Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

@melitiniღ καλημέρα, να σε ρωτήσω πόσες εβδομάδες είσαι και αν έχει ακούσει καρδούλα?

Έχω κάποια καφέ με έχουν αγχώσει.

Έλα κορίτσι μου καλημέρα!
6+3 είμαι σήμερα βάση ετ και θα πάω για υπέρηχο σήμερα, ελπίζω να δούμε και καρδούλα. Τον πρώτο υπέρηχο τον έκανα ακριβώς 5 εβδομάδων, οπότε είχαμε δει μόνο σάκο ευτυχώς ενδομήτριο. 

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Savina_5  @pennaki ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το ενδιαφέρον!!! Κατά πάσα πιθανότητα Παρασκευή ή ωοληψία μακάρι να πάνε καλά τα ωαριακια!!!

Ναι βρε κορίτσι ελπίζω σύντομα να κατασταλάξεις σε γιατρό και να νιώσεις εμπιστοσύνη και σιγουριά!!! Και όλα να πάρουν τον δρόμο τους με το καλό!!!

Και εγώ αγχώνομαι αλλά λέω βήμα βήμα την φορά.. ένα ένα τα σκαλοπάτακια και μακάρι ρε κορίτσια όλες να τα καταφέρουμε στο τέλος να κρατήσουμε γερά μωράκια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

6+3 είμαι σήμερα βάση ετ και θα πάω για υπέρηχο σήμερα, ελπίζω να δούμε και καρδούλα. Τον πρώτο υπέρηχο τον έκανα ακριβώς 5 εβδομάδων, οπότε είχαμε δει μόνο σάκο ευτυχώς ενδομήτριο. 

Με το καλό κορίτσι μου να ακούσετε καρδούλα!!!🙏

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Τέλεια, μια από τα ίδια. Να μην έχω αγωνία τότε και εγώ.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

@Savina_5  @pennaki ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το ενδιαφέρον!!! Κατά πάσα πιθανότητα Παρασκευή ή ωοληψία μακάρι να πάνε καλά τα ωαριακια!!!

Ναι βρε κορίτσι ελπίζω σύντομα να κατασταλάξεις σε γιατρό και να νιώσεις εμπιστοσύνη και σιγουριά!!! Και όλα να πάρουν τον δρόμο τους με το καλό!!!

Και εγώ αγχώνομαι αλλά λέω βήμα βήμα την φορά.. ένα ένα τα σκαλοπάτακια και μακάρι ρε κορίτσια όλες να τα καταφέρουμε στο τέλος να κρατήσουμε γερά μωράκια!!!

Καλη επιτυχία κορίτσι μου, ολα να πάνε καλα 🩷🙏

@melitiniღ να ακούσετε μια καρδούλα να χτυπά δυνατά σου εύχομαι 🩷

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καλη επιτυχία κορίτσι μου, ολα να πάνε καλα 🩷🙏

@melitiniღ να ακούσετε μια καρδούλα να χτυπά δυνατά σου εύχομαι 🩷

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

Εσείς τι κάνατε με τον προεμφυτευτικο;; πόσο καιρό κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα του;; Μακάρι να έχετε καλά αποτελέσματα.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

Εσείς τι κάνατε με τον προεμφυτευτικο;; πόσο καιρό κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα του;; Μακάρι να έχετε καλά αποτελέσματα.

Ααχ μακαρι, είμαι να σκάσω! 3-4 βδομάδες μας είπαν.. τέλος του μήνα ελπίζω να έχουμε ευχάριστα νέα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Τέλεια, μια από τα ίδια. Να μην έχω αγωνία τότε και εγώ.

Όχι κορίτσι μου, γιατί να έχεις αγωνία. Όλα καλά θα πάνε.! 🙏

@flowerv ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου, και σε σένα εύχομαι σύντομα να έχεις καλά και ευχάριστα νέα. 

Δημοσίευση

@BlackCat και @misofeggaro σας ταγκαρω εδώ για να μην κάνω νέο θέμα...σας παρακολουθούσα χρόνια στον αγώνα σας,αν κ δεν συμμετειχα στις συζητήσεις αυτού του τοπικ...σας έχω πολλές φορές στο μυαλό μου.. ελπίζω να είστε καλά,να είστε υγιείς κ να περνάτε όμορφα..αν θέλετε γράψτε μας τα νέα σας...🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Ααχ μακαρι, είμαι να σκάσω! 3-4 βδομάδες μας είπαν.. τέλος του μήνα ελπίζω να έχουμε ευχάριστα νέα!

