Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η nanaki8 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Ήθελα να μοιραστώ και εγώ την δική μου ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ κ 8 μήνες προσπάθειας. Έχω χαμηλή ΑΜΗ και θυροειδή (όλα τα άλλα όμως οκ) εγώ 34 στα 35 ο σύζυγος 38. Έπαιρνα βιταμίνες ovacare και αφού μετά τους 6 μήνες δεν ερχόταν αποτελεσμα έκανε και ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα στο IVF που μας υπέδειξε ο γυναικολόγος. Παθαίνουμε σοκ. Όλα πολύ κάτω από τα όρια. Μορφολογία 1%. Ο γιατρός είπε μόνο εξωσωματική. Ο σύζυγος πήγε σε ουρολόγο του είπε να επαναλάβει το σπερμοδιάγραμμα και σε άλλο εργαστήριο για σιγουριά. Θα το κάνει τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο δεδομένου ότι το παιδάκι δεν ηρθε αυτούς τους μήνες οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας να ειναι λάθος το πρώτο σπερμοδιάγραμμα. Έτσι ταυτόχρονα ξεκινήσαμε να συλλέγουμε τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε πιθανότατα να πάμε σε εξωσωματική των οκτώβριο. Εννοείται ξεκίνησε βιταμίνες. Κάπου εδώ θα ήθελα τα φώτα σας. Το επόμενο σπερμοδιάγραμμα θα το κάνει σε 10 μέρες στο εργαστήριο Λυμπερόπουλος. ΣΟΣ! Ήθελα να ρωτήσω όποια ξέρει, από το συγκεκριμένο εργαστήριο τα αποτελέσματα γίνονται δεκτά στην επιτροπή εξωσωματικής;;;; Επίσης, τα αποτελέσματα από το κέντρο γονιμότητας ivf είναι δεκτά ή όχι επειδή προέρχονται από κέντρο γονιμότητας; Επίσης εγώ θα πάω άμεσα για σαλπιγγογραφία. Η μαία του γιατρού μου πρότεινε να την κάνω στο Μητέρα. Άμα συνεχίσουμε έτσι με όλες τις εξετάσεις ιδιωτικά, θα χάσουμε το μέτρημα από τα έξοδα δυστυχώς.. 

Πολύ χαίρομαι που μοιράζομαι την εμπειρία μου μαζί σας κ ελπίζω όλες να συνεχισουμε με τα καλύτερα δυνατόν νέα!!!!

Καλως ηρθες κοριτσι μου στην παρεα μας @nanaki8!

Ο Λυμπεροπουλος δινει αξιοπιστα αποτελεσματα. Εμεις καναμε 2 σπερματοδιαγραμματα εκει για να ελεγξουμε τον ανδρικο παραγοντα (οχι για επιτροπη, για αυτο το κομματι δεν το γνωριζω). Νομιζω μπορειτε να κανετε τα 2 σπερματοδιαγραμματα για την επιτροπη σε διαγνωστικα κεντρα με παραπεμπτικο (τυπου Βιοιατρικη, Αffidea) απλα να εχει σφραγιδα οτι ειναι αναγνωρισμενο απο το ΕΟΠΥΥ. Για τη σαλπιγγογραφια την ειχα κανει κι εγω στο Μητερα (ειναι γυρω στα 250 ευρω η κλασσικη μαζι με μεθη). 

Οταν λες τα αποτελεσματα απο το κεντρο γονιμοτητας ivf; Ορμονολογικες; Αυτο δεν το καταλαβα.

Δυστυχως τα εξοδα για μια εξωσωματικη ειναι παρα πολλα!!!! Σε γιατρο και κεντρο εξωσωματικης εχετε καταληξει;

Δημοσίευση

@nanaki8 καλώς ήρθες κοπέλα μου, όλα να πάνε καλά εύχομαι!! Έχω την εντύπωση ότι η επιτροπή δεν δέχεται σπερμοδιαγραμματα από κέντρα εξωσωματικών...

@melitiniღ μου, με το καλό να ακούσετε καρδούλα στον επόμενο υπέρηχο και να συνεχίσει να χτυπάει δυνατά για τα επόμενα πολλά χρόνια!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

@nanaki8 καλώς ήρθες κοπέλα μου, όλα να πάνε καλά εύχομαι!! Έχω την εντύπωση ότι η επιτροπή δεν δέχεται σπερμοδιαγραμματα από κέντρα εξωσωματικών...

@melitiniღ μου, με το καλό να ακούσετε καρδούλα στον επόμενο υπέρηχο και να συνεχίσει να χτυπάει δυνατά για τα επόμενα πολλά χρόνια!

