Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Στα δικά μου νέα κορίτσια, πήγα πάλι για υπέρηχο και μιας που η κυστη μειωθηκε στο μισο σήμερα ξεκινάω τις Gonal !

Ευτυχώς το πρώτο καλό νέο μετά από καιρό !

Χωρίς επιτροπή βέβαια, οπότε αν περισσεύει σε καμία κοπέλα και δεν θα τη χρειαστεί μελλοντικά, μου λέτε ! 

Επίσης , ντράπηκα να ρωτησω τον γιατρό αλλά τώρα με τις ενέσεις και μέχρι την ωοληψια οι επαφές απαγορεύονται? Ξέρετε ?

• Απαντήσεις 733
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Στα δικά μου νέα κορίτσια, πήγα πάλι για υπέρηχο και μιας που η κυστη μειωθηκε στο μισο σήμερα ξεκινάω τις Gonal !

Χωρίς επιτροπή βέβαια, οπότε αν περισσεύει σε καμία κοπέλα και δεν θα τη χρειαστεί μελλοντικά, μου λέτε ! 

Επίσης , ντράπηκα να ρωτησω τον γιατρό αλλά τώρα με τις ενέσεις και μέχρι την ωοληψια οι επαφές απαγορεύονται? Ξέρετε ?

Καλη αρχή κορίτσι μου!!

Εγώ δεν ρώτησα,δεν ήθελα και δεν θέλω να με ακουμπάει άνθρωπος αυτές τις μέρες!! Ρώτησε το γιατρό σου καλύτερα!!

@Sia A εύχομαι μια μεγάλη θετική χοριακη, αυτήν την φορά να πάνε ολα καλά 💞

@melitiniღ συγχαρητήρια είσαι έγκυος, εύχομαι να πάνε ολα καλά μέχρι τέλους 🩷

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

καλή αρχή κοπέλα μου!! Όλα να πάνε καλά!! εμένα δεν μου απαγόρευσε επαφές αλλά όσο περνούσαν οι μέρες και μεγάλωναν τα ωάρια είχα μια κάποια δυσφορία, οπότε ούτε λόγος για σεξ! 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η almira είπε:

καλή αρχή κοπέλα μου!! Όλα να πάνε καλά!! εμένα δεν μου απαγόρευσε επαφές αλλά όσο περνούσαν οι μέρες και μεγάλωναν τα ωάρια είχα μια κάποια δυσφορία, οπότε ούτε λόγος για σεξ! 

Καλό είναι να της αποφύγεις λογο μικροβίων κορίτσι μου .... Καλή επιτυχία θα περιμένουμε νέα σου 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η almira είπε:

με το καλό όταν πάρεις τη θετικότατη χοριακή και μιλήσεις με τον γιατρό για να του πεις τα ευχάριστα, πες του το και αυτό, αν δεν έχετε μιλήσει ήδη. Θα σου πει τι να κάνεις. Ίσως χρειαστεί να σου αυξήσει προγεστερόνη;; Τίποτα δεν θα είναι κορίτσι μου. Προσπάθησε να ξεκουραστείς, μην κάνεις πολλά πολλά για το υπόλοιπο της μέρας και θα το δείτε με τον γιατρό. Ό,τι χρειαστεί να γίνει θα σου πει, θα το κάνεις, και θα πάνε όλα καλά. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου, ξέρω πως νιώθεις, και εγώ δεν θέλω να βλέπω καφέ, τρέμω στην ιδέα του αίματος, είναι επειδή έχουμε αυτές τις άσχημες εμπειρίες! Όλα όμως θα πάνε καλά αυτή τη φορά, αυτό να σκέφτεσαι και αυτό να λες.. 
Μόλις πάρεις τα αποτελέσματα μίλα με το γιατρό και αν χρειαστεί πάρε αναρρωτική από τώρα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Savina_5 είπε:

Μην το σκέφτεσαι καν, ξεκου΄ράσου και όλα θα πάνε καλά !!!! ¨οχι ασχημες σκέψεις!!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Καλη αρχή κορίτσι μου!!

Εγώ δεν ρώτησα,δεν ήθελα και δεν θέλω να με ακουμπάει άνθρωπος αυτές τις μέρες!! Ρώτησε το γιατρό σου καλύτερα!!

