Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Sia A Κι εγώ είχα κάνει υστεροσκόπηση μαζί με την πρώτη μου ωοληψία. Είχε δει όμως ένα πολυποδάκι στον υπέρηχο και μου είπε μαζί με την νάρκωση της ωοληψίας να μου κάνει και την υστεροσκόπηση δύο σε ένα, για να μη με ξανακοιμίζει. Δεν θα σου πω ότι μετά δεν πόνεσα καθόλου. Είχα πονο, υποφερτό, για 2-3 ημέρες κι έπαιρνα αντιφλεγμονώδη. Και αντιβίωση. Αλλά ήμουν λειτουργική, έκανα τα πάντα. Ως διαδικασία κράτησε πολύ λίγο (αν η ωοληψία κρατάει 10 λεπτά, αυτό μισάωρο...). Απλά την ημέρα εκείνη, επειδή ήμουν η μόνη απ' τις κοπέλες που είχα και υστεροσκόπηση, εκτός από ωοληψία,  με έβαλε τελευταία και περίμενα αναμονή ως τις 11.

Ό,τι αφαίρεσε το έστειλε για βιοψία. Και μου έδωσε dvd με την διαδικασία, για να δω τι αφαίρεσε (!!).

Μετά από αυτό, έκανα άλλες δύο ωοληψίες και μία ετ. Όλα σε διάστημα τεσσάρων μηνών.

@Ngsofia μου, χαίρομαι πολύ που έφτασες στην ετ! ❤️ Καλά αποτελε΄σματα κοριτσάκι μου, καλή επιτυχία και με μια μεγάλη χοριακή!! 🙏🙏🥰

Δημοσίευση

@Sia A @RAM21  σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου!!! 🙏🙏

Ναι εφτασα επιτέλους στην ετ και δεν φαντάζεσαι πόσο θέλω να ειναι αυτή η μία κ μοναδική... Αν κ εχω αρχίσει να φοβάμαι γιατί δεν θα έλεγα πως έχω και ιδιαίτερα συμπτώματα ξέρω βέβαια από πολλές κοπέλες εδώ οτι μικρή σημασία έχουν... 

@Sia A μου πως εισαι εσυ κορίτσι μου ανασυντασεστε για την επόμενη φορά;  Με το καλο να κάνεις ότι θεωρείτε απαραίτητο  να ελεγθει για να εισαι πιο ήσυχη. Και όλα να πάνε κατ ευχήν.🙏

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Γειά σου κορίτσι μου γλυκό!

Εγω εκανα διαγνωστική αλλα και επεμβατικη ! Μετα την σαλπιγγογραφια ειχε βρεθεί ενα μικρο πολυποδακι που δεν φαινόταν σε υπερηχο ! Μπήκαμε πολυ απλα, θα  σου το περιγράψω σαν την ωοληψία! Με Μέθη ξυπνάς λιγο ζαλη καθολου πονο, σε εμενα τουλάχιστον! Και μετα ολα κανονικά! Πολυ εύκολο σαν διαδικασία! Φαίνεται επιτόπου εαν είναι ολα καλα !

Εαν πάρεις δείγμα περίμενεις τα αποτελέσματα καποιες μερες ! Εγω δεν εκανα ειχα κανει με την ωοληψια ! 

στις πριν 14 ώρες, ο/η RAM21 είπε:

@Sia A Κι εγώ είχα κάνει υστεροσκόπηση μαζί με την πρώτη μου ωοληψία. Είχε δει όμως ένα πολυποδάκι στον υπέρηχο και μου είπε μαζί με την νάρκωση της ωοληψίας να μου κάνει και την υστεροσκόπηση δύο σε ένα, για να μη με ξανακοιμίζει. Δεν θα σου πω ότι μετά δεν πόνεσα καθόλου. Είχα πονο, υποφερτό, για 2-3 ημέρες κι έπαιρνα αντιφλεγμονώδη. Και αντιβίωση. Αλλά ήμουν λειτουργική, έκανα τα πάντα. Ως διαδικασία κράτησε πολύ λίγο (αν η ωοληψία κρατάει 10 λεπτά, αυτό μισάωρο...). Απλά την ημέρα εκείνη, επειδή ήμουν η μόνη απ' τις κοπέλες που είχα και υστεροσκόπηση, εκτός από ωοληψία,  με έβαλε τελευταία και περίμενα αναμονή ως τις 11.

