Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@almira κοριτσι μου μην μπαινεις σε σκεψεις τι φταει (αν και ειναι δυσκολο). Συνηθως αποδιδονται σε χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Ασε να βγει ο καρυοτυπος και βημα βημα μετα τι θα κανετε...

@flowerv σε λιγο καιρο θα ξερετε!! Υπομονη λιγουλακι!!! Θετικη σκεψη!!!

@Ngsofia καλη επιτυχια για σημερα κοριτσι μου!! Ολα να πανε καλα! Ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα! 

@Savina_5 θα πας για ωοληψια τον Σεπτεμβρη; Δεν προχωρησε τελικα σε αυτο τον κυκλο;

@nanaki8 τα κοριτσια ξερουν περισσοτερα για την επιτροπη! Δες οτι σου ειπαν να προσεξεις. Καλη αρχη θα ευχηθω!! 

Θα σας ενημερωσω για το σημερινο ραντεβου. Περιμενω να δω τι θα μας πει! Εχω πολυ αγχος μεσα μου για το αν θα καταληξουμε σε καποιον. Το μονο που σκεφτομαι οτι εγινε μηπως εγινε για καλο κι εφυγα απο τον τωρινο γιατρο; Μηπως; Αραγε θα ξεκινησω κι εγω ποτε; 

Θετική σκέψη από όλες μας θέλει γερό στομάχι όλη η διαδικασία! Ακόμα και αυτή η φάση  που είσαι εσυ, πέρασα και εγω από εκει μετα από αποτυχία βέβαια αλλά σε καταλαβαίνω, καλυτερα τώρα όμως να εισαι σίγουρη και να τον εμπιστεύεσαι! Ιουλιο έχουμε μη τρελαίνεσαι, δεν έμεινε τίποτα για Σεπτέμβρη ακομα και για Αύγουστο εαν καταλήξεις!

Δεν κλείνουν ολα τα κέντρα το δικό μας κλείνει μόνο την μερα  του 15 Αυγούστου!

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Θετική σκέψη από όλες μας θέλει γερό στομάχι όλη η διαδικασία! Ακόμα και αυτή η φάση  που είσαι εσυ, πέρασα και εγω από εκει μετα από αποτυχία βέβαια αλλά σε καταλαβαίνω, καλυτερα τώρα όμως να εισαι σίγουρη και να τον εμπιστεύεσαι! Ιουλιο έχουμε μη τρελαίνεσαι, δεν έμεινε τίποτα για Σεπτέμβρη ακομα και για Αύγουστο εαν καταλήξεις!

Δεν κλείνουν ολα τα κέντρα το δικό μας κλείνει μόνο την μερα  του 15 Αυγούστου!

Το ξερω οτι θελει γερο στομαχι και νευρα αλλα δεν εχω αλλη επιλογη πια! Δεν με νοιαζει πλεον το χρονικο περιθωριο, ας παω και Δεκεμβρη! Θελω απλα να καταληξω καπου. Εχω φτασει σε σημειο να μην ξερω ποιον να εμπιστευτω και να ειμαι μπερδεμενη. Τελος παντων ας παω σημερα και θα δουμε!

Σε ποιο κεντρο εισαι; Το Ιασω κλεινει 10-24/8 που πηρα και ρωτησα. Ετσι κι αλλιως το αφηνω για μετα, δεν με πειραζει πλεον. Το εχω εμπεδωσει.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Το ξερω οτι θελει γερο στομαχι και νευρα αλλα δεν εχω αλλη επιλογη πια! Δεν με νοιαζει πλεον το χρονικο περιθωριο, ας παω και Δεκεμβρη! Θελω απλα να καταληξω καπου. Εχω φτασει σε σημειο να μην ξερω ποιον να εμπιστευτω και να ειμαι μπερδεμενη. Τελος παντων ας παω σημερα και θα δουμε!

Σε ποιο κεντρο εισαι; Το Ιασω κλεινει 10-24/8 που πηρα και ρωτησα. Ετσι κι αλλιως το αφηνω για μετα, δεν με πειραζει πλεον. Το εχω εμπεδωσει.

Θεσ/νίκη ειμαι εγω emb..

