Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας. Μετά από 5 μήνες προσπαθειων ,μια αποβολή και μια βιοχημική έκανα την Τετάρτη ένεση ovitrelle που μου είπε ο γιατρός. Γενικά είμαι αγχωμενη για το αν θα ξαναμεινω και πότε οπότε μου είπε ο γιατρός αν θέλω να την κάνω.(ήταν το ωάριο σε κατάλληλο μέγεθος για να γίνει η ένεση)Μας είπε να έχουμε επαφές 3 συνεχόμενες μέρες, ήρθαμε σε επαφή εκείνο το βράδυ. Όμως γενικά είναι πολύ πιεστικό το να έχεις επαφή ντε και καλά και την επόμενη μέρα δεν είχαμε λόγω τσακωμού. Έχει καμία να πει την εμπειρία της σε σχέση με αυτό;Αν αντιμετώπισε κάποια κάτι αντίστοιχο,αν είχε θετικό αποτέλεσμα κλπ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!❤️

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσι μου. Εγω εχω εμπειρια πανω στην προκληση ωορρηξιας και προγραμματισμενες επαφες. Συμφωνω ειναι πολυ πιεστικο να εχεις επαφες καθε μερα γιατι......πρεπει, κι οχι γιατι το θελουμε. Κι εμεις καποιες επαφες δεν τις καναμε λογω εργασιας, κουρασης κλπ. Στην δικια μας περιπτωση δεν πετυχε. Δεν εμεινα ποτε εγκυος. Μετα απο χρονια προσπαθειας θα προχωρησουμε σε εξωσωματικη.

Σου ευχομαι καλη επιτυχια και να εχεις ενα θετικο τεστ και μια μεγαλη χοριακη!

Δημοσίευση
στις On 23/5/2025 at 10:12 ΠΜ, ο/η Stevie είπε:

Καλημέρα σας. Μετά από 5 μήνες προσπαθειων ,μια αποβολή και μια βιοχημική έκανα την Τετάρτη ένεση ovitrelle που μου είπε ο γιατρός. Γενικά είμαι αγχωμενη για το αν θα ξαναμεινω και πότε οπότε μου είπε ο γιατρός αν θέλω να την κάνω.(ήταν το ωάριο σε κατάλληλο μέγεθος για να γίνει η ένεση)Μας είπε να έχουμε επαφές 3 συνεχόμενες μέρες, ήρθαμε σε επαφή εκείνο το βράδυ. Όμως γενικά είναι πολύ πιεστικό το να έχεις επαφή ντε και καλά και την επόμενη μέρα δεν είχαμε λόγω τσακωμού. Έχει καμία να πει την εμπειρία της σε σχέση με αυτό;Αν αντιμετώπισε κάποια κάτι αντίστοιχο,αν είχε θετικό αποτέλεσμα κλπ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!❤️

Η ovitrelle δρα συνήθως 36 ώρες αφότου την κάνεις. Δλδ αν την έκανες Τετάρτη βράδυ στις 10, αναμένεις ωορρηξια την Παρασκευή κατά τις 8 το πρωι. Γι αυτό σας ειπε να έχετε επαφές για 3 μέρες.

Δεν είμαστε ρολόι βεβαια. Μπορει να γινει κ λιγο νωριτερα ή λιγο αργοτερα η ωορρηξια. Εμενα μου εχει τύχει. Απλως υποτιθεται οτι με την οβιτρελ το ελεγχεις. Κ εφόσον το σπέρμα- αν είναι δυνατο και γερο-  ζει αρκετές ώρες μέσα στη μητρα, έχεις αυξημένες πιθανότητες τις ημέρες αυτές, ακόμη κ αν δεν έκανες και τις τρεις μέρες επαφές! Εύχομαι να πετύχετε! 

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις. Ναι είναι η πίεση μεγάλος παράγοντας νεύρων και ξεσπάσματος.. Αλλά ας τα δούμε θετικά εν τέλει γιατί όλα γίνονται για έναν σκοπό. Εμένα μου είπε δεν είμαι κατάλληλη για εξωσωματική λόγω χαμηλής αμης. @pennaki εύχομαι να πετύχει η εξωσωματική σου με την πρώτη και να έχεις μια όμορφη και ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη. @RAM21ευχαριστώ πολύ εύχομαι και σε σένα κάθε καλό!

