Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@almira κοριτσι μου μην μπαινεις σε σκεψεις τι φταει (αν και ειναι δυσκολο). Συνηθως αποδιδονται σε χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Ασε να βγει ο καρυοτυπος και βημα βημα μετα τι θα κανετε...

@flowerv σε λιγο καιρο θα ξερετε!! Υπομονη λιγουλακι!!! Θετικη σκεψη!!!

@Ngsofia καλη επιτυχια για σημερα κοριτσι μου!! Ολα να πανε καλα! Ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα! 

@Savina_5 θα πας για ωοληψια τον Σεπτεμβρη; Δεν προχωρησε τελικα σε αυτο τον κυκλο;

@nanaki8 τα κοριτσια ξερουν περισσοτερα για την επιτροπη! Δες οτι σου ειπαν να προσεξεις. Καλη αρχη θα ευχηθω!! 

Θα σας ενημερωσω για το σημερινο ραντεβου. Περιμενω να δω τι θα μας πει! Εχω πολυ αγχος μεσα μου για το αν θα καταληξουμε σε καποιον. Το μονο που σκεφτομαι οτι εγινε μηπως εγινε για καλο κι εφυγα απο τον τωρινο γιατρο; Μηπως; Αραγε θα ξεκινησω κι εγω ποτε; 

Θετική σκέψη από όλες μας θέλει γερό στομάχι όλη η διαδικασία! Ακόμα και αυτή η φάση  που είσαι εσυ, πέρασα και εγω από εκει μετα από αποτυχία βέβαια αλλά σε καταλαβαίνω, καλυτερα τώρα όμως να εισαι σίγουρη και να τον εμπιστεύεσαι! Ιουλιο έχουμε μη τρελαίνεσαι, δεν έμεινε τίποτα για Σεπτέμβρη ακομα και για Αύγουστο εαν καταλήξεις!

Δεν κλείνουν ολα τα κέντρα το δικό μας κλείνει μόνο την μερα  του 15 Αυγούστου!

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Θετική σκέψη από όλες μας θέλει γερό στομάχι όλη η διαδικασία! Ακόμα και αυτή η φάση  που είσαι εσυ, πέρασα και εγω από εκει μετα από αποτυχία βέβαια αλλά σε καταλαβαίνω, καλυτερα τώρα όμως να εισαι σίγουρη και να τον εμπιστεύεσαι! Ιουλιο έχουμε μη τρελαίνεσαι, δεν έμεινε τίποτα για Σεπτέμβρη ακομα και για Αύγουστο εαν καταλήξεις!

Δεν κλείνουν ολα τα κέντρα το δικό μας κλείνει μόνο την μερα  του 15 Αυγούστου!

Το ξερω οτι θελει γερο στομαχι και νευρα αλλα δεν εχω αλλη επιλογη πια! Δεν με νοιαζει πλεον το χρονικο περιθωριο, ας παω και Δεκεμβρη! Θελω απλα να καταληξω καπου. Εχω φτασει σε σημειο να μην ξερω ποιον να εμπιστευτω και να ειμαι μπερδεμενη. Τελος παντων ας παω σημερα και θα δουμε!

Σε ποιο κεντρο εισαι; Το Ιασω κλεινει 10-24/8 που πηρα και ρωτησα. Ετσι κι αλλιως το αφηνω για μετα, δεν με πειραζει πλεον. Το εχω εμπεδωσει.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Το ξερω οτι θελει γερο στομαχι και νευρα αλλα δεν εχω αλλη επιλογη πια! Δεν με νοιαζει πλεον το χρονικο περιθωριο, ας παω και Δεκεμβρη! Θελω απλα να καταληξω καπου. Εχω φτασει σε σημειο να μην ξερω ποιον να εμπιστευτω και να ειμαι μπερδεμενη. Τελος παντων ας παω σημερα και θα δουμε!

Σε ποιο κεντρο εισαι; Το Ιασω κλεινει 10-24/8 που πηρα και ρωτησα. Ετσι κι αλλιως το αφηνω για μετα, δεν με πειραζει πλεον. Το εχω εμπεδωσει.

Θεσ/νίκη ειμαι εγω emb..

Αααχ να σου πω κάτι εμπιστοσύνη δεν θα έχεις ποτε σε κανέναν! Εγω ακομα και αυτήν τη φορα που πήγαν λίγο καλύτερα τα πράγματα, παλι έχω δεύτερες σκέψεις.. Γιατί η όλη διαδικασια ειναι τυφλή! Δεν ξέρεις τίποτα απλα ακολουθείς οτι και αν σου πουν !