@Sia A εύχομαι μια μεγάλη θετική χοριακη, αυτήν την φορά να πάνε ολα καλά 💞

@melitiniღ συγχαρητήρια είσαι έγκυος, εύχομαι να πάνε ολα καλά μέχρι τέλους 🩷

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! έχω μιλήσει ήδη με τη γιατρό να δούμε τη χοριακή κ βλέπουμε..... Εντάξει ξενέρωσα φουλ γτ δεν κάνω τπτ στο σπίτι από καναπέ σε κρεβάτι είμαι. Κ βλέπω άλλες κάνουν κ σεξ κ γυμναστικές κ δεν παθαίνουν τπτ. Κουράστηκα από την αρχή τώρα πάλι τα ίδια, με τι κουράγιο να συνεχίσω αν βγει θετική η χοριακή πείτε μου  

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! έχω μιλήσει ήδη με τη γιατρό να δούμε τη χοριακή κ βλέπουμε..... Εντάξει ξενέρωσα φουλ γτ δεν κάνω τπτ στο σπίτι από καναπέ σε κρεβάτι είμαι. Κ βλέπω άλλες κάνουν κ σεξ κ γυμναστικές κ δεν παθαίνουν τπτ. Κουράστηκα από την αρχή τώρα πάλι τα ίδια, με τι κουράγιο να συνεχίσω αν βγει θετική η χοριακή πείτε μου  

Μην πέφτεις, όλα θα πάνε καλά!! 

Άλλες έχουν αιμορραγίες και καταλήγουν με γεμάτες αγκαλιές!! 

Μην προδικαζεις τίποτα ακόμα!! 

Θετική σκέψη, ολα να πάνε καλα !!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Ναι είπε ο γιατρός μου, αλλά όχι κοντά στην ωοληψια ! Θα χαρεί ο αντρας μου !

Και τελικά για να προλάβω την επιτροπή θα πάμε με χάπια FEMARA , έχει πάρει καμια σας ?

Αντε καλη αρχή κορίτσι μου όλα να πάνε καλα!!!

Επιτροπη πέρασες;; εγώ ειχα ραντεβού 20 Ιουνίου και είμαι σε αναμονή αποτελέσματος.

Για τα femara δεν ξέρω έμενα μου έγραψε τα puregon.

Έκανες την πρώτη σου ένεση η όχι ακομη;

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Αντε καλη αρχή κορίτσι μου όλα να πάνε καλα!!!

Επιτροπη πέρασες;; εγώ ειχα ραντεβού 20 Ιουνίου και είμαι σε αναμονή αποτελέσματος.

Για τα femara δεν ξέρω έμενα μου έγραψε τα puregon.

Έκανες την πρώτη σου ένεση η όχι ακομη;

Επιτροπή εχω την επόμενη εβδομάδα ! Οπότε τωρα θα παμε μονο με τα χαπια , για να μην εχω και το κοστος απο τις ενεσεις. Η επιτροπή σου ακομη? Μια φιλη πηρε την ιδια μερα το αποτελεσμα και τις ενεσεις

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Επιτροπή εχω την επόμενη εβδομάδα ! Οπότε τωρα θα παμε μονο με τα χαπια , για να μην εχω και το κοστος απο τις ενεσεις. Η επιτροπή σου ακομη? Μια φιλη πηρε την ιδια μερα το αποτελεσμα και τις ενεσεις

Ναι ακόμη δεν είχα ενημέρωση θα περιμένω λίγες μέρες και θα πάρω τηλέφωνο. 

Ναι οι ενέσεις είναι που έχουν το κόστος..  Αφού σου είπε έτσι να ξεκινήσεις με χάπια εύχομαι τα προλάβεις και εσύ!!! Όλα για καλό ας είναι!!!

Από τον γιατρό μου είπαν με το που έχω την απόφαση να τους στείλω για να γράψουν τις ενεσεις puregon. Ελπίζω να τις βρω στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ γιατί είμαι και σε επαρχιακή πόλη.

Ήδη μου έχει γράψει την ovitrelle και orgalutran όπου πληρώνεις συμμετοχή και θα τα πάρω αύριο από φαρμακείο.