Πως είσαι κοριτσι γλυκό?? Λυπάμαι πολυ για την καταληξη!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η nanaki8 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Ήθελα να μοιραστώ και εγώ την δική μου ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ κ 8 μήνες προσπάθειας. Έχω χαμηλή ΑΜΗ και θυροειδή (όλα τα άλλα όμως οκ) εγώ 34 στα 35 ο σύζυγος 38. Έπαιρνα βιταμίνες ovacare και αφού μετά τους 6 μήνες δεν ερχόταν αποτελεσμα έκανε και ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα στο IVF που μας υπέδειξε ο γυναικολόγος. Παθαίνουμε σοκ. Όλα πολύ κάτω από τα όρια. Μορφολογία 1%. Ο γιατρός είπε μόνο εξωσωματική. Ο σύζυγος πήγε σε ουρολόγο του είπε να επαναλάβει το σπερμοδιάγραμμα και σε άλλο εργαστήριο για σιγουριά. Θα το κάνει τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο δεδομένου ότι το παιδάκι δεν ηρθε αυτούς τους μήνες οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας να ειναι λάθος το πρώτο σπερμοδιάγραμμα. Έτσι ταυτόχρονα ξεκινήσαμε να συλλέγουμε τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε πιθανότατα να πάμε σε εξωσωματική των οκτώβριο. Εννοείται ξεκίνησε βιταμίνες. Κάπου εδώ θα ήθελα τα φώτα σας. Το επόμενο σπερμοδιάγραμμα θα το κάνει σε 10 μέρες στο εργαστήριο Λυμπερόπουλος. ΣΟΣ! Ήθελα να ρωτήσω όποια ξέρει, από το συγκεκριμένο εργαστήριο τα αποτελέσματα γίνονται δεκτά στην επιτροπή εξωσωματικής;;;; Επίσης, τα αποτελέσματα από το κέντρο γονιμότητας ivf είναι δεκτά ή όχι επειδή προέρχονται από κέντρο γονιμότητας; Επίσης εγώ θα πάω άμεσα για σαλπιγγογραφία. Η μαία του γιατρού μου πρότεινε να την κάνω στο Μητέρα. Άμα συνεχίσουμε έτσι με όλες τις εξετάσεις ιδιωτικά, θα χάσουμε το μέτρημα από τα έξοδα δυστυχώς.. 

Πολύ χαίρομαι που μοιράζομαι την εμπειρία μου μαζί σας κ ελπίζω όλες να συνεχισουμε με τα καλύτερα δυνατόν νέα!!!!

Κορίτσι μου καλή επιτυχία. Μην ανησυχείς τόσο, όλα αντιμετωπίζονται πια.

Για το σπερμοδιάγραμμα, το δέχονται απ' όλα τα κέντρα και απ' τον Λυμπερόπουλο. Στο λέω σίγουρα, γιατί πέρασα πέρισυ από Επιτροπή και πήγαμε ένα σπερμοδιάγραμμα του Λύμπε και ένα απ' το κέντρο ivf που ήμουν τότε. Πρόσεξε όμως δύο πράγματα: το ένα, αν το θυμάμαι καλά, ότι πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον τρεις μήνες εντός ενός έτους. Και το δεύτερο, να τους πεις να στα ετοιμάσουν για Επιτροπή με υπογραφές, σφραγίδες κλπ. Ξέρουν αυτοί. Εμείς το είχαμε κάνει στον λύμπε σε άσχετη φάση και μετά που προέκυψε νέα προσπάθεια εξωσωμ, το πήγα και μου το σφράγισαν. Το ίδιο σφραγισμένες από το κέντρο πρέπει να είναι όλες οι εξετάσεις αίματος που θα κάνεις κι εσύ. Πρόσεξέ το.

Τώρα, αν τα δύο σας σπερμοδιαγράμματα δεν έχουν τρεις μήνες απόσταση, για να μην ξαναπληρώνετε, ζήτα από το κέντρο γονιμότητας να στο ξανατυπώσουν με διαφορετική ημερομηνία.

Για τα χρήματα άστο...πραγματικά πιστεύω ότι μόνο αν πάρεις πολλές μονάδες φαρμάκων συμφέρει η Επιτροπή. Διαφορετικά εγώ είχα υπολογίσει ότι δώσαμε κοντά 500 ευρώ εξετάσεις. Στον Λυμπερ μόνο, το απλό σπερμοδ έκανε 80 ευρώ. Και δεν θα κάνει 200 η σαλπιγγογραφία; Εγώ τόσα είχα δώσει πριν 4 χρόνια. Πόσο θα έχει πάει τώρα...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Πως είσαι κοριτσι γλυκό?? Λυπάμαι πολυ για την καταληξη!!

Γεια σου κορίτσι μου! Καλύτερα νομιζω. Ευχαριστώ! Στείλαμε το έμβρυο για καρυότυπο, οπότε είμαστε σε αναμονή για τα αποτελέσματα για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Είχε σταματήσει η καρδούλα του όταν πήγαμε για υπέρηχο. 

Πώς είσαι εσύ; Με το καλό να έχετε καλά αποτελέσματα και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία. Μην ανησυχείς τόσο, όλα αντιμετωπίζονται πια.