Ό,τι αφαίρεσε το έστειλε για βιοψία. Και μου έδωσε dvd με την διαδικασία, για να δω τι αφαίρεσε (!!).

Μετά από αυτό, έκανα άλλες δύο ωοληψίες και μία ετ. Όλα σε διάστημα τεσσάρων μηνών.

@Ngsofia μου, χαίρομαι πολύ που έφτασες στην ετ! ❤️ Καλά αποτελε΄σματα κοριτσάκι μου, καλή επιτυχία και με μια μεγάλη χοριακή!! 🙏🙏🥰

στις πριν 12 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

@Sia A @RAM21  σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου!!! 🙏🙏

Ναι εφτασα επιτέλους στην ετ και δεν φαντάζεσαι πόσο θέλω να ειναι αυτή η μία κ μοναδική... Αν κ εχω αρχίσει να φοβάμαι γιατί δεν θα έλεγα πως έχω και ιδιαίτερα συμπτώματα ξέρω βέβαια από πολλές κοπέλες εδώ οτι μικρή σημασία έχουν... 

@Sia A μου πως εισαι εσυ κορίτσι μου ανασυντασεστε για την επόμενη φορά;  Με το καλο να κάνεις ότι θεωρείτε απαραίτητο  να ελεγθει για να εισαι πιο ήσυχη. Και όλα να πάνε κατ ευχήν.🙏

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις πληροφορίες 😊

@Ngsofia μου μη ψάχνεις για σύμπτωματα δεν είχα τπτ σε καμία από τις 2 ετ κ ήταν θετικές άσχετα με την εξέλιξη. Το μόνο που είχα αλλά δεν ξέρω αν είναι σημάδι ήταν εξάψεις κάνα 2 βραδιά αλλά κ αυτό δεν ξέρω αν έτυχε!!! 😉 Με το καλό να κάνεις χοριακη, λίγες μέρες έμειναν 🥰

Εμείς δεν κάνουμε κάτι προς το παρόν κ δεν ξέρω πότε θα νιώσω έτοιμη ξανά απλά ψάχνω λίγο τι άλλο μπορεί να φταίει 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!! Πως είστε; 

@almira μου ναι εδω στην αναμονή και όσο κοντεύουν οι μερες έχω αγχωθεί περισσότερο ενώ αρχικά ήμουν χαλαρή τωρα με τρώει η αγωνία..

Χθες περασα άσχημα γιατι έπαθα κατι σαν κόλικο εντέρου δεν ξέρω αν ήταν από την προγεστερονη που επηρεάζει το εντέρο πολύ πιθανόν να ήταν από αυτο. 

Και γενικά σήμερα πάνε κ έρχονται κατι μικρο ενοχλήσεις λες και θα μου έρθει περίοδος και που κ που τσιμπιες κ τραβηγματα.. Ξέρω οτι ειναι από τα φάρμακα είναι αλλα γενικά δεν μπορώ να πω οτι εχω ιδιαίτερα συμπτώματα. 

Αναρωτιέμαι πολύ πάντως τι να γίνεται εκεί μέσα... 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Πως είστε; 

@almira μου ναι εδω στην αναμονή και όσο κοντεύουν οι μερες έχω αγχωθεί περισσότερο ενώ αρχικά ήμουν χαλαρή τωρα με τρώει η αγωνία..

Χθες περασα άσχημα γιατι έπαθα κατι σαν κόλικο εντέρου δεν ξέρω αν ήταν από την προγεστερονη που επηρεάζει το εντέρο πολύ πιθανόν να ήταν από αυτο. 

Και γενικά σήμερα πάνε κ έρχονται κατι μικρο ενοχλήσεις λες και θα μου έρθει περίοδος και που κ που τσιμπιες κ τραβηγματα.. Ξέρω οτι ειναι από τα φάρμακα είναι αλλα γενικά δεν μπορώ να πω οτι εχω ιδιαίτερα συμπτώματα. 

