Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Δεν είχατε περιθώριο να μείνατε στο σπίτι που μένατε στην περιοχή σας μέχρι να φτιαχτεί αυτό που αγοράσατε; Να μην μετακομίζετε 2 φορές? Δυστυχώς τα μαστοριά έτσι είναι, εμείς ήταν να μπούμε το αργότερο Χριστούγεννα του 23 και μπήκαμε Οκτώβρη του 24 και αυτό επειδή έμεινα έγκυος και πίεζα πάρα πολύ κ με "λυπήθηκαν" και μου κάναν τη χάρη. Αλλιώς Χριστούγεννα 24 θα μας πήγαιναν. Αν θέλεις στ αλήθεια να κάνουν γρήγορα, θα τους παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο. Και να σε πουν από Δευτέρα δεν θα περιμένεις να πάει Δευτέρα να μην έρθουν κ να ξαναπάρεις. Θα παίρνεις κάθε μέρα. Αχ τα θυμάμαι τώρα κ συγχυζομαι, Παναγία μου τι τράβηξα.... Καλή δύναμη! Καλή ευκολία καλά ξεμπερδεματα, καλά κρασιά....
    • Καλό μηνα να εχουμε κορίτσια, με θετικές χοριακές και με καλά νέα απο τον πρώτο υπέρηχο της @Asteria22!! @Ngsofia μου με το καλο να έρθει η περίοδος, ολα να είναι καλα με τον υπέρηχο, και να κάνεις το επόμενο βημα!! Το πιο δύσκολο κομμάτι της ετ είναι το ψυχολογικό, για εμενα τουλάχιστον, αλλα είναι αυτό που λες, μας φέρνει πιο κοντά στο όνειρο, οπότε προχωράμε και ελπίζουμε για το καλύτερο!! @flowerv μου, είναι κλισέ αυτο που θα πω, αλλα όντως τα συμπτώματα δεν ειναι πάντα ενδεικτικά, ουτε το στήθος ουτε τα τσιμπηματακια. Οσο μπορείς αυτές τις μέρες κανε πράγματα που σε ευχαριστούν, κάπως να ξεχνιεσαι, και κυρίως να προσέχεις τον εαυτό σου!!  @pennaki τι να πω, πολυ κρίμα που εξελίχθηκε έτσι όλο αυτό. Τουλάχιστον για την αιμορραγία που έχεις τώρα σου είπε κάτι; μην το έχεις και αυτό έγνοια.  Εγώ, κορίτσια, θα περιμενω μέχρι τις 10 του μήνα, που θα είμαι στις 40 μέρες και θα τον πάρω τηλέφωνο για να κάνουμε τη γνωστή πλεον συζήτηση, "γιατρέ δεν μου ήρθε περίοδος, να ξεκινήσω duphaston;" "μην αγχώνεσαι, θα σου έρθει η περίοδος, περίμενε άλλη μια εβδομάδα και αν δεν σου έρθει ξεκινα, οκ;" "οκ". Και μόλις κλείσουμε το τηλέφωνο θα πάρω το πρώτο duphaston 🤣 
    • Πήγα. Μας ακουσε ολο το νοσοκομείο. Υπάρχει ενα θέμα στην επικοινωνία.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...