Δημοσίευση

@Ngsofia δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσεις ή αν κάπως βλέπουν εκείνη την ώρα αν πρέπει να γίνει zymot συγκεκριμένα. Πάντως και εμάς ο γιατρός αυτό μας είχε πει για τη μικρογονιμοποίηση, ότι το βλέπουν εκείνη την ώρα. Και όντως τα μισά τα έκαναν μικρογονιμοποίηση και τα άλλα μισά τα άφησαν μόνα τους να δουν αν γονιμοποιηθούν. 

@flowerv έχουμε 9. Δεν θέλω να παραπονιέμαι ή να είμαι πλεονέκτρια, ξέρω ότι υπάρχουν ζευγάρια που παλεύουν για αυτό το ένα και είμαι σίγουρη ότι το ψυχολογικό βάρος είναι πολύ μεγαλύτερο από το να ξέρεις ότι έχεις στην άκρη μαζεμένα έμβρυα, απλά σήμερα ξύπνησα λίγο αλαφιασμένη 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η almira είπε:

@Ngsofia δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσεις ή αν κάπως βλέπουν εκείνη την ώρα αν πρέπει να γίνει zymot συγκεκριμένα. Πάντως και εμάς ο γιατρός αυτό μας είχε πει για τη μικρογονιμοποίηση, ότι το βλέπουν εκείνη την ώρα. Και όντως τα μισά τα έκαναν μικρογονιμοποίηση και τα άλλα μισά τα άφησαν μόνα τους να δουν αν γονιμοποιηθούν. 

@flowerv έχουμε 9. Δεν θέλω να παραπονιέμαι ή να είμαι πλεονέκτρια, ξέρω ότι υπάρχουν ζευγάρια που παλεύουν για αυτό το ένα και είμαι σίγουρη ότι το ψυχολογικό βάρος είναι πολύ μεγαλύτερο από το να ξέρεις ότι έχεις στην άκρη μαζεμένα έμβρυα, απλά σήμερα ξύπνησα λίγο αλαφιασμένη 

Α μάλιστα γίνεται και αυτό μισά να κάνουν κ τα άλλα όχι.. 

Ναι κορίτσι μου είσαι τέλεια με 9 είναι μια ασφάλεια όσο να πεις... Λογικό όμως να έχεις και εσύ τα δικά σου άγχη και αγώνιες. Κάθε μία μας είναι διαφορετική περίπτωση. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η nanaki8 είπε:

Σε υχαριστω πολυ! και για τα εξτρα τιπ. Ναι το 75 μερες ~3μηνες εντος έτους, το ξερω, το εχουμε υποψιν. Ειχα αγχος ομως για του Λυμπερ διοτι και δεν εχει συμβαση με ΕΟΠΥΥ και ειναι ιδιοτητα βιολογος (ο ιδιος). Αλλά αν βαζουν εξτρα υπογραφες ΟΚ. Στο Λυμπερ επειδη θα κανουμε πληρες σπερμ + διαφορες καλλιεργειες μας ειπε 270 ! Αλλα εφοσον το σπερμα ειναι το προβλημα μας, πρεπει να το ψαξουμε μηπως κατι βελτιωθει.

Υπερηχο-σαλπιγγογραφια στο Μητερα που εκλεισα μου ειπαν 300 €...

Γιατί ομως λες πως η επιτροπη συμφερει μονο αν παρεις πολλες μοναδες φαρμακων? Ο γιατρος μας ειπε οτι στν περιπτωση μας, (Male factor, OAT) μας καλυπτει η επιτροπη τις ενέσεις διέγερσης που ειναι κατα τα άλλα κάπου 2500 €. 

300 ευρώ η σαλπιγγογραφια; Πήγε τόσο ε; Εγω Ιασω το 2020 είχα κάνει με 200. Κατ αρχάς είναι ανεπίτρεπτο να μην δικαιολογείται από εοππυ, έστω σε ένα ποσοστό.

Και το σπερμοδιαγραμμα πολύ ακριβό....εμάς μας είχαν πει από λυμπερ περισυ που το καναμε, 80 το απλο και 140 το ενισχυμένο (με την απλή  καλλιεργεια;). Εσάς μπορεί να είναι διαφορετικό. Και καλά κάνετε που κάνετε ο,τι καλύτερο, αφού στο σπέρμα ειναι το θέμα σας.

