Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εδώ και έξι χρόνια αιτηθηκαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι ανεξαρτήτου φύλου εθνικότητας και ηλικίας έως 6ετων. 

Επίσης δεν έχουμε καμία ενημέρωση μετά την εκπαίδευση το 2021 ..μόνον κατόπιν δικής μου επιδίωξης και πάντα με την ίδια θεωρία ότι δεν τελεσιδικουν...ότι δεν υπάρχουν παιδιά και τα συναφή. Τα δε στατιστικά του ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ έχουν σταματήσει την δημοσιοποίηση τους από τον Σεπτεμβρίου του '23. Λέγανε πως με το anynet θα δίνανε ένα τέλος στην ταλαιπωρία και πως σε 8 με 12 μήνες γίνεσαι γονέας της καρδιάς..μετά με παραπέμψανε στο gov.paidi που και αυτό πλέον δε λειτουργεί. Πραγματικά τι να σκεφτώ την ανάγκη των φορέων να έχουν παιδιά στους χώρους τους για τις επιχορηγήσεις τους; Εμπόριο; Έκθεση και διάθεση παιδιών σε κακοποιητές; Διότι να το πιστέψω δεν μπορώ ότι δεν υπάρχουν παιδιά είτε ότι τα πουλάνε με την εύνοια όλων αυτών για έξτρα εισόδημα...εμείς παρόλο που είχαμε 2 προτάσεις να μας "πουλήσουν" πως όμως να μεγαλώσω έναν άνθρωπο που το αγόρασα; Συνειδησιακό το ξέρω... Ναι είναι πλέον σε συνειδησιακή κρίση διότι το βλέπω δύσκολο με τον Σταύρο στο χέρι (τον έχω στην ψυχή μου) και τα χρόνια περνούν... Ευχαριστώ από καρδιάς για τον χρόνο σας. Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας και κάποια πληροφορία ευπρόσδεκτη. Να σας αναφέρω επίσης ότι και με διακρατική έκανα προσπάθεια και αναμένω απάντηση οσονουπω. Καλή συνέχεια σε όλες και όλους 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...