Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 772
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή 340 🥰 Τριπλιασιάστηκε οπότε πάμε καλ΄α νομίζω 🙏

Να ρωτήσω ΄όμως κάτι κυρίως τα κορίτσια από εξωσωματική κάνω κ προγεστερόνη κ από 44 έπεσε 30, παίρνω φουλ όλη την ώρα κ υπόθετα κ ένεση να ανησυχήσω???? Πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Να ρωτήσω ΄όμως κάτι κυρίως τα κορίτσια από εξωσωματική κάνω κ προγεστερόνη κ από 44 έπεσε 30, παίρνω φουλ όλη την ώρα κ υπόθετα κ ένεση να ανησυχήσω???? Πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη?

Άντε ρε κορίτσι μου μπράβο! Μια χαρά πας..!!! Στις ίδιες τιμές είμαστε πάνω κάτω.. 😉
Για προγεστερόνη δεν ξέρω να σου απαντήσω εγώ γιατί δεν κάνω μέτρηση. Ρώτα όμως το γιατρό, εκείνος θα ξέρει καλύτερα να σου απαντήσει. 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μπράβο Σια μου τι ωραία χοριακή!!!!! 🩷🩷Θέλει και άλλη ο  γιατρός σου;;

Για την προγεστερονη ούτε εγώ γνωρίζω.. 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

τέλεια Σία μου!! Όλα πάνε ρολόι!! Ούτε εμένα με έχει βάλει να μετρήσω προγεστερόνη, οπότε δεν έχω ιδέα... 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Άντε ρε κορίτσι μου μπράβο! Μια χαρά πας..!!! Στις ίδιες τιμές είμαστε πάνω κάτω.. 😉
Για προγεστερόνη δεν ξέρω να σου απαντήσω εγώ γιατί δεν κάνω μέτρηση. Ρώτα όμως το γιατρό, εκείνος θα ξέρει καλύτερα να σου απαντήσει. 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Μπράβο Σια μου τι ωραία χοριακή!!!!! 🩷🩷Θέλει και άλλη ο  γιατρός σου;;

Για την προγεστερονη ούτε εγώ γνωρίζω.. 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η almira είπε:

τέλεια Σία μου!! Όλα πάνε ρολόι!! Ούτε εμένα με έχει βάλει να μετρήσω προγεστερόνη, οπότε δεν έχω ιδέα... 

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!!! Καλά μόνο εμένα ζητάει προγεστερόνη???? Τι φάση??? Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί της θα δούμε, πάντως η χοριακή ανέβηκε πολύ καλά 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..!!! Καλό μήνα..!!! 🌈
Τι κάνετε; Πως μου είστε σήμερα;;
@pennaki έκανες τεστάκι σήμερα το πρωί;

Εκανα την χοριακη! Αυριο το απογευμα τα αποτελεσματα!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κι εγώ που έπαιρνα μέχρι και την δωδέκατη εβδομάδα δηλαδή τώρα μου τα έκοψε μετά την αυχενική φαντάσου δεν την είχα μετρήσει καμία φορά.. οπότε δεν γνωρίζω να σου απαντήσω μήπως εάν ο γιατρός σε έβαλε να την κάνεις δει αν είναι και στα όρια που χρειάζεται 🩷

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

@flowerv κορίτσι μου αύριο είναι η ωοληψια;; Όλα έτοιμα;; 

Αύριο ειναι αυριο!

Με εχει πιάσει ένα άγχος οτι έχουνε ολα σκάσει..

Δεν έχω κανένα σημάδι, ούτε πρήξιμο ούτε πόνος τίποτα !

Ευχαριστώ πολυ  για το ενδιαφέρον και που με θυμήθηκες 🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αύριο ειναι αυριο!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ,εύχομαι ποιοτικά ωαριακια που θα σε φέρουν το σπορακι στην αγκαλιά σου !!!! Είμαστε δίπλα σου όλες 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ,εύχομαι ποιοτικά ωαριακια που θα σε φέρουν το σπορακι στην αγκαλιά σου !!!! Είμαστε δίπλα σου όλες 

Ευχαριστώ πολυ πολυ 🩷

Εύχομαι αυτη η φορά να ειναι τυχερή!

Με το καλό τα ζουζούνια σου 🩷💚

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ευχαριστώ πολυ πολυ 🩷

Εύχομαι αυτη η φορά να ειναι τυχερή!

Με το καλό τα ζουζούνια σου 🩷💚

Καλή επιτυχία κορίτσια μου!!!! Να είναι η τυχερή σου φορά και να σου φέρει το μωρακι-α σου!!!!🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσια μου!!!! Να είναι η τυχερή σου φορά και να σου φέρει το μωρακι-α σου!!!!🩷🩷

Ευχαριστώ κοριτσι μου σ'ευχαριστω  πάρα πολυ !!!! Μακάρι🙏🩷

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!!! Καλά μόνο εμένα ζητάει προγεστερόνη???? Τι φάση??? Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί της θα δούμε, πάντως η χοριακή ανέβηκε πολύ καλά 🙏

Καλησπέρα και συγχαρητήρια!!!! Εμένα μου τη μέτρησαν στην πρώτη χοριακη κι είχε πέσει πολύ, είχα κάτω από 20! Δεν έδωσαν όμως σημασία γιατί έπαιρνα την πιο επαρκή δόση!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι μου! Εφοσον στη ζήτησε εαν χρειαζεσαι ενισχυση θα σου δωσει επιπλεον ειτε ενεσιμη ειτε σε υποθετα! Και εμενα μ ειχαν ζητησει να κανω προγεστερονη με την χοριακη, αν θυμαμαι καλα ειχε βγει καπου 24 και μου ειχαν δωσει να κανω κ δευτερη ενεση (πρωι βράδυ)! Ειχα ενα ιστορικό στην προηγουμενη προσπαθεια οπως εσυ γι αυτο πιστευω μου το ειχε ζητησει και γι αυτο πιστευω πως το ζητησε κ σε εσένα..οποτε ολα καλα η γιατρος σου θα σε καθοδηγησει!!

Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι ειναι τελειο το νουμερο σου! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Αύριο ειναι αυριο!

Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο σημάδι κορίτσι μου. Μην αγχώνεσαι για να σε έβαλαν να το κάνεις αύριο κάτι ξέρουν και όλα θα είναι τέλεια!! Καλή επιτυχία να έχεις περιμένουμε νέα 🤩

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Αύριο ειναι αυριο!

Καλημέρα καλή επιτυχία, κανένα σημάδι να λες πάλι καλα . Περιμένουμε νεα σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...