Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή Κυριακή!!

Έχω μια απορία σαν πρωτάρα στην εξωσωματική.. Κατά την φάση της διεγερσης κάποιες λέγατε ότι δεν νιώθατε καλά να έχετε επαφές με τον σύντροφο. Και όσο έχω διαβάσει ειδικά προς τις τελευταίες μέρες της διεγέρσης δεν επιτρέπεται κιόλας. Και αναρωτιέμαι τώρα με τόσες μέρες αποχή το σπέρμα θα είναι καλό για την εξωσωματική; Δεν πρέπει να ανανεώνεται συχνά; 

• Απαντήσεις 895
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Έχω μια απορία σαν πρωτάρα στην εξωσωματική.. Κατά την φάση της διεγερσης κάποιες λέγατε ότι δεν νιώθατε καλά να έχετε επαφές με τον σύντροφο. Και όσο έχω διαβάσει ειδικά προς τις τελευταίες μέρες της διεγέρσης δεν επιτρέπεται κιόλας. Και αναρωτιέμαι τώρα με τόσες μέρες αποχή το σπέρμα θα είναι καλό για την εξωσωματική; Δεν πρέπει να ανανεώνεται συχνά; 

Καλό θα είναι να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά σε όλη τη περίοδο της διέγερσης. Εμείς δεν είχαμε επαφές γιατί δεν μας το επέτρεπε ο γιατρός, τουλάχιστον ελευθερες δεν μας άφηνε, αλλά επίσης προς το τέλος της διέγερσης εγώ ένιωθα έντονο πρήξιμο και πόνο χαμηλά, οπότε δεν το σκεφτόμουν καν για επαφή. Επισης, η ωοληψια έγινε Παρασκευή και μας είπε ο γιατρός την Τέταρτη να γίνει εκσπερμάτιση. Οποτε πιστευω ανά 2-3 μέρες θα ήταν ιδανικό. 

Δημοσίευση

Κι εγώ κορίτσι μου δεν είχα επαφές στην διέγερση, και γιατί πονούσα λόγο του ότι είχα πολλά ωάρια τα οποία μεγάλωναν ταυτόχρονα αλλά και λόγο φόβου ουρολήμοξης.. εγώ μετά από κάθε επαφή είμαι επιρρεπής στην ουρολήμοξη, οπότε απέφευγα τις επαφές όπως ο δίολος το λιβάνι.. όσο για το σπέρμα, ναι! χρειάζεται εννοείται ανανέωση πριν την ωοληψία οπότε χεράκια έχει ας κάνει τη δουλίτσα μόνος του..!!! Άντε γιατί όλο το ζόρι εμείς το τραβάμε, γι' αυτούς δεν είναι τπτ να τραβήξουν μια μαλακία.. 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η almira είπε:

Και εγώ με χάπια, κλομιφαίνη βέβαια, ζήτημα να είχα δύο ωάρια, που έχω και φουλ πολυκυστικές. Ενώ στη διέγερση με ενέσεις έβγαλα πολλά ωάρια. Βέβαια εμείς δεν τα παίρναμε, είχαμε προγραμματισμένες επαφές. Μεγάλη επιτυχία 🤣 Εννοείται να τα βγάλεις, ειδικά άμα θεωρεί και ο γιατρός σου ότι αυτό πρέπει να γίνει. Ένα και καλό χρειάζεται, όσο μπανάλ και να ακούγεται!! Πότε πας για ωοληψία;

Πέμπτη λογικά! Θα δειξει αυριο ο υπερχηχος!

Αχ μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου για ήπια διεγερση είναι καλά τα 4 μόνο με χάπια ήσουν ε; αυτό θεωρείτε τροποποιημένος φυσικός; Εμένα ο γιατρός μου στις περιπτώσεις όπως είμαι κ εγώ με χαμηλη ΑΜΗ και ηληκια στα 39 πάω στοχεύει περισσότερο στο λίγα κ καλά. Αυτό μου είπε ένα και καλό θέλουμε.. 

Να τα βγάλετε μπορεί να προκύψει βλαστοκύστη όλα πιθανά είναι.🙏

Σ ευχαριστω πολυ για τη στηριξη!! Ναι λιγα κ καλα κ εμεις μονο χαπια! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Να τις κανεις τις προσπαθειες σου! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει!!!

