Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@flowerv γενικά είσαι ευχαριστημένη με τη γιατρό σου; νομιζω καταλαβα ποια είναι, είδα ενα ποστ στη σελίδα του φερτιλια. Διαβάζω καλά λόγια για τη συγκεκριμένη και θα ήθελα να έχω μια εικόνα σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με αυτόν που ειμαι τωρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η almira είπε:

1100 δώσαμε, κλινική και αμοιβή γιατρού. Είμαι και εκτός για να το κοίταγα να σου πω ακριβώς. Μεθαύριο που επιστρέφω άμα θες να το δω και να σου πω. Ο άντρας μου δεν νομίζω να κουμαντάρει να ψάξει να το βρει 🤣 

Εντάξει τοσο περίπου δώσαμε και εμείς! Ήθελα να δω εαν ειναι μεγάλη η διαφορά από κεντρο σε κεντρο! Να σε ρωτήσω και κάτι αλλο, εσυ έπαιρνες και salospir & αντιπηκτικες?

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ναι ειμαι καλα ιατρικα. Και στον υπέρηχο μου φωναζε να δες!! Ρε γαμωτο δεν ήθελα τωρα να κανω τίποτα. Ήθελα να ξερω ενα χρονοδιάγραμμα, τι να κανω με την καταστολη. Όχι να μου φωνάζει και να με προσβάλει οτι τους επρηξα κιολας! Αλήθεια ειπώθηκε το τελευταίο.

Ω Θεέ μου!!!! Σου είπε αυτολεξεί μας έπρηξες;;; Πραγματικά λυπάμαι και εύχομαι κορίτσι μου κάπως να αρχίσεις να ηρεμεις από όλο αυτό και να βγάλεις μια άκρη στο τι θα κάνεις... Έδω δεν έχεις ιδέα πότε θα επανέλθει ο οργανισμός σου...

Δημοσίευση

Ναι την Δημ..κη! Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη, απλά επειδή έφυγε στα μεσα της διαδικασίας της ετ,δεν μπόρεσα να την ακολουθησω ! Εαν τα πράγματα δεν πανε καλα θα δω τι θα κανω ! Εύχομαι να μη χρειαστεί Παναγια μου! 🙏

Μπορώ να παρω τα εμβρυα μου και να παω εκει που είναι τωρα.. έχεις ενδοιασμούς για τον γιατρό σου ?? Ή για δεύτερη γνωμη ?! Εμενα μου μίλησε από την αρχη ειλικρινά, οτι μου ειπε βγήκε, και πήγαν ολα παρα πολυ καλα σε σχέση με την πρωτη μας φορα ,που δεν πήγαν καλα τα πράγματα..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εντάξει τοσο περίπου δώσαμε και εμείς! Ήθελα να δω εαν ειναι μεγάλη η διαφορά από κεντρο σε κεντρο! Να σε ρωτήσω και κάτι αλλο, εσυ έπαιρνες και salospir & αντιπηκτικες?

Ναι ναι. Έχω κληρονομική προδιάθεση για θρομφοβιλια. Η αιματολογος είπε να παίρνω σαλοσπιρ των 100. Αλλά ο γιατρός μου έχει ούτως ή άλλως στο πρωτόκολλο του τις innohep. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η almira είπε:

Ναι ναι. Έχω κληρονομική προδιάθεση για θρομφοβιλια. Η αιματολογος είπε να παίρνω σαλοσπιρ των 100. Αλλά ο γιατρός μου έχει ούτως ή άλλως στο πρωτόκολλο του τις innohep. 

Υπεροχα 🤣 εχω και εγω κάποιους δείκτες θρομβοφιλιας, η αιματολογος μου ειπε innohep! Και απο την κλινική μου έδωσαν και salospir και κάπως μου φαίνονται αρκετά! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ναι την Δημ..κη! Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη, απλά επειδή έφυγε στα μεσα της διαδικασίας της ετ,δεν μπόρεσα να την ακολουθησω ! Εαν τα πράγματα δεν πανε καλα θα δω τι θα κανω ! Εύχομαι να μη χρειαστεί Παναγια μου! 🙏

Μπορώ να παρω τα εμβρυα μου και να παω εκει που είναι τωρα.. έχεις ενδοιασμούς για τον γιατρό σου ?? Ή για δεύτερη γνωμη ?! Εμενα μου μίλησε από την αρχη ειλικρινά, οτι μου ειπε βγήκε, και πήγαν ολα παρα πολυ καλα σε σχέση με την πρωτη μας φορα ,που δεν πήγαν καλα τα πράγματα..

