Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@flowerv γενικά είσαι ευχαριστημένη με τη γιατρό σου; νομιζω καταλαβα ποια είναι, είδα ενα ποστ στη σελίδα του φερτιλια. Διαβάζω καλά λόγια για τη συγκεκριμένη και θα ήθελα να έχω μια εικόνα σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με αυτόν που ειμαι τωρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η almira είπε:

1100 δώσαμε, κλινική και αμοιβή γιατρού. Είμαι και εκτός για να το κοίταγα να σου πω ακριβώς. Μεθαύριο που επιστρέφω άμα θες να το δω και να σου πω. Ο άντρας μου δεν νομίζω να κουμαντάρει να ψάξει να το βρει 🤣 

Εντάξει τοσο περίπου δώσαμε και εμείς! Ήθελα να δω εαν ειναι μεγάλη η διαφορά από κεντρο σε κεντρο! Να σε ρωτήσω και κάτι αλλο, εσυ έπαιρνες και salospir & αντιπηκτικες?

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ναι ειμαι καλα ιατρικα. Και στον υπέρηχο μου φωναζε να δες!! Ρε γαμωτο δεν ήθελα τωρα να κανω τίποτα. Ήθελα να ξερω ενα χρονοδιάγραμμα, τι να κανω με την καταστολη. Όχι να μου φωνάζει και να με προσβάλει οτι τους επρηξα κιολας! Αλήθεια ειπώθηκε το τελευταίο.

Ω Θεέ μου!!!! Σου είπε αυτολεξεί μας έπρηξες;;; Πραγματικά λυπάμαι και εύχομαι κορίτσι μου κάπως να αρχίσεις να ηρεμεις από όλο αυτό και να βγάλεις μια άκρη στο τι θα κάνεις... Έδω δεν έχεις ιδέα πότε θα επανέλθει ο οργανισμός σου...

Δημοσίευση

Ναι την Δημ..κη! Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη, απλά επειδή έφυγε στα μεσα της διαδικασίας της ετ,δεν μπόρεσα να την ακολουθησω ! Εαν τα πράγματα δεν πανε καλα θα δω τι θα κανω ! Εύχομαι να μη χρειαστεί Παναγια μου! 🙏

Μπορώ να παρω τα εμβρυα μου και να παω εκει που είναι τωρα.. έχεις ενδοιασμούς για τον γιατρό σου ?? Ή για δεύτερη γνωμη ?! Εμενα μου μίλησε από την αρχη ειλικρινά, οτι μου ειπε βγήκε, και πήγαν ολα παρα πολυ καλα σε σχέση με την πρωτη μας φορα ,που δεν πήγαν καλα τα πράγματα..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εντάξει τοσο περίπου δώσαμε και εμείς! Ήθελα να δω εαν ειναι μεγάλη η διαφορά από κεντρο σε κεντρο! Να σε ρωτήσω και κάτι αλλο, εσυ έπαιρνες και salospir & αντιπηκτικες?

Ναι ναι. Έχω κληρονομική προδιάθεση για θρομφοβιλια. Η αιματολογος είπε να παίρνω σαλοσπιρ των 100. Αλλά ο γιατρός μου έχει ούτως ή άλλως στο πρωτόκολλο του τις innohep. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η almira είπε:

Ναι ναι. Έχω κληρονομική προδιάθεση για θρομφοβιλια. Η αιματολογος είπε να παίρνω σαλοσπιρ των 100. Αλλά ο γιατρός μου έχει ούτως ή άλλως στο πρωτόκολλο του τις innohep. 

Υπεροχα 🤣 εχω και εγω κάποιους δείκτες θρομβοφιλιας, η αιματολογος μου ειπε innohep! Και απο την κλινική μου έδωσαν και salospir και κάπως μου φαίνονται αρκετά! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ναι την Δημ..κη! Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη, απλά επειδή έφυγε στα μεσα της διαδικασίας της ετ,δεν μπόρεσα να την ακολουθησω ! Εαν τα πράγματα δεν πανε καλα θα δω τι θα κανω ! Εύχομαι να μη χρειαστεί Παναγια μου! 🙏

Μπορώ να παρω τα εμβρυα μου και να παω εκει που είναι τωρα.. έχεις ενδοιασμούς για τον γιατρό σου ?? Ή για δεύτερη γνωμη ?! Εμενα μου μίλησε από την αρχη ειλικρινά, οτι μου ειπε βγήκε, και πήγαν ολα παρα πολυ καλα σε σχέση με την πρωτη μας φορα ,που δεν πήγαν καλα τα πράγματα..

