Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Α μάλιστα. Κατάλαβα. Σ ευχαριστώ πολύ. Θα κάνουμε κάποιες εξετάσεις ακόμη και μετά θα πω τον γυναικολόγο να μας παραπέμψει σε κάποιο κέντρο στη  Θεσσαλονίκη. 
    • Καλημέρα κορίτσια!! Πήγα το πρωί στο μικροβιολογικό. Μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο στις 3 να τους πω αν είναι έτοιμη να μου τη στείλουν. Είμαστε σκληρή επαρχία εδώ, οπότε λειτουργούμε με τελείως δικούς μας ρυθμούς και κανόνες!!🤣 
    • Καλημερα κορίτσια, εμένα η όρεξη για το φαγητό επανήλθε νομίζω, όχι εντελώς αλλά  είμαι αρκετα καλύτερα! Αλλά έχω πονοκέφαλο συχνά πυκνά. Και όσο περνάει η μέρα η κοιλιά φουσκώνει αρκετά! Από κούραση τα ίδια ακόμα έχω. Δευτέρα έχω υπέρηχο και ανυπομονώ να δω το μικράκι ότι είναι καλά. @annie! Εσύ;  @zoepapa αχ βρε κορίτσι μου αυτό με τον εμετό δύσκολο, εμενα μυρωδιές με ενοχλούν αλλά αυτό το πράγμα που περιγράφεις ζορικο! 
    • Εμένα η κολλητή μου είναι γιατρός και δίδασκε καρπα. Οπότε μου έδειξε εκείνη, αλλά δεν έχω κάνει μαθήματα επίσημα και πιστοποίηση, επειδή όταν το έβαλα στο μυαλό μου να κάνω, δεν προλάβαινα να πάω στα σεμινάρια που έβρισκα... Γενικά θέλω να κάνω και θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο, ακόμα κι αν το παιδί σου καταπίνει κι έχει μάθει να τρώει, γιατί μια φορά θα γίνει το κακό... Επίσης και για ενηλίκους να έχεις κάνει, η διαχείριση του μωρού είναι τελείως διαφορετική... Οπότε πάλι θέλει μάθημα. Τα κορίτσια που είναι Αθήνα θα ξέρουν να σε κατατοπισουν. 
    • Αχ εγώ χθες ήμουν χάλια και εμετό έκανα συνέχεια και ζαλιζομουν πολύ έχω και χαμηλή πίεση σήμερα λίγο περπάτησα και μου έπεσε το ζαχαρο γενικά καλά πάω 😂. Εσείς;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...