Κοίτα, η ωοληψία μαζί του απο άποψη αριθμών πήγε καλά και έμεινα εγκυος με την πρώτη προσπάθεια, άσχετα με την κατάληξη, που οκ δεν έφταιγε αυτός γιατί είχε θέμα το έμβρυο. Έχω τσινίσει με 2-3 πράγματα, αλλά στα ουσιώδη, δηλαδή ωοληψία, ετ, απόξεση, θεωρώ ότι με πρόσεξε. Απλά σκέφτομαι ότι αν δεν πετύχουμε εγκυμοσύνη στις επόμενες δύο προσπάθειες, να πάρουμε και άλλη γνώμη. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Υπεροχα 🤣 εχω και εγω κάποιους δείκτες θρομβοφιλιας, η αιματολογος μου ειπε innohep! Και απο την κλινική μου έδωσαν και salospir και κάπως μου φαίνονται αρκετά! 

Πάντως νομίζω αρκετές από εμάς έχουν αυτό τον συνδυασμό. Με τις innohep πώς τα πας;; Εγώ έκανα συνέχεια μελανιες με αυτές 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η almira είπε:

Κοίτα, η ωοληψία μαζί του απο άποψη αριθμών πήγε καλά και έμεινα εγκυος με την πρώτη προσπάθεια, άσχετα με την κατάληξη, που οκ δεν έφταιγε αυτός γιατί είχε θέμα το έμβρυο. Έχω τσινίσει με 2-3 πράγματα, αλλά στα ουσιώδη, δηλαδή ωοληψία, ετ, απόξεση, θεωρώ ότι με πρόσεξε. Απλά σκέφτομαι ότι αν δεν πετύχουμε εγκυμοσύνη στις επόμενες δύο προσπάθειες, να πάρουμε και άλλη γνώμη. 

Όχι κορίτσι μου θα τα καταφέρετε🙏🩷

Δεν θα ειναι ολα τα εμβρυακια με θέματα, αφού ηρθε εγκυμοσύνη θα ξανα έρθει ! Είχες ξανα μεινει εγκυος μονη σου ποτε ??

Αααχ ασε η κοιλιά μου ειναι,χάλια δεν εχω πια χωρο να τρύπησω.τρυπαω πανω σε μελανιές! Η prolutex (προγεστερονη) μονο με πονάει το φάρμακο αλλα δεν γίνεται μελάνια με την innohep χααλια ολα η κοιλιά  μωβ! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Δεν θα ειναι ολα τα εμβρυακια με θέματα, αφού ηρθε εγκυμοσύνη θα ξανα έρθει ! Είχες ξανα μεινει εγκυος μονη σου ποτε ??

Αααχ ασε η κοιλιά μου ειναι,χάλια δεν εχω πια χωρο να τρύπησω.τρυπαω πανω σε μελανιές! Η prolutex (προγεστερονη) μονο με πονάει το φάρμακο αλλα δεν γίνεται μελάνια με την innohep χααλια ολα η κοιλιά  μωβ! 

Όχι, δεν έχω μείνει ποτέ φυσιολογικά. Ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. 

Και εγω ακριβώς τα ίδια. Βέβαια με την prolutex όσο πέρναγαν οι μέρες σταματησε να με πονάει το φάρμακο. Innohep απο ένα σημείο και μετα τις έκανα πιο ψηλά, δεξιά και αριστερά στο ύψος του ομφαλου, μόνο εκεί γλίτωνα τη μελανια καμιά φορά ή τουλάχιστον έκανα μικρότερες. Δες το μήπως σε βολέψει αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η almira είπε:

Όχι, δεν έχω μείνει ποτέ φυσιολογικά. Ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. 

Και εγω ακριβώς τα ίδια. Βέβαια με την prolutex όσο πέρναγαν οι μέρες σταματησε να με πονάει το φάρμακο. Innohep απο ένα σημείο και μετα τις έκανα πιο ψηλά, δεξιά και αριστερά στο ύψος του ομφαλου, μόνο εκεί γλίτωνα τη μελανια καμιά φορά ή τουλάχιστον έκανα μικρότερες. Δες το μήπως σε βολέψει αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει. 