Σου στέλνω πολύ θετικη ενεργεια!! 
Εγώ με τα χάπια για ηπια διεγερση εχω μόνο 4ωαριάκια. Απογοητευση!!! Πόσα λετε να μείνουν θα μεινει εστω 1 καλό; Παντως θα τα βγάλω μηπως ειναι κανενα καλο και το ιδιο θα κανω και τον Σεπτεμβριο με πληρη διέγερση και ενεσεις.. γενικα να μαζεψω καποια γτ δεν ειναι καλή η αμη…. Μαλλον Οκτωβριο θα παω για ετ..

Βλεπουμε…

Κορίτσι μου δεν μας ενδιαφέρει τόσο η ποσότητα όσο η ποιότητα!!! Κ εγώ είχα βγάλει 19 αλλά λόγω πολυκυστικων τα πιο πολλά ήταν τζουφια!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά τη Πέμπτη θα περιμένουμε νέα σου 🙏

στις πριν 6 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Γέλασα τόσο με το σχόλιο της @melitiniღ 😅😅😅

Πες στον σύντροφο "αγάπη μου καιρός να θυμηθείς την εφηβεία σου" θα το πάρει το μήνυμα 😉

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια. Τι κανετε; Εμεις ειχαμε τις επαφες μας ολο το σκ. Οτι γινει! Θα παρω τον γιατρο βεβαια σημερα να δω τι θα κανω.

@Pixies συγχαρητηρια κοριτσι μου!! μπραβοοο!!

@Sia A με το καλο ο υπερηχος, @melitiniღ πολυ χαιρομαι που ειδατε το σπορακι σας!! οι υπολοιπες εγκυουλες πως ειναι; @almira @Kateriniw

@Savina_5 @Ngsofia πως ειστε με τα φαρμακα;

@flowerv κοριτσι μου πως εισαι; κανενα νεο απο τους εμβρυολογους;

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα κοριτσια. Τι κανετε; Εμεις ειχαμε τις επαφες μας ολο το σκ. Οτι γινει! Θα παρω τον γιατρο βεβαια σημερα να δω τι θα κανω.

@Sia A με το καλο ο υπερηχος, @melitiniღ πολυ χαιρομαι που ειδατε το σπορακι σας!! οι υπολοιπες εγκυουλες πως ειναι; @almira @Kateriniw

Καλημέρα κοριτσάρα και καλή εβδομάδα ,εγώ προσωπικά μια χαρά Δόξα τον Θεό !!! Σήμερα έχουμε υπερυχο !!!! Εύχομαι κορίτσι μου η Αγία Κυριακή να σου δώσει το σπορακι που τόσο επιθυμείτε και σε 15 μέρες να μας ανεβάσεις δύο γραμμουλες 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα κοριτσάρα και καλή εβδομάδα ,εγώ προσωπικά μια χαρά Δόξα τον Θεό !!! Σήμερα έχουμε υπερυχο !!!! Εύχομαι κορίτσι μου η Αγία Κυριακή να σου δώσει το σπορακι που τόσο επιθυμείτε και σε 15 μέρες να μας ανεβάσεις δύο γραμμουλες 

@pennaki που μας θυμάσαι όλες βρε θηρίο Μ έχεις κάνει εντύπωση μπράβο μνημη

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@pennaki που μας θυμάσαι όλες βρε θηρίο Μ έχεις κάνει εντύπωση μπράβο μνημη

Ε δεν ειστε και πολλες. Κατσε να ερθουν κι αλλες στο θεματακι εκει δεν θα ταγκαρω θα μιλαω γενικα!! 🤪

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

καλημέρα, καλή εβδομάδα!! εδώ στη δουλειά, περιμένω να έρθει η Τετάρτη να πάω για υπέρηχο...

Προλαβαίνεις πιστεύω τώρα με τα duphaston. Πόσες μέρες σού είπε να τα πάρεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η almira είπε:

καλημέρα, καλή εβδομάδα!! εδώ στη δουλειά, περιμένω να έρθει η Τετάρτη να πάω για υπέρηχο...

Προλαβαίνεις πιστεύω τώρα με τα duphaston. Πόσες μέρες σού είπε να τα πάρεις; 

5 μερες 2 χαπια πρωι-βραδυ. Και μετα περιμενω απο τη διακοπη 2-5 μερες να δουμε αν θα ερθει.

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

5 μερες 2 χαπια πρωι-βραδυ. Και μετα περιμενω απο τη διακοπη 2-5 μερες να δουμε αν θα ερθει.