A κάνουν τόσο.. Ας είναι η αναμονή να φέρει καλά νέα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Να μας πεις για τα αποτελεσμα κοριτσι σου!!! Υπομονη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Με το καλο ο υπερηχος κοριτσι μου!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Αντε κοριτσι μου πλησιαζει η ωρα! Αντε να στα παρουν να ηρεμησεις και μετα καλες γονιμοποιησεις. Βημα βημα σωστα! Θα τα καταφερουμε!! Εδω ακομα καποιες ψαχνουμε γιατρο 🫠😅

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Αντε κοριτσι μου πλησιαζει η ωρα! Αντε να στα παρουν να ηρεμησεις και μετα καλες γονιμοποιησεις. Βημα βημα σωστα! Θα τα καταφερουμε!! Εδω ακομα καποιες ψαχνουμε γιατρο 🫠😅

Χάχα γέλασα με το εδώ ακόμη κάποιες ψάχνουμε γιατρό... Για καλό γίνεται όλο αυτό για να πας από Σεπτέμβρη πιο ήρεμη και σίγουρη!!!! Θα βρεις και τον γιατρό τι στο καλό...😉

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Χάχα γέλασα με το εδώ ακόμη κάποιες ψάχνουμε γιατρό... Για καλό γίνεται όλο αυτό για να πας από Σεπτέμβρη πιο ήρεμη και σίγουρη!!!! Θα βρεις και τον γιατρό τι στο καλό...😉

Χαχαχαχα ε μα! Τωρα μου εμειναν οι ενεσεις να τις βλεπω στο ψυγειο!! 

Την Πεμπτη εχω ραντεβου. Εχω παρει πολλες συστασεις για τον συγκεκριμενο. Παω προετοιμασμενη ψυχολογικα για το τι θα αντιμετωπισω. Προτιμω να μην μου μιλανε ευγενικα και γλυκουλικα, να μην μου χαιδευουν τα αυτια και να κανουν σωστα τη δουλεια τους. @RAM21

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Την Πεμπτη εχω ραντεβου. Εχω παρει πολλες συστασεις για τον συγκεκριμενο. Παω προετοιμασμενη ψυχολογικα για το τι θα αντιμετωπισω. Προτιμω να μην μου μιλανε ευγενικα και γλυκουλικα, να μην μου χαιδευουν τα αυτια και να κανουν σωστα τη δουλεια τους. @RAM21

Θα περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό! Αν είναι αυτός που έχω καταλάβει θα με ενδιέφερε η άποψη σου γιατί είναι ανάμεσα στους δύο γιατρούς που έχω κατασταλάξει για να κάνω μια πρώτη συζήτηση , τον Σεπτέμβρη,για το ενδεχόμενο εξωσωματικής..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Θα περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό! Αν είναι αυτός που έχω καταλάβει θα με ενδιέφερε η άποψη σου γιατί είναι ανάμεσα στους δύο γιατρούς που έχω κατασταλάξει για να κάνω μια πρώτη συζήτηση , τον Σεπτέμβρη,για το ενδεχόμενο εξωσωματικής..

Σου στελνω προσωπικο μηνυμα, να σε ρωτησω κατι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Εντάξει οι ενεσεις αντέχουν να περιμένουν...😜

Ναι συμφωνώ το να σου δίνουν να καταλαβαίνεις ακριβώς πως έχει η κατάσταση δεν θέλουμε ούτε φρουδες ελπίδες να μας δίνουν ούτε να μας κόβουν τα φτερά. Η κατάσταση ως έχει και τι μπορεί να γίνει από εκεί κ στο εξής.. Εμείς έχουμε άγνοια στα περισσότερα ειδικά όταν είναι πρώτη φορά πας αρκετά στο άγνωστο...οπότε εγώ προσωπικά ήθελα να βασιστώ στην εμπειρία και τις γνώσεις του γιατρού και ελπίζω να μας βγει σε καλό.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ngsofia είπε:

Εντάξει οι ενεσεις αντέχουν να περιμένουν...😜

Ναι συμφωνώ το να σου δίνουν να καταλαβαίνεις ακριβώς πως έχει η κατάσταση δεν θέλουμε ούτε φρουδες ελπίδες να μας δίνουν ούτε να μας κόβουν τα φτερά. Η κατάσταση ως έχει και τι μπορεί να γίνει από εκεί κ στο εξής.. Εμείς έχουμε άγνοια στα περισσότερα ειδικά όταν είναι πρώτη φορά πας αρκετά στο άγνωστο...οπότε εγώ προσωπικά ήθελα να βασιστώ στην εμπειρία και τις γνώσεις του γιατρού και ελπίζω να μας βγει σε καλό.

Τοτε λοιπον αναμενεται story time γιατρου απο το ραντεβου....... (εχω ξεφραγκιαστει θεε μου!!!)

