Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η almira είπε:

@pennaki μου εγώ δεν ξέρω καθόλου απο αντισυλληπτικα. Χαίρομαι που είσαι καλα και που σιγα σιγα θα κάνεις το επομενο βήμα!

Φοβαμαι πολυ γιατι εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη μου αλλα πρεπει να το αφησω ολο πισω. Δεν ξερω πως θα παει και φοβαμαι ακομα πιο πολυ.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Φοβαμαι πολυ γιατι εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη μου αλλα πρεπει να το αφησω ολο πισω. Δεν ξερω πως θα παει και φοβαμαι ακομα πιο πολυ.

Λογικό. Αλλά αφού μιλήσατε και με τον σύζυγο και αποφασίσατε να δώσετε μια ευκαιρία, να τη δώσετε. Και αν δεν πάει καλα, που πραγματικά το απεύχομαι, βλέπετε τι θα κάνετε. Είπατε λεπτομέρειες, αν θα πάτε σε τεχνητό, φυσικό κλπ; 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!! 🩷🩵

Εσυ πως είσαι; Από συμπτώματα πως τα πας; 

Είμαι καλά. Εκτός από ευαίσθητο στήθος, περιστασιακά πονάκια και στομάχι λίγο περίεργο δεν έχω τίποτα άλλο και με φοβίζει αυτή η ησυχία δεν σας το κρύβω. 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια καλησπερα, εγω καλα ειμαι. Ευχομαι καλη επιτυχια στα κοριτσια @almira και @flowerv για τον επομενο μηνα. Κι εγω μαζι σας λογικα τοτε θα ξεκινησω. Εκανα μια συζητηση με συζυγο, γιατρο κλπ (αν και μεσα μου με τρωει) κι ειπα να δοκιμασω τι θα γινει.

@Ngsofia κι παλι ευχομαι να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα σε λιγες μερες με μια μεγαλη χοριακη. 

@Asteria22 πως εισαι κοριτσι μου; Πως παει η εγκυμοσυνη;

Εχει παρει καμια αντισυλληπτικα να ρωτησω κατι;; 

Ααα πολύ χαίρομαι που πήρατε την απόφαση για το επόμενο βήμα!!!! Τι ωραία!!! Με το καλό να περάσουν οι μέρες να ξεκινήσεις και εσύ! Με την περίοδο κανένα νέο; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η almira είπε:

Λογικό. Αλλά αφού μιλήσατε και με τον σύζυγο και αποφασίσατε να δώσετε μια ευκαιρία, να τη δώσετε. Και αν δεν πάει καλα, που πραγματικά το απεύχομαι, βλέπετε τι θα κάνετε. Είπατε λεπτομέρειες, αν θα πάτε σε τεχνητό, φυσικό κλπ; 

Τεχνητο και δεν μου εχουν πει τιποτε αλλο (ουτε φαρμακα, πρωτοκολλο, οδηγιες). Μονη μου καταλαβα και τι κυκλο θα μου εκανε. Μου κραταει την καταστολη της Arvekap 3,75 με αντισυλληπτικα. Αν καταλαβα σωστα οπως μου τα ειπε. Γιατι δυσκολο να ψαχνουμε την ωορρηξια με 40-50-60 μερες κυκλο. Ελπιζω να μην κανω αλλη Arvekap 3,75. Ειναι απαισια. Αν και παλι ειδα αιμα αλλα δεν ξερω τι ειναι. Πηρα τηλ και μου ειπε η γραμματεας δεν ειναι κατι, δεν ειναι πραγματικα τιποτα. Ηθελα να της πω "Οποιος καει με το χυλο, φυσαει και το γιαουρτι".

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Είμαι καλά. Εκτός από ευαίσθητο στήθος, περιστασιακά πονάκια και στομάχι λίγο περίεργο δεν έχω τίποτα άλλο και με φοβίζει αυτή η ησυχία δεν σας το κρύβω. 