Για το σπερμοδιάγραμμα, το δέχονται απ' όλα τα κέντρα και απ' τον Λυμπερόπουλο. Στο λέω σίγουρα, γιατί πέρασα πέρισυ από Επιτροπή και πήγαμε ένα σπερμοδιάγραμμα του Λύμπε και ένα απ' το κέντρο ivf που ήμουν τότε. Πρόσεξε όμως δύο πράγματα: το ένα, αν το θυμάμαι καλά, ότι πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον τρεις μήνες εντός ενός έτους. Και το δεύτερο, να τους πεις να στα ετοιμάσουν για Επιτροπή με υπογραφές, σφραγίδες κλπ. Ξέρουν αυτοί. Εμείς το είχαμε κάνει στον λύμπε σε άσχετη φάση και μετά που προέκυψε νέα προσπάθεια εξωσωμ, το πήγα και μου το σφράγισαν. Το ίδιο σφραγισμένες από το κέντρο πρέπει να είναι όλες οι εξετάσεις αίματος που θα κάνεις κι εσύ. Πρόσεξέ το.

Τώρα, αν τα δύο σας σπερμοδιαγράμματα δεν έχουν τρεις μήνες απόσταση, για να μην ξαναπληρώνετε, ζήτα από το κέντρο γονιμότητας να στο ξανατυπώσουν με διαφορετική ημερομηνία.

Για τα χρήματα άστο...πραγματικά πιστεύω ότι μόνο αν πάρεις πολλές μονάδες φαρμάκων συμφέρει η Επιτροπή. Διαφορετικά εγώ είχα υπολογίσει ότι δώσαμε κοντά 500 ευρώ εξετάσεις. Στον Λυμπερ μόνο, το απλό σπερμοδ έκανε 80 ευρώ. Και δεν θα κάνει 200 η σαλπιγγογραφία; Εγώ τόσα είχα δώσει πριν 4 χρόνια. Πόσο θα έχει πάει τώρα...

Σε υχαριστω πολυ! και για τα εξτρα τιπ. Ναι το 75 μερες ~3μηνες εντος έτους, το ξερω, το εχουμε υποψιν. Ειχα αγχος ομως για του Λυμπερ διοτι και δεν εχει συμβαση με ΕΟΠΥΥ και ειναι ιδιοτητα βιολογος (ο ιδιος). Αλλά αν βαζουν εξτρα υπογραφες ΟΚ. Στο Λυμπερ επειδη θα κανουμε πληρες σπερμ + διαφορες καλλιεργειες μας ειπε 270 ! Αλλα εφοσον το σπερμα ειναι το προβλημα μας, πρεπει να το ψαξουμε μηπως κατι βελτιωθει.

Υπερηχο-σαλπιγγογραφια στο Μητερα που εκλεισα μου ειπαν 300 €...

Γιατί ομως λες πως η επιτροπη συμφερει μονο αν παρεις πολλες μοναδες φαρμακων? Ο γιατρος μας ειπε οτι στν περιπτωση μας, (Male factor, OAT) μας καλυπτει η επιτροπη τις ενέσεις διέγερσης που ειναι κατα τα άλλα κάπου 2500 €. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλως ηρθες κοριτσι μου στην παρεα μας @nanaki8!

Ο Λυμπεροπουλος δινει αξιοπιστα αποτελεσματα. Εμεις καναμε 2 σπερματοδιαγραμματα εκει για να ελεγξουμε τον ανδρικο παραγοντα (οχι για επιτροπη, για αυτο το κομματι δεν το γνωριζω). Νομιζω μπορειτε να κανετε τα 2 σπερματοδιαγραμματα για την επιτροπη σε διαγνωστικα κεντρα με παραπεμπτικο (τυπου Βιοιατρικη, Αffidea) απλα να εχει σφραγιδα οτι ειναι αναγνωρισμενο απο το ΕΟΠΥΥ. Για τη σαλπιγγογραφια την ειχα κανει κι εγω στο Μητερα (ειναι γυρω στα 250 ευρω η κλασσικη μαζι με μεθη). 

Οταν λες τα αποτελεσματα απο το κεντρο γονιμοτητας ivf; Ορμονολογικες; Αυτο δεν το καταλαβα.

Δυστυχως τα εξοδα για μια εξωσωματικη ειναι παρα πολλα!!!! Σε γιατρο και κεντρο εξωσωματικης εχετε καταληξει;

καλως σας βρηκα!
Το πρωτο σπερμοδ ειναι απο κεντρο ivf και το δευτερο απο Λυμπεροπουλο (θα κανουμε σε λιγες μερες).