Και εγω ποτε μου δεν εχω μεινει !  Ναι ειναι αλήθεια οτι και εμενα δεν με πονάνε τοσο η prolutex πια,θα δοκιμάσω της innohep λιγο πιο ψηλά μηπως βελτιωθεί η κατάσταση! Ας έχουμε πιστη και οτι ειναι να ερθει ας έρθει 🙏🩵🩷

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

@flowerv γενικά είσαι ευχαριστημένη με τη γιατρό σου; νομιζω καταλαβα ποια είναι, είδα ενα ποστ στη σελίδα του φερτιλια. Διαβάζω καλά λόγια για τη συγκεκριμένη και θα ήθελα να έχω μια εικόνα σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με αυτόν που ειμαι τωρα. 

Κορίτσι μου και εγώ την έχω γνωρίσει και έκανα μαζί της και μια ωοληψια. Είναι άψογη. Διάβασα πως έφυγε από το embr.. και πήγε στο Γένεσις. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Ναι ειμαι καλα ιατρικα. Και στον υπέρηχο μου φωναζε να δες!! Ρε γαμωτο δεν ήθελα τωρα να κανω τίποτα. Ήθελα να ξερω ενα χρονοδιάγραμμα, τι να κανω με την καταστολη. Όχι να μου φωνάζει και να με προσβάλει οτι τους επρηξα κιολας! Αλήθεια ειπώθηκε το τελευταίο.

Ρε συ παμε καλα??ειναι συμπεριφορά αυτη?? Σοβαρα τωρα να γυρισουν να σου πουν πως τους επρηξες?? Με ολα αυτα π περιγραφεις αληθεια δεν ξερω αν θα εμενα σε αυτο τον γιατρο

Σχετικα με την averkap δεν εχω καταλαβει πώς σε εβαλε σε καταστολη..και στις 2 ωοληψιες που εχω κανει εχω κανει κ εγω..στην δευτερη εκανα στον ιδιο κυκλο εμβρυομεταφορα οποτε δεν εχω εικονα αλλα στην πρωτη ωοληψια δεν θυμαμαι να ειχα κατι ουτε να μην μ ηρθε περιοδος..βεβαια θυμαμαι μ ειχε δωσει να παρω κ αλλα φαρμακα μετα την ωοληψια-δεν ξερω αν αυτα το ρυθμισαν..απλα νομιζω πως εχω διαβασει αρκετες κοπελες να εχουν κανει αυτη την ενεση πριν την ωοληψια

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Κορίτσι μου και εγώ την έχω γνωρίσει και έκανα μαζί της και μια ωοληψια. Είναι άψογη. Διάβασα πως έφυγε από το embr.. και πήγε στο Γένεσις. 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα την έχω στα υπόψη. Ελπίζω βεβαια να μη χρειαστεί! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Κοριτσι μου εσυ τα κατάφερες στην emb..??

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Ρε συ παμε καλα??ειναι συμπεριφορά αυτη?? Σοβαρα τωρα να γυρισουν να σου πουν πως τους επρηξες?? Με ολα αυτα π περιγραφεις αληθεια δεν ξερω αν θα εμενα σε αυτο τον γιατρο

Σχετικα με την averkap δεν εχω καταλαβει πώς σε εβαλε σε καταστολη..και στις 2 ωοληψιες που εχω κανει εχω κανει κ εγω..στην δευτερη εκανα στον ιδιο κυκλο εμβρυομεταφορα οποτε δεν εχω εικονα αλλα στην πρωτη ωοληψια δεν θυμαμαι να ειχα κατι ουτε να μην μ ηρθε περιοδος..βεβαια θυμαμαι μ ειχε δωσει να παρω κ αλλα φαρμακα μετα την ωοληψια-δεν ξερω αν αυτα το ρυθμισαν..απλα νομιζω πως εχω διαβασει αρκετες κοπελες να εχουν κανει αυτη την ενεση πριν την ωοληψια

Τι να πω που το εζησα live. Παρωδία! 

Έκανα και τις μικρές arvekap 0.1 πριν την ωοληψια και μετα απο αυτήν εκανα μια arvekap με πιο ισχυρή δόση μακρας διάρκειας. 