Ααα πολύ χαίρομαι που πήρατε την απόφαση για το επόμενο βήμα!!!! Τι ωραία!!! Με το καλό να περάσουν οι μέρες να ξεκινήσεις και εσύ! Με την περίοδο κανένα νέο; 

Δεν εχω περιοδο. Ειμαι σε καταστολη με την ενεση που ειχα κανει πριν ενα μηνα και..... Τωρα μου κραταει την καταστολη με αντισυλληπτικα. Δεν εχω ενημερωθει για τιποτε αλλο. Τον αλλο μηνα θα παρω τηλ. λιγο πριν τελειωσω το πακετο των χαπιων.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Τεχνητο και δεν μου εχουν πει τιποτε αλλο (ουτε φαρμακα, πρωτοκολλο, οδηγιες). Μου κραταει την καταστολη της Arvekap 3,75 με αντισυλληπτικα. Αν καταλαβα σωστα οπως μου τα ειπε. Γιατι δυσκολο να ψαχνουμε την ωορρηξια με 40-50-60 μερες κυκλο. Ελπιζω να μην κανω αλλη Arvekap 3,75. Ειναι απαισια. Αν και παλι ειδα αιμα αλλα δεν ξερω τι ειναι. Πηρα τηλ και μου ειπε η γραμματεας δεν ειναι κατι, δεν ειναι πραγματικα τιποτα. Ηθελα να της πω "Οποιος καει στο χυλο, φυσαει και το γιαουρτι".

Είχε διάρκεια τωρα το αίμα δηλαδή, σαν περιόδου; Λογικά οταν θα πάρεις τηλέφωνο πριν τελειώσουν τα χάπια, θα σου δώσουν τότε οδηγίες. Πάντως πάνω κάτω στις ετ τα ίδια κάνουν οι γιατροί απο όσα διαβάζω και εγώ, δεν απέχει πολύ ο ένας από τον άλλο.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η almira είπε:

Είχε διάρκεια τωρα το αίμα δηλαδή, σαν περιόδου; Λογικά οταν θα πάρεις τηλέφωνο πριν τελειώσουν τα χάπια, θα σου δώσουν τότε οδηγίες. Πάντως πάνω κάτω στις ετ τα ίδια κάνουν οι γιατροί απο όσα διαβάζω και εγώ, δεν απέχει πολύ ο ένας από τον άλλο.

Αυτη τη φορα δεν ειχε ροη αλλα εμφανιστηκε στο σκουπισμα συνεχεια. Το παρακολουθω απο το πρωι και δεν ηξερα τι ειναι. Γενικα περα απο την περιοδο δεν ειχα ποτε αιμα ενδιαμεσα στους κυκλους. Νομιζω οφειλα να παρω τηλ γιατι μου εκανε εντυπωση.

Υπερηχο και αιμα κανουν πριν την προετοιμασια; Τοσα χαπια που εχω παρει πως θα ξερω οτι ειμαι ακομη κατεσταλμενη.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η almira είπε:

Καλά έκανες, εννοείται. Αίμα στο άσχετο δεν νομίζω ότι θεωρείται φυσιολογικό.

Εμενα δεν μου έκανε αιματολογικές καθόλου, αν και δεν ειναι το σύνηθες από όσο διαβάζω. Ειχα πάει τον προηγούμενο κύκλο γύρω στην 20η μερα για υπέρηχο. Ήταν ο πρώτος κύκλος μετά την ωοληψια και ήθελε να δει αν έχω κάποια κύστη. Τωρα, αν κατάλαβα καλά, με το που θα μου έρθει η περίοδος θα ξεκινήσω 2η μερα cyclacur και κάπου στην 8η-10η μέρα θα πάω για υπέρηχο. 

Εμενα μου ειχε γραψει τοτε σε εκεινο το ραντεβου που φωναζε. Ηταν να τις κανω να δουμε για την καταστολη και για την ΕΤ λογικα. Τωρα δεν ξερω αν χρειαζεται. Αλλα θα ρωτησω τοτε που φτανει ο καιρος. Ελπιζω να συννενοηθουμε και να μην παιξουμε χαλασμενο τηλεφωνο. Πωπω παω με μισο ματι να τους κοιταζω. 🤨😥

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εμενα μου ειχε γραψει τοτε σε εκεινο το ραντεβου που φωναζε. Ηταν να τις κανω να δουμε για την καταστολη και για την ΕΤ λογικα. Τωρα δεν ξερω αν χρειαζεται. Αλλα θα ρωτησω τοτε που φτανει ο καιρος. Ελπιζω να συννενοηθουμε και να μην παιξουμε χαλασμενο τηλεφωνο. Πωπω παω με μισο ματι να τους κοιταζω. 🤨😥

Αν στείλεις μέιλ, να τα έχεις και γραπτά; ή χειρότερα;

Δημοσίευση

@pennaki ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου!!!

