Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

@pennaki  σοκαρίστηκα με όσα διάβασα, δεν ήξερα ποσο σοβαρό ειναι άκουγα οτι ειναι παρενέργεια φαρμάκων αλλα δεν ήξερα μεχρι τι μπορει να πάθεις και μεχρι που να φτάσεις! Εύχομαι να μη σου αφήσει τίποτα όλο αυτο να το θυμάσαι σαν μια παλιά άσχημη αναμνηση που με τον καιρο θα σβήνει! Και να πάρεις την απόφαση να βρεις την δύναμη να προχωρήσεις να γεμισει η αγκαλίτσα σου και να σβήσει αυτο που πέρασες!

@Ngsofia εύχομαι να προχωρησουν και τα 3 μικρά σου! Και να ειναι αρκετες οι βλαστοκυστες σου για το επομενο βημα ! 

@Asteria22 δεν έμεινε τιποτα σου ευχομαι ενα μεγαλο νουμερο χοριακης! 

@melitiniღ ολα καλα κοπέλα μου ??? Εύχομαι το κοριτσακι σου να έχει φωλιασει γερα μεσα σου 🩷

κοριτσια εγω στα δικα μου νέα, αυριο θα κανω μια ένεση ovitrelle, ξεκιναω κολπικά ultrogestan & prolutex  μεθαυριο!

Δευτερα μεσημέρι θα μεταφέρουμε ενα παγωτινι🍦! Δεν μπορω να κρύψω τον ενθουσιασμό μου απο τον Ιανουάριο που ξεκινήσαμε την πρωτη εξωσωματική περίμενα αυτή την στιγμή! Παρακαλώ την Παναγιτσα να με βοηθήσει να τα καταφέρουμε με την πρώτη🩷🩵 

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Με το καλό κορίτσι μου να έρθει το παγωτινη στην φωλιτσα του και να μείνει!!!! Φτάνουν οι μερες!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

@pennaki  σοκαρίστηκα με όσα διάβασα, δεν ήξερα ποσο σοβαρό ειναι άκουγα οτι ειναι παρενέργεια φαρμάκων αλλα δεν ήξερα μεχρι τι μπορει να πάθεις και μεχρι που να φτάσεις! Εύχομαι να μη σου αφήσει τίποτα όλο αυτο να το θυμάσαι σαν μια παλιά άσχημη αναμνηση που με τον καιρο θα σβήνει! Και να πάρεις την απόφαση να βρεις την δύναμη να προχωρήσεις να γεμισει η αγκαλίτσα σου και να σβήσει αυτο που πέρασες!

@Ngsofia εύχομαι να προχωρησουν και τα 3 μικρά σου! Και να ειναι αρκετες οι βλαστοκυστες σου για το επομενο βημα ! 

@melitiniღ ολα καλα κοπέλα μου ??? Εύχομαι το κοριτσακι σου να έχει φωλιασει γερα μεσα σου 🩷

κοριτσια εγω στα δικα μου νέα, αυριο θα κανω μια ένεση ovitrelle, ξεκιναω κολπικά ultrogestan & prolutex  μεθαυριο!

Δευτερα μεσημέρι θα μεταφέρουμε ενα παγωτινι🍦! Δεν μπορω να κρύψω τον ενθουσιασμό μου απο τον Ιανουάριο που ξεκινήσαμε την πρωτη εξωσωματική περίμενα αυτή την στιγμή! Παρακαλώ την Παναγιτσα να με βοηθήσει να τα καταφέρουμε με την πρώτη🩷🩵 

Αυτα που σας έγραψα ειναι πολυ επιφανειακά. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι έγινε συνολικα τόσες μερες. Εγω τρομαξα! 

Τωρα η έννοια μου ειναι να έρθει η περιοδος να ξεφουσκώσω και να ηρεμησω ορμονικα. Ολα έχουν απορρυθμιστει.