Το θέμα ειναι δεν ξερω τι να κανω τωρα. Αυτο ειναι έτσι οπως το έζησα. Ακομα και οι μαιες τα άκουσαν. Πολυ ασχημη συμπεριφορά που εγω πηγα για να δω τι θα κανουμε. Αλλη όρεξη δεν εχω να πηγαίνω καθε 3 και λίγο τη μονάδα.

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου με τις innohep είχα κι εγώ θέμα.. για τρεις μήνες έκανα κάθε μέρα συν τις prolutex τρεις ενέσεις την ημέρα.. σε κάποια φάση από τις μελανιές δεν είχε χόρο η κοιλιά μου να χτυπήσω ένεση. Είχα πάρει άρνικα αλοιφή αλλά δεν έκανε δουλειά. Η κουμπάρα μου όμως που έκανε αντιπικτικές μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης της μου είπε ότι έκανε δουλειά το αλουμινόνερο. 

Εγώ τις σταμάτησα τις innohep στην αυχενική, πλέον κάνω μόνο prolutex δύο φορές την ημέρα και δεν έχω θέμα με μελανιές.. σε αυτές μόνο το φάρμακο πονάει απλά θα πρέπει να το βάζεις πιο αργά, αυτό.. εγώ έκοψα και το salospir. 

Είχα στο πρωτόκολλο salospir, innohep, prolutex, Vasclor.. και τελικά τώρα στις 17+5 που είμαι σήμερα και μετά από μια μεγάλη αιμορραγία και ένα αιμάτωμα στη μήτρα πάνω από το σάκο, παίρνω μόνο prolutex, utrogestan και trofocard max! Τα salospir ούτε να τα δω.. η αιτία του κακού για μένα φαίνεται πως ήταν αυτά.. έχω υψηλό δείκτη να παρουσιάσω προελκαμψία αλλά έχω πίστη στο Θεό και πιστεύω πως μέχρι το τέλος όλα καλά θα πάνε!!! 🙏🏼

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)
στις πριν 13 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσι μου με τις innohep είχα κι εγώ θέμα.. για τρεις μήνες έκανα κάθε μέρα συν τις prolutex τρεις ενέσεις την ημέρα.. σε κάποια φάση από τις μελανιές δεν είχε χόρο η κοιλιά μου να χτυπήσω ένεση. Είχα πάρει άρνικα αλοιφή αλλά δεν έκανε δουλειά. Η κουμπάρα μου όμως που έκανε αντιπικτικές μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης της μου είπε ότι έκανε δουλειά το αλουμινόνερο. 

Εγώ τις σταμάτησα τις innohep στην αυχενική, πλέον κάνω μόνο prolutex δύο φορές την ημέρα και δεν έχω θέμα με μελανιές.. σε αυτές μόνο το φάρμακο πονάει απλά θα πρέπει να το βάζεις πιο αργά, αυτό.. εγώ έκοψα και το salospir. 

Είχα στο πρωτόκολλο salospir, innohep, prolutex, Vasclor.. και τελικά τώρα στις 17+5 που είμαι σήμερα και μετά από μια μεγάλη αιμορραγία και ένα αιμάτωμα στη μήτρα πάνω από το σάκο, παίρνω μόνο prolutex, utrogestan και trofocard max! Τα salospir ούτε να τα δω.. η αιτία του κακού για μένα φαίνεται πως ήταν αυτά.. έχω υψηλό δείκτη να παροάσω προελκαμψία αλλά έχω πίστη στο Θεό και πιστεύω πως μέχρι το τέλος όλα καλά θα πάνε!!! 🙏🏼

Αα θα το κοιτάξω αυτο με το αλουμινόνερο,πρώτα ο Θεός αν πανε ολα καλα θα κανω μεχρι τέλος της εγκυμοσύνης της innohep!

Περιπου τα ίδια παίρνουμε κορίτσι μου, εχω παίρνω 3 κολπικά utrogestan! 1 prolutex! 1 innohep & 1 salospir των 100! Είσαι στα μισά της διαδρομής γλυκιά μου εχε πιστη και ολα θα πανε καλα🙏

Προγεστερονη παίρνεις ακομα εεε? Νόμιζα τα σταματάμε στην αυχενική ολα ! 

