Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια μου βγηκαν τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου!

εχουμε 4 υγιή εμβρυα 🩷💙🙏

Είμαι πολύ χαρούμενη!

Φανταστικά!!! Συγχαρητήρια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η flowerv είπε:

εχουμε 4 υγιή εμβρυα 🩷💙🙏

Είμαι πολύ χαρούμενη!

Τέλεια κορίτσι μου μπράβο τι ομορφα νεα!!!

Με το καλό όλα να πάρουν τον δρόμο τους!!!🥰

Και εμείς τελικά είχαμε μια βλαστοκύστη την οποία κ καταψυξαμε. Χάρηκα κ εγώ γιατί πίστευα θα μείνουμε με μηδέν. Αλλά τελικά τα κατάφερε. Τώρα παύση για διακοπές κ πάλι από  Σεπτεμβρη...

Εσύ πότε θα πας για εμβρυομεταφορά; το συζητήσατε;

Μακάρι όλα καλά να πάνε σε όλες!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Τέλεια κορίτσι μου μπράβο τι ομορφα νεα!!!

Με το καλό όλα να πάρουν τον δρόμο τους!!!🥰

Και εμείς τελικά είχαμε μια βλαστοκύστη την οποία κ καταψυξαμε. Χάρηκα κ εγώ γιατί πίστευα θα μείνουμε με μηδέν. Αλλά τελικά τα κατάφερε. Τώρα παύση για διακοπές κ πάλι από  Σεπτεμβρη...

Εσύ πότε θα πας για εμβρυομεταφορά; το συζητήσατε;

Μακάρι όλα καλά να πάνε σε όλες!!!!

Σας ευχαριστώ πολυ όλες κορίτσια μου💞🫶

Δεν ξέρω ποτε θα πάω για εμβρυομεταφορα εκτός οτι φοβάμαι πολυ την αποτυχια !

Εχω να πάω σε κοντινούς γάμους και το σκέφτομαι μήπως το αφήσω για Σεπτέμβρη στον έναν γίνομαι κουμπάρα και ο άλλος ειναι ο αδελφός του άντρα μου! Με φοβίζει η όλη κατασταση!

Αααχ μπράβο κορίτσι μου πολυ χαίρομαι ενα και τυχερό! 🩷💙Εσύ γτ δεν κάνεις τώρα ετ και θα πας από Σεπτέμβριο?

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Σας ευχαριστώ πολυ όλες κορίτσια μου💞🫶

Δεν ξέρω ποτε θα πάω για εμβρυομεταφορα εκτός οτι φοβάμαι πολυ την αποτυχια !

Εχω να πάω σε κοντινούς γάμους και το σκέφτομαι μήπως το αφήσω για Σεπτέμβρη στον έναν γίνομαι κουμπάρα και ο άλλος ειναι ο αδελφός του άντρα μου! Με φοβίζει η όλη κατασταση!

Αααχ μπράβο κορίτσι μου πολυ χαίρομαι ενα και τυχερό! 🩷💙Εσύ γτ δεν κάνεις τώρα ετ και θα πας από Σεπτέμβριο?

Ευχαριστω κορίτσι μου!! Θα κάνω και 2η διέγερση τον Σεπτέμβριο δεν βασίζομαι στο ένα θέλω αν μπορέσω να μαζέψω μερικά ακόμη και μετά το βλεπουμε ετ. 

Καλά θα κάνεις κ εσύ άφησε το για Σεπτέμβριο που δεν θα έχεις υποχρεώσεις. Ας είσαι χαλαρή στους γάμους και μετά με το καλό κ πιο ήρεμη πας για ετ.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η marymarymary είπε:

Ερωτηση απο φιλη που δεν εχει λογαριασμο στο φορουμ: η κολπικη κρεμα vasclor με τα 15 απλικατερ βγαζει οντως 15 δοσεις; της φαινεται μικρο το σωληναριο για 15 χρησεις. 

