Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια καλήμερα, μου εγραψε ο γιατρος 2 χαπια adelcort κορτιζόνη για την ετ!

Τα εχει πάρει κάποια κοπέλα ειχε καποια παρενέργεια?

Καλημέρα. Παίρνω και εγώ Adelcort για την ΕΤ. Δεν μου έχει προκαλέσει κάτι. Αλλά πιθανόν η προγεστερόνη που παίρνω με έχει κάνει ζόμπι. Νιώθω μια ατονία, ζάλη, δυσκολεύτηκα πολύ να οδηγήσω να έρθω στη δουλειά, δλδ νιώθω ότι δεν έχω καλή αντιληπτική ικανότητα και καλά αντανακλαστικά, νιώθω να ζαλίζομαι. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό και έχω τρομάξει. Υπάρχει κάποια λύση σε όλο αυτό; Το έχει περάσει καμία; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Καλημέρα. Παίρνω και εγώ Adelcort για την ΕΤ. Δεν μου έχει προκαλέσει κάτι. Αλλά πιθανόν η προγεστερόνη που παίρνω με έχει κάνει ζόμπι. Νιώθω μια ατονία, ζάλη, δυσκολεύτηκα πολύ να οδηγήσω να έρθω στη δουλειά, δλδ νιώθω ότι δεν έχω καλή αντιληπτική ικανότητα και καλά αντανακλαστικά, νιώθω να ζαλίζομαι. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό και έχω τρομάξει. Υπάρχει κάποια λύση σε όλο αυτό; Το έχει περάσει καμία; 

Ααα υπέροχα 😐 ααχ κορίτσι δεν ξερω να σε βοηθήσω, εγω σημερα πρωτη μερα θα ξεκινήσω adelcort & salospir ,το βράδυ! Και φοβάμαι παρα πολυ, γενικά φοβάμαι τα φάρμακα και τις παρενέργειες τους ! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η flowerv είπε:

Ααα υπέροχα 😐 ααχ κορίτσι δεν ξερω να σε βοηθήσω, εγω σημερα πρωτη μερα θα ξεκινήσω adelcort & salospir ,το βράδυ! Και φοβάμαι παρα πολυ, γενικά φοβάμαι τα φάρμακα και τις παρενέργειες τους ! 

Αχ και εγώ όσα δεν έχω πάρει σε όλη μου τη ζωή τα παίρνω μαζεμένα τώρα 😂

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Αχ και εγώ όσα δεν έχω πάρει σε όλη μου τη ζωή τα παίρνω μαζεμένα τώρα 😂

Ασε ασε και εγω μια απο τα ίδια! Σε τι φάση εισαι κοντεύεις? Εγω εχω δρόμο! Τώρα ξεκινάω! 

Την κορτιζόνη για πόσο καιρό την παίρνουμε ξέρεις?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Από την προγεστερονη είναι μάλλον, ναι. Utrogestan παίρνεις; Αν ναι, εγω που έπαιρνα 4 την ημέρα τα έβαζα κολπικά, ενα πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ. Μόνο έτσι δεν με ενοχλούσαν, γιατί αρχικά έπαιρνα 2 πρωί και 2 βράδυ από το στόμα και τα ειχα δει όλα!

Καλή επιτυχία και στις δύο κορίτσια!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Δημοσίευση

@pennaki super πήγε, καλές γονιμοποιήσεις !!!!!!

@Ngsofia κορίτσι μου σε ίδια φάση είμαστε.. πήγα σήμερα για υπερηχο με φυσικό κύκλο, είδαμε 2 ωάρια και το ενα 17 οπότε Κυριακη/Δευτερα θα μπω για ωοληψια.. Ευχομαι να είναι καλό, γιατι το προηγουμενο που ηταν φυσικου κυκλου αλλα με femara δεν προχωρησε! Θα μαζεψω και εγω όσα μπορω και ειναι μακρυς ο δρομος απ οτι εχω καταλαβει... Απλά τρελαινομαι που μόλις πέρσι έμεινα εγκυος τοσο ευκολα κ γρηγορα....

Καλή μας δυναμη !

Αν εχετε κανενα καλό νεάκι, πείτε μας ! 🙏🩷💙

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ασε ασε και εγω μια απο τα ίδια! Σε τι φάση εισαι κοντεύεις? Εγω εχω δρόμο! Τώρα ξεκινάω! 

Την κορτιζόνη για πόσο καιρό την παίρνουμε ξέρεις?

