Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου…

@pennaki

@Ngsofia

Λυπάμαι πάρα πάρα πολύ για όσα διαβάζω από αυτά που περνάτε… Εύχομαι ειλικρινά το 2026 να γίνει ένα θαυματάκι… 

Σας στέλνω μεγάλη αγκαλιά..❤️

@melitiniღ μου με το καλό το μωράκι σου αγάπη μου, προσεύχομαι για σας.. το θαυματακι θα το κρατάς σε λίγο καιρό στα χέρια σου… με το καλό! Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά. 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια σε ολες μου πως ειστε;

Με το καλο να υποδεχτουμε την νεα χρονια με υγεια και ομορφες εκλπηξεις!!! Γερα μωρακια για ολα τα κοριτσια που το επιθυμουν και σε οσες θα τα παρουν σε λιγο αγκαλια!!!

Ξερω πως αυτες οι μερες ειναι λιγο πιο δυσκολες σε εμας που για λιγο νιωσαμε κοντα στο ονειρο αλλα το ονειρο εγινε εφιαλτης ευχομαι να ξεχνιεστε λιγο να περνατε ομορφες στιγμες και με πιστη κ ελπιδα να παμε παρακατω!!!

@Nerina μου αγκαλια και εσενα και ολα να σου πανε ολο και καλυτερα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημερα κοριτσια σε ολες μου πως ειστε;

Με το καλο να υποδεχτουμε την νεα χρονια με υγεια και ομορφες εκλπηξεις!!! Γερα μωρακια για ολα τα κοριτσια που το επιθυμουν και σε οσες θα τα παρουν σε λιγο αγκαλια!!!

Ξερω πως αυτες οι μερες ειναι λιγο πιο δυσκολες σε εμας που για λιγο νιωσαμε κοντα στο ονειρο αλλα το ονειρο εγινε εφιαλτης ευχομαι να ξεχνιεστε λιγο να περνατε ομορφες στιγμες και με πιστη κ ελπιδα να παμε παρακατω!!!

@Nerina μου αγκαλια και εσενα και ολα να σου πανε ολο και καλυτερα!!!

Καλημερα σε ολες. Όπως τα λες Σοφία μου. Δυσκολεύομαι αρκετά αυτες τις μερες. Αντε να φύγει το 2025 που τελείωσε με πολυ ασχημο τρόπο. Μακάρι το 2026 να μας φέρει οτι μας πήρε αυτό το έτος. Καλη χρόνια με υγεία και ευτυχία. Χρόνια πολλά.

@Nerina χαιρομαι κοριτσι μου που εισαι καλα και προχωρησες με τη βοηθεια ψυχολόγου.  Μπραβο για αυτη την κινηση σου. Οτι χρειαστείς ειμαστε εδω για την κατάψυξη. Κοίτα να εισαι εσυ καλα και ολα θα έρθουν.

@flowerv πως εισαι; Ηρθε η περιοδος; Σε ειδε ο γιατρος;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σε ολες. Όπως τα λες Σοφία μου. Δυσκολεύομαι αρκετά αυτες τις μερες. Αντε να φύγει το 2025 που τελείωσε με πολυ ασχημο τρόπο. Μακάρι το 2026 να μας φέρει οτι μας πήρε αυτό το έτος. Καλη χρόνια με υγεία και ευτυχία. Χρόνια πολλά.

@Nerina χαιρομαι κοριτσι μου που εισαι καλα και προχωρησες με τη βοηθεια ψυχολόγου.  Μπραβο για αυτη την κινηση σου. Οτι χρειαστείς ειμαστε εδω για την κατάψυξη. Κοίτα να εισαι εσυ καλα και ολα θα έρθουν.

@flowerv πως εισαι; Ηρθε η περιοδος; Σε ειδε ο γιατρος;

Καλησπέρα,δεν ήρθε πήγα χθες για υπέρηχο ο σάκος συνέχισε να μεγαλώνει,οπότε Παρασκευή μπαίνω για απόξεση!

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καλησπέρα,δεν ήρθε πήγα χθες για υπέρηχο ο σάκος συνέχισε να μεγαλώνει,οπότε Παρασκευή μπαίνω για απόξεση!

Αχ θα πας τελικα για αποξεση καλυτερα απο την αποψη οτι θα καθαρισεις. Ολα καλα να πανε να τελειωσει κ αυτη η ασχημη διασικασια..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...