Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η pennaki είπε:

@Kiddo @Nerina σας ευχαριστω πολυ κοριτσια. Πηρα αλουμινονερο. Θα παρω και την αρνικα για παν ενδεχομενο. 

Κορίτσια να σας ρωτησω, οι ορμόνες της εξωσωματικης ειναι επιβαρυντικες γενικά, ειναι ασφαλείς για τον οργανισμό ή ελλοχευουν κίνδυνοι για μελλοντικές ασθένειες?Συγγνώμη που το ρωταω ετσι, για οσες γυναίκες ειναι ηδη σε αυτήν την διαδικασία αλλα να ξερω τι να περιμενω...γιατι φοβαμαι λίγο, εγώ πονοκεφαλο εχω και ουτε ντεπον δεν παιρνω ετσι εύκολα..

• Απαντήσεις 212
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Nancy Nats είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας και καλή δύναμη στο ταξίδι μας.. Μετά το καλοκαίρι θα ξεκινήσω κι εγώ τις διαδικασίες για εξωσωματική. Είναι κάποια που έκανε μόνη της την αίτηση για το ραντεβού με την επιτροπή του ΕΟΠΥ εννοώ χωρίς να μεσολαβήσει κάποιο κέντρο. Γιατί θέλω να κλείσω ραντεβού αλλά δεν ξέρω ακόμη που θα την κάνω. Ακούω και γνώμες για κέντρα.

Κορίτσι μου την αίτηση δεν γίνεται να την κάνεις μόνη σου γιατί αν έχεις δει στο χαρτί της επιτροπής λέει ότι έχει ελεγχθεί από γιατρό που είναι υπεύθυνος κ βάζει σφραγίδα κ υπογραφή. Κ εκτός από αυτό αφού βγει η απόφαση, για να πάρεις τα φάρμακα από τον ΕΟΠΠΥ πρέπει ο γιατρός να σου γράψει το παραπεμπτικο. Για τα κέντρα σε ποια πόλη θα τη κάνεις?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω, οι ορμόνες της εξωσωματικης ειναι επιβαρυντικες γενικά, ειναι ασφαλείς για τον οργανισμό ή ελλοχευουν κίνδυνοι για μελλοντικές ασθένειες?Συγγνώμη που το ρωταω ετσι, για οσες γυναίκες ειναι ηδη σε αυτήν την διαδικασία αλλα να ξερω τι να περιμενω...γιατι φοβαμαι λίγο, εγώ πονοκεφαλο εχω και ουτε ντεπον δεν παιρνω ετσι εύκολα..

Εγώ θα πω ότι λέει και ο γιατρός μου.  Ότι τα φάρμακα της διέγερσης δεν είναι επιβαρυντικά για τον οργανισμό. Να σου πω αλήθεια ψέματα δεν ξέρω.. εμένα πάντως αυτό με συμφέρει να πιστεύω.. Θέλω τόσο πολύ ένα παιδάκι που θα έμπαινα σε όποια διαδικασία χρειαζόταν.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Γενικά τα φάρμακα της εξωσωματικής θεωρούνται ασφαλή γτ ουσιαστικά υπάρχουν στον οργανισμό μας απλά τα παίρνουμε σε πιο μεγάλες δόσεις, δεν είναι κάτι ξένο κ ειναι πολύ συντομο το διάστημα που τα παίρνουμε για την διέγερση. Βέβαια όπως όλα τα φάρμακα μπορεί να έχουν παρενέργειες αλλά αυτό είναι θέμα οργανισμού πχ ακόμη κ στον ντεπον αν διαβάσεις έχει παρενέργειες.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Γενικά τα φάρμακα της εξωσωματικής θεωρούνται ασφαλή γτ ουσιαστικά υπάρχουν στον οργανισμό μας απλά τα παίρνουμε σε πιο μεγάλες δόσεις, δεν είναι κάτι ξένο κ ειναι πολύ συντομο το διάστημα που τα παίρνουμε για την διέγερση. Βέβαια όπως όλα τα φάρμακα μπορεί να έχουν παρενέργειες αλλά αυτό είναι θέμα οργανισμού πχ ακόμη κ στον ντεπον αν διαβάσεις έχει παρενέργειες.