Επεξεργάστηκε από flowerv
Δημοσίευση

@flowerv και εγώ είχα την ελπίδα ότι μετά την αυχενική σταματάνε όλα, αλλά δυστυχώς από ότι φαίνεται προγεστερόνη θα παίρνω όσπου να ρθει η ώρα να γεννήσω. Κάνει συστάσεις οι μήτρα μου όποτε χρειάζεται η προγεστερόνη αναγκαστικά. Και εγώ τα utrogestan κανονικά από τον κόλπο πρέπει να τα παίρνω, αλλά τώρα λόγο αιμορραγίας τα παίρνω από το στώμα.. βέβαια μου έχουν ανεβάσει τα ηπατικά αλλά θα το διαχειριστώ κι αυτό.. όσο για το salospir ούτε να το βλέπω.!!! 😵

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@flowerv και εγώ είχα την ελπίδα ότι μετά την αυχενική σταματάνε όλα, αλλά δυστυχώς από ότι φαίνεται προγεστερόνη θα παίρνω όσπου να ρθει η ώρα να γεννήσω. Κάνει συστάσεις οι μήτρα μου όποτε χρειάζεται η προγεστερόνη αναγκαστικά. Και εγώ τα utrogestan κανονικά από τον κόλπο πρέπει να τα παίρνω, αλλά τώρα λόγο αιμορραγίας τα παίρνω από το στώμα.. βέβαια μου έχουν ανεβάσει τα ηπατικά αλλά θα το διαχειριστώ κι αυτό.. όσο για το salospir ούτε να το βλέπω.!!! 😵