Καλημέρα κορίτσι μου..!! Η Vasclor όχι απλά φτάνει για τα 15 απλικατέρ που έχει η συσκευασία αλλά περισσεύει κι όλας.. βγάζει σίγουρα άλλες 5 εφαρμογές.. εγώ που έχω πολλές συσκευασίες από τη Vasclor σκέψου ότι παίρνω τα απλικατέρ και από άλλη συσκευασία μέχρι η κρέμα να τελειώσει τελείως.!!!

Δημοσίευση
στις On 20/7/2025 at 6:07 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο.. Όποια χρησιμοποιεί τη Vasclor έχει μετά υπολείμματα καφέ που βγαίνουν και με την ούρηση και στο σκούπισμα;; Σόρυ για την περιγραφή αλλά ρε φίλε σαν κακάκια κατσίκας βγαίνουν.. δεν απορροφάται όλη και μάλλον όσο μένει στον κόλπο καφεδιάζει, τι να πω... πφ! 🤪

Αχ, άστα να πάνε! Είμαι συνέχεια στην τσίτα γι' αυτόν τον λόγο, γιατί δεν είμαι σίγουρη αν είναι αυτά τα υπολείμματα κρέμα ή αίμα καφέ αφυδατωμένο! Κάθομαι κάθε φορά και τσεκάρω τι είναι αυτό που βλέπω!  Ο γιατρός και η μαία μου μου είπαν ότι αυτά τα καφέ είναι από τη vasclor που προφανώς έχει ερεθίσει την περιοχή. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..!! Η Vasclor όχι απλά φτάνει για τα 15 απλικατέρ που έχει η συσκευασία αλλά περισσεύει κι όλας.. βγάζει σίγουρα άλλες 5 εφαρμογές.. εγώ που έχω πολλές συσκευασίες από τη Vasclor σκέψου ότι παίρνω τα απλικατέρ και από άλλη συσκευασία μέχρι η κρέμα να τελειώσει τελείως.!!!

Εμένα οριακά, νομίζω, με φτάνουν! Ίσως γι' αυτό μετά να έχω υπολείμματα, περισσεύματα! Δεν ξέρω. 

Δημοσίευση
στις On 25/7/2025 at 3:46 ΜΜ, ο/η flowerv είπε:

εχουμε 4 υγιή εμβρυα 🩷💙🙏

Είμαι πολύ χαρούμενη!

Τελειααααα!!!! Πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου! Περνάς στην επόμενη πίστα 😀😀 καλή επιτυχία 🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Catherine33 είπε:

Τελειααααα!!!! Πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου! Περνάς στην επόμενη πίστα 😀😀 καλή επιτυχία 🥰🥰

@flowerv συγχαρητήρια κορίτσι μου ,άντε με το καλό να προχωρήσεις στην ετ τώρα !!!! Καλή επιτυχία 

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου αγαπημένα 🎈

Θελω τις εμπειρίες σας, σχετικά με την εμβρυομεταφορα!

Μου εχει καθυστερήσει μια βδομάδα η περίοδος δεν λέει να μου έρθει για να ξεκινήσουμε! Μπορείτε να μου πείτε την διαδικασία! Γνωρίζω μονο οτι αδιάθετω κανω ενα ορμονολογικο ελεγχο και αν βγει καλος ξεκινάμε.. οι υπερηχοι σε ποιες μερες γίνονται?? Και η εμβρυομεταφορα σε πια μερα του κύκλου γίνεται?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου αγαπημένα 🎈

Θελω τις εμπειρίες σας, σχετικά με την εμβρυομεταφορα!

Μου εχει καθυστερήσει μια βδομάδα η περίοδος δεν λέει να μου έρθει για να ξεκινήσουμε! Μπορείτε να μου πείτε την διαδικασία! Γνωρίζω μονο οτι αδιάθετω κανω ενα ορμονολογικο ελεγχο και αν βγει καλος ξεκινάμε.. οι υπερηχοι σε ποιες μερες γίνονται?? Και η εμβρυομεταφορα σε πια μερα του κύκλου γίνεται?