Καλά εξαρτάται τι προτεινουν και σε καθε ηλικία και προβλημα να φανταστω αναλογωε των ορμονων και της αμη ετσι?

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλά εξαρτάται τι προτεινουν και σε καθε ηλικία και προβλημα να φανταστω αναλογωε των ορμονων και της αμη ετσι?

Καλημέρα, ναι φυσικά το τι φάρμακα θα πάρεις κ σε τι δόσεις καθορίζεται από το προφίλ κ τις ανάγκες της κ΄άθε γυναίκας. Τώρα αν φοβάσαι τόσο πολύ τα φάρμακα μπορείς να πας ή με πολύ λίγα φ΄άρμακα ή τελείως φυσικό για το ένα ωάριο του μήνα αλλά έχε στο νου σου ότι μπορεί να μην είναι καλό ωάριο, να μην πετύχει η γονιμοποίηση, η εμφύτευση κλπ κ να πρέπει να κάνεις ξανά ωοληψία. Προσωπικά έκανα την διαδικασία κανονικά ΄κ έχουμε απόθεμα σε βλαστοκύστες, πάλι καλά γτ θα έπρεπε να ξανακάνω ωοληψία αφού η πρώτη εξωσωματική κατέληξε σε φυσική αποβολή. Αυτά όμως ΄όλα θα τα συζητήσεις με τον γιατρό όταν έρθει η ώρα!!! 

Χθες είχατε ουρολόγο αν θυμάμαι καλά? Τι σας είπε?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!
@Lilaki93 ισχύει ότι σου λέει η Σία πιο πάνω, έτσι έχουν τα πράγματα.. και εγώ με σχετικά μια πολύ καλή ΑΜΗ για την ηλικία μου 2,99 πήγα με φάρμακα και έβγαλα πάρα πολλά ωάρια εκ των οποίον είχα και πολλές γονιμοποιήσεις.. προχώρησαν πάνω από τα μισά σε βλαστικύστες 5ης ημέρας και όλα σε πολύ καλή ποιότητα, τουλάχιστον εξωτερικά. Δυστυχώς και εγώ είχα παλίνδρομη την πρώτη ετ και ετοιμάζομαι για τη δεύτερη αλλά ξέρω ότι υπάρχει απόθεμα και είμαι ήσυχη. Δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο να μπαίνεις κάθε τρις και λίγο για ωοληψία, αυτό θα το έκανα μόνο αν δεν είχα άλλη επιλογή.
Όλα καλά τελικά εχθές με τον ανδρολόγο, τι σας είπε;;

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα, ναι φυσικά το τι φάρμακα θα πάρεις κ σε τι δόσεις καθορίζεται από το προφίλ κ τις ανάγκες της κ΄άθε γυναίκας. Τώρα αν φοβάσαι τόσο πολύ τα φάρμακα μπορείς να πας ή με πολύ λίγα φ΄άρμακα ή τελείως φυσικό για το ένα ωάριο του μήνα αλλά έχε στο νου σου ότι μπορεί να μην είναι καλό ωάριο, να μην πετύχει η γονιμοποίηση, η εμφύτευση κλπ κ να πρέπει να κάνεις ξανά ωοληψία. Προσωπικά έκανα την διαδικασία κανονικά ΄κ έχουμε απόθεμα σε βλαστοκύστες, πάλι καλά γτ θα έπρεπε να ξανακάνω ωοληψία αφού η πρώτη εξωσωματική κατέληξε σε φυσική αποβολή. Αυτά όμως ΄όλα θα τα συζητήσεις με τον γιατρό όταν έρθει η ώρα!!! 

Χθες είχατε ουρολόγο αν θυμάμαι καλά? Τι σας είπε?