Αναρωτιέμαι πολύ πάντως τι να γίνεται εκεί μέσα... 

Είσαι καλύτερα σήμερα; λίγη υπομονή ακόμη, δεν μείνανε πολλές μερες! Τετάρτη δεν έχεις την χοριακή;

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η almira είπε:

Είσαι καλύτερα σήμερα; λίγη υπομονή ακόμη, δεν μείνανε πολλές μερες! Τετάρτη δεν έχεις την χοριακή;

Σήμερα είμαι καλύτερα ευτυχώς.  Τετάρτη ή χοριακή ναι.. έφτασαν οι μερες και τι θα δούμε δεν ξέρω..

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Σήμερα είμαι καλύτερα ευτυχώς.  Τετάρτη ή χοριακή ναι.. έφτασαν οι μερες και τι θα δούμε δεν ξέρω..

μια θετικότατη χοριακή εύχομαι να έχεις αύριο κορίτσι μου!! 🤞💗

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα σε όλες! Πως είστε κορίτσια;

Ευχομαι αυριο να εχεις μια μεγάλη χοριακη @Ngsofia! Λίγες ωρες απομένουν!!

Δημοσίευση

@pennaki @almira Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου!!! Αχ ναι δεν το πιστεύω οτι έφτασε η μέρα κ πραγματικά φοβάμαι να πάω στο μικροβιολογικο για τεστ δεν το συζητώ καν δεν τολμάω να κανω... Εχω και κατι πονακια περιόδου που πάνε κ έρχονται.. λέω θα μου έρθει περίοδος.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κοριτσια δεν το πιστεύω!!!! 213 η χοριακη μου!!! Είμαι ακόμη σε σοκ!!!Μακάρι να πάνε όλα καλα!!!!🩵🩷🩵🩷

Υπέροχα νέα κορίτσι μου !!! Ααα είσαι εγκυος🩷🩵 να πανε ολα καλα🎉

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κοριτσια δεν το πιστεύω!!!! 213 η χοριακη μου!!! Είμαι ακόμη σε σοκ!!!Μακάρι να πάνε όλα καλα!!!!🩵🩷🩵🩷

Τέλεια βρε κορίτσι!!!! 🎉🎉 Ολα να πανε καλα μέχρι τέλους!! Μόνο τετοια να ακούμε!! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Πάρα πολλά συγχαρητήρια!!! Όλα να πάνε τέλεια!!!

Δημοσίευση

@flowerv @almira @MinaSam Σας ευχαριστώ τόσο πολύ Κοριτσια μου!! Ξέρω πως ο δρόμος είναι μεγάλος αλλα εύχομαι να πάνε όλα καλα!!! Και όλα καλα να πάνε και σε εσάς κορίτσια μου που θα ξεκινήσετε σύντομα!!!! Μόνο όμορφα αποτελέσματα να βλέπουμε!!!🩷🩵🩷🩵

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Υπέρ τέλεια η χοριακη σου!!! Είσαι έγκυος!!! Ολα καλά να πάνε μέχρι τέλους!!!! 

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοριτσι μου γλυκό!!! Μπράβο. Καλούς διπλασιασμούς. ❤️

Δημοσίευση

Για σενα μπηκα!! Μπραβο! Καλους διπλασιασμους , μια ανεφελη κ τελειομενη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!! 💗💗💗 Με το καλο κ στα υπολοιπα κοριτσια!!💖

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια @Ngsofia μου!! Μπράβο, μπράβο! Υπέροχο νούμερο πρώτης χοριακής, δυνατό! Εύχομαι να προχωρήσουν όλα καλά και ήρεμα. Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!🙏❤️ Μακάρι όλα τα κορίτσια να έχουν καλό αποτέλεσμα σύντομα🙏🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια μου μου τελείωσαν οι αντιδράσεις!!!!

@RAM21 @Zenia z @pennaki @Asteria22Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ!!!!

Μακάρι μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά!!!

Και τα υπόλοιπα κορίτσια που ειναι στον δρόμο να ακολουθήσουν με το καλό!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...