Ελπίζω να προλάβεις κορίτσι μου να σου έρθει γρήγορα μετά που τα κόψεις..  αν δεν έχει γίνει βέβαια καμία έκπληξη με τις επαφές... Μέχρι πότε μένει κλειστό το κέντρο ως τέλη Αυγούστου; 

Εγώ σήμερα έκανα υπέρηχο ειδαμε κανα 7 ωοθηλακια εκανα κ ορμονικές και ξεκινάω ενεσεις σήμερα. Περιμένω να δει τις εξετάσεις ο γιατρός και να μου επιβεβαιώσει την δόση..  για 150 meriofert μου είπε πάμε με ήπιο πρωτόκολλο δεν κάνουμε φουλ διεγερση.

Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά να παρουμε κανενα καλο ωαριακι...έχω και ένα άγχος πως θα κάνω την ένεση δεν εχω ξανα κάνει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ελπίζω να προλάβεις κορίτσι μου να σου έρθει γρήγορα μετά που τα κόψεις..  αν δεν έχει γίνει βέβαια καμία έκπληξη με τις επαφές... Μέχρι πότε μένει κλειστό το κέντρο ως τέλη Αυγούστου; 

Εγώ σήμερα έκανα υπέρηχο ειδαμε κανα 7 ωοθηλακια εκανα κ ορμονικές και ξεκινάω ενεσεις σήμερα. Περιμένω να δει τις εξετάσεις ο γιατρός και να μου επιβεβαιώσει την δόση..  για 150 meriofert μου είπε πάμε με ήπιο πρωτόκολλο δεν κάνουμε φουλ διεγερση.

Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά να παρουμε κανενα καλο ωαριακι...έχω και ένα άγχος πως θα κάνω την ένεση δεν εχω ξανα κάνει.. 

10-24/8 θα ειναι κλειστο.

Πιστευω πολυ κακως με αφησε να περιμενω αλλη μια εβδομαδα.

Ολα καλα να σου πανε κοριτσι μου!! 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

10-24/8 θα ειναι κλειστο.

Πιστευω πολυ κακως με αφησε να περιμενω αλλη μια εβδομαδα.

Ολα καλα να σου πανε κοριτσι μου!! 🤞

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...

Ναι μωρέ δεν  ξέρω  αν οφείλει κάπου το ότι σε αφήσε να περιμένεις τόσο. Παρόλα αυτά πιστεύω πως προλαβαίνεις μέχρι να κλείσουν. Ας είναι όλα για καλό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

καλή αρχή!! όλα καλά να πάνε!! θα δεις και με τις ενέσεις θα γίνεις εξπέρ μετά τις πρώτες φορές!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...

Ναι μωρέ δεν  ξέρω  αν οφείλει κάπου το ότι σε αφήσε να περιμένεις τόσο. Παρόλα αυτά πιστεύω πως προλαβαίνεις μέχρι να κλείσουν. Ας είναι όλα για καλό!!!

Με την ψυχη στο στομα. Εγω εχω να πω δεν θυμοταν καν ποια ειμαι. Το καταλαβαινω βεβαια γιατι εχουν απειρο κοσμο!! Κι αυτο ειναι λιγο που με κανει να αγχωνομαι αν θα γινουν ολα σωστα (ναι, νιωθω ανασφαλεια)! Γιατι βλεπω αλλες να κανουν ελεγχους 1η μερα περιοδου ή ορμονολογικες. Εμενα δεν μου εχει πει τιποτα. Εναν προγεννητικο εχω κανει. Κι οταν μου εδωσαν το πρωτοκολλο ηθελαν να με δουνε 4η μερα περιοδου και να μετρησω μια Ε2. Παλι καλα ορμονολογικες θα κανω αυτες που μου εγραψε η ενδοκρινολογος και θα τις παω πριν ξεκινησω.

Σημερα στο τηλεφωνο μου ειπε να με δει 1η μερα περιοδου. Για να δουμε.....

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!! Σμρ περιμένω τηλέφωνο για να κλείσω για υπέρηχο!!! Μια χαρά θα προλάβεις, έχεις ένα μήνα μπροστά σου, όχι άγχος μη τραβήξει κ άλλο η καθυστέρηση😉

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Με το καλό κορίτσι μου να ξεκινήσεις τις ενεσούλες!!! όλα καλά θα πάνε 🙏

Δημοσίευση

@almira @Sia A σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Σία με το καλό και ο υπέρηχος!!!

