Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Είχα 3945 pg/ml. Δεν ξέρω αν βασίστηκε μόνο στην E2 και μου είπε όχι ovitrelle ή στη συνολική μου εικόνα (κλινικα και ορμονολογικα). 

Φανταζομαι οτι δεν εκανες φρεσκια εμβρυομεταφορα (στον κυκλο της διεγερσης) και καταψυξατε τα εμβρυα; Οκ καταλαβα εγω εχω τιμη 4521 pg/ml 2 μερες πριν την ωοληψια. Μαλλον για καταψυξη και σε αλλο κυκλο ΕΤ με βλεπω.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Φανταζομαι οτι δεν εκανες φρεσκια εμβρυομεταφορα (στον κυκλο της διεγερσης) και καταψυξατε τα εμβρυα; Οκ καταλαβα εγω εχω κοντα στις 4521 pg/ml 2 μερες πριν την ωοληψια. Μαλλον για καταψυξη και σε αλλο κυκλο ΕΤ με βλεπω.

Ναι και μεις κάναμε freeze all για να ηρεμήσει ο οργανισμος μου και σε επόμενο κύκλο ΕΤ, αυτο το μήνα δηλαδή. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Asteria22 είπε:

Ναι και μεις κάναμε freeze all για να ηρεμήσει ο οργανισμος μου και σε επόμενο κύκλο ΕΤ, αυτο το μήνα δηλαδή. 

Με το καλο κοριτσι μου!!! Καλη σου επιτυχια!!! ❤️

Δημοσίευση

@pennaki κορίτσι μου επειδη θελει συγκεκριμένη ωρα ! Ξεκινα να κανεις τις αλχημείες σου νωριτερα! Γιατι εγω δυσκολευτηκα παρα πολυ πέταξα 2 φιαλίδια δεν μπορούσα να κανω την αναρρόφηση! Με έπιασε πανικός έπρεπε να την κανω και μισή και την έκανα παρα δέκα! 

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη! Ξεκινα αρκετή ωρα νωριτερα για να έχεις χρόνο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...