Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@pennaki @melitiniღΠάντως αυτο το παθαίνω κ εγώ με τις αντιπηκτικες, κάνω clexane ανά 12 ώρες κ είναι φορες που δεν τρυπιεται με τίποτα κ αλλάζω σημεία. Δεν έχω καταλάβει γιατί συμβαίνει. Κ πολλές φορές δεν μπαίνει με τίποτα το υγρό, μάλλον όταν πετυχαινω φλέβα.;

Με το καλό τα ευχάριστα να μάθουμε!!! Τόσα πέρασες.. Το αξίζετε κ με το παραπάνω!!! Όλες μας!!! 💕 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα κορίτσια. Πηγα και εδωσα αιμα πριν λιγο. Λογικά μέχρι τις 12 θα ξερω!

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!!!! ❤️❤️ Με το καλό να μάθουμε τα νέα σου!!!!!! 

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ ολες!!!! Ακομα δεν το πιστευω!!! Ο γιατρος αναζητησε το αποτελεσμα πριν βγει απο το μικροβιολογικο και πριν ανεβει στην εφαρμογη my health!! Ακομα δεν τα εχω παραλαβει, ο ιδιος και η ομαδα του με ειδοποιησαν μεσα σε 1,5 ωρα!!

Ουτε εγω η ιδια δεν περιμενα αυτη τη χοριακη με οτι τραβηξα για να ερθω ως εδω! Απιστευτο μου φαινεται!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Σας ευχαριστω πολυ ολες!!!! Ακομα δεν το πιστευω!!! Ο γιατρος αναζητησε το αποτελεσμα πριν βγει απο το μικροβιολογικο και πριν ανεβει στην εφαρμογη my health!! Ακομα δεν τα εχω παραλαβει, ο ιδιος και η ομαδα του με ειδοποιησαν μεσα σε 1,5 ωρα!!

Ουτε εγω η ιδια δεν περιμενα αυτη τη χοριακη με οτι τραβηξα για να ερθω ως εδω! Απιστευτο μου φαινεται!

Όλα να πάνε καλα κορίτσι μου!! Η ταλαιπωρία σου να τελειώσει εδώ. Καλούς διπλασιασμούς και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!! Αντε και τα επομενα κοριτσια να παρουν σειρα, να πετυχουν και να εχουν το μωρακι τους στην αγκαλια τους το 2026! Εδω θα ειμαστε να τα λεμε!! ❤️ Τριτη εχω επαναληπτικη χοριακη! Ανυπομονω να δω τι γινεται!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...