Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@pennaki μου καλώς το δέχτηκες το εμβρυακι! Με το καλό να μείνει εκεί και να γίνει ενα υγιές μπουμπούκι! Και σιγά μην απολογηθεις κιόλας για το ότι δεν ήθελες κοινό σε μια τέτοια στιγμή. Τέλος πάντων, τώρα με το καλο να έρθει η Παρασκευή και να έχεις μια θετικότατη χοριακή! 

Εγω πάντως κορίτσια μέχρι και 10η εβδομάδα που έφτασα, έπαιρνα prolutex, innohep, salospir, utrogestan, cyclacur. 

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια. Δεν εχω αλλες αντιδρασεις. Απλα αγχωνομαι τωρα γιατι ημουν πολυ σφιγμενη κατα την εμβρυομεταφορα, αν και μου ελεγαν χαλαρωσε (πως να το κανω οεο!). Ελπιζω να μην επηρεασει αρνητικα τη διαδικασια.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια. Δεν εχω αλλες αντιδρασεις. Απλα αγχωνομαι τωρα γιατι ημουν πολυ σφιγμενη κατα την εμβρυομεταφορα, αν και μου ελεγαν χαλαρωσε (πως να το κανω οεο!). Ελπιζω να μην επηρεασει αρνητικα τη διαδικασια.

Σοβαρά τώρα είχες  και κοινό;; ναι γίνεται για λόγους μάθησης αλλα νομίζω σε καμία δεν θα άρεσε.. αλλα βρήκε να το κάνει σε εσένα που είχαν προηγηθεί και όλα τα υπόλοιπα... Και εγω ήμουν σφιγμένη και μου λέγανε χαλαρωσε. Τέλος πάντων από όλα αυτά ελπιζω να σε δικαιώσει το αποτέλεσμα αυτο ειναι που μετράει!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Σοβαρά τώρα είχες  και κοινό;; ναι γίνεται για λόγους μάθησης αλλα νομίζω σε καμία δεν θα άρεσε.. αλλα βρήκε να το κάνει σε εσένα που είχαν προηγηθεί και όλα τα υπόλοιπα... Και εγω ήμουν σφιγμένη και μου λέγανε χαλαρωσε. Τέλος πάντων από όλα αυτά ελπιζω να σε δικαιώσει το αποτέλεσμα αυτο ειναι που μετράει!!!

Αυτο ειπα κι εγω και με εβγαλαν υπερβολικη. Δεν απολαυσα τη στιγμη. Κι τωρα προβληματιζομαι.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Αυτο ειπα κι εγω και με εβγαλαν υπερβολικη. Δεν απολαυσα τη στιγμη. Κι τωρα προβληματιζομαι.

Μην το σκέφτεσαι δεν έχει επηρεάσει κάτι από αυτά την διαδικασία. Το σπορακι μπηκε στο σπιτάκι του κ τώρα μια δυο μέρες θα πλέει μέχρι να βρει σημείο να αρχίσει με το καλο να εμφυτεύεται. Οπότε δεν νομίζω πως κατι πήγε στραβά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Μην το σκέφτεσαι δεν έχει επηρεάσει κάτι από αυτά την διαδικασία. Το σπορακι μπηκε στο σπιτάκι του κ τώρα μια δυο μέρες θα πλέει μέχρι να βρει σημείο να αρχίσει με το καλο να εμφυτεύεται. Οπότε δεν νομίζω πως κατι πήγε στραβά.. 

Μακαρι. 🙏 Τωρα αναμενουμε.......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...