Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!! Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά, νιώθω ότι ξαναζώ πάλι τα ίδια κ τα ίδια.... Το αίμα σταμάτησε αλλά συνεχίζονται τα καφέ. Δεν ελπίζω κ πολλά να σας πω την αλήθεια, με το ιστορικό που έχω ακόμη κ τα καφέ είναι κακό σημάδι. Απλά περιμένω να περάσουν οι μέρες κ να πάμε ξανά για υπέρηχο από βδομάδα.

Συγνώμη που δεν απαντάω σε μία μία ξεχωριστά αλλά δεν έχω κουράγιο

Κορίτσι μου καλημέρα ,να σκέφτεσαι θετικά ,εγώ θα σε ξαναρωτήσω και συγνώμη αν γίνομαι κουραστική,μήπως περνεις σαλοσπιρ ??? Το σαλοσπιρ φέρνει σε πολλές γυναίκες αιματακι 

• Απαντήσεις 960
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα ,να σκέφτεσαι θετικά ,εγώ θα σε ξαναρωτήσω και συγνώμη αν γίνομαι κουραστική,μήπως περνεις σαλοσπιρ ??? Το σαλοσπιρ φέρνει σε πολλές γυναίκες αιματακι 

Το έκοψα τη μέρα που πήρα θετική χοριακή κ είχα τα πρώτα καφέ

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!! Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά, νιώθω ότι ξαναζώ πάλι τα ίδια κ τα ίδια.... Το αίμα σταμάτησε αλλά συνεχίζονται τα καφέ. Δεν ελπίζω κ πολλά να σας πω την αλήθεια, με το ιστορικό που έχω ακόμη κ τα καφέ είναι κακό σημάδι. Απλά περιμένω να περάσουν οι μέρες κ να πάμε ξανά για υπέρηχο από βδομάδα.

Συγνώμη που δεν απαντάω σε μία μία ξεχωριστά αλλά δεν έχω κουράγιο

Καλημερα. Να εισαι συνεχως σε επικοινωνια με τον γιατρο σου! Τι να πω! Μια προσευχη για σενα κοριτσι μου!

Δημοσίευση

@Sia A κορίτσι μου γλυκό, εγώ θα ευχηθώ όλα καλά να πάνε.. Έχε πίστη, πίστεψε σε αυτό το σποράκι ότι αυτή τη φορά ήρθε και θα μείνει. Εσύ από την πλευρά σου κάνεις το καλύτερο δυνατό και από κει και πέρα αφήνεσαι στα χέρια του Θεού και των Αγίων..!!! Εγώ να ξέρεις τα δικά μου εμβρυάκια πριν να τα βάλω τα έταξα σε δύο αγίους!!! 🙏

Δημοσίευση

@Sia A μου γλυκιά, όλα να πάνε καλά εύχομαι, να είναι περαστικό. Και το ότι δεν έχεις αίμα πλέον και μόνο καφέ, εύχομαι να είναι καλ΄ό σημάδι. Όποτε έχεις χρόνο και έτσι κάπως λίγη διάθεση γράφε μας τα νέα σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια μου όμορφα σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας, η αναμονή αυτές τις μερες ήταν και ειναι πολυ δύσκολη! Όπως σας είπα πήραμε 14 ωάρια από αυτά ώριμα ηταν τα 10 γονιμοποιηθηκαν τα 8,από τα 8 σήμερα 5 ημέρα καταψυξαμε τα 5 και τα στείλαμε για προεμφυτευτικο, το 1 μας εγκατέλειψε, και παλεύουμε για τα αλλα 2 να δούμε αυριο αν θα σταλθούν και αυτά για έλεγχο ή δεν θα προχωρήσουν! Από τη μια είμαι χαρούμενη που στείλαμε τουλάχιστον 5 από την άλλη φοβάμαι τόσο πολύ για το αποτέλεσμα! Δεν θα αντέξω να μην έχουμε κανένα υγιή αυτήν τη φορά 🙏

Όλα εύχομαι να πάνε καλά κορίτσι μου!

Δημοσίευση
στις On 6/7/2025 at 12:46 ΜΜ, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή Κυριακή!!

Έχω μια απορία σαν πρωτάρα στην εξωσωματική.. Κατά την φάση της διεγερσης κάποιες λέγατε ότι δεν νιώθατε καλά να έχετε επαφές με τον σύντροφο. Και όσο έχω διαβάσει ειδικά προς τις τελευταίες μέρες της διεγέρσης δεν επιτρέπεται κιόλας. Και αναρωτιέμαι τώρα με τόσες μέρες αποχή το σπέρμα θα είναι καλό για την εξωσωματική; Δεν πρέπει να ανανεώνεται συχνά; 

Είχα ρωτήσει την μαία εγώ πόσες μέρες πριν την ωοληψια πρέπει να υπάρχει αποχή για να είναι οκ και το σπερμα και μου είπε ότι θα πρέπει να γίνεται κάθε μέρα εκσπερμάτωση εκτός των τελευταίων δύο ημερών πριν την ωοληψια. Ωστε να είναι και το σπερμα όσο πιο δυνατό γίνεται. Αυτές ήταν οι οδηγίες που μας έδωσαν από το κέντρο μας τώρα καλό είναι να ρωτήσετε βέβαια κ τον γιατρό σας

Δημοσίευση
στις On 6/7/2025 at 2:13 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Κι εγώ κορίτσι μου δεν είχα επαφές στην διέγερση, και γιατί πονούσα λόγο του ότι είχα πολλά ωάρια τα οποία μεγάλωναν ταυτόχρονα αλλά και λόγο φόβου ουρολήμοξης.. εγώ μετά από κάθε επαφή είμαι επιρρεπής στην ουρολήμοξη, οπότε απέφευγα τις επαφές όπως ο δίολος το λιβάνι.. όσο για το σπέρμα, ναι! χρειάζεται εννοείται ανανέωση πριν την ωοληψία οπότε χεράκια έχει ας κάνει τη δουλίτσα μόνος του..!!! Άντε γιατί όλο το ζόρι εμείς το τραβάμε, γι' αυτούς δεν είναι τπτ να τραβήξουν μια μαλακία.. 🤣🤣🤣

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ πόσο γέλασα 🤭 

Δημοσίευση

@Sia A μου εύχομαι κορίτσι μου να είναι όλο αυτό κάτι περαστικό!!! Να έχεις πίστη και ο Θεός να δώσει τι σπορακι σου να συνεχίζει καλά!!!Οποτε νιωθεις πως θες να μοιραστείς κατι εδω ειμαστε!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Στα δικά μου νέα κορίτσια ξεκίνησα σήμερα με meriofert 150! Μακάρι να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα.. 

Πρέπει να προσέχουμε κάτι κατά την φάση της διεγερσης; ο γιατρός δεν μου επισήμανε κάτι.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...