Σε γιατρο εχω καταληξει, δεν εκανα ερευνα ιδιαιτερη (δεν νομιζω πως εχω το κουραγιο), απλα εχουν κανει γνωστες μου σε αυτον και ειχαν επιτυχια. Μαζι του εχω κανει μια αφαιρεση πολυποδα πριν 1 χρονο. Γενικα εχω εμπιστοσυνη, το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι δυσευρετος ο ιδιος (δεν τον εχω παρει κ εγω τηλ ποτέ κατευθειαν) και μιλαω κυριως με την μαια του-υπευθυνη IVF για τις πρωτες απορίες. Τωρα ομως ειμαστε ακομη στη φαση που καλα καλα το χωνεύουμε, οπότε δε θέλω κ εγω να ενοχλω κατευθειαν τον ιδιο.  Φανταζομαι οταν ερθει η ωρα θα υπαρχει πιο αμεση επικοινωνια. 

Ιδανικα θα ηθελα να ειμαστε ετοιμοι και να το προγραμματισουμε για τελος Οκτ ή Νοεμβρη και για αυτο αγχωθηκα μηπως εχουμε στα χερια μας σπερμοδιαγραμματα που δεν θα ειναι δεκτά και θα πρεπει να περιμενουμε αλλες τουλςχιστον 75 μερες μετα το φθινοπωρο (σε περιπτωση απορρηψης τους!)

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η almira είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Καλύτερα νομιζω. Ευχαριστώ! Στείλαμε το έμβρυο για καρυότυπο, οπότε είμαστε σε αναμονή για τα αποτελέσματα για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Είχε σταματήσει η καρδούλα του όταν πήγαμε για υπέρηχο. 

Πώς είσαι εσύ; Με το καλό να έχετε καλά αποτελέσματα και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα! 

Πολύ λυπηθηκα κορίτσι μου!

Το περασα και εγω πέρσι και σε νιωθω…

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γρηγορα να χτυπαει μια δευτερη καρδουλα μεσα σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η almira είπε:

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου για αυτο που βιωσες! Ειναι πολυ δυσκολο!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η almira είπε:

Ααχ κορίτσι μου κουράγιο! Εμείς σε αναμονή, είμαι να σκάσω! Έχουμε δρόμο ακομα!

Εχετε αλλα εμβρυακια εσυ κοριτσι μου για προσπάθεια?

Δημοσίευση
στις On 15/7/2025 at 7:22 ΜΜ, ο/η nanaki8 είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κορίτσι!!! Και εγώ χαμηλη ΑΜΗ και θυρεοειδή αλλά τον έχω ρυθμίσει. Είμαστε στην φάση της 1ης εξωσωματικής Παρασκευή πάω για ωοληψια.

Για τα σπερμοδιαγραμματα που θελει η επιτροπή εμείς τα κάναμε σε 2 μικροβιολογικα διαφορετικά δεν θέλουν από το το ίδιο. Και ο ένας μικροβιολογος ήταν συμβεβλημενος με τον Εοπυυ ο άλλος όχι. Δεν είχαμε θέμα όμως τα δέχτηκαν είχα ρωτήσει βέβαια κ στο κέντρο εξωσωματικής αν είναι οκ και μου είπανε ναι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Καλά κάνετε και οργανωνεστε πάρτε και τις βιταμίνες για το σπέρμα ίσως βοηθήσουν. Το σπερμα ανανεώνεται καθε 3 μηνες λενε. Όλα καλά να πάνε!!!!

Δημοσίευση

@Savina_5 μου λυπάμαι πολύ για αυτό που πέρασες. μακάρι να μη χρειαζόταν να το περάσει καμία μας. Σε ευχαριστώ για τις ευχές, τις ανταποδίδω!! εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή μας!

@pennaki μου σε ευχαριστώ πολύ! περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό σήμερα! ελπίζω να σου ταιριάξει! μεγάλο ζήτημα να νιώθεις καλά με τον γιατρό που σε παρακολουθεί.

@flowerv αχ αυτή η αναμονή, θα μας ξεκάνει! Ναι ναι, έχουμε έμβρυα και για άλλες προσπάθειες αλλά με έχει πιάσει η μίρλα ότι έχουν όλα κάποιο θέμα λόγω ΣΠΩ και ψηλού οξειδωτικού του καλού μου, γιατί η πρώτη εκτίμηση του γιατρού είναι ότι το έμβρυο είχε κάποιο θέμα. Τέλος πάντων, έχεις και εσύ το άγχος σου με τον προεμφυτευτικό, μην κελαηδάω και εγώ τα δικά μου... 

@Ngsofia έτοιμη για αύριο;; 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η almira είπε:

@Savina_5 μου λυπάμαι πολύ για αυτό που πέρασες. μακάρι να μη χρειαζόταν να το περάσει καμία μας. Σε ευχαριστώ για τις ευχές, τις ανταποδίδω!! εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή μας!

@pennaki μου σε ευχαριστώ πολύ! περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό σήμερα! ελπίζω να σου ταιριάξει! μεγάλο ζήτημα να νιώθεις καλά με τον γιατρό που σε παρακολουθεί.

