Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα @pennaki ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον γλυκιά μου ,εγώ καλά τα ίδια έχει πιαστεί ο ποπος από το κατσιο χαχαχαχχα 

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον 🙂 νιώθω πολύ καλύτερα τώρα που μπήκα στον τέταρτο η αλήθεια είναι, μου έχει φύγει ένα βάρος. Γενικά όσο μπορώ προσπαθώ να είμαι ήρεμη κυρίως! Ανυπομονώ να πάω να το δω τώρα μετά την αυχενική μου είπε σε έναν μήνα ο γιατρός και δεν βλέπω την ώρα… λίγο με την δουλειά ζορίζομαι αλλά ευτυχώς είναι μόνο τα σκ οπότε τις υπόλοιπες μέρες όσο μπορώ ξεκουράζομαι. Εσύ σε τι φάση είσαι γλυκιά μου αν επιτρέπεται ;;

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Catherine33 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον 🙂 νιώθω πολύ καλύτερα τώρα που μπήκα στον τέταρτο η αλήθεια είναι, μου έχει φύγει ένα βάρος. Γενικά όσο μπορώ προσπαθώ να είμαι ήρεμη κυρίως! Ανυπομονώ να πάω να το δω τώρα μετά την αυχενική μου είπε σε έναν μήνα ο γιατρός και δεν βλέπω την ώρα… λίγο με την δουλειά ζορίζομαι αλλά ευτυχώς είναι μόνο τα σκ οπότε τις υπόλοιπες μέρες όσο μπορώ ξεκουράζομαι. Εσύ σε τι φάση είσαι γλυκιά μου αν επιτρέπεται ;;

Μπραβο κοριτσι μου που εισαι ετσι! Ολα καλα θα πανε. Με το καλο και η αυχενικη! Πολυ χαιρομαι!

Εγω ειμαι σε φαση αναζητησης νεου γιατρου γιατι ο προηγουμενος ειχε αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα. Δεν επιθυμω να συνεχισω, αν και δεν εχω ξεκινησει κατι. Πολυ δυσκολη η επιλογη γιατρου. Εχω μπερδευτει.

Δημοσίευση
στις On 11/7/2025 at 3:07 ΜΜ, ο/η pennaki είπε:

ΤΙΙΙ???? Δεν το γνωριζα!!! Πολυ λυπαμαι!!! Ω θεε μου δεν πρεπει να το ζει καμια γυναικα αυτο 😭

Ναι κορίτσι μου δυστυχώς! Όλα μέσα στη ζωή είναι! Μακάρι να ήταν στο χέρι μας και να μπορούσαμε να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις.. κι εγώ δηλαδή ακόμη είμαι συγκρατημένη & μη σου πω τρέμω κι όλας μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να ξαναπεράσω τα ίδια και προσπαθώ να το αποβάλω και να βάζω καλούς λογισμούς στη σκέψη μου.

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κανετε; Σας σκέφτομαι όλες να ξέρετε ❤️

Εγώ μολις εκανα σημερα την πρωτη μου ωοληψια και βγαλαμε 2 που φαινονταο πολύ καλά! 
🙏🏻 ας ελπίσουμε να προχωρήσουν!

Χωρις διεγερση βεβαια σε φυσικο κυκλο!

Και εχω άλλα 3 που δεν ηταν ετοιμα ακομη, θα ξαναπαω την Πεμπτη για υπερηχο και ελαν εχουν μεγαλωσει θα τα πάρουμε και αυτα !

Δημοσίευση
στις On 11/7/2025 at 6:33 ΜΜ, ο/η pennaki είπε:

Μπραβο κοριτσι μου που εισαι ετσι! Ολα καλα θα πανε. Με το καλο και η αυχενικη! Πολυ χαιρομαι!

Εγω ειμαι σε φαση αναζητησης νεου γιατρου γιατι ο προηγουμενος ειχε αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα. Δεν επιθυμω να συνεχισω, αν και δεν εχω ξεκινησει κατι. Πολυ δυσκολη η επιλογη γιατρου. Εχω μπερδευτει.

Θυμησε μου εισαι Αθηνα; Σε ποιον γιατρο εισαι τωρα αν επιτρεπεται;

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Θυμησε μου εισαι Αθηνα; Σε ποιον γιατρο εισαι τωρα αν επιτρεπεται;

Ναι από Αθήνα. Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα. Αν και δεν θα συνεχίσω μαζί του.