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, γυρίσαμε από τη γιατρό και είμαστε πολύ καλά! Το φασολάκι μας μεγαλώνει και σήμερα είμαστε αισίως 6+3. Είδαμε αρχόμενη καρδούλα να πάλετε, θα φανεί καλύτερα από βδομάδα πιστεύω. Ο σάκος μας είναι λίγο περίεργος αλλά ελπίζω πως θα στρώσει.. ο λεκιθικός ασκός είναι εκεί, φάνηκε πολύ καθαρά αυτή τη φορά. 🤗 Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!! Να δώσει ο Θεός.!!! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου, γυρίσαμε από τη γιατρό και είμαστε πολύ καλά! Το φασολάκι μας μεγαλώνει και σήμερα είμαστε αισίως 6+3. Είδαμε αρχόμενη καρδούλα να πάλετε, θα φανεί καλύτερα από βδομάδα πιστεύω. Ο σάκος μας είναι λίγο περίεργος αλλά ελπίζω πως θα στρώσει.. ο λεκιθικός ασκός είναι εκεί, φάνηκε πολύ καθαρά αυτή τη φορά. 🤗 Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!! Να δώσει ο Θεός.!!! 🙏🏼

Μπραβο κοριτσι μου!! Πολυ χαιρομαι για σενα που πανε ολα ομαλα!!! 😁

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Elli13 ο πρωτος τοκετος ηταν φυσιολογικος; παντως προσωπικα με την καισαρικη δεν ζοριστηκα καθολου. Θυμαμαι που μου ελεγαν θα κανεις καιρο να αναρρωσεις αλλα ουτε καν. Με ενοχλουσε μονο λιγο οταν ακουμπουσα μπροστα το μαξιλαρι θηλασμου και εβαζα τον μικρο πανω αλλα κατα τ αλλα δεν ειχα θεμα. Σηκωνα μεχρι και την ανηψια μου που ειναι μεγαλη χωρις πονο και ενοχληαη. Βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Ελπιζω να μη χρειαστει να γυρισει το μωρακι. Με το καλο!
    • Μπράβο κορίτσι μου! Έτσι, βήμα βήμα προχωράμε όλες μαζί, ακόμα απίστευτο μου φαίνεται!! Πώς είσαι πώς κυλάει; 
    • Γεια σας κορίτσια ! Είχα μπει στην ομαδουλα σας όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος και έκατσα μέχρι της 7 8 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά ,μετά άνοιξαν μωράκια Δεκεμβρίου και πήγα δίπλα ! Σας διαβάζω όταν μπορώ και χαίρομαι που όλες είστε καλά ! Έφτασα στις 17+2 εκεί που πίστευα ότι δεν θα φτάσω ποτέ από τον φόβο μου και σας το έλεγα !!! Εύχομαι με το καλό τα μωράκια μας γερά και δυνατά μέχρι το τέλος !!!! ❤️
    • Ποπό από τη μια μου φαίνεται βουνό αν κοιτάξω πίσω κι απ' την άλλη τρέχει σαν νερό ο χρόνος! Έτσι θα ναι και για σένα φίλη θα δεις 🙏🏼 🩷  Πώς νιώθεις γενικά;  Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου!  Τέλεια έγινε η αρχή και είδατε το σπορί 😍 άρα σε 3 βδομάδες πάλι θα πας ε; Εγώ θα πήγαινα και μια ακόμα στο ενδιάμεσο 🤣 αλλά περνάει ο καιρός! Και ναι στο 2ο τρίμηνο θα είσαι λίγο πιο χαλαρή. Τώρα πως είσαι;; 
    • 6 μηνών.. τρελανέ μας ρε φίλη... τι καλά.. όντως ο καιρός έχει περάσει σαν νερό.. με ένα πόνο κορίτσι μου..!!!  Εμείς γυρίσαμε το μεσημέρι από τη γιατρό και είμαστε πολύ καλά! Το φασολάκι μας μεγαλώνει και σήμερα είμαστε αισίως 6+3. Είδαμε αρχόμενη καρδούλα να πάλετε, θα φανεί καλύτερα από βδομάδα πιστεύω. Ο σάκος μας είναι λίγο περίεργος αλλά ελπίζω πως θα στρώσει.. ο λεκιθικός ασκός είναι εκεί, φάνηκε πολύ καθαρά αυτή τη φορά. 🤗 Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!! Να δώσει ο Θεός.!!! 🙏🏼 Τώρα η αλήθεια είναι ότι υπέρηχο θα έχω ξανά στις 9 εβδομάδες. Ο εξωσωματικός μου είπε ότι μόλις κλείσω και την 9η εβδομάδα σταματάω μαχαίρι τα φάρμακα, μόνο το φιλικό δεν σταματάω και το salospir. Βήμα βήμα.. πιστεύω πως αν περάσω το πρώτο τρίμηνο μετά θα είμαι λίγο πιο χαλαρή. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...