@flowerv αχ αυτή η αναμονή, θα μας ξεκάνει! Ναι ναι, έχουμε έμβρυα και για άλλες προσπάθειες αλλά με έχει πιάσει η μίρλα ότι έχουν όλα κάποιο θέμα λόγω ΣΠΩ και ψηλού οξειδωτικού του καλού μου, γιατί η πρώτη εκτίμηση του γιατρού είναι ότι το έμβρυο είχε κάποιο θέμα. Τέλος πάντων, έχεις και εσύ το άγχος σου με τον προεμφυτευτικό, μην κελαηδάω και εγώ τα δικά μου... 

@Ngsofia έτοιμη για αύριο;; 

Όχι καμία μιρλα,τι εννοείς,για την εκτίμηση? Οτι για αυτο δεν προχωρησε η κύηση ή από πριν κάτι κατάλαβε!

Δεν θα ειναι ολα σου τα έμβρυα παθολογικά αλλα στατιστικα καποια εμβρυα ειναι ανευπλοειδης..πχ και ολα φυσιολογικά να ειναι και στους 2, από τα 6 ανάλογα με την ηλικία τα 2πχ θα έχουν κάποιο θεμα! Πόσο μάλλον αν υπάρχουν και θέματακια με ποιότητα ωαρίων με το σπερμα με καρτοτυπο Όπως εμάς..

Αφού έχεις και άλλα εμβρυακια ολα θα πάνε καλα!

Δημοσίευση

Kαλημερα κορίτσια!!!

@almira μου ναι έτοιμη... με έχει πιάσει ένα άγχος μια αγωνία... είδαμε 5 ώριμα στον υπέρηχο τα άλλα 4 πιο μικρά.. οπότε να δούμε τι θα πάρουμε αύριο κ πως θα πάνε... 

Εσύ ευτυχώς που έχεις κ άλλα στην κατάψυξη είναι μια ασφάλεια αυτό.. ε δεν μπορει θα υπάρχει και το καλό!!!

Αυτό με αγχώνει κ εμένα ότι θα πάρουμε λίγα θα υπάρχει κάποιο καλο;;

Με την βοήθεια του Θεού όλα να πάνε καλά σε όλες!!! Κάθε στάδιο έχει κ το δικό του άγχος. Οπότε το πάω βήμα βήμα..

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Όχι καμία μιρλα,τι εννοείς,για την εκτίμηση? Οτι για αυτο δεν προχωρησε η κύηση ή από πριν κάτι κατάλαβε!

Δεν θα ειναι ολα σου τα έμβρυα παθολογικά αλλα στατιστικα καποια εμβρυα ειναι ανευπλοειδης..πχ και ολα φυσιολογικά να ειναι και στους 2, από τα 6 ανάλογα με την ηλικία τα 2πχ θα έχουν κάποιο θεμα! Πόσο μάλλον αν υπάρχουν και θέματακια με ποιότητα ωαρίων με το σπερμα με καρτοτυπο Όπως εμάς..

Αφού έχεις και άλλα εμβρυακια ολα θα πάνε καλα!

Ναι, κατάλαβα πώς το λες αυτό με τα έμβρυα. Και ο γιατρός αυτό είπε, ότι ένα ποσοστό δεν είναι φυσιολογικό. Του γιατρού η πρώτη του αντίδραση ήταν ότι έχει θέμα το έμβρυο και όχι εγώ γιατί στον τελευταίο υπέρηχο που είδαμε ότι σταμάτησε η καρδιά κάτι φαινόταν μεγαλύτερο από όσο έπρεπε, αλλά δεν θυμάμαι τι, ενώ είχαμε ακούσει καρδιά μετά σταμάτησε, και επίσης εμένα το σώμα μου συνέχιζε να κρατάει την εγκυμοσύνη. Θα δείξει και ο καρυότυπος βέβαια αν όντως είχε θέμα. 

Εσείς πότε περιμένετε με το καλό αποτελέσματα; Κάπου είδα το έγραψες αλλά χάθηκα με τα μηνύματα...

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Kαλημερα κορίτσια!!!

@almira μου ναι έτοιμη... με έχει πιάσει ένα άγχος μια αγωνία... είδαμε 5 ώριμα στον υπέρηχο τα άλλα 4 πιο μικρά.. οπότε να δούμε τι θα πάρουμε αύριο κ πως θα πάνε... 

Εσύ ευτυχώς που έχεις κ άλλα στην κατάψυξη είναι μια ασφάλεια αυτό.. ε δεν μπορει θα υπάρχει και το καλό!!!

Αυτό με αγχώνει κ εμένα ότι θα πάρουμε λίγα θα υπάρχει κάποιο καλο;;

Με την βοήθεια του Θεού όλα να πάνε καλά σε όλες!!! Κάθε στάδιο έχει κ το δικό του άγχος. Οπότε το πάω βήμα βήμα..

Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου!! Λίγα και καλά! Και τα πολλά δεν σημαίνουν απαραίτητα ποιότητα. Μου το είχαν πει και από το εμβρυολογικό αυτό. Το καλό ε΄ίναι ότι μέρα παρά μέρα ενημερώνουν και για την πορεία τους, οπότε θα έχεις εικόνα τι γίνεται!

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η almira είπε:

Ναι, κατάλαβα πώς το λες αυτό με τα έμβρυα. Και ο γιατρός αυτό είπε, ότι ένα ποσοστό δεν είναι φυσιολογικό. Του γιατρού η πρώτη του αντίδραση ήταν ότι έχει θέμα το έμβρυο και όχι εγώ γιατί στον τελευταίο υπέρηχο που είδαμε ότι σταμάτησε η καρδιά κάτι φαινόταν μεγαλύτερο από όσο έπρεπε, αλλά δεν θυμάμαι τι, ενώ είχαμε ακούσει καρδιά μετά σταμάτησε, και επίσης εμένα το σώμα μου συνέχιζε να κρατάει την εγκυμοσύνη. Θα δείξει και ο καρυότυπος βέβαια αν όντως είχε θέμα. 

Εσείς πότε περιμένετε με το καλό αποτελέσματα; Κάπου είδα το έγραψες αλλά χάθηκα με τα μηνύματα...

Σε 15 μερες λογικα θα μας ενημερώσουν! Προσεύχομαι για λίγα καλά!

Λογικα κορίτσι μου το εμβρυακι θα είχε κάτι,πόσο καιρό θα σας πουν για τα αποτελέσματα?

Εμεις σε αυτήν την εξωσωματική, μας πρότειναν μια μεθοδο για το σπερμα το οποίο ονομάζεται zymot, όπου δίνει ο άντρας το σπερμα το περναν μέσα από ένα "κανάλι" ας πούμε και από εκει μέσα επιβιώνουν τα "καλυτερα" με τα καλύτερα χαρακτηριστικά και το καλύτερο dna!!

Το γράφω γιαα όποιο κοριτσι εχουν θεματακια με το σπερμα να το συζητήσουν με το γιατρό τους να το δοκιμάσουν! Το κόστος ειναι μικρό!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Σε 15 μερες λογικα θα μας ενημερώσουν! Προσεύχομαι για λίγα καλά!

Λογικα κορίτσι μου το εμβρυακι θα είχε κάτι,πόσο καιρό θα σας πουν για τα αποτελέσματα?

Εμεις σε αυτήν την εξωσωματική, μας πρότειναν μια μεθοδο για το σπερμα το οποίο ονομάζεται zymot, όπου δίνει ο άντρας το σπερμα το περναν μέσα από ένα "κανάλι" ας πούμε και από εκει μέσα επιβιώνουν τα "καλυτερα" με τα καλύτερα χαρακτηριστικά και το καλύτερο dna!!

Το γράφω γιαα όποιο κοριτσι εχουν θεματακια με το σπερμα να το συζητήσουν με το γιατρό τους να το δοκιμάσουν! Το κόστος ειναι μικρό!

Άντε ωραία, οπότε τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου θα έχετε νέα! Εύχομαι να είναι ευχάριστα!! 

Σε ένα μήνα περίπου μας είπαν ότι θα έχουμε αποτελέσματα. 

Την έχω ακούσει και εγώ τη zymot. Εγώ βέβαια όταν είχα πει στον γιατρό για το οξειδωτικό δεν τον είδα να σκοτίζεται ιδιαίτερα, μου είπε ότι στο εμβρυολογικό θα ξέρουν τι να κάνουν. Μέχρι και ο ανδρολόγος μάς απέτρεψε από το να κάνουμε οξειδωτικό και dfi. Εμείς τα κάναμε βέβαια. Άμα πάμε σε δεύτερη ωοληψία θα το ζητήσω! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η almira είπε:

Άντε ωραία, οπότε τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου θα έχετε νέα! Εύχομαι να είναι ευχάριστα!! 

Την έχω ακούσει και εγώ τη zymot. Εγώ βέβαια όταν είχα πει στον γιατρό για το οξειδωτικό δεν τον είδα να σκοτίζεται ιδιαίτερα, μου είπε ότι στο εμβρυολογικό θα ξέρουν τι να κάνουν. Μέχρι και ο ανδρολόγος μάς απέτρεψε από το να κάνουμε οξειδωτικό και dfi. Εμείς τα κάναμε βέβαια. Άμα πάμε σε δεύτερη ωοληψία θα το ζητήσω! 

Εμείς κορίτσια δεν κάναμε οξειδωτικό στρες και dfi ο εξωσωματικος μας είπε δεν είναι απαραίτητο εσείς αν θέλετε.. εμενα λίγο μου έμεινε που δεν το κάναμε..

