Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Επειδή τυχαίνει να περνάω το ίδιο. Να μένω εύκολα εγκυος όταν κάνουμε ελεύθερα αλλά 2 βιοχημικες και 1 παλλινδρομη και όλα ελέγχθηκαν κ είναι οκ και σου λένε εφόσον μένεις είναι θετικό αυτό οπότε θα μείνεις.ο κατακερματισμος πλέον είναι πολύ σημαντικός γιατί ο καλός μου έχει 41% .καμία κηρσοκηλη, άψογο σπερμοδιαγραμμα αλλά υψηλό ποσοστό που προφανώς τα κακά του σπερματοζωαρια μπορεί να πάνε σε μένα.εχει όμως και καλά προφανώς από τόσα πολλά που είναι. Οπότε δεν είναι υπερβολή αυτή η εξέταση που λες...βέβαια πάνε χρόνια αλλά τώρα το διάβασα το πόστ. Και θα ήθελα να μάθω κιόλας αν έχετε κάνει παιδάκια και τι συνέβη μετά από τόσα χρόνια...🥰🥰🥰
    • Ε μα αυτήν τη δουλειά θα κάνουμε.... Είχα ρωτήσει τον ουρολόγο....μπορείς με υψηλό dna να επιτυχεις εγκυμοσύνη λέει ναι....τώρα δε ξέρω εδώ αν κάποια κοπέλα έχει παρόμοιο παράδειγμα να γράψει..  Ο γυναικολογος είχε πει πάντως ότι αν δε φτιαξει αυτό δύσκολο....πφφφ λες και όλοι τα εξετάζουν αυτά που είναι κ πανάκριβα απλά μια θα τύχει μια οχι μάλλον...
    • Ευχαριστώ βρε κορίτσια!! Μα το έχω παράπονο κι εγώ μια φορά να κοιμηθεί μόνη της… Η δικιά μου κάνει λες και πάμε να την κοροϊδέψουμε επειδή την ακουμπάμε κάτω. Τινάζει χέρια, αρχίζει τα τρίβει στο πρόσωπο, τραβάει αυτιά… και μετά από λίγο ακούς και το κλαμα! @Kiddoδεν έχει κοιμηθεί ποτέ σε ριλαξ/γυμναστηριο. Ούτε καν στο καρότσι της! Όταν έρθει η ώρα και νυστάξει.. θα κλάψει για να την πάρω αγκαλιά και να κοιμηθεί πάνω μου. Προσωπικα τον θηλασμό τον απολαμβάνω. Δε με κουράζει… μου αρέσει το δέσιμο αυτό! Και δεν είχα πρόβλημα τόσο καιρό που μπορεί να ξυπνούσε ανά 2-3 ώρες και να ζητούσε στήθος. Αλλά τις τελευταίες μέρες έχω γονατίσει. Δεν αφήνω τον άντρα μου να αλλάξει πλευρό.. δεν αφήνω τον σκύλο καλά καλά να ξυστεί γιατί ακόμα και με αυτό ξυπνάει! Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι αυτή η κατάσταση… @_piripiri_ Μου δίνει κουράγιο ότι ενώ περνάς κι εσύ αντίστοιχα, είσαι τόσο δυνατή!    Τι να πω βρε κορίτσια… θα κάνω ένα σεμινάριο για τον βρεφικό ύπνο που έχω κλείσει και ο θεός βοηθός… Ελπίζω να περάσει σύντομα όλο αυτό!   
    • Πωωω... Δεν είχα διαβάσει τη δική σου ιστορία όταν έγραφα τη δικιά μου γκρίνια...  Κι εμείς έχουμε κάνει πολλά που δεν πρέπει επειδή δεν αντέχαμε από την εξαντληση και στα δύο παιδιά... Είναι και το "ο,τι δουλέψει το κρατάς μέχρι να μην δουλεύει πια". Επίσης, αυτό το "δεν κουνάω το παιδί από κει που κοιμάται" είναι νόμος σε μας 😆 τον είχε πάρει μια φορά τον μεγάλο ο ύπνος στο πάτωμα πάνω στο χαλί, πήγα απλά και τον σκέπασα και τέλος. 🤣 Ή τον είχα αφήσει άπειρες φορές στο καρεκλακι του φαγητού να κοιμάται σαν στραβοχυμενος 😆 Αυτό ρε συ... Κι εμένα ο άντρας μου μου έχει πει πολλές φορές να δώσουμε ξένο για να κοιμάμαι και να ξεκουράζομαι... Αλλά είναι ακριβώς αυτό που λες, άντε γ@@ μετά από τόσο κόπο και ξενύχτι να πάω στην "εύκολη λύση"... Ευτυχώς πλέον τον παίρνει και τον νανουριζει μιας και που κάθεται στην αγκαλιά του, αλλά κι αυτός ο κακομοίρης έτρεχε στον φυσικοθεραπευτή να του κόψει βεντούζες να ισιωσει η πλάτη του 🤣🤣  Επίσης, εμείς αυτό το χάλι με τον ύπνο δεν το είχαμε περάσει με τον πρώτο. Είναι τελείως πρωτόγνωρο για μας... Ο πρώτος κοιμόταν 7-8 ώρες από 3 μηνών, είχε το πρόγραμμα του. Ξυπνουσε το πολύ μία φορά το βράδυ και με θηλασμό κοιμόταν απευθείας. Και στο χρόνο πάνω κοιμόταν 12ωρο... Ζωαρα κάναμε...🥲
    • @marw90 λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, ελπίζω την επόμενη φορά να είναι και η τυχερή σου..!!! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...