@almira ναι σίγουρα έχουν να κανουν με πολλες περιπτώσεις και βλέπουν πολλά.. γι αυτό τον λόγο όμως κρατάνε ιστορικό.. και εγώ σήμερα 4η μέρα έκανα υπέρηχο κ ορμονικές γιατί ήταν ΣΚ. Να φανταστείς στις ορμονικές εμένα δεν μου έβαλε FSH, ήθελε να δει μόνο LH, E2, Προγεστερονη. Μάλλον κάθε γιατρός ακολουθεί τον δικό του τρόπο.. Εμένα μου βγάζει εμπιστοσύνη  για να δούμε όμως τι θα δούμε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου χάθηκα λίγο γιατί είναι ζορικα τώρα στον 9ο.. Αρχικά να πω καλό μήνα, εύχομαι να γεμίσουμε θετικά τεστ και καλά νέα 🙏🙏 Σε άλλα νέα, πήγα στον παλιό μου γιατρό, αυτόν που με ξεγεννησε, και εν ολίγοις με έστειλε σε ενδοκρινολόγο λόγω της καμπύλης σακχάρου που είδε. Να θυμίσω ότι ο προηγούμενος που με παρακολουθούσε τόσους μήνες δεν είχε δώσει καμία σημασία στην τιμή στο 2ωρο που ήταν αυξημένη.  Διαβήτης κύησης λοιπόν, διατροφή και μετρήσεις. Επιπλέον, λόγω αυτού, αύριο θα ξανακάνω ντοπλερ να δούμε ότι είναι σίγουρα όλα εντάξει. Γιατί με αρυθμιστο διαβήτη κύησης τόσο καιρό υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην τρέφεται καλά το μωρό και να χρειαστεί να το πάρουμε νωρίτερα (τα λέω πολύ μπακαλιστικα τώρα). Αγχώθηκα, στεναχωρήθηκα, νευρίασα με τον άλλον γιατρό και την ανευθυνότητα του.  Σήμερα έχω έρθει για καρδιοροκογραφο και το μωρό έχει πολύ αυξημενους παλμούς. Με έχουν βάλει να πίνω νερά και αναμένω για να επαναλάβω την εξέταση. Μάλλον πρόκειται για αφυδάτωση, θα δείξει.. Αργότερα θα δούμε και κάτι διάφανα υγρά που έχω εδώ και δύο μέρες. Εντελώς νερουλά και άοσμα.. φοβάμαι μήπως είναι αμνιακό υγρό....   Κατά τα άλλα με τη ζέστη δεν την παλεύω ζαλίζομαι πολύ. Έχω ζητήσει βοήθεια τις τελευταίες μέρες από την μητέρα μου, έρχεται κάποιες μέρες. Ωστόσο η μικρή δεν δέχεται να την ακουμπάει κανένας άλλος πέρα από μένα, δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει τόσο πολύ μαζί μου τελευταία... Ενώ ανέκαθεν ήταν κορίτσι του μπαμπά, τώρα αν σηκωθεί εκείνος πχ τη νύχτα και πάει να την δει, φωνάζει μαμά και κλαίει. Δυσκολεύομαι υπερβολικά γιατί έχει ξεπεράσει τα 13 κιλά, γενικά δυσκολεύομαι να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις ενός νηπίου σε αυτήν την φάση. Τουλάχιστον η μητέρα μου, παίζει μαζί της και την απασχολεί, και κάνει και δουλειές στο σπίτι. Αλλά θα προτιμούσα να αναλαμβανς το παιδί ώστε να ξαπλώσω κ γω πχ μια ωρίτσα. Έτσι και φύγω από το οπτικό της πεδίο γίνεται χαμός. Τελοσπαντων, το θετικό είναι ότι πλέον έχει πάει στο δωμάτιο της. Το καλό είναι ότι ακόμα ζητάει γάλα μέσα στη νύχτα (την έχει πιάσει άρνηση για φαγητό μέσα στη μέρα, τρώει ελάχιστα). 36+2 σήμερα και έχω αγχωθει πολύ με όλα αυτά τα τελευταία που έχουν προκύψει.. Σας τα έγραψα μαζεμένα, συγγνώμη για το κατεβατο..
    • Ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περνας καθε μηνα (κι εγω το περναω). Το καταλαβαινω. Παμε για τον επομενο...... 👊 Δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως......
    • Καλησπέρα! Αύριο το απόγευμα μετά τις 7! Έχω λίγο άγχος... Θα σας ενημερώσω και μακάρι να είναι όλα καλά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...