Καλημέρα γλυκιά μου !!!! Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης ή απλα έχεις καθυστέρηση ???? Καλό είναι να μιλήσεις με το κέντρο μήπως σε πουν να κάνεις κάποιο υπερυχο για να αποκλείσετε κάποια κυστουλα και ίσως σε δωσουν dufaston για να σου έρθει !!!! Μόλις σου έρθει κανείς αιματολιγικες και αν είναι όλα καλά ξεκινάς με την αγωγή που θα σε δωσουν,εμένα υπερυχο με κανανε την 7 μέρα του κύκλου και την 13 μέρα του κύκλου !!!! Την 19 μέρα του κύκλου έκανα την ετ ,αλλά εννοείτε ότι κάθε οργανισμός και κάθε κύκλος είναι διαφορετικός ,εγώ θα σου ευχηθώ καλή αρχή και να πάνε όλα κατ ευχην Θεού!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα γλυκιά μου !!!! Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης ή απλα έχεις καθυστέρηση ???? Καλό είναι να μιλήσεις με το κέντρο μήπως σε πουν να κάνεις κάποιο υπερυχο για να αποκλείσετε κάποια κυστουλα και ίσως σε δωσουν dufaston για να σου έρθει !!!! Μόλις σου έρθει κανείς αιματολιγικες και αν είναι όλα καλά ξεκινάς με την αγωγή που θα σε δωσουν,εμένα υπερυχο με κανανε την 7 μέρα του κύκλου και την 13 μέρα του κύκλου !!!! Την 19 μέρα του κύκλου έκανα την ετ ,αλλά εννοείτε ότι κάθε οργανισμός και κάθε κύκλος είναι διαφορετικός ,εγώ θα σου ευχηθώ καλή αρχή και να πάνε όλα κατ ευχην Θεού!!!! 

Όχι δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης!

Και στην πρώτη ωοληψια ειχα μεγάλη καθυστέρηση στην πρωτη περιοδο ! Περιμένω απλα να έρθει! Αν αργησει και αλλο θα μιλησω με την γυναικολόγο..Ααα αρα γύρω στις 18-20 μερες γίνεται η εμβρυομεταφορα! Στην εμβρυομεταφορα εσυ ήσουν ξάπλα και σπίτι ή εκανες κανονικά τη ζωή σου ? 

Δημοσίευση

@flowerv καλημέρα κορίτσι μου, και εγώ και στις δυο εμβρυομεταφορές που έκανα έγιναν στην 19η ημέρα. Σου έρχετε περίοδος, δεύτερη μέρα περιόδου πας και κάνεις αιματολογικές και μιλάς με το γιατρό για να σου ξεκινήσει την αγωγή. Για υπέρηχο να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τώρα σε πια μέρα είχα πάει.  Σίγουρα πάντως ο υπέρηχος γίνεται για να δει ο γιατρός αν το πάχος και τα στρώματα του ενδομητρίου είναι στο σωστό μέγεθος και σχήμα. Μετά 6 μέρες πριν την ετ ξεκινάς προγεστερόνη.. βέβαια η προγεστερόνη πάει ανάλογα με το τι ημέρας είναι τα έμβρυα.. τα δικά μου ήταν 5 ημερών.. οπότε ο γιατρός συμβαδίζει τα έμβρυα με την ετ.

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Όχι δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης!

Και στην πρώτη ωοληψια ειχα μεγάλη καθυστέρηση στην πρωτη περιοδο ! Περιμένω απλα να έρθει! Αν αργησει και αλλο θα μιλησω με την γυναικολόγο..Ααα αρα γύρω στις 18-20 μερες γίνεται η εμβρυομεταφορα! Στην εμβρυομεταφορα εσυ ήσουν ξάπλα και σπίτι ή εκανες κανονικά τη ζωή σου ? 

Τις τρεις πρώτες μέρες ήμουν σπίτι ,όχι ξάπλα ,κανονικά μαγείρευα λίγες δουλίτσες όλα από λίγο ,μετά τις τρεις μέρες κανονικά στην πραγματικότητα και στο μαγαζί πήγαινα ιδίως τις ώρες αιχμής το πρωί για να βοηθήσω τον σύζυγο και τις βολτουλες μου !!!! Αλλά εννοείτε πιο χαλαρά όλα σιγά σιγά και όχι απότομες κινήσεις ,ιδίως μετά τον πρώτο υπερυχο εριξα πολύ τα στάνταρ μου και τα έκανα όλα αλλά με Άργους ρυθμούς 

Δημοσίευση

Το θέμα μου είναι, οτι εκείνες τις μερες, εαν μου ερθει περιοδος σύντομα, θα εχω bachelor και την άλλη βδομάδα γινοναι κουμπάρα! Θα μπορώ να πάω? Δεν θα πιω εννοείτε θα κάθομαι σε μια καρέκλα άιντε να χορέψω λιγο...