Αν κάποια κοπέλα ειναι από Αθήνα θα το εκτιμούσα πολύ να μου πει την εμπειρία της γιατί είμαι σε αναζήτηση. Ευχαριστώ.

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Κορίτσια μου τι κανετε; Σας σκέφτομαι όλες να ξέρετε ❤️

Εγώ μολις εκανα σημερα την πρωτη μου ωοληψια και βγαλαμε 2 που φαινονταο πολύ καλά! 
🙏🏻 ας ελπίσουμε να προχωρήσουν!

Χωρις διεγερση βεβαια σε φυσικο κυκλο!

Και εχω άλλα 3 που δεν ηταν ετοιμα ακομη, θα ξαναπαω την Πεμπτη για υπερηχο και ελαν εχουν μεγαλωσει θα τα πάρουμε και αυτα !

Μπράβο κοριτσι μου που πηγα όλα καλά! Καλές γονιμοποίησεις και καλη επιμενη ωοληψια (back to back?). Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θεωρητικά το καλύτερο είναι να έχεις επαφές σε όλο τον κύκλο χονδρικά μέρα παρά μέρα. Από τη στιγμή που θα δεις θετικό τεστ είσαι στην πιο γόνιμη φάση σου!! Βέβαια να σου πω προσωπικά έχω κάνει άπειρα τεστ για πολλά χρόνια!!! Έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική κ τώρα είμαι έγκυος στο 3ο με φυσιολογική σύλληψη. 2 φορές έχω συλλάβει φυσιολογικά (η πρώτη δεν προχώρησε) κ τις 2 δεν έκανα ούτε τεστ ούτε τίποτα.. Και πιάσαμε με ελάχιστες επαφές. Πέρυσι με 1 κ φέτος με 2….  Προσωπικά βοηθήθηκα από τα τεστ για να κατανοήσω καλύτερα τον κύκλο μου αλλά μέχρι εκεί.  
    • Ανοίγουμε και εμείς δειλά δειλά το θέμα Φεβρουαρίου 2026 και εύχομαι μέσα απ' τη. Καρδιά μου να έχουμε ένα όμορφο ταξίδι  @melitiniღ με μπαλόνια η υποδοχή σου.. 
    • Πόσο κρίμα . Και εδώ Γερμανία δεν έχουμε θέμα πας για φυσιολογικό τοκετό. Εδώ με διαβήτη κύησης μωρό μεγάλο ,πρώτο καισαρική και πάλι δεν πήγαμε για καισαρική το κρατήσαμε μέχρι τέλος 39+3 γέννησα . Με καισαρική όμως..  Τώρα στο τρίτο θα πρέπει να πάω σε πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το οποίο από εμένα είναι 2 ώρες και με 2 παιδιά στο σπίτι είναι αδύνατον όλο αυτό. Οπότε πάω για καισαρική και πάλι μου είπαν 10 μέρες πριν 
    • Και εμένα με ζόρισε αυτό το αλμα λίγο παραπάνω. Το επόμενο είναι το 14-15 και όπως το υπολογίζω θα είναι στις διακοπές μας 🤪🤪
    • Καλησπέρα κορίτσια! Εμεις μάλλον περναμε τ αλμα της 8ης-9ης βδομαδας. Χθες μας ξετιναξε. Γκρινια γκρινια τ επαιρνε ο ύπνος, την χαιδευα κ πετάγοταν μεχρι πανω. Δ μπορουσε να χαλαρωσει. Χωρια π για να θηλασει έπρεπε να κλαψει να κοιμηθεί μερικά λεπτά να χαλαρωσει κ μετα να πιάσει στηθος. Σήμερα ειναι σε καλύτερη φαση. Τη Δευτέρα γίνεται 2 μηνων κ θα κανει κ τ εμβόλια της, έχουμε παιδιατρο. Κατα τ αλλα μεγαλωσε παρα πολυ, εχει γίνει μπεμπαρα. Ξεκινησα δειλα δειλα τη βγαζω κ τ απογευματα βολτα γτ αμα θυμάστε δ ησύχαζε καθολου τ απογεύματα. Ουτενστο καροτσι ουτε πουθενα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...