Καλη επιτυχια κορίτσι μου!! Με την ευχή του Θεού. Ολα καλα να σου πάνε.  ❤️

Δημοσίευση

Με το καλό κορίτσι μου η εμβρυομεταφορά 😊 Να φωλιασει το σπορακι σου για τους επόμενους 9 μήνες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου @Kateriniw @Γιάννα 36 μια ερώτηση για τον Χριστοφοριδη? Κανεί μόνο εξωσωματικές? Εννοώ μετά στην εγκυμοσύνη δεν σε παρακολουθεί γτ δεν βλέπω να έχει ιατρείο, μου τον βγάζει μόνο στο embryolab?

Όχι δεν έχει εξωτερικό ιατρείο !!! Μόνο εξωσωματική 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα ,μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό μας ,τελικά έχουμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι κατουρηθηκα από την χαρά μου,αύριο θα πάω στον εμβρυομητρικο να με μετρήσει τον τράχηλο γιατί ενώ είναι κλειστός σαν να τον είδε πιο μικρό και θέλει να είναι σίγουρος λίγο αγχώθηκα 

Δημοσίευση

@Kateriniw Με το καλό κορίτσι μου τα μωρουλινια σας!!! Συγχαρητήρια!!!! 

@flowerv Τι τελεια νεα!! Με το καλό να ριζώσει το παγωτινακι σας!! 

@pennaki Εννοείται οτι θα πας κ θα μιλήσεις σοβαρά μαζί τους κ θα πεις στον γιατρό ότι σε ενόχλησε. Κ να σου πει ξεκάθαρα τώρα τι γινεται. Αφού πρέπει να συνεχίσεις τη διαδικασία εκεί να μάθουν να σέβονται. Κ γιατί μιλούσες με τη συντονίστρια κ όχι με τον γιατρό; εγώ θα απαιτούσα κ επικοινωνία με τον γιατρό. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολυ ολες για τις ευχές σας🩵🩷🍦

@Sia A μη προσπαθεις απαραίτητα ο γυναικολόγος σου να ειναι και εξωσωματικος σου! Κάθε ενας στην ειδικότητα του! Καταλαβαίνω οτι δεν θέλεις να συνεχίσεις με την ίδια γιατρο, κάνε την έρευνα σου και θα καταλήξεις!

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα ,μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό μας ,τελικά έχουμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι κατουρηθηκα από την χαρά μου,αύριο θα πάω στον εμβρυομητρικο να με μετρήσει τον τράχηλο γιατί ενώ είναι κλειστός σαν να τον είδε πιο μικρό και θέλει να είναι σίγουρος λίγο αγχώθηκα 

Τι όμορφα νέα!!!! Ένα και ένα τα μωράκια!!!

Όλα καλά να πάνε αύριο να ησυχάσεις.

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η maria_nt είπε:

@Kateriniw Με το καλό κορίτσι μου τα μωρουλινια σας!!! Συγχαρητήρια!!!! 

@flowerv Τι τελεια νεα!! Με το καλό να ριζώσει το παγωτινακι σας!! 

@pennaki Εννοείται οτι θα πας κ θα μιλήσεις σοβαρά μαζί τους κ θα πεις στον γιατρό ότι σε ενόχλησε. Κ να σου πει ξεκάθαρα τώρα τι γινεται. Αφού πρέπει να συνεχίσεις τη διαδικασία εκεί να μάθουν να σέβονται. Κ γιατί μιλούσες με τη συντονίστρια κ όχι με τον γιατρό; εγώ θα απαιτούσα κ επικοινωνία με τον γιατρό. 

Γιατι με τον ιδιο μιλας ελαχιστα! Κι αλλα κοριτσια απο εδω μεσα που ηταν μαζι του, με τη συντονιστρια ειχαν επικοινωνια. Εχει απειρους ασθενεις και λογικο το καταλαβαινω να εφαρμοζει αυτο το συστημα. Εγω αυτο που καταλαβα οτι η συντονιστρια σε ορισμενες περιπτωσεις δρα μονη της λογω της πολυχρονης εμπειριας της διπλα του (τωρα αυτο ειναι δικη μου υποθεση) και σε μενα μαλλον ειπε ενταξει νεα ειναι, ποναει, θα κανει λιγο υπομονη και θα περασει. Τα ειπα τα παραπονα μου μια φορα στον γιατρο. Δεν πιστευω οτι με πηρε στα σοβαρα, δεν γνωριζω κιολας. Ειναι ιδιαιτερη περιπτωση ο συγκεκριμενος. Απο κοντα και οντας καλα θα του τα ξαναπω. Αν και ο συζυγος μου μετα απο αυτο μου λεει να τους ενημερωνεις και τους 2 κι οχι μονο τη συντονιστρια.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Όχι δεν έχει εξωτερικό ιατρείο !!! Μόνο εξωσωματική 

Σε ευχαριστ΄ώ κορίτσι μου για τις πληροφορίες!!! 

