Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η nanaki8 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Ήθελα να μοιραστώ και εγώ την δική μου ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ κ 8 μήνες προσπάθειας. Έχω χαμηλή ΑΜΗ και θυροειδή (όλα τα άλλα όμως οκ) εγώ 34 στα 35 ο σύζυγος 38. Έπαιρνα βιταμίνες ovacare και αφού μετά τους 6 μήνες δεν ερχόταν αποτελεσμα έκανε και ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα στο IVF που μας υπέδειξε ο γυναικολόγος. Παθαίνουμε σοκ. Όλα πολύ κάτω από τα όρια. Μορφολογία 1%. Ο γιατρός είπε μόνο εξωσωματική. Ο σύζυγος πήγε σε ουρολόγο του είπε να επαναλάβει το σπερμοδιάγραμμα και σε άλλο εργαστήριο για σιγουριά. Θα το κάνει τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο δεδομένου ότι το παιδάκι δεν ηρθε αυτούς τους μήνες οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας να ειναι λάθος το πρώτο σπερμοδιάγραμμα. Έτσι ταυτόχρονα ξεκινήσαμε να συλλέγουμε τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε πιθανότατα να πάμε σε εξωσωματική των οκτώβριο. Εννοείται ξεκίνησε βιταμίνες. Κάπου εδώ θα ήθελα τα φώτα σας. Το επόμενο σπερμοδιάγραμμα θα το κάνει σε 10 μέρες στο εργαστήριο Λυμπερόπουλος. ΣΟΣ! Ήθελα να ρωτήσω όποια ξέρει, από το συγκεκριμένο εργαστήριο τα αποτελέσματα γίνονται δεκτά στην επιτροπή εξωσωματικής;;;; Επίσης, τα αποτελέσματα από το κέντρο γονιμότητας ivf είναι δεκτά ή όχι επειδή προέρχονται από κέντρο γονιμότητας; Επίσης εγώ θα πάω άμεσα για σαλπιγγογραφία. Η μαία του γιατρού μου πρότεινε να την κάνω στο Μητέρα. Άμα συνεχίσουμε έτσι με όλες τις εξετάσεις ιδιωτικά, θα χάσουμε το μέτρημα από τα έξοδα δυστυχώς.. 

Πολύ χαίρομαι που μοιράζομαι την εμπειρία μου μαζί σας κ ελπίζω όλες να συνεχισουμε με τα καλύτερα δυνατόν νέα!!!!

Καλως ηρθες κοριτσι μου στην παρεα μας @nanaki8!

Ο Λυμπεροπουλος δινει αξιοπιστα αποτελεσματα. Εμεις καναμε 2 σπερματοδιαγραμματα εκει για να ελεγξουμε τον ανδρικο παραγοντα (οχι για επιτροπη, για αυτο το κομματι δεν το γνωριζω). Νομιζω μπορειτε να κανετε τα 2 σπερματοδιαγραμματα για την επιτροπη σε διαγνωστικα κεντρα με παραπεμπτικο (τυπου Βιοιατρικη, Αffidea) απλα να εχει σφραγιδα οτι ειναι αναγνωρισμενο απο το ΕΟΠΥΥ. Για τη σαλπιγγογραφια την ειχα κανει κι εγω στο Μητερα (ειναι γυρω στα 250 ευρω η κλασσικη μαζι με μεθη). 

Οταν λες τα αποτελεσματα απο το κεντρο γονιμοτητας ivf; Ορμονολογικες; Αυτο δεν το καταλαβα.

Δυστυχως τα εξοδα για μια εξωσωματικη ειναι παρα πολλα!!!! Σε γιατρο και κεντρο εξωσωματικης εχετε καταληξει;

Δημοσίευση

@nanaki8 καλώς ήρθες κοπέλα μου, όλα να πάνε καλά εύχομαι!! Έχω την εντύπωση ότι η επιτροπή δεν δέχεται σπερμοδιαγραμματα από κέντρα εξωσωματικών...

@melitiniღ μου, με το καλό να ακούσετε καρδούλα στον επόμενο υπέρηχο και να συνεχίσει να χτυπάει δυνατά για τα επόμενα πολλά χρόνια!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

@nanaki8 καλώς ήρθες κοπέλα μου, όλα να πάνε καλά εύχομαι!! Έχω την εντύπωση ότι η επιτροπή δεν δέχεται σπερμοδιαγραμματα από κέντρα εξωσωματικών...

@melitiniღ μου, με το καλό να ακούσετε καρδούλα στον επόμενο υπέρηχο και να συνεχίσει να χτυπάει δυνατά για τα επόμενα πολλά χρόνια!

