Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ένεση ovitrelle και επαφές

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας. Μετά από 5 μήνες προσπαθειων ,μια αποβολή και μια βιοχημική έκανα την Τετάρτη ένεση ovitrelle που μου είπε ο γιατρός. Γενικά είμαι αγχωμενη για το αν θα ξαναμεινω και πότε οπότε μου είπε ο γιατρός αν θέλω να την κάνω.(ήταν το ωάριο σε κατάλληλο μέγεθος για να γίνει η ένεση)Μας είπε να έχουμε επαφές 3 συνεχόμενες μέρες, ήρθαμε σε επαφή εκείνο το βράδυ. Όμως γενικά είναι πολύ πιεστικό το να έχεις επαφή ντε και καλά και την επόμενη μέρα δεν είχαμε λόγω τσακωμού. Έχει καμία να πει την εμπειρία της σε σχέση με αυτό;Αν αντιμετώπισε κάποια κάτι αντίστοιχο,αν είχε θετικό αποτέλεσμα κλπ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!❤️

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσι μου. Εγω εχω εμπειρια πανω στην προκληση ωορρηξιας και προγραμματισμενες επαφες. Συμφωνω ειναι πολυ πιεστικο να εχεις επαφες καθε μερα γιατι......πρεπει, κι οχι γιατι το θελουμε. Κι εμεις καποιες επαφες δεν τις καναμε λογω εργασιας, κουρασης κλπ. Στην δικια μας περιπτωση δεν πετυχε. Δεν εμεινα ποτε εγκυος. Μετα απο χρονια προσπαθειας θα προχωρησουμε σε εξωσωματικη.

Σου ευχομαι καλη επιτυχια και να εχεις ενα θετικο τεστ και μια μεγαλη χοριακη!

Δημοσίευση
στις On 23/5/2025 at 10:12 ΠΜ, ο/η Stevie είπε:

Καλημέρα σας. Μετά από 5 μήνες προσπαθειων ,μια αποβολή και μια βιοχημική έκανα την Τετάρτη ένεση ovitrelle που μου είπε ο γιατρός. Γενικά είμαι αγχωμενη για το αν θα ξαναμεινω και πότε οπότε μου είπε ο γιατρός αν θέλω να την κάνω.(ήταν το ωάριο σε κατάλληλο μέγεθος για να γίνει η ένεση)Μας είπε να έχουμε επαφές 3 συνεχόμενες μέρες, ήρθαμε σε επαφή εκείνο το βράδυ. Όμως γενικά είναι πολύ πιεστικό το να έχεις επαφή ντε και καλά και την επόμενη μέρα δεν είχαμε λόγω τσακωμού. Έχει καμία να πει την εμπειρία της σε σχέση με αυτό;Αν αντιμετώπισε κάποια κάτι αντίστοιχο,αν είχε θετικό αποτέλεσμα κλπ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!❤️

Η ovitrelle δρα συνήθως 36 ώρες αφότου την κάνεις. Δλδ αν την έκανες Τετάρτη βράδυ στις 10, αναμένεις ωορρηξια την Παρασκευή κατά τις 8 το πρωι. Γι αυτό σας ειπε να έχετε επαφές για 3 μέρες.

Δεν είμαστε ρολόι βεβαια. Μπορει να γινει κ λιγο νωριτερα ή λιγο αργοτερα η ωορρηξια. Εμενα μου εχει τύχει. Απλως υποτιθεται οτι με την οβιτρελ το ελεγχεις. Κ εφόσον το σπέρμα- αν είναι δυνατο και γερο-  ζει αρκετές ώρες μέσα στη μητρα, έχεις αυξημένες πιθανότητες τις ημέρες αυτές, ακόμη κ αν δεν έκανες και τις τρεις μέρες επαφές! Εύχομαι να πετύχετε! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...