Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 9/7/2025 at 7:56 ΜΜ, ο/η sofiapan είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια ! Χαίρομαι που βρίσκω μια σελίδα με αυτό το θέμα γιατί μόνο εμείς που το ζούμε και το έχουμε ζήσει καταλαβαίνουμε ❤️. Εγώ είχα δύο εξωμήτριες κύησης σε έναν χρόνο και κάτι περίπου πρώτο αφαίρεσα την μία σάλπιγγα δεύτερη με ενέσεις . Ξεκίνησα εξωσωματική τον Μάιο βγάλαμε 3 βλαστοκύστες 5 ημερών βάλαμε την πρώτη τζίφος ! Και τώρα είμαι στην αναμονή βάλαμε της 2 μαζί είναι η 5 μέρα ! Κανένα σύμπτωμα ούτε στήθος πρησμένο μόνο κάποιους πόνους περιόδου αλλά τόσο νωρίς ; Είναι κακό αυτό ; Θα χαρώ να μου απάντηση κάποια 

Είχα κι εγώ από πολύ νωρίς πόνους περιόδου και θυμάμαι ότι με τραβούσε πολύ κ η μέση μου.. τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι και λίγο πολύ από τα φάρμακα! Βέβαια σκέψου ότι δεν είχα κρατηθεί κ την πέμπτη ημέρα μετά την εμβρυομεταφορά είχα κάνει και τεστακι αλλά καλό είναι να περιμένεις την ημέρα που σου έχει υποδείξει ο γιατρός για σίγουρα αποτελέσματα! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι, ειναι η αναμονή που σε διαλύει αλλά πάρε τον χρόνο σου ξεκουράσου φάε καλά και θα πάνε όλα καλά με την βοήθεια του θεού 😁

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημερα, υπάρχει κάποια που να είχε πρόβλημα στον καρτοτυπο ο άντρας της και τελικά να τα καταφέραν???

Με εχει πάρει από κάτω οτι δεν θα μπορέσουμε ποτε να βγάλουμε υγιή εμβρυο !

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια καλημερα, υπάρχει κάποια που να είχε πρόβλημα στον καρτοτυπο ο άντρας της και τελικά να τα καταφέραν???

Καλη σου μερα! Δεν έτυχε σε εμάς αλλά έτυχε σε ζευγάρι γνωστών μας και αυτό που έκαναν εφόσον στον έναν καρυοτυπο υπήρχε ανωμαλία είναι να κάνουν τους ελέγχους pgt στα έμβρυα που δημιούργησαν πριν την εμβρυομεταφορά. Ετσι απέρριψαν αυτά που είχαν κάποιο θεματάκι κ είχαν διατηρήσει μόνο τα υγιή έμβρυα. Τώρα έχουν κ εκείνοι το παιδάκι τους υγιέστατο. Μην ανησυχείς πλέον υπάρχουν λύσεις για όλα.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..!!! Μην ανησυχείς, στο τέλος όλα καλά θα πάνε.
Εγώ ξέρω την @Vickypucca που έκανε δύο όμορφα αγοράκια με εξωσωματική γιατί και αυτή και ο άντρας της έχουν το στίγμα. Πήγαν με ελεγμένες βλαστοκύστες.

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..!!! Μην ανησυχείς, στο τέλος όλα καλά θα πάνε.
Εγώ ξέρω την @Vickypucca που έκανε δύο όμορφα αγοράκια με εξωσωματική γιατί και αυτή και ο άντρας της έχουν το στίγμα. Πήγαν με ελεγμένες βλαστοκύστες.

Ναι, αυτό κάναμε έλεγχο pgt,στείλαμε 6 εμβρυα! Αλλα φοβάμαι μην δεν έχουμε υγιή! Με την @Vickypucca είχα μιλήσει τοτε, ειναι πιο ευκολα τα πράγματα με το στιγμα, σου δινουν πιθανότητές οτι τοσα Στα τοσα θα ειναι υγιή!

Εμεις με αυτό που εχει ο άντρας μου πάμε στα τύφλα! Εχει μωσαικισμο στο 72% των κυττάρων, αλλα δεν ξέρουμε κατά πόσο όλο αυρο επηρεάζει το σπέρμα! Καλα σίγουρα το επηρεάζει αφού δεν έχουμε ούτε μια σύλληψη στα 2,5 χρόνια..