Τι υπέροχα νέα ένα κ ένα με το κάλο εύχομαι να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου😊

στις πριν 13 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολυ ολες για τις ευχές σας🩵🩷🍦

@Sia A μη προσπαθεις απαραίτητα ο γυναικολόγος σου να ειναι και εξωσωματικος σου! Κάθε ενας στην ειδικότητα του! Καταλαβαίνω οτι δεν θέλεις να συνεχίσεις με την ίδια γιατρο, κάνε την έρευνα σου και θα καταλήξεις!

Το ξέρω αυτό αλλά εφόσον θα τα αλλάξω όλα κ γιατρό κ ίσως κέντρο δεν αντέχω να ψάχνω κ εξωσωματικό κ απλό γυναικολόγο. Αν είχα απλή γυναικολόγο από την αρχή κ πήγαινα σε κάποιον μόνο για εξωσωματική θα το έβλεπα αλλιώς. Κ ούτε θέλω λέμε αν κάνουμε κ πετύχει να πάω σε έναν άγνωστο γυναικολόγο όντως έγκυος. Με τόσα που έχω περάσει θέλω να βρω έναν άνθρωπο να με παρακολουθήσει από την αρχή κ να αποκτήσω κ εγώ κάποια εμπιστοσύνη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Το ξέρω αυτό αλλά εφόσον θα τα αλλάξω όλα κ γιατρό κ ίσως κέντρο δεν αντέχω να ψάχνω κ εξωσωματικό κ απλό γυναικολόγο. Αν είχα απλή γυναικολόγο από την αρχή κ πήγαινα σε κάποιον μόνο για εξωσωματική θα το έβλεπα αλλιώς. Κ ούτε θέλω λέμε αν κάνουμε κ πετύχει να πάω σε έναν άγνωστο γυναικολόγο όντως έγκυος. Με τόσα που έχω περάσει θέλω να βρω έναν άνθρωπο να με παρακολουθήσει από την αρχή κ να αποκτήσω κ εγώ κάποια εμπιστοσύνη!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα. Ετσι κι εγω εψαχνα καποιον να εμπιστευτω κι ειχα μεινει και χωρις απλο γυναικολογο λογω προηγουμενων αστοχιων και λαθων. Δεν εμενα εγκυος και δεν μου εδιναν την απαραιτητη σημασια. Τωρα εγω ειμαι μονο με εξωσωματικο. Για αρχη βρες καποιον να ταιριαξεις να μπορεις να ξεκινησεις απο καπου και βλεπεις για μετα!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Τελεια κοριτσι μου! 1+1 💙❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εγω αυτα τα 3 χρονια άλλαξα 3 γυναικολόγους και 3 εξωσωματικους! Εαν βρεις καλο εξωσωματικό συνήθως σου προτείνουν και οι ίδιοι γυναικολόγο! Είσαι από δυτική θεσ/νικη ?

Δημοσίευση

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εγω αυτα τα 3 χρονια άλλαξα 3 γυναικολόγους και 3 εξωσωματικους! Εαν βρεις καλο εξωσωματικό συνήθως σου προτείνουν και οι ίδιοι γυναικολόγο! Είσαι από δυτική θεσ/νικη ?

