Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Ναι ο καινουργιος γιατρος μου εδωσε το βραχυ πρωτοκολλο με orgalutran. Δεν ρωτησα πολλα! Απλα μου ειπε ειναι καλυτερο για τις πολυκυστικες στην δικη μου περιπτωση.

Ειναι ολα πρωτη φορα κι νιωθω λιγο αμηχανα με την ολη φαση! Εσεις το περασατε! 🙃

Αυτος μου εδωσε την επιλογη να κανω κατευθειαν εμβρυομεταφορα σε αυτο τον κυκλο ΑΛΛΑ μου ειπε θα το δουμε γιατι εξαρταται απο την τιμη της Ε2 (αν εχω υψηλη, θα παω τον επομενο κυκλο και το ενδομητριο μπορει να ειναι και καλυτερο). Θα κρινει εκεινος τι θα κανουμε την ημερα της ωοληψιας. Βλεπω να τα καταψυχω σε βλαστοκυστες και τον επομενο μηνα να κανω ΕΤ.

@flowerv @Ngsofia αχ τι καλα, μαζι θα ειμαστε σε αυτο το "ταξιδι". Μακαρι να δουμε θετικο αποτελεσμα!!! 🙏

Ναι, στις πολυκυστικές ωοθήκες συνηθίζεται το πρωτόκολλο των ανταγωνιστών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η υπερδιέγερση των ωοθηκών. Και γω το ίδιο πρωτόκολλο ακολούθησα και στις δύο διεγέρσεις. Με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Με το καλό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια, αυριο ξεκιναω. Ηρθε πιο συντομα απ' οσο περιμενα!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Να πάνε όλα καλά! 🙏 ❤️ Μίλησες με τον γιατρό, οκ, σε προγραμμάτισαν; Πρέπει να έχεις κανονική ροή για να θεωρηθεί η σημερινή πρώτη μέρα.

Δημοσίευση

@RAM21 @flowerv @Asteria22 σας ευχαριστω πολυ κοριτσια! ❤️ Ευχομαι με το καλο και οι υπολοιπες που ειναι σε αναμονη!

Πρωτη "θα συρω το χορο" μετα το καλοκαιρι!!!! 🤣 Μιλησα με την συντονιστρια του γιατρου, θα κανω καποιες εξετασεις αιματος και αναμενω οδηγιες!

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@RAM21 @flowerv @Asteria22 σας ευχαριστω πολυ κοριτσια! ❤️ Ευχομαι με το καλο και οι υπολοιπες που ειναι σε αναμονη!

Πρωτη "θα συρω το χορο" μετα το καλοκαιρι!!!! 🤣 Μιλησα με την συντονιστρια του γιατρου, θα κανω καποιες εξετασεις αιματος και αναμενω οδηγιες!

Καλή αρχή κοριτσάρα !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...