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ναι, αυτό κάναμε έλεγχο pgt,στείλαμε 6 εμβρυα! Αλλα φοβάμαι μην δεν έχουμε υγιή! Με την @Vickypucca είχα μιλήσει τοτε, ειναι πιο ευκολα τα πράγματα με το στιγμα, σου δινουν πιθανότητές οτι τοσα Στα τοσα θα ειναι υγιή!

Εμεις με αυτό που εχει ο άντρας μου πάμε στα τύφλα! Εχει μωσαικισμο στο 72% των κυττάρων, αλλα δεν ξέρουμε κατά πόσο όλο αυρο επηρεάζει το σπέρμα! Καλα σίγουρα το επηρεάζει αφού δεν έχουμε ούτε μια σύλληψη στα 2,5 χρόνια..

Κατάλαβα! Ελπίζω κάτι να γίνει και να υπάρχει έστω και ένα υγιή εμβρυάκι.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κατάλαβα! Ελπίζω κάτι να γίνει και να υπάρχει έστω και ένα υγιή εμβρυάκι.

Ααχ μακαρι, να υπαρχουν γιατι μετα περιμενουμε και την εμφύτευση με εχει πάρει από κάτω φοβάμαι!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η flowerv είπε:

Ααχ μακαρι, να υπαρχουν γιατι μετα περιμενουμε και την εμφύτευση με εχει πάρει από κάτω φοβάμαι!

Καθάρισε όσο μπορείς το μυαλό σου και μη σκέφτεσαι τπτ. Ότι είναι να έρθει, καλώς να έρθει! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καθάρισε όσο μπορείς το μυαλό σου και μη σκέφτεσαι τπτ. Ότι είναι να έρθει, καλώς να έρθει! 🙏

Όπως τα λες ειναι πίστη 🙏και μακαρι ο Θεός να μας δώσει αυτό που τόσο λαχταράμε🙏

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Όπως τα λες ειναι πίστη 🙏και μακαρι ο Θεός να μας δώσει αυτό που τόσο λαχταράμε🙏

στις Just now, ο/η flowerv είπε:

Εσύ πως είσαι? Ποτε ειναι ο επόμενος υπερηχος?

Στο εύχομαι κορίτσι μου μέσα από την καρδιά μου.! 🙏
Πρώτα ο Θεός την Τρίτη θα πάω.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Προεμφυτευτικο δεν θα κανετε;; Τι σας εχουν πει; Γιατι λες δεν θα μπορεσετε να εχετε υγιη εμβρυα;; Λογικα με αυτον τον ελεγχο "πετανε τα ανωμαλα" και κρατανε τα υγιη!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Στο εύχομαι κορίτσι μου μέσα από την καρδιά μου.! 🙏
Πρώτα ο Θεός την Τρίτη θα πάω.

Ανρε να ακούσετε δυνατά καρδούλα κορίτσι μου με το καλό 🙏🫶

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ανρε να ακούσετε δυνατά καρδούλα κορίτσι μου με το καλό 🙏🫶

Αμήν! Να δώσει ο Θεός αυτή τη φορά η καρδούλα να χτυπά τόσο δυνατά και γερά που να μην σταματήσει ποτέ.. 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Προεμφυτευτικο δεν θα κανετε;; Τι σας εχουν πει; Γιατι λες δεν θα μπορεσετε να εχετε υγιη εμβρυα;; Λογικα με αυτον τον ελεγχο "πετανε τα ανωμαλα" και κρατανε τα υγιη!

Καλημέρα, ναι προεμφυτευτικο, στην πρωτη μας εξωσωματικη Στα 2 εμβρυα που είχαμε δεν ηταν κανένα υγιή! Φοβάμαι τώρα μήπως και από αυτά τα 6 δεν ειναι κανένα...

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα, ναι προεμφυτευτικο, στην πρωτη μας εξωσωματικη Στα 2 εμβρυα που είχαμε δεν ηταν κανένα υγιή! Φοβάμαι τώρα μήπως και από αυτά τα 6 δεν ειναι κανένα...

@flowerv Μην προτρεχεις, ασε τις αρνητικες σκεψεις!! Περιμενε τα αποτελεσματα και θα δειτε τι θα κανετε!!! Ελπιζω να εχετε καποια υγιη!!! 🤞

@melitiniღ Με το καλο ο υπερηχος!!! Αχ τι ωραιος ηχος θα ναι!! Τι συναισθηματα!!! Μακαρι να τον ακουσουμε ολες μας οσες παλευουμε εδω μεσα 🥹

Σε δικα μου νεα, θα κανω καποια ραντεβου με νεους γιατρους και θα αποφασισω. Φοβαμαι μετα απο αυτο που εγινε να προχωρησω..... Δεν ξερω αν εγω ειμαι η περιεργη ή οχι.. Κι δεν εχω ξεκινησει καν.....