Καλημερα, εκανε σήμερα καποιες εξετάσεις.Του ειπε οτι λόγω η κιρσοκηλη μπορει να ευθύνεται γιατι ειναι ετών και ισως βουλωσε κατι σωληνακια.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!
@Lilaki93 ισχύει ότι σου λέει η Σία πιο πάνω, έτσι έχουν τα πράγματα.. και εγώ με σχετικά μια πολύ καλή ΑΜΗ για την ηλικία μου 2,99 πήγα με φάρμακα και έβγαλα πάρα πολλά ωάρια εκ των οποίον είχα και πολλές γονιμοποιήσεις.. προχώρησαν πάνω από τα μισά σε βλαστικύστες 5ης ημέρας και όλα σε πολύ καλή ποιότητα, τουλάχιστον εξωτερικά. Δυστυχώς και εγώ είχα παλίνδρομη την πρώτη ετ και ετοιμάζομαι για τη δεύτερη αλλά ξέρω ότι υπάρχει απόθεμα και είμαι ήσυχη. Δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο να μπαίνεις κάθε τρις και λίγο για ωοληψία, αυτό θα το έκανα μόνο αν δεν είχα άλλη επιλογή.
Όλα καλά τελικά εχθές με τον ανδρολόγο, τι σας είπε;;

Καλημερα θα δούμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις του, αν εμποδιζει ή οχι η κιρσοκηλη θα δείξει.Μετα θελει εγχείρηση και tese

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα @Sia A, @melitiniღ τι δόση πήρατε εσείς ?

Ετοιμαζόμαστε για δεύτερη διέγερση!!!

Καλημέρα κορίτσι μου!
Εγώ έπαιρνα 300 μονάδες meriofert μία φορά την ημέρα.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά στη νέα σας προσπάθεια..!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!
Εγώ έπαιρνα 300 μονάδες meriofert μία φορά την ημέρα.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά στη νέα σας προσπάθεια..!!! 🙏

Την ίδια δοσολογία θα πάρω και εγώ αυτή τη φορά!! Ελπίζω να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα!

Την προηγούμενη φορά είχα πάρει μόνο 150 την μέρα !!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ μακάρι Παναγία μου 🙏 ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Την ίδια δοσολογία θα πάρω και εγώ αυτή τη φορά!! Ελπίζω να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα!

Την προηγούμενη φορά είχα πάρει μόνο 150 την μέρα !!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ μακάρι Παναγία μου 🙏 ❤️ 

Θα έχετε, όλα καλά θα πάνε.. 😊😉😘

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η flowerv είπε:

Μακάρι γιατί δεν θα αντέξω ούτε οικονομικά ούτε ψυχολογικά άλλη προσπαθεια!

Δεν θα σκέφτεσαι αρνητικά. Βήμα βήμα όλα.. το πόσες αντοχές έχουμε και το πόσες φορές θα προσπαθήσουμε δεν το ξέρουμε.. εκεί που λες δεν μπορώ, δεν αντέχω, για πότε σηκώνεσαι ξανά ούτε που το καταλαβαίνεις.
Γι' αυτό έχε πίστη και βήμα βήμα. Πότε ξεκινάς τα φάρμακα;

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν θα σκέφτεσαι αρνητικά. Βήμα βήμα όλα.. το πόσες αντοχές έχουμε και το πόσες φορές θα προσπαθήσουμε δεν το ξέρουμε.. εκεί που λες δεν μπορώ, δεν αντέχω, για πότε σηκώνεσαι ξανά ούτε που το καταλαβαίνεις.
Γι' αυτό έχε πίστη και βήμα βήμα. Πότε ξεκινάς τα φάρμακα;

Πόσο δίκιο είχες! Ούτε ξέρω πως φτάσαμε έως εδώ !!!

