεις  μια χοριακή που είναι πιο σίγουρο το αποτέλεσμα ! Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι !! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Το προβλημα ειναι κρυπτοζωοσπερμια, πολυ σοβαρό δηλαδή θέμα.Ανθυγιεινος τροπο ζωής δεν κάνουμε, υγιεινά τρωμε πολλα φρούτα, λαχανικά, δεν τρωμε τι φταίει σε αυτο.Ελάχιστα καπνιζει, απλα φορουμε γ χρονια εξοπλισμο απο μικρή ηλικία γιατι ειναι σε σώμα ασφάλειας, δεν ξερω αν φταίει αυτο.Επισης, φορουμε σφιχτά εσωρουχα, πολυ κακώς.Covid το Νοεμβριο περασαμε τώρα δεν νομιζω να φταίει αυτο.Προσπαθουμε 13 μήνες χωρίς αποτελεσμα, εγώ εκανα ενα ελεγχο σ εμένα δεν βρήκα κατι.Του ειπαν απο τ μικροβιολογικο π εκανε τ εξέταση παρομοια περιπτωσγ με αζωοσπερμια, πηρε βιταμίνες, ηταν και φορτηγατζης οποτε εφταιγε το επαγγελμα και βελτιώθηκε τρομερα κι εκανε παιδι φυσιολογικά.Δεν ξερω τι φταίει πραγματικα, εχω πεσει απο τα σύννεφα, κατι τέτοιο δεν το περιμενα, δεν μπορω να το χωνεψω που λένε..
    • Καλησπερα, επερνα και εγω salospir στην εγκυμοσύνη απο την αυχενικη μεχρι και που μπηκα στον 9ο μηνα επειδη ειχα ποσοστο για προεκλαμψια. Χρειαστηκε να γεννησω εκτακτως επειδη δεν καταλαβαινα το παιδι και επειδη ειχα ανεβασει πιεση. Ολα πηγαν καλα και για μενα και για το μωρο. Μην φοβασαι, ολα θα πανε καλα και αν ο γιατρος σου δει κατι θα σε παραπεμψει σε καρδιολογο για περαιτερω ελεγχο.
    • Μήπως πέρασε τελευταία κοβιντ ή ισχυρή ιωση; Γιατι κ αυτά είναι επιβαρυντικα. Επανερχεται, ευτυχώς, αλλά θέλει χρόνο. Κάτι άλλο που ρωτάνε όλοι οι γιατροί είναι αν δουλεύει σε ανθυγιεινό επάγγελμα, δλδ έκθεση σε τοξικές ουσίες.
    • Διωνη πραγματικά επαθα σοκ μόλις έβαλα παπούτσι. Δεν χωραγε  το αθλητικο. Πινω τοσο νερο που σας το Ορκίζομαι κατουριέμαι ανά 1 h. Βέβαια αυτό μήπως είναι κι από τη γέννα;
    • Καλησπερα κοριτσι μου και με το καλο το μωρακι. Οταν με το καλο γεννηθει θα αποφασισετε μονοι σας το ονομα του παιδιου και τον/τους νονους που θα το βαπτισουν. Την πεθερα να την αφησετε απεξω απο ολο αυτο γιατι δεν την αφορα ουτε το ονομα ουτε ποιος θα ειναι ο νονος. Εσεις ειστε οι γονεις εσεις αποφασιζετε ας το χωνεψει επιτελους να ησυχασετε. Στειλε μας update❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...