Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Άρα τότε δεν είναι με το μέρος μας! Το θετικό είναι ότι πιάνω....κ δεν έχω κάτι τσέκαρα όλο το πακέτο θρομβοφυλλιας...έδωσα 240 ευρώ το Δεκέμβριο δε είχα τίποτα....και υστεροσκοπηση έκανα σαλπιγγογραφια όχι γιατί πιάνω λεει κ δεν έχω θέμα σε αυτό..  Ελπίζω να φτιαχτεί κ αυτό με το dna γιατί μάλλον πάνε τα κακά σπερματοζωαρια και δεν μεγαλώνει το μπεμπέ. 
    • Κι εμένα εκεί στο άλμα 15-19 άρχισε να κάνει άστατο ύπνο ενώ πριν είχε στρώσει αρκετα 😔  Δεν έχω συμβουλή ρε κορίτσι, εμείς δίνουμε πιπιλα και βοηθάει κάτι τέτοια βραδια. Όχι ότι δίνεις την πιπιλα και το ξέχασες το μωρό αλλά την ηρεμεί λίγο και δεν χρειάζεται να τη βάλω στήθος κάθε φορά που ξυπνάει.  Αυτό με το ξένο και τον ύπνο δεν ξέρω αν ισχύει ρε συ... κι εγώ τις πρώτες μέρες που ήμουν ζόμπι είχα δώσει κάποιες φορές με την ελπίδα πως θα κοιμηθούμε και δεν είχε κάνει διάφορα. Βέβαια τότε ήταν νεογεννητο. Αλλά δεν πιστεύω πως ζητάνε το στήθος από πείνα τόσο όσο για παρηγοριά.  Το άλμα πάντως από μόνο του τα ζοριζει τα μωράκια. Περα απο αυτο μήπως την ενοχλουν δοντακια/κοιλίτσα; 
    • Εδώ νομίζω παίζει ρόλο λίγο και ο παράγοντας τύχη. 😉
    • @almira περιμενουμεεε το νουμερο της χοριακης σου κοριτσι μου!!! 🤞🤗 καλη επιτυχια!! 🥰
    • Ωχ κορίτσι μου… Θα το ξανά πω τζίντζερ αποξηραμένο. Δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις κάτι  Σήμερα στο τρελάδικο μετράω ώρες να έρθει 21:00… Έχω μάθημα 09:00-21:00… Κατά τα άλλα καλά, με ταλαιπωρεί το μπούκωμα αλλά μίλησα με το γιατρό κ μου είπε οκ να βάλω ότι ρινικο σπρέι θέλω επιτρέπονται όλα κ κόντεψα να κλάψω από τη χαρά μου.. Πέμπτη έχω ραντεβού κ γω κ περιμένω πως κ πως!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...