Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @marw90 λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, ελπίζω την επόμενη φορά να είναι και η τυχερή σου..!!! 🙏
    • Επισης ηθελα να ρωτησω σχετικα με την τομη της καισαρικης (την οποια μ κλωτσαει ο μπεμπης με τα ποδαρινια του οταν κοιμαται πανω μου), κοντευω μηνα και παρατηρω οτι στις ακρες ειναι ακομα κοκκινη. Επισης αν την ψηλαφησω μεσα μου φαινεται σκληρη η περιοχη. Εσεις πως ειστε;; Μου χει πει να βαζω σπρει pulvo αλλα δεν ειμαι και πολυ συνεπης εγω για να ειμαι ειλικρινης. Θα ηθελα τη γνωμη σας. 
    • Πωπω... Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!! Είμαστε κι εμείς σε μια τέτοια φάση... Είχε περάσει κάτι παρόμοιο μόλις έγινε 5 μηνών (άλμα) , στους 5,5 όταν έβγαζε δόντια και τώρα που είναι 6 και κάτι... Αυτό το διάστημα χαλαγε ο ύπνος κι έφτιαχνε, χάλαγε κι έφτιαχνε...  Τώρα είναι πολύ χειρότερα από κάθε άλλη φορά! Είναι 4 μέρες που κλαίει με το που χάσει το στήθος, φωνάζει όταν γυρνάει πλευρό και δεν ηρεμεί αν δεν θηλάσει και καταλήγω να κοιμάμαι με το μωρό, αγκαλιά που έχει κάνει πιπίλα το στήθος... Είναι ένα 4ωρο που κοιμάται μόνος του και μετά τις 3 το ξημέρωμα, ανά μία ώρα κλαίει και φωνάζει. Ξυπνάει και τον μεγάλο που έρχεται κι αυτός στο κρεβάτι και γίνεται ένας χαμός...  Εμάς πρέπει να περνάει άγχος αποχωρισμού γιατί και την ημέρα κάνει κάτι περίεργα τέτοια. Αλλά τέτοιο πράγμα το βράδυ δεν είχανε ξαναβιωσει ούτε με τον μεγάλο...  Δυστυχώς ούτε συμβουλη, έχω ούτε να σε βοηθήσω κάπως μπορώ, απλά στα λέω επειδή σε νιώθω και να σου πω ότι δεν είσαι μόνη. Προσωπικά, κάνω υπομονή και τον έχω αγκαλιά. Δε θέλω να δώσω ξένο ενώ έχω κάνει τόσο κόπο για τον θηλασμό (όχι ότι πίνει και με μπιμπερο τίποτα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία), δεν έχω όρεξη να σηκώνομαι τα βράδια και να βράζω νερά κτλ και να κάθομαι όρθια να τον ποτίζω... Πιο εύκολο μου είναι να ξαπλώσω στραβά και να θηλάζει ενώ κοιμάμαι, αλλά όντως με έχει εξαντλήσει. Κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Είναι και το θέμα ότι θέλει την αγκαλιά, με το που βάλει στο στήθος στο στόμα, κοιμάται επιτόπου χωρίς να θηλάζει ιδιαίτερα... 
    • Κορίτσια μου ξανά έκανα χοριακη και έπεσε στο 28.8 . Μα το ηξερα....τα τεστ ηταν τέρμα αχνα...για 1 βδομάδα καθυστέρηση δεν ήταν οκ..... Δεν πειράζει....θα έρθει στην ώρα του...μένω εύκολα εγκυος απλά θα τσεκάρουμε καρυοτυπο ζεύγους και να τελειώσουν κ οι βιταμίνες και εύχομαι την άλλη φορά να κρατήσει! Μην είμαι κ πάντα σε αυτό το άγχος να μένω κ να φεύγει....μανίκι κ αυτό!!!!
    • 🤣🤣🤣🤣 Έκλαψα!!!  Σίγουρα πάντως δεν είμαι η μόνη ή η πρώτη τρελή που το σκέφτηκε..🤪🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...