Για την Επιτροπή εννοώ ότι αν δεν κάνεις διέγερση με φουλ δόσεις φαρμάκων, δεν αξίζει να περασεις, από οικονομικής άποψης. Γιατί οι εξετάσεις είναι ακριβές, όπως βλέπεις. Αλλα αν κάνεις πολλές μοναδες και περισσότερες διεγερσεις από μία, αξίζει. Γιατί η Επιτροπή δίνει πολλές μοναδες φαρμάκων. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η almira είπε:

Ναι κοριτσι μου σίγουρα δεν θα χρειαστείς άλλη διέγερση! Το μωρακι σου είναι ανάμεσα σε αυτά τα 9 παγωτινια σίγουρα! Τώρα ποτε με το καλό θα κανετε την επόμενη προσπάθεια?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Ναι κοριτσι μου σίγουρα δεν θα χρειαστείς άλλη διέγερση! Το μωρακι σου είναι ανάμεσα σε αυτά τα 9 παγωτινια σίγουρα! Τώρα ποτε με το καλό θα κανετε την επόμενη προσπάθεια?

Έλα μου ντε! Θα περιμένουμε σίγουρα τα αποτελέσματα του καρυότυπου και να δούμε πώς θα είναι και οι κύκλοι μου. Είναι που είναι ο,τι να ναι, μην απογινουν τελείως μετά την παλινδρομη φοβάμαι! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η almira είπε:

Έλα μου ντε! Θα περιμένουμε σίγουρα τα αποτελέσματα του καρυότυπου και να δούμε πώς θα είναι και οι κύκλοι μου. Είναι που είναι ο,τι να ναι, μην απογινουν τελείως μετά την παλινδρομη φοβάμαι! 

Ολα καλα θα πάνε κορίτσι μου υπομονή μέχρι την επόμενη εμβρυομεταφορα! 

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου!!!! 

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε ολες!!! Όλες μας να είμαστε ευλογημένες να αποκτήσουμε τα μωράκια μας... 

Είμαι η Μαρία, 40 ετών κ ο σύζυγός μου 50. Κάναμε εξωσωματική το 2017 (τίποτα) και το 2018 (παλινδρομη κύηση κ έπαθα υπερδιέγερση ωοθηκών με υγρό στο πνεύμονα. Νοσηλεύτηκα μια βδομάδα στο Σωτηρία, μου έκαναν παρακέντηση  κ έβγαλαν 1 λιτρο υγρό από το δεξί μου πνεύμονα) 

Μετά προφανώς επειδή φοβήθηκα πολύ το άφησα έως πριν λίγο καιρό που άρχισα να αγχώνομαι λόγω ηλικίας. Βασικά νωρίτερα έπρεπε αλλά... 

Κάναμε εξωσωματική κ έμβρυο μεταφορά 3 εμβρύων 3 ημερών 16/6. Η χοριακής βγήκε θετική, πήγαμε κ είδαμε έναν σάκο στο ενδομητριο κ τώρα θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη βδομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά κ πολύ μαγκωμενη. Πρώτη φορά φτάσαμε έως εδώ, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς. Προσευχομαστε να πάνε όλα καλά.. 

Χάρηκα πολύ που σας βρήκα! 😊

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η pennaki είπε:

@almira κοριτσι μου μην μπαινεις σε σκεψεις τι φταει (αν και ειναι δυσκολο). Συνηθως αποδιδονται σε χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Ασε να βγει ο καρυοτυπος και βημα βημα μετα τι θα κανετε...

@flowerv σε λιγο καιρο θα ξερετε!! Υπομονη λιγουλακι!!! Θετικη σκεψη!!!

@Ngsofia καλη επιτυχια για σημερα κοριτσι μου!! Ολα να πανε καλα! Ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα! 

@Savina_5 θα πας για ωοληψια τον Σεπτεμβρη; Δεν προχωρησε τελικα σε αυτο τον κυκλο;

@nanaki8 τα κοριτσια ξερουν περισσοτερα για την επιτροπη! Δες οτι σου ειπαν να προσεξεις. Καλη αρχη θα ευχηθω!! 