Αααχ να σου πω κάτι εμπιστοσύνη δεν θα έχεις ποτε σε κανέναν! Εγω ακομα και αυτήν τη φορα που πήγαν λίγο καλύτερα τα πράγματα, παλι έχω δεύτερες σκέψεις.. Γιατί η όλη διαδικασια ειναι τυφλή! Δεν ξέρεις τίποτα απλα ακολουθείς οτι και αν σου πουν !

Δημοσίευση

@Ngsofia δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσεις ή αν κάπως βλέπουν εκείνη την ώρα αν πρέπει να γίνει zymot συγκεκριμένα. Πάντως και εμάς ο γιατρός αυτό μας είχε πει για τη μικρογονιμοποίηση, ότι το βλέπουν εκείνη την ώρα. Και όντως τα μισά τα έκαναν μικρογονιμοποίηση και τα άλλα μισά τα άφησαν μόνα τους να δουν αν γονιμοποιηθούν. 

@flowerv έχουμε 9. Δεν θέλω να παραπονιέμαι ή να είμαι πλεονέκτρια, ξέρω ότι υπάρχουν ζευγάρια που παλεύουν για αυτό το ένα και είμαι σίγουρη ότι το ψυχολογικό βάρος είναι πολύ μεγαλύτερο από το να ξέρεις ότι έχεις στην άκρη μαζεμένα έμβρυα, απλά σήμερα ξύπνησα λίγο αλαφιασμένη 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η almira είπε:

@Ngsofia δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσεις ή αν κάπως βλέπουν εκείνη την ώρα αν πρέπει να γίνει zymot συγκεκριμένα. Πάντως και εμάς ο γιατρός αυτό μας είχε πει για τη μικρογονιμοποίηση, ότι το βλέπουν εκείνη την ώρα. Και όντως τα μισά τα έκαναν μικρογονιμοποίηση και τα άλλα μισά τα άφησαν μόνα τους να δουν αν γονιμοποιηθούν. 

@flowerv έχουμε 9. Δεν θέλω να παραπονιέμαι ή να είμαι πλεονέκτρια, ξέρω ότι υπάρχουν ζευγάρια που παλεύουν για αυτό το ένα και είμαι σίγουρη ότι το ψυχολογικό βάρος είναι πολύ μεγαλύτερο από το να ξέρεις ότι έχεις στην άκρη μαζεμένα έμβρυα, απλά σήμερα ξύπνησα λίγο αλαφιασμένη 

Α μάλιστα γίνεται και αυτό μισά να κάνουν κ τα άλλα όχι.. 

Ναι κορίτσι μου είσαι τέλεια με 9 είναι μια ασφάλεια όσο να πεις... Λογικό όμως να έχεις και εσύ τα δικά σου άγχη και αγώνιες. Κάθε μία μας είναι διαφορετική περίπτωση. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η nanaki8 είπε:

Σε υχαριστω πολυ! και για τα εξτρα τιπ. Ναι το 75 μερες ~3μηνες εντος έτους, το ξερω, το εχουμε υποψιν. Ειχα αγχος ομως για του Λυμπερ διοτι και δεν εχει συμβαση με ΕΟΠΥΥ και ειναι ιδιοτητα βιολογος (ο ιδιος). Αλλά αν βαζουν εξτρα υπογραφες ΟΚ. Στο Λυμπερ επειδη θα κανουμε πληρες σπερμ + διαφορες καλλιεργειες μας ειπε 270 ! Αλλα εφοσον το σπερμα ειναι το προβλημα μας, πρεπει να το ψαξουμε μηπως κατι βελτιωθει.

Υπερηχο-σαλπιγγογραφια στο Μητερα που εκλεισα μου ειπαν 300 €...

Γιατί ομως λες πως η επιτροπη συμφερει μονο αν παρεις πολλες μοναδες φαρμακων? Ο γιατρος μας ειπε οτι στν περιπτωση μας, (Male factor, OAT) μας καλυπτει η επιτροπη τις ενέσεις διέγερσης που ειναι κατα τα άλλα κάπου 2500 €. 

