Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου !!!

Χαθήκαμε λιγο, ελπίζω να είστε ολες καλά! Έλαβα τα αποτελέσματα απο το εμβρυάκι που χάσαμε ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι! Πολυ δύσκολη μέρα η σημερινή, νομιζα ότι το ειχα αφησει ολο αυτό αλλα με πόνεσε για αυτο το παιδάκι διπλά που δεν τα καταφέραμε..

Επίσης ειμαι σε φάση που αλλάζω κλινική..

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Γειά σας κορίτσια μου !!!

Χαθήκαμε λιγο, ελπίζω να είστε ολες καλά! Έλαβα τα αποτελέσματα απο το εμβρυάκι που χάσαμε ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι! Πολυ δύσκολη μέρα η σημερινή, νομιζα ότι το ειχα αφησει ολο αυτό αλλα με πόνεσε για αυτο το παιδάκι διπλά που δεν τα καταφέραμε..

Επίσης ειμαι σε φάση που αλλάζω κλινική..

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Κρίμα. Είναι δυσκολο να ξέρεις ότι θα μπορούσε να προχωρήσει αλλα τελικά σταμάτησε η εγκυμοσύνη. Μίλησες με τον γιατρό που κάνατε την ετ, να σου πει τι μπορεί να έφταιξε, ή θα μιλήσεις μια και καλή με τη γιατρό όταν αλλάξεις κέντρο; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Κρίμα. Είναι δυσκολο να ξέρεις ότι θα μπορούσε να προχωρήσει αλλα τελικά σταμάτησε η εγκυμοσύνη. Μίλησες με τον γιατρό που κάνατε την ετ, να σου πει τι μπορεί να έφταιξε, ή θα μιλήσεις μια και καλή με τη γιατρό όταν αλλάξεις κέντρο; 

Μίλησα μαζι του, μου είπε οτι αν βγει φυσιολογικο το έμβρυο ή ειχε καποιο άλλο πρόβλημα ως προς το νευρικό σύστημα, η καρδούλα, ή καποιο αλλο όργανο, ή ηταν απλώς μια ατυχία και το επομενο θα ειναι τυχερό! Πανω κατω τα ιδια μου ειπε και η  γιατρός στη νέα κλινική αλλά και η γυναικολόγος μου!

Δημοσίευση

Τουλάχιστον κοριτσια εσείς ξέρετε @Ngsofia @flowerv. Σας έλυσαν τους προβληματισμούς σας. Εγω παω στα τυφλα χωρις απαντησεις. Τρέμω για την επόμενη φορα και δεν μπορω να το διαχειριστώ να εχω παλι αποβολη με αιμα και να μου λενε έτυχε.

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@flowervΑχ κορίτσι μου💔 Πονάει ξανα πάρα πολύ..Σε καταλαβαίνω οπως και πολλα κορίτσια εδω μεσα🫂

Ελπίζω απλα κάποια μέρα αυτο το κενό και η άδεια αγκαλιά να γεμίσουν 💞 Κατέληξες σε γιατρο κορίτσι μου? 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!!

@flowerv λυπαμαι πολυ κοριτσι μου ειναι πραγματικα δυσκολο αυτο... Αρα ο προεμφυτευτικος ηταν σωστος αλλα κατι εφταιξε... 

Καθε απωλεια ειναι δυσκολη εγω εμαθα πως δεν ηταν υγιες κ φοβαμαι αν θα ειναι και τα αλλα το ιδιο. Εσυ λες γιατι ενω ηταν υγιες δεν προχωρησε τι εφταιξε;; Και η @pennaki δεν εχει ιδεα και ειναι στο αγνωστο.

Παρολα αυτα ολες με πιστη ελπιδα και τυχη πρεπει να προχωρησουμε...

Ευχομαι με νεο γιατρο κ κλινικη να εισαι τυχερη!! Βλεπουμε πως σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουρες οτι ολα θα πανε καλα.

Θυμησε μου εσυ σε ποια πολη εισαι οσον αφορα την κλινικη; Θεσσαλονικη; 

Ευχομαι μονο να μην τα ξαναζησουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!!

@flowerv λυπαμαι πολυ κοριτσι μου ειναι πραγματικα δυσκολο αυτο... Αρα ο προεμφυτευτικος ηταν σωστος αλλα κατι εφταιξε... 