Στο σπέρμα εμείς είχαμε μέτρια κινητικότητα η μορφολογία ήταν οκ. Ρώτησα τον γιατρό για μικρογονιμοποιηση και μου λέει αυτό το βλέπουν εκείνη την ώρα και αν χρειάζεται κάνουν.

Μας ανέφερε και το zymot ότι βάζουν το σπέρμα σε μια πλάκα και το διαχωρίζουν κάτι τέτοιο. Και όντως το κόστος είναι μικρό. Αλλά αυτό εμείς πρέπει να το ζητήσουμε αν θέλουμε να γίνει;;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η almira είπε:

Αααα σαν εμας τα αποτελέσματα, νωριτερα θα βγουν, κανουν 15-20  εργασιμες..

Εγω δεν το ήξερα καθολου ! Τώρα το έμαθα στην δεύτερη φορα! Πόσα εμβρυακια εχεις κορίτσι μου ? 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Εμείς κορίτσια δεν κάναμε οξειδωτικό στρες και dfi ο εξωσωματικος μας είπε δεν είναι απαραίτητο εσείς αν θέλετε.. εμενα λίγο μου έμεινε που δεν το κάναμε..

Στο σπέρμα εμείς είχαμε μέτρια κινητικότητα η μορφολογία ήταν οκ. Ρώτησα τον γιατρό για μικρογονιμοποιηση και μου λέει αυτό το βλέπουν εκείνη την ώρα και αν χρειάζεται κάνουν.

Μας ανέφερε και το zymot ότι βάζουν το σπέρμα σε μια πλάκα και το διαχωρίζουν κάτι τέτοιο. Και όντως το κόστος είναι μικρό. Αλλά αυτό εμείς πρέπει να το ζητήσουμε αν θέλουμε να γίνει;;

Εμάς μας ειπαν οτι υπάρχει και αυτή η επιλογή, εαν θέλετε να βοηθήσουμε την κατάσταση, το κόστος είναι αυτο εαν θέλετε να το δοκιμάσουμε, εννοείτε δεχτήκαμε! Γτ εχεις καλύτερες πιθανότητες! 

Δημοσίευση

@almira κοριτσι μου μην μπαινεις σε σκεψεις τι φταει (αν και ειναι δυσκολο). Συνηθως αποδιδονται σε χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Ασε να βγει ο καρυοτυπος και βημα βημα μετα τι θα κανετε...

@flowerv σε λιγο καιρο θα ξερετε!! Υπομονη λιγουλακι!!! Θετικη σκεψη!!!

@Ngsofia καλη επιτυχια για σημερα κοριτσι μου!! Ολα να πανε καλα! Ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα! 

@Savina_5 θα πας για ωοληψια τον Σεπτεμβρη; Δεν προχωρησε τελικα σε αυτο τον κυκλο;

@nanaki8 τα κοριτσια ξερουν περισσοτερα για την επιτροπη! Δες οτι σου ειπαν να προσεξεις. Καλη αρχη θα ευχηθω!! 