Δημοσίευση
στις On 23/5/2025 at 10:12 ΠΜ, ο/η Stevie είπε:

Γεια σου!
Εκανες και πρόκληση πριν την ovitrelle ?
Είναι πολύ πιεστικό…

Σε καταλαβαίνω. Είμαι στα ίδια περίπου, προσπαθώ περισσότερο καιρό βέβαια, ωστόσο, κι εγώ είμαι στη φάση που από βδομάδα πάω για υπέρηχο και ενεσούλα, εάν όλα βαίνουν καλώς…

Γενικα είναι πολύ καλές οι πιθανότητες εάν το σπερμα είναι υγιές, έτσι τουλάχιστον είπε ο δικός μου γιατρός. Για να δούμε…

Καλη επιτυχία σου εύχομαι!!
Να σκέφτεσαι θετικά!

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Γεια σου!
Εκανες και πρόκληση πριν την ovitrelle ?
Είναι πολύ πιεστικό…

Σε καταλαβαίνω. Είμαι στα ίδια περίπου, προσπαθώ περισσότερο καιρό βέβαια, ωστόσο, κι εγώ είμαι στη φάση που από βδομάδα πάω για υπέρηχο και ενεσούλα, εάν όλα βαίνουν καλώς…

Γενικα είναι πολύ καλές οι πιθανότητες εάν το σπερμα είναι υγιές, έτσι τουλάχιστον είπε ο δικός μου γιατρός. Για να δούμε…

Καλη επιτυχία σου εύχομαι!!
Να σκέφτεσαι θετικά!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι έκανα μόνο την ένεση χωρίς πρόκληση. Ουσιαστικά πήγα για απλό Παπ και είδε ότι το ωάριο ήταν 19χιλ οπότε μου είπε αν θέλω να κάνω την ένεση για να είμαστε σίγουροι ότι θα σκάσει. Το  σπέρμα είναι καλό το έχουμε ελέγξει όπως και πολλααα αλλά 😂 

Εύχομαι και σε εσένα καλή επιτυχία και όλα να πάνε σούπερ!!

Δημοσίευση

Εγώ έκανα τον προηγούμενο μήνα την οβιτρελ, ενώ είχαν προηγηθεί και οι altermon. Μήνες προσπαθειών αλλά ακόμα τίποτα! Δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη μας!!!! Αν με κάποιο μαγικό τρόπο μπορέσουμε να αποβάλλουμε το άγχος, πιστεύω πως θα έρθει η στιγμή που τα χέρια μας θα κρατάνε ένα νινί!!! 

Δημοσίευση
στις On 24/5/2025 at 10:55 ΜΜ, ο/η Stevie είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι έκανα μόνο την ένεση χωρίς πρόκληση. Ουσιαστικά πήγα για απλό Παπ και είδε ότι το ωάριο ήταν 19χιλ οπότε μου είπε αν θέλω να κάνω την ένεση για να είμαστε σίγουροι ότι θα σκάσει. Το  σπέρμα είναι καλό το έχουμε ελέγξει όπως και πολλααα αλλά 😂 

Εύχομαι και σε εσένα καλή επιτυχία και όλα να πάνε σούπερ!!

Με το καλό, μακάρι ν πετύχει πες μας νέα!!!

Δημοσίευση
στις On 25/5/2025 at 4:27 ΠΜ, ο/η Jenk είπε:

Εγώ έκανα τον προηγούμενο μήνα την οβιτρελ, ενώ είχαν προηγηθεί και οι altermon. Μήνες προσπαθειών αλλά ακόμα τίποτα! Δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη μας!!!! Αν με κάποιο μαγικό τρόπο μπορέσουμε να αποβάλλουμε το άγχος, πιστεύω πως θα έρθει η στιγμή που τα χέρια μας θα κρατάνε ένα νινί!!! 

