Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

Απ το utrogestan είναι κορίτσι μου. Είναι...άτιμη ορμόνη η προγεστερονη...! Ακριβώς τα ίδια με σενα είχα την πρώτη φορά που το είχα πάρει, είχα φρικάρει. Δε μπορούσα να δουλέψω, να σταθώ... να οδηγήσω δεν το συζητω. Και μια ένεση, η prolutex επίσης με έριχνε πολύ. Δυστυχώς το πρωτοκολλο απαιτεί πολλή προγεστερονη πριν την ετ. Η μονη λύση που μπορείς να ζητήσεις είναι να βάζεις κολπικά τα ουτρο στη διάρκεια της ημέρας και το βραδινό απ το στόμα,ώστε να πέφτεις ξερή για ύπνο. Όμως τα κολπικά συνήθως δεν απορροφώνται τόσο καλά. Γι αυτό και όταν παίρνουμε απ το στόμα έχουμε τόσο έντονες παρενέργειες, επειδή περνάει κατευθείαν στο αίμα. Έτσι μου είχε πει.

Καλή επιτυχία και υπομονή!!

Θα περασουμε τελεια και στην ΕΤ! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η RAM21 είπε:

Απ το utrogestan είναι κορίτσι μου. Είναι...άτιμη ορμόνη η προγεστερονη...! Ακριβώς τα ίδια με σενα είχα την πρώτη φορά που το είχα πάρει, είχα φρικάρει. Δε μπορούσα να δουλέψω, να σταθώ... να οδηγήσω δεν το συζητω. Και μια ένεση, η prolutex επίσης με έριχνε πολύ. Δυστυχώς το πρωτοκολλο απαιτεί πολλή προγεστερονη πριν την ετ. Η μονη λύση που μπορείς να ζητήσεις είναι να βάζεις κολπικά τα ουτρο στη διάρκεια της ημέρας και το βραδινό απ το στόμα,ώστε να πέφτεις ξερή για ύπνο. Όμως τα κολπικά συνήθως δεν απορροφώνται τόσο καλά. Γι αυτό και όταν παίρνουμε απ το στόμα έχουμε τόσο έντονες παρενέργειες, επειδή περνάει κατευθείαν στο αίμα. Έτσι μου είχε πει.

Καλή επιτυχία και υπομονή!!

Σ ευχαριστώ πολύ!! Θα το συζητήσω μαζί του τη Δευτέρα!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...