Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου!!🙏🙏 Δεν θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να κανεις θετικες σκεψεις!! 😍 Σήμερα ναι. Απλά δεν έχω προλάβει ακόμα να φύγω από τη δουλειά για να πάω. 

Ναι ναι δύσκολη και αυτή η φάση της διαδικασίας! Περιμενα οτι θα ειναι η πιο εύκολη αλλα δεν.. 

Ααα δεν πήγες ακομα?? Σου εύχομαι ενα τέλειο διπλασιασμό 🥳

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου!!🙏🙏 Δεν θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να κανεις θετικες σκεψεις!! 😍 Σήμερα ναι. Απλά δεν έχω προλάβει ακόμα να φύγω από τη δουλειά για να πάω. 

Καλο διπλασιασμο κοριτσι μου ❤️ 

Δημοσίευση

Τι όμορφη πρωτοβουλία! 💕 Είναι πραγματικά σημαντικό να υπάρχει ένας χώρος όπου μπορούμε να μοιραζόμαστε εμπειρίες, φόβους και ελπίδες χωρίς να νιώθουμε μόνες. Μακάρι το 2025 να χαρίσει σε όλες μας το πιο μεγάλο δώρο ..

Δημοσίευση
στις On 25/9/2025 at 12:46 ΜΜ, ο/η pennaki είπε:

Ετσι νιωθω. Ενω μεχρι την υπερδιεγερση αμεσως απαντουσαν. Τωρα σε καποια ερωτηματα που εθεσα και το αν θα με εξετασουν μετα απο αυτο που περασα και να ενημερωσουν πως θα προχωρησουμε την ολη διαδικασια. Τιποτα. Ουτε ενα θα σε ενημερωσουμε. Να παρω τηλ στο ιατρειο να ουρλιαξω; Τι να κανω; Εχω και μια αξιοπρεπεια.

Εχουν απειρα περιστατικα δεν λεω οτι ειμαι η μονη αλλα δεν περιμενα να μου συμβει ολο αυτο.

Για αυτο σας ρωτησα γιατι πραγματικα απορησα ή εγω ειμαι η υπερβολικη.

Καλησπέρα εγώ διαβάσει την περιπέτεια υγείας σου και πήρα το θάρρος να σου γράψω. Ότι έχουν πάρα πολύ κόσμο είναι πρόβλημα τους και όχι πρόβλημα σου. Αν δεν μπορούν να διαχειριστούν τα περιστατικά τους να μην τα αναλαμβανουν. Από το στιγμή που πληρώνεις έχεις κάθε δικαίωμα να ζητάς την προσοχή που σου αρμόζει. Μιλάμε για τον τομέα της υγείας. Κανονικά θα έπρεπε να σε έχουν στα όπα όπα μετά από αυτό που έπαθες και όχι να σε γράφουν . Πολύ με έχουν θυμώσει με τη συμπεριφορά τους και την ιατρική αμέλεια τους. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Καλησπέρα εγώ διαβάσει την περιπέτεια υγείας σου και πήρα το θάρρος να σου γράψω. Ότι έχουν πάρα πολύ κόσμο είναι πρόβλημα τους και όχι πρόβλημα σου. Αν δεν μπορούν να διαχειριστούν τα περιστατικά τους να μην τα αναλαμβανουν. Από το στιγμή που πληρώνεις έχεις κάθε δικαίωμα να ζητάς την προσοχή που σου αρμόζει. Μιλάμε για τον τομέα της υγείας. Κανονικά θα έπρεπε να σε έχουν στα όπα όπα μετά από αυτό που έπαθες και όχι να σε γράφουν . Πολύ με έχουν θυμώσει με τη συμπεριφορά τους και την ιατρική αμέλεια τους. 

Αφου μια μερα πριν ειχα στειλει μηνυμα στην συντονιστρια και μετα απο καποιες ωρες ενα mail στο ιατρειο, ελαβα ενα ξερο mail χθες το βραδυ, να παω την αλλη εβδομαδα στην μοναδα σε ενα χρονικο διαστημα (7-9) που θα ειναι ο γιατρος να με δουνε. Αν δεν τους βρω να παρω τη συντονιστρια να με κατευθυνει. Συν κατι εξετασεις αιματος. Ουτε η ιδια δεν ξερω γιατι θα τις κανω. Αυτη ηταν η επικοινωνια μαζι τους.

Η συντονιστρια ποτε δεν επικοινωνησε μαζι μου πισω, οπως γινοταν τις προηγουμενες φορες και μου εδινε οδηγιες ή για ραντεβου στη μοναδα.