Ναι πιστεύω πολύ στο ότι φταίει το άγχος αλλά πολύ δύσκολα το αποβάλλεις θέλει μεγάλη προσπάθεια και δουλειά με τον εαυτό μας!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinioo αρκετα??? Πλακα μας κανεις? Μονο αρκετα? Εμενα τα απογεύματα με ζοριζει καπως κ νιώθω ψόφια οχι να ηθελε κ ολη μερα αγκαλια. Πολύ δύσκολη φάση περνατε. Μήπως τ ενοχλει τ γαλα? Του φερνει πονακια κ αέρια μηπως? Μακάρι να στρώσει γρήγορα. Δ μπορω να καταλάβω ακριβώς που νιωθεις ότι πονας. Εγω μερικες φορες νιωθω πονο χαμηλα στα κοκκαλα στο ισχύο. Όπως όταν ανοίγε στην εγκυμοσύνη. Καμία φορά οταν σηκώνομαι νιωθω να κάνει κάτι σαν κρακ κρακ, σαν τριξιμο. Κορίτσια εμενα τελικά την πιανει μια ανησυχια τ απογεύματα. Άλλοτε πιο χαλαρή Άλλοτε πιο έντονη. Χθες ψοφησαμε. Σήμερα ήταν πιο χαλαρά. Ισως βοήθησε π την έβαλα κ στο μαρσιπο όταν ξεκίνησε τ χαζα της. Κ όταν λέω χαζα να εξήγησω, ξεκιναει κλαιει, τη σηκώνω, σταματαει κ μετα απο λίγο τ ίδια, την βαζω στηθος πινει πινει κ μετα ξεκιναει τ κλάμα, τη σηκώνω αγκαλια, την κουνάω, την αφήνω κατω κτλ,  δ βολευεται πουθενα. Σήμερα μόλις ξεκίνησε την έβαλα στο μαρσιπο κ τέλος. Μεχρι κ σκουπα εβαλα μ αυτήν πάνω μου. Φανηκε να της αρέσει.
    • https://gr.shop-orchestra.com/gr/βρεφικα-ειδη/γεύμα/είδη-γεύματος/καρέκλες-φαγητού-ανυψωτήρες/υψηλή-καρέκλα-2-σε-1-capucine---λευκό-PRETY8.html?gad_source=1&gad_campaignid=22643770787&gclid=CjwKCAjw9anCBhAWEiwAqBJ-c35fnyVuETW4mn-qXJWTcQSTCfoc1ZYomyv1QX2yUmQ10R9dF3MVNxoC4SsQAvD_BwE Εγώ αυτή πήρα στην πρώτη μου κόρη + μαξιλαράκι. Σταμάτησε να κάθεται τώρα η μεγάλη,  επειδή βάζω τη μικρή σκέψου 😂  Επειδή ήθελα κάτι να καθαρίζεται εύκολα κ να πλένεται,  είναι εξαιρετικό!  Επίσης για το blw πρέπει να κάθεται κ να στηρίζεται 100% για αυτό κ γίνεται μετά το 6μηνο.  Αχ να σας πω ότι εμείς αυτές τις ημέρες ηρεμήσαμε λίγο... μας τσάκισε ο 5ος μήνας ε?!
    • Καλησπέρα κορίτσια. Περνάμε περίεργη φάση εμείς. Ο μικρούλης μόνο αγκαλίτσα θέλει όλη όλη όλη μέρα. Αν κάνω ότι τον ακουμπάω κάπου κλάμα. Ούτε μαρσιπο δεν θέλει. Κλαίει και εκεί. Δύο μέρες τώρα. Αρκετά κουρασμένη μπορώ να πω. Ηθελα να ρωτήσω αν καμιά σας είχε θέμα με το ηβικό οστό. Είχα ένα πόνο χαμηλά όταν περπατάω ή κάθομαι και με είδαν χθες και μου είπαν είναι το ηβικό οστό. Αν έχει καμία εμπειρία, ήθελα να δω αν έφτιαξε με το καιρό. Μου είπε η μαία ότι μπορεί να φτιάξει στις 6-8 βδομαδες μπορεί και όχι και να χρειαστώ θεραπεία. Η αλήθεια είναι με δυσκολεύει καθημερινά ο πόνος.    Κατά τα άλλα μπήκα σήμερα και έψαξα τις μάρκες που προτείνατε και θα πάρω κάποιο θερμό και εγώ. Τα μπιμπερό τα έχετε με ψυγειακι; Ψάχνω και εκεί κάτι να τα μεταφέρω αν έχετε προτάσεις. 
    • Ιωάννα μου τι κάνετε;; Πως είστε;; Πως τα πάτε με τη ζέστη;; Η μικρή την παλεύει;;; Εμένα μου έσκασε σήμερα τους 2 πάνω κυνόδοντες. Από κάτω περίμενα να μου βγάλει δόντια κ έβγαλε από πάνω κ δεν σου κρύβω ότι άρχισα να ανησυχώ...θα πάρω τον παιδίατρο αύριο να τον ρωτήσω αν πρέπει να τον δει παιδο-οδοντιατρος. Τα έβγαλε πολύ νωρίς το σκατό και ταυτόχρονα και τα δύο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...