Αντε ωραια αφού το πηρατε απόφαση με το καλο θα πω και με σωστά βήματα αυτή τη φορά!!! 

Καλά θα κάνετε κ θα πάτε με τεχνητό στην περίπτωση σου ταιριάζει για να μην ψάχνεις για καιρό την ωορρηξία. Στον τεχνητό δεν ξερω αν κάνουν ορμόνες. Εγω που ήμουν με φυσικο κάναμε λίγο πριν την ωορηξια για να δούμε πως είναι οι ορμονες για να κάνω ovitrelle. Είχα κάνει και 2 υπερηχους πάλι για να βλέπουμε ποτε θα γινει η ωορρηξια αλλα και το ενδομήτριο. Από την στιγμή όμως μετά την ωορρηξία που ξεκίνησα utrogestan δεν εκανα τίποτα και το είχα κ άγχος αν είναι σωστό. Σήμερα λέω στο γιατρο το ενδομήτριο το ειδατε; το είδα μου λεει και ήταν τέλειο το είδε πριν την εμβρυομεταφορά. 

Στον τεχνητό ειναι όλα πιο ελεγχόμενα με τα φαρμακα. Αλλα μια προγεστερονη ενα ενδομήτριο θεωρώ πως το κοιτάνε..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Asteria22 είπε:

Όλα καλα θα είναι κοριτσι μου όπως λένε τα συμπτώματα πάνε και έρχονται... Αλλα καταλαβαίνω και το άγχος σου. Πότε έχεις ξανά γιατρό; 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Όλα καλα θα είναι κοριτσι μου όπως λένε τα συμπτώματα πάνε και έρχονται... Αλλα καταλαβαίνω και το άγχος σου. Πότε έχεις ξανά γιατρό; 

Αχ, αργώ ακόμα. Σε δύο βδομαδες! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

Αν στείλεις μέιλ, να τα έχεις και γραπτά; ή χειρότερα;

Θα παρω για αρχη τηλέφωνο να τα ζητήσω και βλέπουμε.

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

@pennaki ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου!!!

Αντε ωραια αφού το πηρατε απόφαση με το καλο θα πω και με σωστά βήματα αυτή τη φορά!!! 

Καλά θα κάνετε κ θα πάτε με τεχνητό στην περίπτωση σου ταιριάζει για να μην ψάχνεις για καιρό την ωορρηξία. Στον τεχνητό δεν ξερω αν κάνουν ορμόνες. Εγω που ήμουν με φυσικο κάναμε λίγο πριν την ωορηξια για να δούμε πως είναι οι ορμονες για να κάνω ovitrelle. Είχα κάνει και 2 υπερηχους πάλι για να βλέπουμε ποτε θα γινει η ωορρηξια αλλα και το ενδομήτριο. Από την στιγμή όμως μετά την ωορρηξία που ξεκίνησα utrogestan δεν εκανα τίποτα και το είχα κ άγχος αν είναι σωστό. Σήμερα λέω στο γιατρο το ενδομήτριο το ειδατε; το είδα μου λεει και ήταν τέλειο το είδε πριν την εμβρυομεταφορά. 

Στον τεχνητό ειναι όλα πιο ελεγχόμενα με τα φαρμακα. Αλλα μια προγεστερονη ενα ενδομήτριο θεωρώ πως το κοιτάνε..

Ο συζυγος μου με έπεισε που το βλέπει τελείως ρεαλιστικά. Συμβατα συμβαινουν κι πρεπει να προχωρησω μπροστά. Εγω εχω ανάμεικτα συναισθήματα. Θα δούμε σε κάνα μήνα τι συνεννόηση θα έχουμε. Κι αυτο ειναι κατι που με αγχώνει. Εχω ενα άγχος γενικα για το τι θα αντιμετωπισω παλι. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Θα παρω για αρχη τηλέφωνο να τα ζητήσω και βλέπουμε.

