Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι οχι ολόκληρο λιωμένο υπολείμματα ειναι και από ότι διάβασα λίγο που το έψαξα ειναι φυσιολογικό. Εμενα πχ για προγεστερονη μου είπε πρωί βράδυ οχι συγκεκριμένες ώρες αλλά ανα 12ωρο. Αλλα καθε μερα ιδιες ωρες.Τωρα κάτι άλλο δεν παίρνω πέρα από βιταμίνες που παιρνω εδώ και μήνες.

Και εγώ από όσο είχα διαβάσει τότε, γιατί με είχε αγχώσει, είναι φυσιολογικές αυτές οι διαρροές. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Ευχαριστώ πολυ κορίτσι μου!!!! Ένα θα βάλουμε μακάρι να είναι τυχερο!!!

Εντωμεταξύ κορίτσια απορία για την προγεστερονη κολπικά ειναι φυσιολογικό να βγαίνει μετα απο καποια ωρα στο εσωρουχο ενα ασπρο πηχτό υπόλλειμα απο το χάπι; 

Όλα φυσιολογικά κορίτσι μου! Από τον κόλπο αυτό το θέμα έχεις με το utrogestan, χρειάζεται σερβιετάκι γιατί νοιώθεις μόνιμα μια υγρασία. Βγαίνουν υγρά γενικότερα. Από το στόμα που το παίρνω εγώ τρεις φορές τη μέρα έχω άλλο πρόβλημα πάλι, ανεβαίνουν τα ηπατικά μου, ότι αφορά το συκώτι και θέλει προσοχή, αλλά με την αιμορραγία δεν μπορώ να το πάρω κολπικά. Μπορεί κολπικά όμως να σου δημιουργήσει ερεθισμό οπότε κι εκεί να δεις λίγο αιματάκι αλλά θα είναι από κανένα αγγειάκι στον τραχήλο όχι κάτι ανησυχητικό από τη μήτρα. 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Όλα φυσιολογικά κορίτσι μου! Από τον κόλπο αυτό το θέμα έχεις με το utrogestan, χρειάζεται σερβιετάκι γιατί νοιώθεις μόνιμα μια υγρασία. Βγαίνουν υγρά γενικότερα. Από το στόμα που το παίρνω εγώ τρεις φορές τη μέρα έχω άλλο πρόβλημα πάλι, ανεβαίνουν τα ηπατικά μου, ότι αφορά το συκώτι και θέλει προσοχή, αλλά με την αιμορραγία δεν μπορώ να το πάρω κολπικά. Μπορεί κολπικά όμως να σου δημιουργήσει ερεθισμό οπότε κι εκεί να δεις λίγο αιματάκι αλλά θα είναι από κανένα αγγειάκι στον τραχήλο όχι κάτι ανησυχητικό από τη μήτρα. 🙃😉

Εμενα ο γιατρός μου είπε κολπικά και οτι έτσι έχει λιγότερες παρενέργειες. Ενα βάρος μου φέρνει εμενα και φούσκωμα ώρες ώρες.. 

Πως εισαι εσύ κοριτσι μου με την αποκόλληση ακόμη ξάπλα; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Εμενα ο γιατρός μου είπε κολπικά και οτι έτσι έχει λιγότερες παρενέργειες. Ενα βάρος μου φέρνει εμενα και φούσκωμα ώρες ώρες.. 

Πως εισαι εσύ κοριτσι μου με την αποκόλληση ακόμη ξάπλα; 

Ναι το καλύτερο είναι κολπικά.. εγώ σου είπα τα παίρνω αναγκαστικά από το στώμα λόγο του αίματος. Ξάπλα είμαι ακόμη ναι! Δεν έχει σταματήσει το αίμα, απλά έχει διακυμάνσεις. Θα μου πάει πολύ καιρό μου είπε η γιατρός οπότε κάνω υπομονή. Αλλιώς όλα καλά! Θετική σκέψη και ενέργεια!

Καλή επιτυχία στην ετ σου! Εύχομαι το σποράκι να ρθει και να μείνει ως το τέλος.!!! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι το καλύτερο είναι κολπικά.. εγώ σου είπα τα παίρνω αναγκαστικά από το στώμα λόγο του αίματος. Ξάπλα είμαι ακόμη ναι! Δεν έχει σταματήσει το αίμα, απλά έχει διακυμάνσεις. Θα μου πάει πολύ καιρό μου είπε η γιατρός οπότε κάνω υπομονή. Αλλιώς όλα καλά! Θετική σκέψη και ενέργεια!