Αυτό επίσης δεν το ήξερα, θα μου πεις είναι κλάδος που γνωρρίζονται μεταξύ τους οπότε ναι έχουν κ οι εξωσωματικοί τα κονέ τους με απλούς γυναικολόγους!!! Ναι δυτική Θεσσαλονίκη μένω αλλά δεν περιορίζομαι σε θέμα περιοχής

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου @Kateriniw @Γιάννα 36 μια ερώτηση για τον Χριστοφοριδη? Κανεί μόνο εξωσωματικές? Εννοώ μετά στην εγκυμοσύνη δεν σε παρακολουθεί γτ δεν βλέπω να έχει ιατρείο, μου τον βγάζει μόνο στο embryolab?

Λοιπόν κορίτσι μου ρώτησα εγώ φίλη μου που έμεινε έγκυος με το Χριστοφορίδη και μου είπε ότι δεν έχει εξωτερικό ιατρείο η κλινική είναι δική του και με τη συμβουλευτική ασχολείται κυρίως και με δύσκολες περιπτώσεις. Τα υπόλοιπα τα μοιράζει. 

Εγώ θα σου πρότεινα και τον δικό μου τον εξωσωματικό που έχει και εξωτερικό ιατρείο αλλά είναι στο Διαβαλκανικό και ξέρω ότι θέλεις να αλλάξεις κέντρο γι' αυτό δεν στον προτείνω. 

@Kateriniw ρε αγάπη τι νέα φοβερά είναι αυτά.. το καλύτερο;;; Ένα κι ένα... με τη μία... 🤝🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Εγώ κορίτσια στα δικά μου είμαι στο νοσοκομείο ακόμη, ελπίζω να με βγάλουν με το καλό αύριο.. γιατί πόσες μέρες ποια.. κοντεύω εβδομάδα να κλείσω.! Έχω καφετιά τώρα, ευτυχώς τα κόκκινα έχουν σταματήσει.. και πλέον ανυπομονώ να πάω σπίτι να κάνω μπάνιο σαν άνθρωπος γιατί εδώ στην κατάσταση που είμαι ούτε λόγος και τέλος και από τη δουλειά! Θα βγω σε επαπειλούμενη μέχρι τη γέννα.!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Λοιπόν κορίτσι μου ρώτησα εγώ φίλη μου που έμεινε έγκυος με το Χριστοφορίδη και μου είπε ότι δεν έχει εξωτερικό ιατρείο η κλινική είναι δική του και με τη συμβουλευτική ασχολείται κυρίως και με δύσκολες περιπτώσεις. Τα υπόλοιπα τα μοιράζει. 

Εγώ θα σου πρότεινα και τον δικό μου τον εξωσωματικό που έχει και εξωτερικό ιατρείο αλλά είναι στο Διαβαλκανικό και ξέρω ότι θέλεις να αλλάξεις κέντρο γι' αυτό δεν στον προτείνω. 

@Kateriniw ρε αγάπη τι νέα φοβερά είναι αυτά.. το καλύτερο;;; Ένα κι ένα... με τη μία... 🤝🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Εγώ κορίτσια στα δικά μου είμαι στο νοσοκομείο ακόμη, ελπίζω να με βγάλουν με το καλό αύριο.. γιατί πόσες μέρες ποια.. κοντεύω εβδομάδα να κλείσω.! Έχω καφετιά τώρα, ευτυχώς τα κόκκινα έχουν σταματήσει.. και πλέον ανυπομονώ να πάω σπίτι να κάνω μπάνιο σαν άνθρωπος γιατί εδώ στην κατάσταση που είμαι ούτε λόγος και τέλος και από τη δουλειά! Θα βγω σε επαπειλούμενη μέχρι τη γέννα.!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου για τις πληροφορίες!!! Ναι θυμάμαι που έκανες με το Παππα, τον είχα δει στο fivi μια φορά!!!