Εγώ Δευτέρα θα κάνω ΕΤ εκτός απροόπτου. Σε φυσικό κύκλο. Εσυ;  Δεν έχω ιδέα. Θα τον ρωτήσω τη Δευτέρα. Ελπίζω όχι για πολύ. 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η almira είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Από την προγεστερονη είναι μάλλον, ναι. Utrogestan παίρνεις; Αν ναι, εγω που έπαιρνα 4 την ημέρα τα έβαζα κολπικά, ενα πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ. Μόνο έτσι δεν με ενοχλούσαν, γιατί αρχικά έπαιρνα 2 πρωί και 2 βράδυ από το στόμα και τα ειχα δει όλα!

Καλή επιτυχία και στις δύο κορίτσια!

Παίρνω κάποια άλλα τα Gynalven 3 φορές την ημέρα που γράφουν στις οδηγίες ότι λαμβάνονται από το στόμα. Θα τον ρωτήσω εάν είναι τι εναλλακτικές υπάρχουν γιατί επηρεάζει τη λειτουργικότητά μου 😂😂

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!

@Asteria22 @flowerv με το καλό η προετοιμασία αλλά και οι ετ σας.

Α δηλαδή και σε φυστικο κυκλο να κάνεις ετ έχει πάλι τόσα φάρμακα...

Εγώ που είχα πάρει πριν την πρωτη διέγερση utrogestan κολπικα για καθυστέρηση περιοδο δεν ειχα παρενέργειες. 

@Savina_5 Το ωαριάκι γονικοποιηθηκε και αναμενω ως αυριο αν εχει φτασει βλαστοκύστη!! Αμην μακαρι να τα καταφέρει μεχρι χθες μου είπαν πήγαινε καλά!!! 

Όντως κορίτσι μου είναι ψυχοφθορο αυτό με τις ωοληψίες και εγώ αυτό σκέφτομαι πόσο δρόμο έχουμε ακόμη με αυτή την αρχική φάση να μαζεψουμε βλαστοκύστες..

Ήδη ξεκίνησα διεγερση για τα εναπομένοντα ωοθηλακια του κυκλου. Μακάρι να πάρουμε κάτι κ από εδώ γιατί κ τα λεφτά είναι πολλά με τις συνεχείς ωοληψιες.

Καλή επιτυχία στο ωαριάκι σου!!!! Να είναι το ένα το καλό!!!! Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου μιας κ είχες μείνει φυσιολογικά αλλά αυτό είναι θετικό μέσα σε όλα.. 

Εγώ να σου πω γι αυτό το ένα που πήραμε έχω καλό προαίσθημα και εύχομαι να μην είναι λάθος να μου πουν αύριο ότι έγινε μια όμορφη βλαστοκύστη είναι κ τα γενέθλια μου αύριο!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα! Ειμαι με υπερδιεγερση. Χθες κοντεψα να πεθανω απο τους πονους. Να κανω μια ερωτηση μετα την ωοληψια ειχατε μελανιες στην κοιλια;; Δεν ειναι στην περιοχη που εκανα τις ενεσεις.

Κι εγω αυριο θα μαθω για τις βλαστοκυστες. Τα 20 απο τα 27 ηταν ωριμα και 16 γονιμοποιησεις ειχα. Μου ειπαν να υπολογιζω οτι τα μισα θα προχωρησουν.

Σημερα εκανα και εξετασεις θρομβοφιλιας / αποβολων κα για προληπτικους λογους. Δεν εχω μεινει ποτε εγκυος.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια καλημερα! Ειμαι με υπερδιεγερση. Χθες κοντεψα να πεθανω απο τους πονους. Να κανω μια ερωτηση μετα την ωοληψια ειχατε μελανιες στην κοιλια;; Δεν ειναι στην περιοχη που εκανα τις ενεσεις.

Κι εγω αυριο θα μαθω για τις βλαστοκυστες. Τα 20 απο τα 27 ηταν ωριμα και 16 γονιμοποιησεις ειχα. Μου ειπαν να υπολογιζω οτι τα μισα θα προχωρησουν.

Σημερα εκανα και εξετασεις θρομβοφιλιας / αποβολων κα για προληπτικους λογους. Δεν εχω μεινει ποτε εγκυος.

Περαστικά σου κορίτσι μου συμβαίνει στις κοπέλες με πολυκυστικες λόγω πολλών ωοθηλακιων να παθαίνουν υπερδιέγερση..