Ο συζυγος μου με έπεισε που το βλέπει τελείως ρεαλιστικά. Συμβατα συμβαινουν κι πρεπει να προχωρησω μπροστά. Εγω εχω ανάμεικτα συναισθήματα. Θα δούμε σε κάνα μήνα τι συνεννόηση θα έχουμε. Κι αυτο ειναι κατι που με αγχώνει. Εχω ενα άγχος γενικα για το τι θα αντιμετωπισω παλι. 

Λογικό ειναι να αγχώνεσαι δεν πέρασες και λίγα και γενικά ειναι αγχωτικη φάση και αυτή..  Μακάρι να έχετε όσο καλύτερη συνεννόηση γίνεται. Δώστε του την ευκαιρία κ άσε τα άσχημα πίσω απλώς ζητά διαφάνεια και ενημέρωση σε οτι κάνατε.. Έχεις το δικαίωμα να εχεις κ απορίες και να θες να μάθεις πληροφορίες για την διαδικασία από την στιγμή που το σώμα σου πέρασε τόσα...

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Λογικό ειναι να αγχώνεσαι δεν πέρασες και λίγα και γενικά ειναι αγχωτικη φάση και αυτή..  Μακάρι να έχετε όσο καλύτερη συνεννόηση γίνεται. Δώστε του την ευκαιρία κ άσε τα άσχημα πίσω απλώς ζητά διαφάνεια και ενημέρωση σε οτι κάνατε.. Έχεις το δικαίωμα να εχεις κ απορίες και να θες να μάθεις πληροφορίες για την διαδικασία από την στιγμή που το σώμα σου πέρασε τόσα...

Ας ελπίσουμε να πανε ολα καλα για όλες μας!!

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση όσες κάνατε prolutex τις βάζετε ψυγείο η οχι; Τις πήρε ο άντρας μου και δεν του είπαν κατι στο φαρμακείο.

Δεν χρειάζονται ψυγείο Σοφία μου.

Δημοσίευση
στις On 21/10/2025 at 4:15 ΜΜ, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση όσες κάνατε prolutex τις βάζετε ψυγείο η οχι; Τις πήρε ο άντρας μου και δεν του είπαν κατι στο φαρμακείο.

Όχι όχι, δεν μπαίνουν ψυγείο κορίτσι μου.!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η flowerv είπε:

@Ngsofia πως είσαι κοριτσι μου? Πως περνάνε οι μέρες ? Ποτε με το καλο η χοριακή την Τετάρτη ??

Καλά ειμαι κοριτσι μου μέχρι χθες ήμουν σπίτι όλη μέρα καναπε αλλα κ σηκώνομαι κιόλας  να μαγειρεψω να κανω καμια ελαφρια δουλίτσα, σήμερα βγήκα για λίγο στο μαγαζί μας κ απλώς καθόμουν. Η αλήθεια ειναι μου φαίνεται δεν περνάνε οι μερες και επίσης δεν έχω κανένα σύμπτωμα κανένα τραβηγματακι τσιμπηματακι που κ που αλλα ήπια. Ξέρω ειναι νωρίς κ οτι δεν έχουν σημασία τα συμπτώματα.. Μεχρι στιγμής είμαι χαλαρή όσο κοντεύει η Τετάρτη δεν ξέρω....  

Εσυ πως είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλά ειμαι κοριτσι μου μέχρι χθες ήμουν σπίτι όλη μέρα καναπε αλλα κ σηκώνομαι κιόλας  να μαγειρεψω να κανω καμια ελαφρια δουλίτσα, σήμερα βγήκα για λίγο στο μαγαζί μας κ απλώς καθόμουν. Η αλήθεια ειναι μου φαίνεται δεν περνάνε οι μερες και επίσης δεν έχω κανένα σύμπτωμα κανένα τραβηγματακι τσιμπηματακι που κ που αλλα ήπια. Ξέρω ειναι νωρίς κ οτι δεν έχουν σημασία τα συμπτώματα.. Μεχρι στιγμής είμαι χαλαρή όσο κοντεύει η Τετάρτη δεν ξέρω....  