Μια χαρά τα νέα σου αφού σταμάτησε το αίμα, μη φοβάσαι τπτ, σιγά σιγά θα σταματήσουν κ τα καφέ 😊 Καλά θα κάνεις κ θα βγεις σε άδεια, τόσο κόπο έχεις κάνει προέχει το μωράκι σας 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Ωωω τι ωραια ενα κ ενα..γερά να ειναι κ με το καλό να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου! 🩷🩵

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Οι περισσότεροι εξωσωματικοι δεν ασχολούνται κ με εγκυμονουσες. Βρες τον καλό εξωσωματικο κ ολα στην ωρα τους θα βρεις κ τον καλο γυναικολόγο κ αν εχει ειδικότητα στους υπέρηχους ακομα καλύτερα. Εγω τουλάχιστον τα εκανα ολα στο γυναικολογο μου αυχενική, β επιπέδου κτλ. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Οι περισσότεροι εξωσωματικοι δεν ασχολούνται κ με εγκυμονουσες. Βρες τον καλό εξωσωματικο κ ολα στην ωρα τους θα βρεις κ τον καλο γυναικολόγο κ αν εχει ειδικότητα στους υπέρηχους ακομα καλύτερα. Εγω τουλάχιστον τα εκανα ολα στο γυναικολογο μου αυχενική, β επιπέδου κτλ. 

Έτσι είμαι κι εγώ! Ο εξωσωματικός στη Θεσσαλονίκη λίγο δύσκολο να τον έχω και γυναικολόγο.  Οπότε στην Ορεστιάδα έχω βρει τη γιατρό μου που τα κάνει όλα, και αυχενική και β' επίπεδου οπότε δεν χρειάζεται να τρέχω δεξιά κι αριστερά.. το κακό μόνο σε μας είναι ότι οι γυναικολόγοι μας δεν είναι και μαιευτήρες. Δεν αναλαμβάνουν γέννες έκει πρέπει πάλι να βρεις άλλο γιατρό στο νοσοκομείο. Εμένα πρώτα ο Θεός θα με αναλάβει ο γιατρός που μου έκανε την απόξεση στην πρώτη εγκυμοσύνη. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Έτσι είμαι κι εγώ! Ο εξωσωματικός στη Θεσσαλονίκη λίγο δύσκολο να τον έχω και γυναικολόγο.  Οπότε στην Ορεστιάδα έχω βρει τη γιατρό μου που τα κάνει όλα, και αυχενική και β' επίπεδου οπότε δεν χρειάζεται να τρέχω δεξιά κι αριστερά.. το κακό μόνο σε μας είναι ότι οι γυναικολόγοι μας δεν είναι και μαιευτήρες. Δεν αναλαμβάνουν γέννες έκει πρέπει πάλι να βρεις άλλο γιατρό στο νοσοκομείο. Εμένα πρώτα ο Θεός θα με αναλάβει ο γιατρός που μου έκανε την απόξεση στην πρώτη εγκυμοσύνη. 

Επειδή σκέφτεσαι να γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο? Λογικά σε κάποια ιδιωτική κλινική θα είναι.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Επειδή σκέφτεσαι να γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο? Λογικά σε κάποια ιδιωτική κλινική θα είναι.

Όχι καμία σχέση! Απλά δεν έχουμε πλέον στην πόλη μας γιατρούς που συνεργάζονται με το νοσοκομείο. Δεν αναλαμβάνουν γέννες. Και οι γιατροί αντίστοιχα του νοσοκομείο δεν έχουν εξωτερικά ιδιωτικά ιατρεία. Δεν έχουμε κλινικές εδώ. Παλιά υπήρχαν, τώρα όχι. Από Αλεξανδρούπολη και κάτω αυτά. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Όχι καμία σχέση! Απλά δεν έχουμε πλέον στην πόλη μας γιατρούς που συνεργάζονται με το νοσοκομείο. Δεν αναλαμβάνουν γέννες. Και οι γιατροί αντίστοιχα του νοσοκομείο δεν έχουν εξωτερικά ιδιωτικά ιατρεία. Δεν έχουμε κλινικές εδώ. Παλιά υπήρχαν, τώρα όχι. Από Αλεξανδρούπολη και κάτω αυτά. 

Ω καταλαβα εσυ που σκέφτεσαι να γεννήσεις με το καλο? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!  Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση.    Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅  Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική.    Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆  Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;
    • Μήπως εννοείς το επίδομα κυοφορίας  κοριτσι μου;;
    • Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 
    • Κορίτσι είσαι μισθωτή και την έκανες; Εμένα ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν αφού γεννήσω κάνω αίτηση για το 9μηνο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...