Καθε απωλεια ειναι δυσκολη εγω εμαθα πως δεν ηταν υγιες κ φοβαμαι αν θα ειναι και τα αλλα το ιδιο. Εσυ λες γιατι ενω ηταν υγιες δεν προχωρησε τι εφταιξε;; Και η @pennaki δεν εχει ιδεα και ειναι στο αγνωστο.

Παρολα αυτα ολες με πιστη ελπιδα και τυχη πρεπει να προχωρησουμε...

Ευχομαι με νεο γιατρο κ κλινικη να εισαι τυχερη!! Βλεπουμε πως σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουρες οτι ολα θα πανε καλα.

Θυμησε μου εσυ σε ποια πολη εισαι οσον αφορα την κλινικη; Θεσσαλονικη; 

Ευχομαι μονο να μην τα ξαναζησουμε.

Θεσσαλονικη ειμαι, ήμουν στην embr.. με την Δημητράκη τους έδωσα 2 ευκαιρίες δεν τα καταφέραμε και την ακολουθώ στο fertil... δεν έχουμε αλλη επιλογή, πρέπει να ξανά προσπαθήσουμε! Απλώς απο οτι καταλαβα με όσους γιατρούς μίλησα! Για να ειναι ενα έμβρυο γερό δεν παίζουν ρόλο μόνο τα χρωμοσώματα του ! Υπάρχουν χίλιες δυο λειτουργίες που πρέπει να δημιουργηθούν για να είναι βιώσιμο! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Θεσσαλονικη ειμαι, ήμουν στην embr.. με την Δημητράκη τους έδωσα 2 ευκαιρίες δεν τα καταφέραμε και την ακολουθώ στο fertil... δεν έχουμε αλλη επιλογή, πρέπει να ξανά προσπαθήσουμε! Απλώς απο οτι καταλαβα με όσους γιατρούς μίλησα! Για να ειναι ενα έμβρυο γερό δεν παίζουν ρόλο μόνο τα χρωμοσώματα του ! Υπάρχουν χίλιες δυο λειτουργίες που πρέπει να δημιουργηθούν για να είναι βιώσιμο! 

Συμφωνω σε αυτο που λες κοριτσι μου δεν ειναι μονο τα χρωμοσωματα αλλα και αλλα πολλα. Απλως ο προεμφυτευτικος ελεγχει μονο χρωμοσωματα. Ισως να υπηρχε καποιο αλλο θεμα. Η μαμα μου μετα απο εμενα ειχε αποβολη και εκεινα τα χρονια που δεν βλεπανε τιποτα της ειπε ο γιατρος της πως χανεται το μωρο που δεν ειναι γερο και δεν μπορει να συνεχισει. 

Στο Φερτιλια ειμαι κ εγω ευχομαι να σου ειναι τυχερο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Συμφωνω σε αυτο που λες κοριτσι μου δεν ειναι μονο τα χρωμοσωματα αλλα και αλλα πολλα. Απλως ο προεμφυτευτικος ελεγχει μονο χρωμοσωματα. Ισως να υπηρχε καποιο αλλο θεμα. Η μαμα μου μετα απο εμενα ειχε αποβολη και εκεινα τα χρονια που δεν βλεπανε τιποτα της ειπε ο γιατρος της πως χανεται το μωρο που δεν ειναι γερο και δεν μπορει να συνεχισει. 

Δεν ειναι μονο τα χρωμοσωματα. Αποβολες συμβαινουν κι για αλλους λογους. Ειναι κι αλλα που παιζουν ρολο. Δυστυχως και οι γιατροι οι ιδιοι δεν ξερουν και πολλες φορες απαντησεις δεν υπαρχουν. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Μακάρι να είναι! 🥰

Δεν έχουμε πάρα να ξανα προσπαθήσουμε με πίστη και ελπιδα να τα καταφέρουμε! Εσύ πόσα εμβρυακια έχεις, 1 βάλατε??

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Μακάρι να είναι! 🥰

Δεν έχουμε πάρα να ξανα προσπαθήσουμε με πίστη και ελπιδα να τα καταφέρουμε! Εσύ πόσα εμβρυακια έχεις, 1 βάλατε??