Εσυ πως είσαι; 

Αντε κορίτσι μου ενα μεγαλο νούμερο εύχομαι! Θα πας κατευθείαν για χοριακή θα αντεξεις ή θα κανεις τεστακι ?? Εγω δεν άντεξα 1-2 μερες πριν τρωγομουν με τα ρούχα μου🤣

Εγω περιμένω να αδιαθετησω εχω μελλον ακομα! 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αντε κορίτσι μου ενα μεγαλο νούμερο εύχομαι! Θα πας κατευθείαν για χοριακή θα αντεξεις ή θα κανεις τεστακι ?? Εγω δεν άντεξα 1-2 μερες πριν τρωγομουν με τα ρούχα μου🤣

Εγω περιμένω να αδιαθετησω εχω μελλον ακομα! 

Λέω πως δεν θα κάνω τεστ φοβάμαι να δουμε αν αντέξω... Λέω να κρατηθώ.

Εδώ και να παω για χορικη φοβάμαι..

Μακάρι μακάρι να πιάσει κ να ειναι γερό σπορακι.

Αχ αντε με το καλό να σου έρθει κ ο Νοέμβριος να ειναι τυχερός!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Λέω πως δεν θα κάνω τεστ φοβάμαι να δουμε αν αντέξω... Λέω να κρατηθώ.

Εδώ και να παω για χορικη φοβάμαι..

Μακάρι μακάρι να πιάσει κ να ειναι γερό σπορακι.

Αχ αντε με το καλό να σου έρθει κ ο Νοέμβριος να ειναι τυχερός!!!

Χαχαχα σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι! Πηρα το τεστ δευτερα πρωι το εκανα Τρίτη πρωι με μιση καρδια..εύχομαι κορίτσι μου ολα καλα ολα καλα να πανε 🩷🩵

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! Εύχομαι να είστε όλες καλά 😊

@Ngsofia Μια θετικότατη χοριακή σου εύχομαι κορίτσι μου, με το καλό!!!

Θέλω να ρωτήσω όσες κάνατε διαγνωστική υστεροσκόπηση πως ήταν σαν εμπειρία? Ήταν με μέθη κ από πόνο πως ήταν κλπ? Κ φαίνεται επιτόπου αν είναι όλα οκ ή παίρνει δείγμα κ περιμένεις για τα αποτελέσματα? Κ σε πόσο καιρό κάνατε εμβρυομεταφορά αν βγήκε καθαρή κ αν είχατε κάτι κ διορθώθηκε επιτόπου?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Εύχομαι να είστε όλες καλά 😊

@Ngsofia Μια θετικότατη χοριακή σου εύχομαι κορίτσι μου, με το καλό!!!

Θέλω να ρωτήσω όσες κάνατε διαγνωστική υστεροσκόπηση πως ήταν σαν εμπειρία? Ήταν με μέθη κ από πόνο πως ήταν κλπ? Κ φαίνεται επιτόπου αν είναι όλα οκ ή παίρνει δείγμα κ περιμένεις για τα αποτελέσματα? Κ σε πόσο καιρό κάνατε εμβρυομεταφορά αν βγήκε καθαρή κ αν είχατε κάτι κ διορθώθηκε επιτόπου?

Γειά σου κορίτσι μου γλυκό!

Εγω εκανα διαγνωστική αλλα και επεμβατικη ! Μετα την σαλπιγγογραφια ειχε βρεθεί ενα μικρο πολυποδακι που δεν φαινόταν σε υπερηχο ! Μπήκαμε πολυ απλα, θα  σου το περιγράψω σαν την ωοληψία! Με Μέθη ξυπνάς λιγο ζαλη καθολου πονο, σε εμενα τουλάχιστον! Και μετα ολα κανονικά! Πολυ εύκολο σαν διαδικασία! Φαίνεται επιτόπου εαν είναι ολα καλα !

Εαν πάρεις δείγμα περίμενεις τα αποτελέσματα καποιες μερες ! Εγω δεν εκανα ειχα κανει με την ωοληψια ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...