Πρώτα ο Θεός λέμε με την περίοδο του Ιουνίου ( προς τα μέσα )!! Έκανε ο άντρα μου εξετάσεις dfi και οξειδωτικό στρες στο σπέρμα, που ποτέ δεν είχαμε κάνει.. περιμένουμε τα αποτελέσματα και να μας πούνε εάν μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτόν τον κύκλο !!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Πόσο δίκιο είχες! Ούτε ξέρω πως φτάσαμε έως εδώ !!!

Πρώτα ο Θεός λέμε με την περίοδο του Ιουνίου ( προς τα μέσα )!! Έκανε ο άντρα μου εξετάσεις dfi και οξειδωτικό στρες στο σπέρμα, που ποτέ δεν είχαμε κάνει.. περιμένουμε τα αποτελέσματα και να μας πούνε εάν μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτόν τον κύκλο !!!

Καλά αποτελέσματα να ευχηθώ και περιμένουμε νέα σου.
Κι εγώ πρώτα ο Θεός μέσα Ιουνίου θα πάω για την επόμενη ετ.

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλά αποτελέσματα να ευχηθώ και περιμένουμε νέα σου.
Κι εγώ πρώτα ο Θεός μέσα Ιουνίου θα πάω για την επόμενη ετ.

Ευχαριστούμε κορίτσι μου !

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η  τυχερή σας όλα να πάνε καλά! Θα βάλετε 2 τελικα??

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ευχαριστούμε κορίτσι μου !

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η  τυχερή σας όλα να πάνε καλά! Θα βάλετε 2 τελικα??

Ναι, ναι.. με δύο θα πάω αυτή τη φορά, δεν αλλάζω γνώμη.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλημερα, εκανε σήμερα καποιες εξετάσεις.Του ειπε οτι λόγω η κιρσοκηλη μπορει να ευθύνεται γιατι ειναι ετών και ισως βουλωσε κατι σωληνακια.

Μακάρι να είναι αυτό, δείτε κ τα αποτελέσματα κ βλέπετε!!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα @Sia A, @melitiniღ τι δόση πήρατε εσείς ?

Ετοιμαζόμαστε για δεύτερη διέγερση!!!

Εγώ κορίτσια πήρα ένα όχι τόσο γνωστό φάρμακο rekovelle κάπως έτσι λέγεται,οπότε δεν έχει νόημα να σου πω δοσολογία γτ ήταν αλλιώς οι μετρήσεις εκεί.... Καλή αρχή κ εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά 😊

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια είμαι 27η μέρα κ έχει από χθες έχω πάρα πολύ πηχτά άσπρα υγρά (συγνώμη για την περιγραφή). Τι είναι τώρα αυτά? Ωορρηξία δεν παίζει γτ την προηγούμενη εβδομάδα είχα τα διάφανα κ μάλλον τότε ήταν, λέω μάλλον γτ ποτέ δεν έχω συμπτώματα ωορρηξίας αλλά επειδή έχω δει εσάς που λέτε για υγρά ΄ήταν σαν ωμό ασπράδι αυγού. Πάλι αλλάζει ο κύκλος μου μετά την αποβολή???? Δεν μπορώ άλλο κ την πρώτη φορά είχε αλλάξει κ είχα χάσει την μπ΄άλα 🙁

Δημοσίευση

@melitiniღ @Sia A καλη επιτυχια στην εμβρυομεταφορα κοριτσια και φυσικα οποιο αλλο κοριτσι ειναι στη φαση αυτη!

@melitiniღ σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου διδυμακια (κι εγω σκεφτομαι για 2 οταν θα προχωρησω για εμβρυομεταφορα).

@flowerv καλη επιτυχια στη διεγερση κοριτσι μου! Εχεις κανει κι αλλη φορα;; Εγω 25/6 περιμενω περιοδο να ξεκινησω. Περιπου μαζι θα ειμαστε. Τι ενεση σου εχουν εδωσει; (δοση 150 εχω κι εγω, για μενα ειναι η πρωτη φορα!)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...