Πως είσαι κοριτσι γλυκό?? Λυπάμαι πολυ για την καταληξη!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η nanaki8 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Ήθελα να μοιραστώ και εγώ την δική μου ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ κ 8 μήνες προσπάθειας. Έχω χαμηλή ΑΜΗ και θυροειδή (όλα τα άλλα όμως οκ) εγώ 34 στα 35 ο σύζυγος 38. Έπαιρνα βιταμίνες ovacare και αφού μετά τους 6 μήνες δεν ερχόταν αποτελεσμα έκανε και ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα στο IVF που μας υπέδειξε ο γυναικολόγος. Παθαίνουμε σοκ. Όλα πολύ κάτω από τα όρια. Μορφολογία 1%. Ο γιατρός είπε μόνο εξωσωματική. Ο σύζυγος πήγε σε ουρολόγο του είπε να επαναλάβει το σπερμοδιάγραμμα και σε άλλο εργαστήριο για σιγουριά. Θα το κάνει τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο δεδομένου ότι το παιδάκι δεν ηρθε αυτούς τους μήνες οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας να ειναι λάθος το πρώτο σπερμοδιάγραμμα. Έτσι ταυτόχρονα ξεκινήσαμε να συλλέγουμε τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε πιθανότατα να πάμε σε εξωσωματική των οκτώβριο. Εννοείται ξεκίνησε βιταμίνες. Κάπου εδώ θα ήθελα τα φώτα σας. Το επόμενο σπερμοδιάγραμμα θα το κάνει σε 10 μέρες στο εργαστήριο Λυμπερόπουλος. ΣΟΣ! Ήθελα να ρωτήσω όποια ξέρει, από το συγκεκριμένο εργαστήριο τα αποτελέσματα γίνονται δεκτά στην επιτροπή εξωσωματικής;;;; Επίσης, τα αποτελέσματα από το κέντρο γονιμότητας ivf είναι δεκτά ή όχι επειδή προέρχονται από κέντρο γονιμότητας; Επίσης εγώ θα πάω άμεσα για σαλπιγγογραφία. Η μαία του γιατρού μου πρότεινε να την κάνω στο Μητέρα. Άμα συνεχίσουμε έτσι με όλες τις εξετάσεις ιδιωτικά, θα χάσουμε το μέτρημα από τα έξοδα δυστυχώς.. 

Πολύ χαίρομαι που μοιράζομαι την εμπειρία μου μαζί σας κ ελπίζω όλες να συνεχισουμε με τα καλύτερα δυνατόν νέα!!!!

Κορίτσι μου καλή επιτυχία. Μην ανησυχείς τόσο, όλα αντιμετωπίζονται πια.

Για το σπερμοδιάγραμμα, το δέχονται απ' όλα τα κέντρα και απ' τον Λυμπερόπουλο. Στο λέω σίγουρα, γιατί πέρασα πέρισυ από Επιτροπή και πήγαμε ένα σπερμοδιάγραμμα του Λύμπε και ένα απ' το κέντρο ivf που ήμουν τότε. Πρόσεξε όμως δύο πράγματα: το ένα, αν το θυμάμαι καλά, ότι πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον τρεις μήνες εντός ενός έτους. Και το δεύτερο, να τους πεις να στα ετοιμάσουν για Επιτροπή με υπογραφές, σφραγίδες κλπ. Ξέρουν αυτοί. Εμείς το είχαμε κάνει στον λύμπε σε άσχετη φάση και μετά που προέκυψε νέα προσπάθεια εξωσωμ, το πήγα και μου το σφράγισαν. Το ίδιο σφραγισμένες από το κέντρο πρέπει να είναι όλες οι εξετάσεις αίματος που θα κάνεις κι εσύ. Πρόσεξέ το.

Τώρα, αν τα δύο σας σπερμοδιαγράμματα δεν έχουν τρεις μήνες απόσταση, για να μην ξαναπληρώνετε, ζήτα από το κέντρο γονιμότητας να στο ξανατυπώσουν με διαφορετική ημερομηνία.

Για τα χρήματα άστο...πραγματικά πιστεύω ότι μόνο αν πάρεις πολλές μονάδες φαρμάκων συμφέρει η Επιτροπή. Διαφορετικά εγώ είχα υπολογίσει ότι δώσαμε κοντά 500 ευρώ εξετάσεις. Στον Λυμπερ μόνο, το απλό σπερμοδ έκανε 80 ευρώ. Και δεν θα κάνει 200 η σαλπιγγογραφία; Εγώ τόσα είχα δώσει πριν 4 χρόνια. Πόσο θα έχει πάει τώρα...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Πως είσαι κοριτσι γλυκό?? Λυπάμαι πολυ για την καταληξη!!

Γεια σου κορίτσι μου! Καλύτερα νομιζω. Ευχαριστώ! Στείλαμε το έμβρυο για καρυότυπο, οπότε είμαστε σε αναμονή για τα αποτελέσματα για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Είχε σταματήσει η καρδούλα του όταν πήγαμε για υπέρηχο. 

Πώς είσαι εσύ; Με το καλό να έχετε καλά αποτελέσματα και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η almira είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Καλύτερα νομιζω. Ευχαριστώ! Στείλαμε το έμβρυο για καρυότυπο, οπότε είμαστε σε αναμονή για τα αποτελέσματα για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Είχε σταματήσει η καρδούλα του όταν πήγαμε για υπέρηχο. 

Πώς είσαι εσύ; Με το καλό να έχετε καλά αποτελέσματα και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα! 

Πολύ λυπηθηκα κορίτσι μου!