Δημοσίευση

Δεν ξέρω τί Τύπος είσαι κ αν μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους όταν πας από κοντά, δλδ κ γω στη θέση σου ίσως να μην είχα το θάρρος να τους τα χώσω κατάμουτρα κ να τους φέρω σε δύσκολη θέση οπότε ή θα πήγαινα με κάποιον που θα μπορούσε να με υποστήριξει ή θα εστελνα ενα μειλ με τα παράπονα μου,θα έλεγα ότι στο επόμενο ραντεβού θα ήθελα εξηγήσεις γτ έπαθα αυτό, ποια είναι η ευθύνη τους και τι πρόκειται να κάνουν κτλ, ώστε όταν πάω να έχουν μια εικόνα ότι δεν ειμαι ευχαριστημενη. Μπορείς να πεις στο τσατ gpt τι έχει γινει κ να σου κάνει ένα μέιλ. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Δεν ξέρω τί Τύπος είσαι κ αν μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους όταν πας από κοντά, δλδ κ γω στη θέση σου ίσως να μην είχα το θάρρος να τους τα χώσω κατάμουτρα κ να τους φέρω σε δύσκολη θέση οπότε ή θα πήγαινα με κάποιον που θα μπορούσε να με υποστήριξει ή θα εστελνα ενα μειλ με τα παράπονα μου,θα έλεγα ότι στο επόμενο ραντεβού θα ήθελα εξηγήσεις γτ έπαθα αυτό, ποια είναι η ευθύνη τους και τι πρόκειται να κάνουν κτλ, ώστε όταν πάω να έχουν μια εικόνα ότι δεν ειμαι ευχαριστημενη. Μπορείς να πεις στο τσατ gpt τι έχει γινει κ να σου κάνει ένα μέιλ. 

Θα παω και θα μιλησω ξεκαθαρα. Δεν παιζουμε με τις ανθρωπινες ζωες. Ειδικα με οτι περασα το λιγοτερο που περιμενα ηταν ενα ψυχρο μειλ και την αλλη να ειναι εξαφανισμενη. Αλλα εμ βεβαια στο εξιτηριο εγω βρηκα το θαρρος και κατεβηκα στη μοναδα και ειπα "τα παραπονα μου με ευγενικο τονο" μεσα στο χαλι που ημουνα. Μαλλον δεν τους ηταν αρεστο απ' οσο φαινεται. "Εθιξα" αυτον και το επιτελειο του οταν εγω πεθαινα απο τον πονο.

Σεβομαι ωστοσο το γεγονος οτι πολλες κοπελες με αυτον τον γιατρο πετυχαν και τωρα εχουν τα παιδακια τους στην αγκαλια τους.

Επισης εχω ηδη σκεφτει το ενδεχομενο να αποχωρησω και να παω σε αλλο γιατρο.

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Θα παω και θα μιλησω ξεκαθαρα. Δεν παιζουμε με τις ανθρωπινες ζωες. Ειδικα με οτι περασα το λιγοτερο που περιμενα ηταν ενα ψυχρο μειλ και την αλλη να ειναι εξαφανισμενη. Αλλα εμ βεβαια στο εξιτηριο εγω βρηκα το θαρρος και κατεβηκα στη μοναδα και ειπα "τα παραπονα μου με ευγενικο τονο" μεσα στο χαλι που ημουνα. Μαλλον δεν τους ηταν αρεστο απ' οσο φαινεται. "Εθιξα" αυτον και το επιτελειο του οταν εγω πεθαινα απο τον πονο.

Σεβομαι ωστοσο το γεγονος οτι πολλες κοπελες με αυτον τον γιατρο πετυχαν και τωρα εχουν τα παιδακια τους στην αγκαλια τους.

Επισης εχω ηδη σκεφτει το ενδεχομενο να αποχωρησω και να παω σε αλλο γιατρο.

Κ παρ όλα αυτά εξακολουθούν και σε γράφουν... 

Και αν κατάλαβα καλά για τη νοσηλεία σου ήσουν ιδιωτικά και πλήρωσες από την τσέπη σου τη ζημιά που σου προκάλεσαν;

Εγώ πάντως ένα εξώδικο θα το εστελνα

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Κ παρ όλα αυτά εξακολουθούν και σε γράφουν... 

Και αν κατάλαβα καλά για τη νοσηλεία σου ήσουν ιδιωτικά και πλήρωσες από την τσέπη σου τη ζημιά που σου προκάλεσαν;

Εγώ πάντως ένα εξώδικο θα το εστελνα

Μου εδωσαν ραντεβου μεσω μειλ. Επελεξαν να επικοινωνησουμε ετσι. Πληρωσα και θα τα ακουσουν ολοι τους! Σωστα ιδιωτικα. Ολα τα πληρωσαμε εμεις.

Δυστυχως στον ιατρικο κλαδο, ως επαγγελματιας υγειας δεν πιανονται τιποτα απο αυτα. Μονο χρημα και χρονο μπορει να χασει ο ασθενης.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...