Εγω εχω θεμα με τα ηπατικα μου γενικά ειναι πάντα ελαφρώς τσιμπημένα, και για αυτο είπαμε θα τα παίρνω κολπικά να μην περνάνε από το συκώτι! Αγάπη μου ας γεννήσουμε γερα μωράκια και ολα τα άλλα θα τα αντέξουμε με υπομονη !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @melitiniღ Σιδερένια τωρα κορίτσι μου!! Δεν ήξερα ρε παιδιά ότι το σαλοσπιρ τα κάνει αυτά.. 😔 Εγώ θα επέμεναν στο γιατρό μου για τις αντιπηκτικες! Εκεί Ορεστιάδα πήγαινε η ανιψιά μου κατά την εγκυμοσύνη σε μια γυναίκα κ ήταν λέει απαιχτη σαν γιατρός. Βέβαια γέννησε στο Βόλο, ήταν στρατιωτικός ο άντρας της εκεί σε εσας.  Όσο για τον άντρα σου μη μασάς, θα το καταλαβει οταν ερθει η ώρα. Θα μπουν τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι χωρίς να το καταλάβει. 🤣😂 Προς το παρόν απόλαυσε την περιποίηση της μανουλας σου!! Κ εγώ κάθισα στο πατρικό μου μια βδομάδα κ ήταν όλα τα λεφτά! Όχι ότι δεν με περιποιείται ο άντρας μου κ με το παραπάνω, αλλά μου είχε λείψει η φροντίδα της μανουλας κ του μπαμπά. Λογικά κ τον τελευταίο μήνα Αθήνα θα είμαι. Βέβαια μας ελειψε ο μπαμπάς μας κ τα γελάκια που κάνουμε στο κρεβάτι μας, αλλά μια βδομάδα ήταν. Δεν ξέρω τον ένα μήνα ολόκληρο τι θα κάνουμε μακριά του.. Ευτυχώς ο δικός μου δεν το έχει με το άθλημα του κυνηγιου.. Ποτέ δεν του αρεσε.. Βέβαια ασχολείται με τις ελιες του εκτός βαριών, κ από Νοέμβρη έως Γενάρη θα έχει φουλ αγροτικές δουλειές.. Αν τα  βρω σκούρα ίσως φύγω νωρίτερα για Αθήνα..  @Pixies αχ κορίτσι μου να πας να κάνεις τις εξετάσεις σου κ όλα καλά θα πάνε!! 💕 💕 💕 
    • Γειά σας κορίτσια μου!! Χάθηκα συγγνώμη κ μέχρι να διαβάσω τα πάντα, ξέχασα τα μισά από όσα ήθελα να πω... Τι ωραία τα νεακια σας!!! Μελανιές κ εγώ μόνο στην κοιλιά έχω, εκεί που κάνω τις αντιπηκτικες. Ακόμη παίρνω 6 utrogestan τη μέρα, δεν μου τα μείωσε, από το στόμα πάντα. Στις πρώτες εξετάσεις ήταν η εξέταση για το ήπαρ ανεβασμένη που έπαιρνα 4 τη μέρα, αλλά από την αποκόλληση κ μετά παίρνω 6!!! Βέβαια ξαναέκανα εξέταση από μόνη μου στο ενδιάμεσο κ είχε πέσει στα φυσιολογικά όρια πάλι. Τρέμω τι θα βγει από τις εξετάσεις που μου έγραψε να κάνω πριν την β επιπέδου, μαζί κ την Καμπύλη σακχάρου..  Εγώ είμαι 18+1 και κλείσαμε για β επιπέδου 30/10. Είχα κάνει κ τη ΝΙΠΤ κ περίμενα τα αποτελέσματα τη Δευτέρα.. Εν τω μεταξύ τους είπα ξεκάθαρα θέλω τα αποτελέσματα κ στο δικό μου μέιλ, όχι μόνο να τα στείλουν στο γιατρό. Περίμενα 2 βδομάδες, παίρνω τη Δευτέρα το βράδυ δεν καταλάβατε μου λέει, Τετάρτη θα βγουν. Έρχεται η Τετάρτη τίποτα... Πάλι τους παίρνω κατά τις εφτά, ααα τα στείλαμε στον γιατρό σας. Τεσπα με τα πολλά τα έστειλαν κ σε μένα.. Για να δω ότι δε είχε αποτέλεσμα, ότι πρέπει να γίνει επανέλεγχος γιατί το dna του μωρου δεν ήταν αρκετό σε ποσοστό στο αίμα μου. Κάτι τετοιο. Δηλαδή 17 μέρες για να μου πουν ότι δεν βγήκε αποτέλεσμα!!! Αγχώθηκα, νευρίασα, με πήραν κ τα κλάματα. Έστειλα μέιλ στο ιατρείο που ήταν κλειστό, έστειλα στο βαιμπερ της βοηθού του γιατρού κ σε αυτόν μήνυμα κανονικό. Με πήρε πρώτη η κοπέλα να μην ανησυχώ ότι συμβαίνει αρκετά συχνά κ ότι απλά πρέπει να την επαναλάβω. Μετά μου έστειλε μήνυμα ο γιατρός κ όταν του απαντούσα ευχαριστώ με πήρε κ τηλ κ με καθησυχασε κι άλλο. Μίλησα σήμερα κ κανόνισα να μου στείλουν το κιτ Αγρίνιο, να μου πάρουν εδώ αίμα κ να το στειλω με acs. Τουλάχιστον γλίτωσα ένα ταξίδι στην Αθήνα. Βέβαια ο γιατρός δεν αγχώθηκε, λέει το κάνεις κ όταν έρθεις για την β επιπέδου αλλά δεν μπορώ να περιμένω.  Οπότε δεν ξέρω ακόμη σε ποιο team ανήκει η πιπεριτσα μας!!! Λέω από βδομάδα να πάω κ εδώ για έναν υπέρηχο να το δω γιατί ενάμισης μήνας είναι πολύς!! Πάντως η κοιλιά φούσκωσε απότομα μέσα σε λίγες μέρες.. Κ θέλω να βρω κανένα παντελόνι με λάστιχο γιατί μπήκε χειμώνας, πάνε τα φορέματα.. Αλλά φοβάμαι να πάω στα μαγαζιά, την τελευταία φορά που πήγα τον Ιούλιο έπαθα αποκόλληση.  Κ δεν το έχω νιώσει ακόμη, έχω οπίσθιο πλακούντα, δεν ξέρω αν μετράει αυτό... 
    • Μπαααα, πέρα από ένα βραδάκι που ήμουν ξαπλωμένη και είδα διαφορά στην κοιλιά και υπέθεσα ότι έκανε κίνηση από δεξιά στα αριστερά, δεν μου έχει ξανατύχει. Βέβαια... δεν είμαι και τόσο ξάπλα, κάθομαι πολλές ώρες στο γραφείο μου και δεν νομίζω πως θα μπορούσα να καταλάβω κάτι έτσι κι αλλιώς. Αχ, το γλυκούλι! Τι αίσθηση Παναγία μου! 
    • Κορίτσια όσες περιμένετε το δεύτερο μωρό σας το έχετε νιώσει;; Εγώ από εχτές είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το νιώθω κυρίως απογευματινές ώρες. 16 εβδομάδων σήμερα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...