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Το θέμα μου είναι, οτι εκείνες τις μερες, εαν μου ερθει περιοδος σύντομα, θα εχω bachelor και την άλλη βδομάδα γινοναι κουμπάρα! Θα μπορώ να πάω? Δεν θα πιω εννοείτε θα κάθομαι σε μια καρέκλα άιντε να χορέψω λιγο...

Κοίτα καλό είναι τις τρεις πρώτες μέρες να είσαι χαλαρή !!!! Εννοείτε όχι τακούνια όχι αλκοόλ όπως είπες όχι τραντάγματα ,θα μου πεις κοπέλες που μένουν φυσιολογικά και δεν το ξέρουν και πίνουν και χορευουν και καπνίζουν,εμείς θέλει λίγο προσοχή βέβαια αν είναι να ποιασει θα ποιασει !!!! Θα σου τα πει και ο γιατρός σου σίγουρα ,εγώ το μόνο που θα σε πω ζεστά ποδαράκια ζέστη μήτρα ,προσπάθησε να είσαι ζεστηηηηηη ιδίως στα άκρα 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κοίτα καλό είναι τις τρεις πρώτες μέρες να είσαι χαλαρή !!!! Εννοείτε όχι τακούνια όχι αλκοόλ όπως είπες όχι τραντάγματα ,θα μου πεις κοπέλες που μένουν φυσιολογικά και δεν το ξέρουν και πίνουν και χορευουν και καπνίζουν,εμείς θέλει λίγο προσοχή βέβαια αν είναι να ποιασει θα ποιασει !!!! Θα σου τα πει και ο γιατρός σου σίγουρα ,εγώ το μόνο που θα σε πω ζεστά ποδαράκια ζέστη μήτρα ,προσπάθησε να είσαι ζεστηηηηηη ιδίως στα άκρα 

Σ'ευχαριστω κορίτσι μου για τις συμβουλές!

Μακαρι να πάνε ολα καλα 🙏🫶

Αυτο σκέφτομαι από την μία ότι είναι να γίνει θα γίνει, αλλά αν μπορούμε κάπως να βοηθήσουμε την κατάσταση γιατι οχι ? 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Σ'ευχαριστω κορίτσι μου για τις συμβουλές!

Μακαρι να πάνε ολα καλα 🙏🫶

Αυτο σκέφτομαι από την μία ότι είναι να γίνει θα γίνει, αλλά αν μπορούμε κάπως να βοηθήσουμε την κατάσταση γιατι οχι ? 

Έχεις απόλυτο δίκιο 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλησπέρα! Με το καλό όλα!! Νομίζω ότι καλύτερα να αποφυγεις να κάνεις ετ τον μηνα που έχεις αυτές τις υποχρεώσεις. Είναι κρίμα δηλαδή, για να χαρείς τις στιγμές, να χορεψεις, να περασεις καλα και να μην έχεις το άγχος της ετ. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα. 

Τωρα για τη διαδικασία, όπως είπαν τα κορίτσια, η ετ σε φυσικό κύκλο ( για φυσικό, καταλαβα ρωτάς) μιμειται την φυσική διαδικασία του οργανισμού, περιοδος- ωορρηξια - σύλληψη. Σε βλεπει 2η μέρα περιόδου, κάνει ορμονολογικο έλεγχο, ξεκινάς άμεσα αγωγή ( προγεστερονη, οιστρογόνα, ίσως κορτιζόνη...ανάλογα με τις τιμές σου και το πρωτοκολλο του κάθε γιατρου), σε ξαναβλεπει ενδιάμεσα, σε ξαναβλεπει λίγο πριν την ωορρηξια ( κάποιοι δίνουν κ οβιτρελ για να πετύχουν ακριβώς την ωορρηξια) και, ανάλογα με τις τιμές προγεστερονης, σου κάνει την ετ 4 ή 5 ημέρες αργότερα, το λεγομενο παραθυρο εμφυτευσης. 