300 ευρώ η σαλπιγγογραφια; Πήγε τόσο ε; Εγω Ιασω το 2020 είχα κάνει με 200. Κατ αρχάς είναι ανεπίτρεπτο να μην δικαιολογείται από εοππυ, έστω σε ένα ποσοστό.

Και το σπερμοδιαγραμμα πολύ ακριβό....εμάς μας είχαν πει από λυμπερ περισυ που το καναμε, 80 το απλο και 140 το ενισχυμένο (με την απλή  καλλιεργεια;). Εσάς μπορεί να είναι διαφορετικό. Και καλά κάνετε που κάνετε ο,τι καλύτερο, αφού στο σπέρμα ειναι το θέμα σας.

Για την Επιτροπή εννοώ ότι αν δεν κάνεις διέγερση με φουλ δόσεις φαρμάκων, δεν αξίζει να περασεις, από οικονομικής άποψης. Γιατί οι εξετάσεις είναι ακριβές, όπως βλέπεις. Αλλα αν κάνεις πολλές μοναδες και περισσότερες διεγερσεις από μία, αξίζει. Γιατί η Επιτροπή δίνει πολλές μοναδες φαρμάκων. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η almira είπε:

Ναι κοριτσι μου σίγουρα δεν θα χρειαστείς άλλη διέγερση! Το μωρακι σου είναι ανάμεσα σε αυτά τα 9 παγωτινια σίγουρα! Τώρα ποτε με το καλό θα κανετε την επόμενη προσπάθεια?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δε μετανιωσα ουτε μια στιγμη που πηρα το cybex... τυχαινει μαλιστα σε εμπορικα κλπ να με βλεπουν αλλοι γονεις και να μου λενε το πονο τους που δε το διαλεξαν... το μονο που εχω να προτεινω ειναι ανοιχτο χρωμα και οχι μαυρο γιατι με τη ζεστη ανεβαζει θερμοκρασία πανευκολα κ βραζουν τα μωρα
    • Εγώ κορίτσια με το ανάσκελα δεν έχω ακόμα θέμα, και σε καναπέ και στο κρεβάτι άμα κάθομαι σε μαξιλάρι αντε με ελαφρώς λίγο σηκωμένη πλάτη νιώθω μια χαρά ή όταν ξαπλώνω κ βάζω και τα πόδια πιο ψηλά σε μαξιλάρι πάλι οκ νιώθω. Ε όταν κοιμάμαι βράδια κοιμάμαι στο πλαι μια από τη μια μια απλο την άλλη πλευρά.. Εχω ρωτήσει και τη γιατρό της κάνω πειράζει που αράζω ανάσκελα , εμένα δε με ενοχλεί της κάνω, ε όχι λέει αλλά σε λιγο καιρό θα το δεις δε θα νιώθεις άνετα και δε θα μπορείς να κάθεσαι,ε φαντάζομαι όταν συμβεί θα το καταλάβω και εγώ..για την ώρα οκ. Ανάσα κ παλμοί το τέρμα κ μένα με ένα απλό ανέβασμα σκάλας 1ου ορόφου πχ στο θεό πάνε κ στο περπάτημα το κανονικό ΄η πιο γρήγορο, οπότε πιο αργά πλέον όλα χαχα
    • Μέχρι 15% είναι οκ, 15-19% οριακ΄ά οκ και πάνω από 20-25 παθολογικό οπότε μεγαλύτερη ανησυχία ψάξιμο κλπ Η εμβρυολόγος μου είναι αυτή που με παρακολουθεί στενά κ αυτή τα μετράει, είπε για την ώρα είμαστε οκ απλά δείχνει ότι υπάρχει διαφορά και φοβάται μην αυξηθεί πολύ. Εμένα με παρακολουθεί η Ιωάννα Τσουμπού στην Αθήνα, τον Λίβανο τον είχα ακούσει και αυτόν ,ήμουν ανάμεσα σε αυτούς τους δυο πριν πάω σε κπ και διάλεξα την άλλη τελικά γιατί είχα ακούσει πολλά καλά επίσης και την είχε και μια φίλη, και όντως είναι τρομερή επιστήμονας και μας τα εξηγεί κάθε φορά πολύ και σχολαστική.