Θα σας ενημερωσω για το σημερινο ραντεβου. Περιμενω να δω τι θα μας πει! Εχω πολυ αγχος μεσα μου για το αν θα καταληξουμε σε καποιον. Το μονο που σκεφτομαι οτι εγινε μηπως εγινε για καλο κι εφυγα απο τον τωρινο γιατρο; Μηπως; Αραγε θα ξεκινησω κι εγω ποτε; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια με το ανάσκελα δεν έχω ακόμα θέμα, και σε καναπέ και στο κρεβάτι άμα κάθομαι σε μαξιλάρι αντε με ελαφρώς λίγο σηκωμένη πλάτη νιώθω μια χαρά ή όταν ξαπλώνω κ βάζω και τα πόδια πιο ψηλά σε μαξιλάρι πάλι οκ νιώθω. Ε όταν κοιμάμαι βράδια κοιμάμαι στο πλαι μια από τη μια μια απλο την άλλη πλευρά.. Εχω ρωτήσει και τη γιατρό της κάνω πειράζει που αράζω ανάσκελα , εμένα δε με ενοχλεί της κάνω, ε όχι λέει αλλά σε λιγο καιρό θα το δεις δε θα νιώθεις άνετα και δε θα μπορείς να κάθεσαι,ε φαντάζομαι όταν συμβεί θα το καταλάβω και εγώ..για την ώρα οκ. Ανάσα κ παλμοί το τέρμα κ μένα με ένα απλό ανέβασμα σκάλας 1ου ορόφου πχ στο θεό πάνε κ στο περπάτημα το κανονικό ΄η πιο γρήγορο, οπότε πιο αργά πλέον όλα χαχα
    • Μέχρι 15% είναι οκ, 15-19% οριακ΄ά οκ και πάνω από 20-25 παθολογικό οπότε μεγαλύτερη ανησυχία ψάξιμο κλπ Η εμβρυολόγος μου είναι αυτή που με παρακολουθεί στενά κ αυτή τα μετράει, είπε για την ώρα είμαστε οκ απλά δείχνει ότι υπάρχει διαφορά και φοβάται μην αυξηθεί πολύ. Εμένα με παρακολουθεί η Ιωάννα Τσουμπού στην Αθήνα, τον Λίβανο τον είχα ακούσει και αυτόν ,ήμουν ανάμεσα σε αυτούς τους δυο πριν πάω σε κπ και διάλεξα την άλλη τελικά γιατί είχα ακούσει πολλά καλά επίσης και την είχε και μια φίλη, και όντως είναι τρομερή επιστήμονας και μας τα εξηγεί κάθε φορά πολύ και σχολαστική.Επειδή μας έκανε και τη β επιπέδου , έχει δει όλη την ανατομία κλπ για κάθε όργανο μας είπε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα και όλα είναι οκ. Μας έστειλε προληπτικά και σε μεβρυοκαρδιολόγο όπου και αυτός δόξα το θεό μας είπε πολύ καλά νέα και στις δυο η καρδία κ όλες οι βαλβίδες αορτη κλπ ήταν εξαιρετικά και τα είδε όλα τέλεια. Θέλει απλώς εξτρα να πάμε και σε δεύτερο γιατρό εμβρυολόγο με εξειδίκευση και σε επεμβάσεις κλπ αλλά μας είπε στην φάση που είμαστε ΄τώρα ο κίνδυνος να χρειαστεί να κάνουμε κτ σε πλακούντα laser κλπ θεωρεί οτι έχει περάσει, άρα πλέον θέλουμε να δουμε πως θα μεγαλωσουν κ το μόνο που μπορεί να πάει ασχημα πχ είναι το μεγάλο να μεγαλώσει αρκετά και το μικρότερο όχι τόσο λόγω διαφορετικού ρυθμού και το μεγαλύτερο να μη χωράει πχ στο σάκο του και να αναγκαστούμε για πιο πρόωρα ακόμα γέννα, αλλά αυτό δεν φαίνεται κάπως απλά σαν φόβος μη ξεφύγει δλδ, θέλει να το κοιτάμε και για αυτό θέλει να το δει κ κάποιος άλλος να μας πει κ αυτός γνώμη κλπ...  
    • Ναι κοριτσι μου σίγουρα δεν θα χρειαστείς άλλη διέγερση! Το μωρακι σου είναι ανάμεσα σε αυτά τα 9 παγωτινια σίγουρα! Τώρα ποτε με το καλό θα κανετε την επόμενη προσπάθεια?
    • @Sotiria_94 πονο στις φτερνες? Πρώτη φορά τ ακούω! Μετα τ αλμα ειδαμε κ μεις μεγάλη διαφορά στο μωρο. Απλά ρε κορίτσια δ εχει ενα προγραμμα ως προς το τι ωρα θα κοιμηθεο τ βραδυ. Σαν γεογεννητο κοιμοταν απο τις 8, το πήγε 10, το πήγε 11.30 κ τωρα πιάνουμε 12 12 και για να πούμε οτι κοιμηθηκε. Αποκοιμιεται απο τις 10 την βάζουμε κούνια ξυπνάει στο 5λεπτο 10λεπτο. Πάλι αγκαλοα παλι κούνημα κ αυτο γίνεται 3 4 φορες μέχρι να σβήσει. Αυτές τις μέρες λειπουν τ κορίτσια διακοπες μς τους γονείς μου. Είπαμε χθες να τ ρισκάρουμε να βγούμε βραδυ. Βγηκαμε 9.30 δ καθοταξ στο καροτσι την είχα αγκαλια, την πήρε ο ύπνος τη βάζω μεσα ξυπνάει, περπατήσαμε μπας και.. τιποτα. Αντε λεμε να κάτσουμε καπου, γκρινιαζε ηθελε αγκαλια, τηβ πήρα κοιμηθηκε τη βάζω καροτσι, κοιμηθηκε ενα τεταρτο. Ξύπνησε παλι αγκαλια. 11 και γυρισαμε σπίτι και κοιμηθηκε 1 παρα. Έβλεπα ζευγαρια με βρεφη στην καλαθουνα να κοιμούνται κ τ δικο.μας τιποτα. Σήμερα ηρθαμε θαλασσα. Το ρισκαραμε. Ε απο τις 11 και π μπηκε στο αυτοκίνητο κοιμαται. Φτασαμε, εφαγε κοιμηθηκε, ξύπνησε αλλες 2 φορες για φαΐ κ ακόμα κοιμαται. Τωρα π σας γράφω είναι 5 παρα 20. Κ δ μας απασχόλησε καθολου. Βλέπω τ βραδυ παλι ρέστα να δίνει. Αλλα ενταξει ξεφύγαμε λιγο τωρα, χαλαρωσαμε.
    • @melitiniღ μου γιατί δε πας για ένα γρήγορο τσεκ να μην είσαι με την σκέψη μέχρι την Τρίτη???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...