Θα σας ενημερωσω για το σημερινο ραντεβου. Περιμενω να δω τι θα μας πει! Εχω πολυ αγχος μεσα μου για το αν θα καταληξουμε σε καποιον. Το μονο που σκεφτομαι οτι εγινε μηπως εγινε για καλο κι εφυγα απο τον τωρινο γιατρο; Μηπως; Αραγε θα ξεκινησω κι εγω ποτε; 

Δεν προχωρησε δυστυχώς ! Και χθες πήγα πάλι για υπερηχο να δούμε αν εχουν μεγαλωσει τα υπόλοιπα για να μπω για 2η ωοληψια, αλλά δυστυχως το 1 που ήταν 18.5 φαινοταν καπως θολο και ειπε ο γιατρος μου να μην με ταλαιπωρησει.. γτ μαλλον δεν κάνει!

Αρα πάμε δυναμικα Σεπτεμβρη με ενεσεις κ διεγερση που δεν εχω ξανακανει κ βλεπουμε!

Δημοσίευση

Κορίτσια εν τω μεταξυ ηθελα να σας ρωτησω, έχετε καθολου πάρει κανενα συμπληρωμα για ενίσχυση γονιμότητας ? Αν ναι θα ηθελα γνωμες , γτ ψαχνομαι κ εγω τωρα καπως να θορακισω τον οργανισμο μου κ να τον μπουσταρω!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Κορίτσια εν τω μεταξυ ηθελα να σας ρωτησω, έχετε καθολου πάρει κανενα συμπληρωμα για ενίσχυση γονιμότητας ? Αν ναι θα ηθελα γνωμες , γτ ψαχνομαι κ εγω τωρα καπως να θορακισω τον οργανισμο μου κ να τον μπουσταρω!

Καλημέρα! Λυπάμαι που δεν προχωρησε...άρα καμία γονιμοποίηση δεν εχετε; τα υπόλοιπα δεν μεγαλωναν, για να τους δώσει λιγο χρόνο ακομη; Όπως και να χει, πάμε δυνατά από Σεπτέμβρη!

Για την ενίσχυση του οργανισμού τα βασικά, που λογικα παιρνεις ηδη, ειναι φυλλικο οξύ και βιταμίνη d. Για ενίσχυση των ωαρίων ( θύμισε μου ηλικια;) εγώ έπαιρνα και παίρνω ακόμα περιστασιακά συνένζυμο q10 και dhea ή dh συμπληρωμα ( έχει διάφορα στα φαρμακεια) και λυγαρια (agnus castus). Έχει και πολυβιταμινες ένα σωρό, ακριβές και φθηνότερες, πχ ovamax, pregnacare, iofolen...που έχουν ουσιαστικά λίγο απ όλα. Ρώτα και τον γιατρο σου ανάλογα με το προφίλ και τις ανάγκες σου.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η maria_nt είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!!!! 

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε ολες!!! Όλες μας να είμαστε ευλογημένες να αποκτήσουμε τα μωράκια μας... 

Είμαι η Μαρία, 40 ετών κ ο σύζυγός μου 50. Κάναμε εξωσωματική το 2017 (τίποτα) και το 2018 (παλινδρομη κύηση κ έπαθα υπερδιέγερση ωοθηκών με υγρό στο πνεύμονα. Νοσηλεύτηκα μια βδομάδα στο Σωτηρία, μου έκαναν παρακέντηση  κ έβγαλαν 1 λιτρο υγρό από το δεξί μου πνεύμονα) 

Μετά προφανώς επειδή φοβήθηκα πολύ το άφησα έως πριν λίγο καιρό που άρχισα να αγχώνομαι λόγω ηλικίας. Βασικά νωρίτερα έπρεπε αλλά... 

Κάναμε εξωσωματική κ έμβρυο μεταφορά 3 εμβρύων 3 ημερών 16/6. Η χοριακής βγήκε θετική, πήγαμε κ είδαμε έναν σάκο στο ενδομητριο κ τώρα θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη βδομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά κ πολύ μαγκωμενη. Πρώτη φορά φτάσαμε έως εδώ, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς. Προσευχομαστε να πάνε όλα καλά.. 

Χάρηκα πολύ που σας βρήκα! 😊

Καλώς μας ήρθες κοριτσάρα !!!! Είναι λογικό με τόσα που περνάμε να είμαστε μαγκωμενες κοριτσάρα μου !!! Όλα θα πάνε καλά αυτό να σκέφτεσαι 

Δημοσίευση

@maria_nt καλώς ήρθες κοπέλα μου!! μια τελειόμηνη και όμορφη εγκυμοσύνη εύχομαι!! 