Καλή επιτυχία στην ετ σου! Εύχομαι το σποράκι να ρθει και να μείνει ως το τέλος.!!! 🙏🏼

Έτσι υπομονή και αυτο που προέχει είναι να είναι καλά το μωράκι σου οπότε ξάπλα και πάλι ξάπλα..Όλα καλα θα είναι μέχρι τέλους!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι να σταθούμε τυχεροι και να πάνε όλα κατ ευχήν!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η almira είπε:

@Ngsofia ετοιμη για αύριο;; 

@flowerv πώς πήγε το ραντεβού κορίτσι μου; 

@pennaki πώς είσαι εσύ;;

Καλησπέρα κορίτσια μου, ο γιατρός μου άρεσε,μας εξήγησε μας ανέλυσε τα πάντα! Δεν περίμενε ουτε αυτος την αποτυχια! Στην δεύτερη προσπάθεια θα πάρω και μυοχαλαρωτικα σε περίπτωση που εκανε συσπάσεις η μήτρα και δεν άφησε το έμβρυο να εμφυτευτεί, δεν θα παρω prolutex αφου εκανα αλλεργία θα παρω μονο κολπικά utrogestan, και θα παρακολουθούμε την προγεστερόνη αιματολογικα! Και θα παμε σε μεικτό κυκλο ,θα ξεκινήσουμε με φυσικο και οταν αρχίσουμε προγεστερόνη θα ξεκινήσουμε και cyclacur! Τι να πω ελπιζω αυτήν την φορα να πανε καλα τα πράγματα! Περιμένω πως και πως την περιοδο μου τωρα να ξεκινήσουμε..λογικα μεσα Νοέμβρη! Εσείς πως ειστε ??? 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η almira είπε:

@Ngsofia ετοιμη για αύριο;; 

@flowerv πώς πήγε το ραντεβού κορίτσι μου; 

@pennaki πώς είσαι εσύ;;

Γειά σας κορίτσια μου!!!

Ας πουμε ναι είμαι έτοιμη δεν το πιστεύω οτι φτάσαμε σε αυτο το σημείο και οτι αύριο θα πάρω με το καλο το σπορακι μου!! Έχω άγχος αγωνία και φοβο της αποτυχιας παρόλα αυτά θελω να σκέφτομαι θετικά αλλά οπως  βλέπουμε είναι όλα πιθανά.. 

Μακάρι να το θέλει ο Θεός και να σταθούμε τυχεροι να πάρουμε ένα γερό σπορακι/ μωρακι!!!

Εσυ @almira μου πως εισαι;

Αχ ωραία κορίτσι μου @flowerv σε καθησυχάσε λίγο ο γιατρος, μακάρι μακάρι όλα να ειναι θετικα αυτη την φορά και να έρθει και να μείνει το σπορακι!!! Πρώτη φορά ακούω για τα μυοχαλαρωτικα αλλά γενικά το ξέρω οτι συσπάσεις δεν θέλουμε. 

Και εγω που πήγα με φυσικο κυκλο δεν ειχα παρενέργειες όλα καλα αλλά είναι όντως όλα καλα; Εγινε σωστή προετοιμασία;;

Αχ ειναι τόσα πολλά ρε κορίτσια όλα αυτά που περνάνε απο το μυαλο που ειναι για τρελά...Ολα με αγχος...Προσπαθώ να τα σκέφτομαι βήμα βήμα αλλιώς δεν την βγάζουμε...

Δημοσίευση

@flowerv αντε ωραία κορίτσι μου, χαίρομαι που σου άρεσε ο γιατρός!! Ειναι καλο που έχει οργανώσει ήδη τη νέα προσπάθεια νομίζω! Ελπιζω αυτή η φορά να είναι και η τυχερή!! 

@Ngsofia μου με το καλό η ετ αύριο!! Ολα να πάνε τέλεια!! Αυτό το άγχος, ο φόβος και η ανασφάλεια μας ακολουθεί σε κάθε βήμα δυστυχώς. Είμαι σίγουρη όμως ότι όλα έγιναν σωστά και συντονισμένα από πλευράς σας και ότι πάτε με τις καλύτερες προϋποθέσεις! 🤞

Εγώ θα πάρω duphaston μεχρι την Τετάρτη και μετα περιμένουμε!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η almira είπε:

@flowerv αντε ωραία κορίτσι μου, χαίρομαι που σου άρεσε ο γιατρός!! Ειναι καλο που έχει οργανώσει ήδη τη νέα προσπάθεια νομίζω! Ελπιζω αυτή η φορά να είναι και η τυχερή!! 