Επειδή μας έκανε και τη β επιπέδου , έχει δει όλη την ανατομία κλπ για κάθε όργανο μας είπε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα και όλα είναι οκ. Μας έστειλε προληπτικά και σε μεβρυοκαρδιολόγο όπου και αυτός δόξα το θεό μας είπε πολύ καλά νέα και στις δυο η καρδία κ όλες οι βαλβίδες αορτη κλπ ήταν εξαιρετικά και τα είδε όλα τέλεια. Θέλει απλώς εξτρα να πάμε και σε δεύτερο γιατρό εμβρυολόγο με εξειδίκευση και σε επεμβάσεις κλπ αλλά μας είπε στην φάση που είμαστε ΄τώρα ο κίνδυνος να χρειαστεί να κάνουμε κτ σε πλακούντα laser κλπ θεωρεί οτι έχει περάσει, άρα πλέον θέλουμε να δουμε πως θα μεγαλωσουν κ το μόνο που μπορεί να πάει ασχημα πχ είναι το μεγάλο να μεγαλώσει αρκετά και το μικρότερο όχι τόσο λόγω διαφορετικού ρυθμού και το μεγαλύτερο να μη χωράει πχ στο σάκο του και να αναγκαστούμε για πιο πρόωρα ακόμα γέννα, αλλά αυτό δεν φαίνεται κάπως απλά σαν φόβος μη ξεφύγει δλδ, θέλει να το κοιτάμε και για αυτό θέλει να το δει κ κάποιος άλλος να μας πει κ αυτός γνώμη κλπ...  
    • Ναι κοριτσι μου σίγουρα δεν θα χρειαστείς άλλη διέγερση! Το μωρακι σου είναι ανάμεσα σε αυτά τα 9 παγωτινια σίγουρα! Τώρα ποτε με το καλό θα κανετε την επόμενη προσπάθεια?
    • @Sotiria_94 πονο στις φτερνες? Πρώτη φορά τ ακούω! Μετα τ αλμα ειδαμε κ μεις μεγάλη διαφορά στο μωρο. Απλά ρε κορίτσια δ εχει ενα προγραμμα ως προς το τι ωρα θα κοιμηθεο τ βραδυ. Σαν γεογεννητο κοιμοταν απο τις 8, το πήγε 10, το πήγε 11.30 κ τωρα πιάνουμε 12 12 και για να πούμε οτι κοιμηθηκε. Αποκοιμιεται απο τις 10 την βάζουμε κούνια ξυπνάει στο 5λεπτο 10λεπτο. Πάλι αγκαλοα παλι κούνημα κ αυτο γίνεται 3 4 φορες μέχρι να σβήσει. Αυτές τις μέρες λειπουν τ κορίτσια διακοπες μς τους γονείς μου. Είπαμε χθες να τ ρισκάρουμε να βγούμε βραδυ. Βγηκαμε 9.30 δ καθοταξ στο καροτσι την είχα αγκαλια, την πήρε ο ύπνος τη βάζω μεσα ξυπνάει, περπατήσαμε μπας και.. τιποτα. Αντε λεμε να κάτσουμε καπου, γκρινιαζε ηθελε αγκαλια, τηβ πήρα κοιμηθηκε τη βάζω καροτσι, κοιμηθηκε ενα τεταρτο. Ξύπνησε παλι αγκαλια. 11 και γυρισαμε σπίτι και κοιμηθηκε 1 παρα. Έβλεπα ζευγαρια με βρεφη στην καλαθουνα να κοιμούνται κ τ δικο.μας τιποτα. Σήμερα ηρθαμε θαλασσα. Το ρισκαραμε. Ε απο τις 11 και π μπηκε στο αυτοκίνητο κοιμαται. Φτασαμε, εφαγε κοιμηθηκε, ξύπνησε αλλες 2 φορες για φαΐ κ ακόμα κοιμαται. Τωρα π σας γράφω είναι 5 παρα 20. Κ δ μας απασχόλησε καθολου. Βλέπω τ βραδυ παλι ρέστα να δίνει. Αλλα ενταξει ξεφύγαμε λιγο τωρα, χαλαρωσαμε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...