Σύνολο γύρω στις 20 ημέρες, ανάλογα και με τον κύκλο της καθεμιας. Γενικά δεν είναι δύσκολη διαδικασία, αλλά έχει παρακολούθηση στενή.

Τις επομενες 2-3 μερες παιρνεις αδεια και ξεκουραζεσαι. Αν ακολουθει και σκ ακομη καλυτερα. Ουτως ή αλλως κ 7ημερη δικαιουσαι, αν την χρειαζεσαι. Δεν καθεσαι ξαπλωμενη, κανεις ηρεμα χωρις κουραση τις δουλειες σου. Ηρεμο περπατημα, οδηγηση, απο 2η μερα εμενα μου επετρεπε. Θα σου δωσει οδηγιες αναλυτικα. Και φυσικα συνεχιζεις αγωγη κανονικα.

Καλή επιτυχία!!!🤞 🤞 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Με το καλό όλα!! Νομίζω ότι καλύτερα να αποφυγεις να κάνεις ετ τον μηνα που έχεις αυτές τις υποχρεώσεις. Είναι κρίμα δηλαδή, για να χαρείς τις στιγμές, να χορεψεις, να περασεις καλα και να μην έχεις το άγχος της ετ. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα.  Τωρα για τη διαδικασία, όπως είπαν τα κορίτσια, η ετ σε φυσικό κύκλο ( για φυσικό, καταλαβα ρωτάς) μιμειται την φυσική διαδικασία του οργανισμού, περιοδος- ωορρηξια - σύλληψη. Σε βλεπει 2η μέρα περιόδου, κάνει ορμονολογικο έλεγχο, ξεκινάς άμεσα αγωγή ( προγεστερονη, οιστρογόνα, ίσως κορτιζόνη...ανάλογα με τις τιμές σου και το πρωτοκολλο του κάθε γιατρου), σε ξαναβλεπει ενδιάμεσα, σε ξαναβλεπει λίγο πριν την ωορρηξια ( κάποιοι δίνουν κ οβιτρελ για να πετύχουν ακριβώς την ωορρηξια) και, ανάλογα με τις τιμές προγεστερονης, σου κάνει την ετ 4 ή 5 ημέρες αργότερα, το λεγομενο παραθυρο εμφυτευσης.  Σύνολο γύρω στις 20 ημέρες, ανάλογα και με τον κύκλο της καθεμιας. Γενικά δεν είναι δύσκολη διαδικασία, αλλά έχει παρακολούθηση στενή. Τις επομενες 2-3 μερες παιρνεις αδεια και ξεκουραζεσαι. Αν ακολουθει και σκ ακομη καλυτερα. Ουτως ή αλλως κ 7ημερη δικαιουσαι, αν την χρειαζεσαι. Δεν καθεσαι ξαπλωμενη, κανεις ηρεμα χωρις κουραση τις δουλειες σου. Ηρεμο περπατημα, οδηγηση, απο 2η μερα εμενα μου επετρεπε. Θα σου δωσει οδηγιες αναλυτικα. Και φυσικα συνεχιζεις αγωγη κανονικα. Καλή επιτυχία!!!🤞 🤞 
    • Λάδι,απλά εγώ δεν το προτίμησα γιατί δεν ξέρω πόσο γρήγορα το απορροφάει το δέρμα και δεν θα ήθελα να λερώνω τα ρούχα μου. Ρωτήστε σε ένα φαρμακείο πιο σας προτείνουν εγώ πάντως με αυτή την κρέμα είμαι ευχαριστημένη την απορροφάει αμέσως και νιώθω το δέρμα μου πολύ ωραία μετά από κάθε εφαρμογή τώρα θα δω και στην συνέχεια πως θα είναι εάν αποκτήσω ραγαδες.
    • Τι πόνους είχες στα πόδια ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...