@Ngsofia μου με το καλό η ετ αύριο!! Ολα να πάνε τέλεια!! Αυτό το άγχος, ο φόβος και η ανασφάλεια μας ακολουθεί σε κάθε βήμα δυστυχώς. Είμαι σίγουρη όμως ότι όλα έγιναν σωστά και συντονισμένα από πλευράς σας και ότι πάτε με τις καλύτερες προϋποθέσεις! 🤞

Εγώ θα πάρω duphaston μεχρι την Τετάρτη και μετα περιμένουμε!

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! Μακάρι μακάρι!!!🙏🙏🙏

Aντε ωραία εύχομαι να σου έρθει γρήγορα να μπεις πάλι στο παιχνίδι και να ειναι αυτή η τελευταία παρτίδα!!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! Μακάρι μακάρι!!!🙏🙏🙏

Aντε ωραία εύχομαι να σου έρθει γρήγορα να μπεις πάλι στο παιχνίδι και να ειναι αυτή η τελευταία παρτίδα!!!🙏🙏🙏

Μακάρι!! Στείλε μας να μας πεις πώς πήγε σήμερα!

Δημοσίευση

Καλημερα αγαπημένα μου κορίτσια!

@Ngsofia καλη επιτυχία εύχομαι να πανε όλα καλά! Να φωλιασει αυτό το εμβρυάκι, κοριτσι μου γερά μέσα σου!!

@almira και εγω περιμένω να περάσουν οι γόνιμες να μπούμε ξανα στο παιχνίδι! Αντε μαζι στην ανυπομονησία, εσυ ποτε περιπου περιμενεις ?

@pennaki κορίτσι μου εσυ πως εισαι???

@Asteria22 γλυκιά μας εγκυούλα, πως εισαι??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

@Ngsofia καλη επιτυχία εύχομαι να πανε όλα καλά! Να φωλιασει αυτό το εμβρυάκι, κοριτσι μου γερά μέσα σου!!

@almira και εγω περιμένω να περάσουν οι γόνιμες να μπούμε ξανα στο παιχνίδι! Αντε μαζι στην ανυπομονησία, εσυ ποτε περιπου περιμενεις ?

Καλημέρα!!

Τετάρτη τελειώνω με τα duphaston. Οπότε θέλω να πιστεύω μεσα σε ενα δεκαήμερο από την Τετάρτη θα έρθει. Άσε, με εχει πιάσει ήδη η μιρλα 🤪

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η almira είπε:

Καλημέρα!!

Τετάρτη τελειώνω με τα duphaston. Οπότε θέλω να πιστεύω μεσα σε ενα δεκαήμερο από την Τετάρτη θα έρθει. Άσε, με εχει πιάσει ήδη η μιρλα 🤪

Αντε υπομονή λίγο ακομα , έτοιμη για τη νέα προσπάθεια???

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου! 🙏 Πολύ χαίρομαι που σε ακούω καλύτερα και αισιόδοξη για την επόμενη φορά!!! 🌼🌼

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Asteria22 είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου! 🙏 Πολύ χαίρομαι που σε ακούω καλύτερα και αισιόδοξη για την επόμενη φορά!!! 🌼🌼

Δεν εχω και αλλη επιλογή! Πρέπει να συνεχίσω! 🩵🩷🎉

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η almira είπε:

Έτσι και έτσι! Εσύ;

Εγω θελω πολυ να ξεκινήσουμε άμεσα! 

Αλλα θελω αυτήν την φορα να παει καλά! Δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ αλλη απογοήτευση.. προσπαθώ να σκέφτομαι οτι θα παει καλα !

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εγω θελω πολυ να ξεκινήσουμε άμεσα! 

Αλλα θελω αυτήν την φορα να παει καλά! Δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ αλλη απογοήτευση.. προσπαθώ να σκέφτομαι οτι θα παει καλα !

Μακάρι η δεύτερη φορά να είναι η τυχερή και για τις δύο μας! Πάνω κάτω θα ξεκινήσουμε το ίδιο διάστημα προετοιμασία νομίζω!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου Δόξα τον Θεό πήγαμε και γυρίσαμε εγινε η ετ ολα πήγαν καλά σαν διαδικασία! Πήραμε το σπορακι μας σπίτι μακάρι να ειναι γερό και τυχερό αυτο μονο θελω!!!🙏🙏🙏 Εντωμεταξύ τον καθετήρα δεν τον ενιωσα καν όταν μου το βάλανε και μου λένε τέλος λέω το βάλαμε;; έβλεπα κ στον υπέρηχο αλλά δεν το κατάλαβα μετα μου το έδειξαν.