@Savina_5 εγώ έπαιρνα τα inofert plus όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες, αλλά κυρίως λόγω ΣΠΩ γιατί και καλά θα έφτιαχναν τον κύκλο μου. Και σε συνεννόηση με ενδοκρινολόγο, φυλλικό, d και β12. 

@pennaki πώς πήγε το ραντεβού;;

@Ngsofia όλα καλά κορίτσι μου;; Σου είπε η μαία/νοσοκόμα να φορέσεις την ωραία ποδίτσα, το αεράτο φόρεμα, ή δεν ήταν αυτή που σε συνόδευσε μέσα;; Τη μέρα που πήγα εγώ για ωοληψία αυτό έλεγε σε όλες μας!

Δημοσίευση

@maria_nt καλώς ήρθες κορίτσι μου στην παρέα μας..!!! Ταλαιπωριμένη ψυχούλα κι εσύ όπως όλες μας..!!! Εύχομαι όλα αυτή τη φορά να σου πάνε καλά και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Και εγώ είμαι στη δεύτερη εμβρυομεταφορά ετών 36, η πρώτη μου δυστυχώς πριν τρις μήνες παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα και τώρα διανύω την 7η αλλά με απρόοπτα πάλι.. είχα κάποιο αιματάκι την Τετάρτη οπότε είμαι ξάπλα, με άδεια από τη δουλειά και φουλ προγεστερόνη. Θα πάω για υπέρηχο την Τρίτη με το καλό και ελπίζω το φασολάκι μας να είναι εκεί και να χτυπάει δυνατά η καρδούλα του. Η αλήθεια είναι ότι ο φόβος πάντα υπάρχει αλλά θέλω να πιστεύω πως αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει.. με τη βοήθεια του Θεού και των αγίων θα τα τα καταφέρουμε..!!!🙏🏼

@Savina_5 κορίτσι μου και εγώ έπαιρνα ότι σου γράψανε τα κορίτσια παραπάνω! Τώρα στην εγκυμοσύνη συνεχίζω απλά να παίρνω φυλλικό οξύ και βιταμίνη D3.

Δημοσίευση

Καλησπέρα Κορίτσια!!!

@almira μου μπα μαλλον αλλη μαία είχα εγώ πολύ καλή αλλά δεν μου είπε για αέρινο Φόρεμα...

Είμαι όμως κάπως απογοητευμενη κορίτσια από τα 9 ωάρια που βλέπαμε στον υπέρηχο προχθές τα 5 ήταν ώριμα. Αλλά τελικά πήραμε μόνο 3 από αριστερά...

Στην δεξιά είδε μόνο ένα το άλλο ίσως έσκασε είπε.. και επειδή είναι κάπως ψηλά η ωοθήκη μου ζορίστηκε για να το πάρει και το άφησε μην με ταλαιπωρήσει και κάνω καμιά αιμορραγία. Και μου λέει κ από οικονομική άποψη τα 3 θεωρούνται τροποποίημενος φυσικός και έχει πολύ χαμηλότερη χρέωση.. 

Να δούμε πως τα πάνε αυτά τα 3... εύχομαι κάτι να πάρουμε έστω και 1.. 

Και αποφάσισα να πάω κ σε 2η ωοληψία διεγερση Σεπτεμβρίο μιας κ 15 Αυγούστο κλείνουν και τότε περίπου θα είχα ωοληψια. άρα αφήνουμε έναν κύκλο και θα μπορέσουμε να πάμε κ διακοπές τον Αυγούστο.

Τι να πω ελπίζω όλα για καλό να γίνονται και εν τέλη να τα καταφέρουμε!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα Κορίτσια!!!

@almira μου μπα μαλλον αλλη μαία είχα εγώ πολύ καλή αλλά δεν μου είπε για αέρινο Φόρεμα...

Είμαι όμως κάπως απογοητευμενη κορίτσια από τα 9 ωάρια που βλέπαμε στον υπέρηχο προχθές τα 5 ήταν ώριμα. Αλλά τελικά πήραμε μόνο 3 από αριστερά...

Στην δεξιά είδε μόνο ένα το άλλο ίσως έσκασε είπε.. και επειδή είναι κάπως ψηλά η ωοθήκη μου ζορίστηκε για να το πάρει και το άφησε μην με ταλαιπωρήσει και κάνω καμιά αιμορραγία. Και μου λέει κ από οικονομική άποψη τα 3 θεωρούνται τροποποίημενος φυσικός και έχει πολύ χαμηλότερη χρέωση.. 