Βαλαμε 1 εχω ακομη 4 βλαστοκυστες. Και την επομενη με το καλο για ενα θα παμε παλι.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 9/10/2025 at 1:26 ΜΜ, ο/η Lisaki 80 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.. λυπάμαι πάρα πολύ για ολο αυτο που πέρασες.. Μετά από πολλά χρόνια στην εξωσωματική πρ΄έπει να σου πω, πως ο φυσικός κύκλος στην ΕΤ ειναι πολύ καλύτερος από τον τεχνητ΄ό κύκλο.. Μιμείται την φυσιολογική διαδικασία και δεν χρειάζεται να υπολογίσει ο γιατρός το "παράθυρο εμφύτευσης" που διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα..  Εχω κανει και τα 2 και με το φυσικό κύκλο είχα μεγαλύτερη σιγουριά..
Οποτε μην σκέφτεσαι τέτοια.. Όλα ήταν καλά, το τι εγινε δεν το ξερει κανενας.. 
Συνήθως τίποτα απο όλα αυτα που ανέφερες δεν επηρεάζει ή επιτυγχάνει τη σύλληψη, (αγωγή, φαρμακα κτλ ) Τις πιο πολλες φορες η αποτυχία έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου (το grade του εμβρύου δεν λεει τιποτα) ή απλά ειναι τυχαίο γεγονός..  Οπότε είτε πήρες κολπικα την προγεστερόνη, είτε με ένεση, είτε πηρες παραπάνω η λιγοτερο δεν θα αλλαζε το αποτελεσμα.. 
Αν είναι να κανεις κάτι το μονο που μπορείς να κανεις είναι να ελεγξεις το σπέρμα με πιο εξειδικευμένες εξετάσεις. Το απλό σπερμοδιάγραμμα δεν λέει κάτι.. Και λέω το σπερμα, γιατι το ωάριο δυστυ΄χώς ειναι πολύ πιο πολύπλοκο κύτταρο και πέραν απο καποια μορφολογικά χαρακτηριστικά που βλέπουν οι εμβρυολογοι στο μικροσκοπιο δεν μπορεις να ξερεις περισσότερα.. 

Απλά ξανα προσπαθείς και ελπίζεις για καλύτερο αποτέλεσμα.. 
Ξέρω πολύ καλά την απογοήτευση αυτή που νιωθεις.. Σου εύχομαι να πάνε ολα καλα απο δω και πέρα...

Καλησπέρα! Διάβασα πολύ παλιότερες δημοσιεύσεις σου σε θεμα μανούλες ανω των 40 και για αυτό σχολιάζω εδώ. Συγνώμη για το άσχετο μήνυμα. Αν θέλεις άνοιξα θεμα "Μανούλες ανω των 40 με 1 ή 2 παιδάκια " αν θέλεις στείλε μου να τα λέμε εκεί. Θα χαρώ! 

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια μου..

Καλή χρονιά με όλες μας φουσκωμένες ευχομαι!

Χαθηκα λίγο, αλλά οι απογοητευσεις που ειχα με πήρανε απο κατω..όσο προσπαθώ να έχω καλή διάθεση δεν μπορώ.. Διαβασα τα περισσότερα από τα νέα σας @pennaki μην σε παίρνει απο κάτω ! Σε νιώθω α΄πόλυτα.. ακομη θυμαμαι τη μέρα που μπήκα για απόξεση και δεν μπορώ να το ξεπεράσω.. Ακούω και τριγύρω όλες γνωστες και φιλες εγκυούλες και με πιάνει ενα σφιξιμο..

Εγω τι λέτε να κάνω ρε κορίτσια ? Στον Π..το που είμαι, δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημενη..νιωθω ενα νουμερο απλά και καμια προσοχη.. Περασα απο πολλες εξετασεις, ωοληψιες καθε μήνα, τζαμπα διεγερση που ακομη ειμαι φουσκωμενη..και μονο 1 προχωρησε.. Να αλλάξω γιατρό? Προτεινετε καποιον Αθηνα? 

Ξερει επίσης καμια σας , αν προχωρησω σε ετ με το 1 που έχω και δεν προχωρησει , πόσο καιρο μετα μπορω να ξαναμπω για ωοληψια?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...