Το περασα και εγω πέρσι και σε νιωθω…

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γρηγορα να χτυπαει μια δευτερη καρδουλα μεσα σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η almira είπε:

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου για αυτο που βιωσες! Ειναι πολυ δυσκολο!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η almira είπε:

Ααχ κορίτσι μου κουράγιο! Εμείς σε αναμονή, είμαι να σκάσω! Έχουμε δρόμο ακομα!

Εχετε αλλα εμβρυακια εσυ κοριτσι μου για προσπάθεια?

Δημοσίευση
στις On 15/7/2025 at 7:22 ΜΜ, ο/η nanaki8 είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κορίτσι!!! Και εγώ χαμηλη ΑΜΗ και θυρεοειδή αλλά τον έχω ρυθμίσει. Είμαστε στην φάση της 1ης εξωσωματικής Παρασκευή πάω για ωοληψια.

Για τα σπερμοδιαγραμματα που θελει η επιτροπή εμείς τα κάναμε σε 2 μικροβιολογικα διαφορετικά δεν θέλουν από το το ίδιο. Και ο ένας μικροβιολογος ήταν συμβεβλημενος με τον Εοπυυ ο άλλος όχι. Δεν είχαμε θέμα όμως τα δέχτηκαν είχα ρωτήσει βέβαια κ στο κέντρο εξωσωματικής αν είναι οκ και μου είπανε ναι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Καλά κάνετε και οργανωνεστε πάρτε και τις βιταμίνες για το σπέρμα ίσως βοηθήσουν. Το σπερμα ανανεώνεται καθε 3 μηνες λενε. Όλα καλά να πάνε!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κοπέλα μου, Από τη στιγμή που είστε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα τίποτα δεν αποκλείεται!! Είμαστε πολλές κοπέλες εδώ που μετά από εξωσωματική πιάσαμε φυσιολογικά. Κάποιες πάλευαν χρόνια με αποτυχημένες εξωσωματικές κ έκανα φυσιολογικά τα παιδάκια τους!! Προσωπικά έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική (ανεξήγητη ουσιαστικά υπογονιμότητα κ μεις μ ένα μέτριο σπερμα.) 2 χρόνια προσπαθειών χωρίς καμμία σύλληψη. Έπιασα τα δίδυμα με τη εξωσωματική κ 3 χρονια μετά είχα την πρώτη φυσιολογική σύλληψη!!! Δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη τότε αλλά ένα χρόνο μετά έμεινα πάλι έγκυος φυσιολογικά κ τώρα είμαι αισίως 6 μηνών έγκυος!!! Εύχομαι να τα καταφέρετε κ σεις σύντομα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!!!
    • @Mantarini τελικά από τον κόλπο είναι! Μάλλον επειδή ζορίστηκα ή μπορεί και από εχθές που έκανα κολπικό υπέρηχο τπτ να έσπασε κάποιο αγγείο.. το πρωί πάντως δεν είχα τπτ! Τη Vasclor που βάζω δηλαδή κολπικά, το απλικατέρ ήταν καθαρό. Πήρα τη γιατρό τηλέφωνο, μου είπε ξάπλα! θα μου γράψει αναρρωτική, και μου αύξησε την προγεστερόνη την ενέσιμη και το πρωί να την παίρνω και μου συμπληρώστε στην αγωγή και utrogestan πρωί μεσημέρι βράδυ, μου έκοψε και το σαλοσπίρ για την ώρα.!!! Ελπίζω να είναι περαστικά και όλα να πάνε καλά στο τέλος!
    • @Pinacolada όχι κορίτσι μου !!! Ίσως θέλουν να τα λένε μόνα τους τα κορίτσια 😁 να λένε τα δικά τους 
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας κορίτσι!!! Και εγώ χαμηλη ΑΜΗ και θυρεοειδή αλλά τον έχω ρυθμίσει. Είμαστε στην φάση της 1ης εξωσωματικής Παρασκευή πάω για ωοληψια. Για τα σπερμοδιαγραμματα που θελει η επιτροπή εμείς τα κάναμε σε 2 μικροβιολογικα διαφορετικά δεν θέλουν από το το ίδιο. Και ο ένας μικροβιολογος ήταν συμβεβλημενος με τον Εοπυυ ο άλλος όχι. Δεν είχαμε θέμα όμως τα δέχτηκαν είχα ρωτήσει βέβαια κ στο κέντρο εξωσωματικής αν είναι οκ και μου είπανε ναι δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλά κάνετε και οργανωνεστε πάρτε και τις βιταμίνες για το σπέρμα ίσως βοηθήσουν. Το σπερμα ανανεώνεται καθε 3 μηνες λενε. Όλα καλά να πάνε!!!!
    • κορίτσι μου όπως το περιγράφεις μαλλον είναι από τον πρωκτό επειδή ζορίστηκες. Αλλά δεν είμαστε εσυ για να ξέρουμε ακριβώς..  όταν ξαναπάς τουαλέτα προσπάθησε να σκουπιστείς έτσι ώστε να προσδιορίσεις από που έρχεται το αίμα και αναλόγως πράξε.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...