Και αποφάσισα να πάω κ σε 2η ωοληψία διεγερση Σεπτεμβρίο μιας κ 15 Αυγούστο κλείνουν και τότε περίπου θα είχα ωοληψια. άρα αφήνουμε έναν κύκλο και θα μπορέσουμε να πάμε κ διακοπές τον Αυγούστο.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!! Τι κανετε; Καλως ηρθατε τα νεα κοριτσια στην ομαδα μας. Οι εγκυουλες τι κανουν;

Κοριτσια μου μην απογοητευστε @Ngsofia @Savina_5. Ψηλα το κεφαλι! Θα ειμαστε ολες μαζι τον Σεπτεμβρη.

Εγω πηγα χθες στον καινουργιο γιατρο και θα μεινω εκει βλεπω. Δεν θα κανω αλλο ραντεβου με αλλον. Μου ειπε πραγματα που δεν τα εχω ξανακανουσει κι μου φανηκαν λογικα. Εχει εμπειρια και γνωσεις! Ειπαμε θα προχωρησουμε απο Σεπτεμβρη. Μου εδωσε αλλο πρωτοκολλο. Παλι καλα οι ενεσεις γοναδοτροπινων μενουν οι ιδιες. 2 πραγματα εχω να παρω ακομα. Ανακουφιστηκα. Τον εμπιστευτηκα.

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια!!!

Καλές γονιμοποιήσεις κορίτσι μου!! Μακάρι, το εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου, αυτά τα τρία να προχωρήσουν!🙏 Ναι, να κάνετε και δεύτερη διέγερση τον Σεπτέμβρη να είσαι κι εσύ λίγο πιο ήσυχη. Συζητήσατε μήπως να αλλάξετε αγωγή; Έδωσε κάποια εξήγηση γιατί δεν ωρίμασαν περισσότερα;

Πάντως κι εγώ έτσι, θυμάμαι, την πρώτη φορά δύο πήραμε, ένα προχώρησε. Και το κατέψυξε τριών ημερών, για να μην το χάσουμε και αυτό. Όμως μετά συνέχισα και πήγαν όλα καλά!😉

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Γεια σας κοριτσια!! Τι κανετε; Καλως ηρθατε τα νεα κοριτσια στην ομαδα μας. Οι εγκυουλες τι κανουν;

Κοριτσια μου μην απογοητευστε @Ngsofia @Savina_5. Ψηλα το κεφαλι! Θα ειμαστε ολες μαζι τον Σεπτεμβρη.

Εγω πηγα χθες στον καινουργιο γιατρο και θα μεινω εκει βλεπω. Δεν θα κανω αλλο ραντεβου με αλλον. Μου ειπε πραγματα που δεν τα εχω ξανακανουσει κι μου φανηκαν λογικα. Εχει εμπειρια και γνωσεις! Ειπαμε θα προχωρησουμε απο Σεπτεμβρη. Μου εδωσε αλλο πρωτοκολλο. Παλι καλα οι ενεσεις γοναδοτροπινων μενουν οι ιδιες. 2 πραγματα εχω να παρω ακομα. Ανακουφιστηκα. Τον εμπιστευτηκα.

Πολύ χάρηκα κορίτσι μου με τα νέα σου! Αισιόδοξη λοιπόν ξεκινάς για ένα νέο ξεκίνημα! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια!!!

Καλές γονιμοποιήσεις Σοφία μου!! Ναι, ξεκουραστείτε, κάντε τις διακοπές σας τον Αύγουστο, περάστε καλά, και αν χρειαστει κάτι το βλέπετε από Σεπτέμβρη. 

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ ολες. Περασα ενα μηνα μεσα στα νευρα και στην αγωνια (χωρις λογο!). Τωρα θα κοιμηθω λιγο ηρεμη! Ειμαι ευγνωμων σε οσα κοριτσια μου εστειλαν και με βοηθησαν! Ευχομαι οτι καλυτερο για τις ιδιες!! Ενα μωρο στην αγκαλια σας!

Επισης να πω οτι ο τωρινος γιατρος μου ειπε οτι ειναι κλασσικης μορφης πολυκυστικες (ενα ηπιο συνδρομο με ορμονες και εναλλαγη σταθερων και αστατων κυκλων ), ο προηγουμενος μου ελεγε δεν εχεις τιποτα, ουτε πολυκυστικες εβλεπε στον υπερηχο και τα εβλεπε ολα τελεια. Απορουσε γιατι δεν εχουμε συλληψη......... Αυτο μονο κρατηστε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...