@flowerv @almira κορίτσια πραγματικά ευχομαι να ειστε αισιόδοξες και τυχερες αυτη την φορα...  μας αξιζει όλες μας ρε γ@μωτο...

Απο φάρμακα δεν μου έδωσε πολλά περα από utrogestan που ήδη επαιρνα πρωί βράδυ συν prolutex απόγευμα. Από βιταμίνες βιταμίνες φολλικο μου είπε δύο χάπια folidex και εγω επαιρνα ήδη ω3 κ D . Για μαγνήσιο δεν μου είπε κάτι.. κ αναρωτιέμαι αν χρειάζεται από τώρα η μετα απο θετική χοριακη ξέχασα να το ρωτήσω..

@almira μου την embryo glue δεν την χρησιμοποιήσουν στο Fertilia δεν ειναι υπερ μου λεει ο γιατρούς μου μην τα ακούς δεν ειναι αποδεδειγμένο οτι βοηθάει.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η almira είπε:

Αντε τέλεια κορίτσι μου!! Καλώς το δεχθηκατε το σποράκι!! Να φωλιασει εκεί στα ζεστά του, να δώσει μια θετική χοριακή και γίνει ένα υγιές νινάκι!!

Ούτε εμενα μου είχε δώσει μαγνήσιο. Fillicine μόνο μετα την ετ. Και συνέχισα και d που έπαιρνα και εγω πριν λόγω ανεπάρκειας. 

Ευχαριστώ και για την πληροφορία για το embryoglue!! 

Αχ ευχαριστώ πολυ!!!! Μακάρι μακάρι να τα καταφέρουμε όλες μας!!! Του χρόνου να είμαστε με μωράκια στις αγκαλιές!!🙏🙏🙏

Προς το παρόν στην αναμονή...

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου Δόξα τον Θεό πήγαμε και γυρίσαμε εγινε η ετ ολα πήγαν καλά σαν διαδικασία! Πήραμε το σπορακι μας σπίτι μακάρι να ειναι γερό και τυχερό αυτο μονο θελω!!!🙏🙏🙏 Εντωμεταξύ τον καθετήρα δεν τον ενιωσα καν όταν μου το βάλανε και μου λένε τέλος λέω το βάλαμε;; έβλεπα κ στον υπέρηχο αλλά δεν το κατάλαβα μετα μου το έδειξαν.

@flowerv @almira κορίτσια πραγματικά ευχομαι να ειστε αισιόδοξες και τυχερες αυτη την φορα...  μας αξιζει όλες μας ρε γ@μωτο...

Απο φάρμακα δεν μου έδωσε πολλά περα από utrogestan που ήδη επαιρνα πρωί βράδυ συν prolutex απόγευμα. Από βιταμίνες βιταμίνες φολλικο μου είπε δύο χάπια folidex και εγω επαιρνα ήδη ω3 κ D . Για μαγνήσιο δεν μου είπε κάτι.. κ αναρωτιέμαι αν χρειάζεται από τώρα η μετα απο θετική χοριακη ξέχασα να το ρωτήσω..

@almira μου την embryo glue δεν την χρησιμοποιήσουν στο Fertilia δεν ειναι υπερ μου λεει ο γιατρούς μου μην τα ακούς δεν ειναι αποδεδειγμένο οτι βοηθάει.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!! Να είναι γερό και τυχερό το εμβρυακι που βάλατε!!!! 💙💖

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Asteria22 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!! Να είναι γερό και τυχερό το εμβρυακι που βάλατε!!!! 💙💖

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!! 🩷🩵

Εσυ πως είσαι; Από συμπτώματα πως τα πας; 

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα, εγω καλα ειμαι. Ευχομαι καλη επιτυχια στα κοριτσια @almira και @flowerv για τον επομενο μηνα. Κι εγω μαζι σας λογικα τοτε θα ξεκινησω. Εκανα μια συζητηση με συζυγο, γιατρο κλπ (αν και μεσα μου με τρωει) κι ειπα να δοκιμασω τι θα γινει.

@Ngsofia κι παλι ευχομαι να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα σε λιγες μερες με μια μεγαλη χοριακη. 

@Asteria22 πως εισαι κοριτσι μου; Πως παει η εγκυμοσυνη;

Εχει παρει καμια αντισυλληπτικα να ρωτησω κατι;; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...