Κοίτα, η ωοληψία μαζί του απο άποψη αριθμών πήγε καλά και έμεινα εγκυος με την πρώτη προσπάθεια, άσχετα με την κατάληξη, που οκ δεν έφταιγε αυτός γιατί είχε θέμα το έμβρυο. Έχω τσινίσει με 2-3 πράγματα, αλλά στα ουσιώδη, δηλαδή ωοληψία, ετ, απόξεση, θεωρώ ότι με πρόσεξε. Απλά σκέφτομαι ότι αν δεν πετύχουμε εγκυμοσύνη στις επόμενες δύο προσπάθειες, να πάρουμε και άλλη γνώμη. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Υπεροχα 🤣 εχω και εγω κάποιους δείκτες θρομβοφιλιας, η αιματολογος μου ειπε innohep! Και απο την κλινική μου έδωσαν και salospir και κάπως μου φαίνονται αρκετά! 

Πάντως νομίζω αρκετές από εμάς έχουν αυτό τον συνδυασμό. Με τις innohep πώς τα πας;; Εγώ έκανα συνέχεια μελανιες με αυτές 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η almira είπε:

Κοίτα, η ωοληψία μαζί του απο άποψη αριθμών πήγε καλά και έμεινα εγκυος με την πρώτη προσπάθεια, άσχετα με την κατάληξη, που οκ δεν έφταιγε αυτός γιατί είχε θέμα το έμβρυο. Έχω τσινίσει με 2-3 πράγματα, αλλά στα ουσιώδη, δηλαδή ωοληψία, ετ, απόξεση, θεωρώ ότι με πρόσεξε. Απλά σκέφτομαι ότι αν δεν πετύχουμε εγκυμοσύνη στις επόμενες δύο προσπάθειες, να πάρουμε και άλλη γνώμη. 

Όχι κορίτσι μου θα τα καταφέρετε🙏🩷

Δεν θα ειναι ολα τα εμβρυακια με θέματα, αφού ηρθε εγκυμοσύνη θα ξανα έρθει ! Είχες ξανα μεινει εγκυος μονη σου ποτε ??

Αααχ ασε η κοιλιά μου ειναι,χάλια δεν εχω πια χωρο να τρύπησω.τρυπαω πανω σε μελανιές! Η prolutex (προγεστερονη) μονο με πονάει το φάρμακο αλλα δεν γίνεται μελάνια με την innohep χααλια ολα η κοιλιά  μωβ! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Όχι κορίτσι μου θα τα καταφέρετε🙏🩷

Δεν θα ειναι ολα τα εμβρυακια με θέματα, αφού ηρθε εγκυμοσύνη θα ξανα έρθει ! Είχες ξανα μεινει εγκυος μονη σου ποτε ??

Αααχ ασε η κοιλιά μου ειναι,χάλια δεν εχω πια χωρο να τρύπησω.τρυπαω πανω σε μελανιές! Η prolutex (προγεστερονη) μονο με πονάει το φάρμακο αλλα δεν γίνεται μελάνια με την innohep χααλια ολα η κοιλιά  μωβ! 

Όχι, δεν έχω μείνει ποτέ φυσιολογικά. Ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. 

Και εγω ακριβώς τα ίδια. Βέβαια με την prolutex όσο πέρναγαν οι μέρες σταματησε να με πονάει το φάρμακο. Innohep απο ένα σημείο και μετα τις έκανα πιο ψηλά, δεξιά και αριστερά στο ύψος του ομφαλου, μόνο εκεί γλίτωνα τη μελανια καμιά φορά ή τουλάχιστον έκανα μικρότερες. Δες το μήπως σε βολέψει αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η almira είπε:

Όχι, δεν έχω μείνει ποτέ φυσιολογικά. Ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. 

Και εγω ακριβώς τα ίδια. Βέβαια με την prolutex όσο πέρναγαν οι μέρες σταματησε να με πονάει το φάρμακο. Innohep απο ένα σημείο και μετα τις έκανα πιο ψηλά, δεξιά και αριστερά στο ύψος του ομφαλου, μόνο εκεί γλίτωνα τη μελανια καμιά φορά ή τουλάχιστον έκανα μικρότερες. Δες το μήπως σε βολέψει αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει. 

Και εγω ποτε μου δεν εχω μεινει !  Ναι ειναι αλήθεια οτι και εμενα δεν με πονάνε τοσο η prolutex πια,θα δοκιμάσω της innohep λιγο πιο ψηλά μηπως βελτιωθεί η κατάσταση! Ας έχουμε πιστη και οτι ειναι να ερθει ας έρθει 🙏🩵🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...