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Catherine33 είπε:

κι εγώ αυτές έκανα!! Να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα σου εύχομαι! Η αλήθεια είναι πως απείχαμε τότε γιατί υπάρχει κίνδυνος πολύδυμης κυήσεως όπως επίσης και λοίμωξης και δεν το θέλεις τώρα αυτό! Επειδή είμαστε επιρρεπής οι γυναίκες. Μπορείς να ρωτήσεις όμως την μαία ή και τον γιατρό σου. Εάν επιτρέπεται βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη ή Αθήνα κορίτσι μου ;

Σε Ευχαριστώ κορίτσι μου μακαρι να παμε καλα!! Θεσσαλονίκη πηγαίνω για τον γιατρό μου στο Fertilia.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Εμένα ο καρυότυπος μου είναι καλός και περιμένουμε τα αποτελέσματα του συζύγου που θα βγουν 17 Ιουλίου κ εκεί γύρω θα κάνουμε ωοληψία πρώτα ο Θεός  αν ολα συνεχίσουν καλα και έχω αγχωθεί λίγο αν δεν βγει καλός ο καρυότυπος. Αλλά από ότι έχω διαβάσει γίνεται προεμφυτευτικος έλεγχος στα έμβρυα για να επιλέγει το καλό. 

6 έχετε κάποιο θα είναι καλό.. με πίστη και ελπίδα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Οι υπολοιπες εγκυες πως ειστε; @Kateriniw @almira @Catherine33 αν ξεχναω καποια συγχωρεστε με.

Κορίτσι μου η almira το έχασε το μωράκι της. Σταμάτησε η καρδούλα του και εχθές μπήκε για απόξεση.. 😢

@Ngsofia αμήν κορίτσι μου.. δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά.. Θα δώσει ο Θεός, αυτή τη φορά θα δώσει, θα μας λυπηθεί..!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Οι υπολοιπες εγκυες πως ειστε; @Kateriniw @almira @Catherine33 αν ξεχναω καποια συγχωρεστε με.

Καλημέρα @pennaki ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον γλυκιά μου ,εγώ καλά τα ίδια έχει πιαστεί ο ποπος από το κατσιο χαχαχαχχα 

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Εμένα ο καρυότυπος μου είναι καλός και περιμένουμε τα αποτελέσματα του συζύγου που θα βγουν 17 Ιουλίου κ εκεί γύρω θα κάνουμε ωοληψία πρώτα ο Θεός  αν ολα συνεχίσουν καλα και έχω αγχωθεί λίγο αν δεν βγει καλός ο καρυότυπος. Αλλά από ότι έχω διαβάσει γίνεται προεμφυτευτικος έλεγχος στα έμβρυα για να επιλέγει το καλό. 

6 έχετε κάποιο θα είναι καλό.. με πίστη και ελπίδα!!!

Μακάρι να ειναι καλός! Γιατί έχω διαβάσει διαφορά τελευταία και εχω αγχωθεί, δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται! Έχουμε 6 εμβρυακια, κάθε μερα παρακαλάω να έχουμε λίγα καλα🙏🫶🩷🩵

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Μακάρι να ειναι καλός! Γιατί έχω διαβάσει διαφορά τελευταία και εχω αγχωθεί, δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται! Έχουμε 6 εμβρυακια, κάθε μερα παρακαλάω να έχουμε λίγα καλα🙏🫶🩷🩵

Στο εύχομαι κορίτσι μου με το θελημα του Θεού όλα να πάνε ε καλά!!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσι μου η almira το έχασε το μωράκι της. Σταμάτησε η καρδούλα του και εχθές μπήκε για απόξεση.. 😢

@Ngsofia αμήν κορίτσι μου.. δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά.. Θα δώσει ο Θεός, αυτή τη φορά θα δώσει, θα μας λυπηθεί..!! 🙏

ΤΙΙΙ???? Δεν το γνωριζα!!! Πολυ λυπαμαι!!! Ω θεε μου δεν πρεπει να το ζει καμια γυναικα αυτο 😭

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...