Ενημέρωσες τον γιατρό σου ; τι σου ειπε;; πρέπει να ηρεμήσει ο οργανισμός σου..

Για μελανιές εγώ δεν έχω άποψη δεν εκανα ούτε από τις ενεσεις τις διεγερσης.

Μια χαρά τα πήγαν οι γονιμοποιησεις σου!!! Με το καλό αύριο να έχεις πολλες ομορφες βλαστοκύστες για την κατάψυξη.

Καλά θα κάνεις κ κάνεις αυτές τις εξετάσεις τις έχω κάνει κ εγώ χωρίς να έχω μείνει ποτέ έγκυος.

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Εγώ Δευτέρα θα κάνω ΕΤ εκτός απροόπτου. Σε φυσικό κύκλο. Εσυ;  Δεν έχω ιδέα. Θα τον ρωτήσω τη Δευτέρα. Ελπίζω όχι για πολύ. 

Με το καλό κορίτσι μου,εύχομαι να πάνε ολα καλα ! Εγω δεν ξέρω ακομα, σημερα ξεκινησα την κορτιζόνη και salospir δευτέρα εχω ραντεβού να δουμε εαν θα προσθέσουμε cyclacur  ή θα παω σε φυσικό! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ngsofia είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου συμβαίνει στις κοπέλες με πολυκυστικες λόγω πολλών ωοθηλακιων να παθαίνουν υπερδιέγερση..

Ενημέρωσες τον γιατρό σου ; τι σου ειπε;; πρέπει να ηρεμήσει ο οργανισμός σου..

Για μελανιές εγώ δεν έχω άποψη δεν εκανα ούτε από τις ενεσεις τις διεγερσης.

Μια χαρά τα πήγαν οι γονιμοποιησεις σου!!! Με το καλό αύριο να έχεις πολλες ομορφες βλαστοκύστες για την κατάψυξη.

Καλά θα κάνεις κ κάνεις αυτές τις εξετάσεις τις έχω κάνει κ εγώ χωρίς να έχω μείνει ποτέ έγκυος.

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου. Ναι μιλησα με τη βοηθο και τον ιδιο. Μου εδωσε οδηγιες και γιατι εγινε αυτο μου ειπε. Τρομαξα τοσο πολυ χθες. Δεν εχω ξαναζησει τετοιο πονο. Θα πεθανω νομιζα! Το σκ μου ειπαν θα ειναι το peak και την Τεταρτη θα υποχωρησει.

Ναι καταψυξη θα τα βαλουμε. Ανυπομονω να μαθω.

Μετα απο αυτο, δεν με βλεπω για ΕΤ.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου. Ναι μιλησα με τη βοηθο και τον ιδιο. Μου εδωσε οδηγιες και γιατι εγινε αυτο μου ειπε. Τρομαξα τοσο πολυ χθες. Δεν εχω ξαναζησει τετοιο πονο. Θα πεθανω νομιζα! Το σκ μου ειπαν θα ειναι το peak και την Τεταρτη θα υποχωρησει.

Ναι καταψυξη θα τα βαλουμε. Ανυπομονω να μαθω.

Μετα απο αυτο, δεν με βλεπω για ΕΤ.

Ναι δεν υπάρχει περίπτωση να πας για ΕΤ έτσι... ας είναι να ηρεμήσεις να περάσει όλο αυτό κ πας τον  επόμενο κύκλο με το καλό!!!! 

Τόσο πολύ πόνο... ε φυσικά τι να μην τρομάξεις όταν δεν ξέρεις τι συμβαίνει.. Ακόμα έχεις έντονους πόνους η σου έδωσε κάποιο φάρμακο;

Ταχεία αναρρώση να έχεις!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κορίτσι μου, καταρχάς συγχαρητήρια για τις γονιμοποιησεις!! Με το καλο να μάθεις και το τελικό νούμερο αύριο! Πήγε πολυ καλα η ωοληψια, ευχομαι να είναι η πρώτη και τελευταία!! Εμένα δεν μου έτυχε αυτό που λες, για τις μελανιές, αν και εγώ είχα 20+ ωάρια. Δώσε χρόνο στον οργανισμό σου να επανέλθει. Εμένα με άφησε να περάσουν δύο κύκλοι για την ετ γιατί είχαν διογκωθεί πολύ οι ωοθήκες μου. Όταν μου ήρθε η περιοδος μετα την ωοληψια άρχισα να επανέρχομαι σωματικά. Ευχομαι να έχεις γρήγορη ανάρρωση.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Περαστικα κορίτσι μου! Ευτυχως που είσαι καλύτερα!! Τέλεια τα νέα των γονιμοποιήσεων!! 🎉Ουτε εγω είχα μελανιές στη κοιλιά με τα φάρμακα της διέγερσης. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι δεν υπάρχει περίπτωση να πας για ΕΤ έτσι... ας είναι να ηρεμήσεις να περάσει όλο αυτό κ πας τον  επόμενο κύκλο με το καλό!!!! 

Τόσο πολύ πόνο... ε φυσικά τι να μην τρομάξεις όταν δεν ξέρεις τι συμβαίνει.. Ακόμα έχεις έντονους πόνους η σου έδωσε κάποιο φάρμακο;

Ταχεία αναρρώση να έχεις!!!!

Μου εδωσε ενα παυσιπονο για κοιλιακο αλγος. Με εχει πιασει ευτυχως. Εχω πρηστει και με το ζορι περπαταω! Τα εχω δει ολα! Κι αυτο ειναι ηπιας μορφης! Δηλαδη το σοβαρο πως ειναι;;

Φρικαρα τοσο πολυ χθες. Ευτυχως ηταν ο πατερας μου μαζι μου. Καμια να μην ζησει αυτο το πραγμα.

στις πριν 8 λεπτά, ο/η almira είπε:

Κορίτσι μου, καταρχάς συγχαρητήρια για τις γονιμοποιησεις!! Με το καλο να μάθεις και το τελικό νούμερο αύριο! Πήγε πολυ καλα η ωοληψια, ευχομαι να είναι η πρώτη και τελευταία!! Εμένα δεν μου έτυχε αυτό που λες, για τις μελανιές, αν και εγώ είχα 20+ ωάρια. Δώσε χρόνο στον οργανισμό σου να επανέλθει. Εμένα με άφησε να περάσουν δύο κύκλοι για την ετ γιατί είχαν διογκωθεί πολύ οι ωοθήκες μου. Όταν μου ήρθε η περιοδος μετα την ωοληψια άρχισα να επανέρχομαι σωματικά. Ευχομαι να έχεις γρήγορη ανάρρωση.

Δεν με κοβω ουτε η ιδια να θελω να κανω ΕΤ.

Δημοσίευση

@Ngsofia @almira @Asteria22 σας ευχαριστω πολυ για τις γονιμοποιησεις. Αυριο περιμενω τηλ απο την εμβρυολογο για τις βλαστοκυστες!

@Ngsofia το ωαριακι γονιμοποιηθηκε!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!! Μαζι θα μαθουμε τα νεα για τα εμβρυακια μας. Με το καλο και η 2η απανωτη διεγερση!! Παμε δυνατα!

Δημοσίευση

@Ngsofia

εύχομαι να είναι αυτό το δώρο γενεθλίων σου,να προχωρησει και να ειναι ενα γερο βλαστοκυστάκι🩵🩷

@pennaki περαστικά κοπέλα μου κουραγιο,μακάρι τις επόμενες μερες να είσαι καλύτερα, τουλάχιστον έχεις ευχάριστα νέα🩵🩷

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Asteria22 είπε:

@flowerv καλησπέρα και εγώ επερνα κορτιζόνη μεντρολ,τίποτα δεν με δημιούργησε ,απλά θέλει προσοχή αλάτι και ζάχαρη ,βέβαια εγώ δύο μήνες πριν την ετ αλάτι και ζάχαρη τα είχα κόψει μαχαίρι 

Δημοσίευση

@Ngsofia Θα είναι το δωρο των γενεθλιων σου, εχω καλό προαίσθημα και στο ευχομαι ολόψυχα μαζι με αυτο να προστεθουν και τα υπολοιπα στην β φαση !!!

Κι εγω Δευτερα ωοληψια τελικα, μιση cetrotide σημερα και 1 ovitrelle+arvecap αυριο και ελπιζω να ειναι καλο! Η οιστραδιολη ηταν 150 κ ειπε ο γιατρος πως ειναι καλο σημαδι 🙏

@pennaki περαστικά και θα περασει, μην αγχωνεσαι συμβαινει σε πολλές κοπέλες όταν βγάζουν πολλά! Σκέψου το απόθεμα που θα εχεις για το μέλλον !!!

@Asteria22 καλή επιτυχια τη Δευτερα !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...