Δημοσίευση

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή 101 εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!! έχω φοβηθεί πολύ με τα καφ΄ε κ κάθε φορά δεν ξέρω τι θα αντικρύσω στη τουαλέτα!!!

Προς το παρόν κρατάω το θετικό ότι είμαι έγκυος 🙏😊 Κ προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή 101 εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!! έχω φοβηθεί πολύ με τα καφ΄ε κ κάθε φορά δεν ξέρω τι θα αντικρύσω στη τουαλέτα!!!

Προς το παρόν κρατάω το θετικό ότι είμαι έγκυος 🙏😊 Κ προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!!

Μπράβο κορίτσι μου, άντε βήμα βήμα τη φορά.. Το ήξερα ότι θα ήταν θετική η χοριακή σου..!!! 😉
Τι δική μου ακόμη να μου τη στείλουν ρε γαμώτο... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, άντε βήμα βήμα τη φορά.. Το ήξερα ότι θα ήταν θετική η χοριακή σου..!!! 😉
Τι δική μου ακόμη να μου τη στείλουν ρε γαμώτο... 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Μακάρι να είμαστε μαζί σε αυτό το μαγικό ταξίδι 😊 Εσύ τι αγχώνεσαι γύρω στο 400 θα είσαι 😊

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Μακάρι να είμαστε μαζί σε αυτό το μαγικό ταξίδι 😊 Εσύ τι αγχώνεσαι γύρω στο 400 θα είσαι 😊

Θα είμαι;;; 🤔
Ρε είναι μαλάκες οι άνθρωποι, την προηγούμενη φορά 12:00 η ώρα μου την είχαν στείλει και σήμερα τπτ.. λες και το κάνουν επίτηδες.. και όχι τπτ άλλο έχει κλείσει το εργαστήριο και ανοίγει ξανά το απόγευμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Θα είμαι;;; 🤔
Ρε είναι μαλάκες οι άνθρωποι, την προηγούμενη φορά 12:00 η ώρα μου την είχαν στείλει και σήμερα τπτ.. λες και το κάνουν επίτηδες.. και όχι τπτ άλλο έχει κλείσει το εργαστήριο και ανοίγει ξανά το απόγευμα. 

Θα είσαι, θα είσαι 😊 Αφού είμαι έγω με καφέ κ όχι άριστες βλαστοκ΄ύστες εσύ είσαι σίγουρα σο΄ύπερ!!! Εεεεε ρε κάτι τέτοιες ώρες χαίρομαι που μένω σε μεγάλη πόλη, κ΄ατσε κύριος με τον πόνο μας παίζεις 😒

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

συγχαρητήρια και επισήμως κορίτσι μου!! και καλούς διπλασιασμούς από εδώ και πέρα!! Όλα καλά θα πάνε!! 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Θα είσαι, θα είσαι 😊 Αφού είμαι έγω με καφέ κ όχι άριστες βλαστοκ΄ύστες εσύ είσαι σίγουρα σο΄ύπερ!!! Εεεεε ρε κάτι τέτοιες ώρες χαίρομαι που μένω σε μεγάλη πόλη, κ΄ατσε κύριος με τον πόνο μας παίζεις 😒

Θα τους πάρω τηλέφωνο μόλις ανοίξουν δεν παίζει... τι πράγματα είναι αυτά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Θα τους πάρω τηλέφωνο μόλις ανοίξουν δεν παίζει... τι πράγματα είναι αυτά.. 

Πάλι μου τελείωσαν οι αντιδράσεις 😒 Ναι κορίτσι μου ν πάρεις με το που ανοίξουν αν δεν στα έχουν στείλει έως τότε !!!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Συγχαρητήρια και από εδώ!!!!! Όλα να πάνε κατ' ευχήν!!!!🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Μόλις μου τα στείλανε.. ευτυχώς γλίτωσαν το γκάζι... 🤣🤣🤣

20250630_153147.jpg

Γλυκό μου κορίτσι συγκινούμαι αλήθεια μπράβο σου αγάπη μου με το καλό να πάνε όλα 🌈🧿

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

συγχαρητήρια και επισήμως κορίτσι μου!! και καλούς διπλασιασμούς από εδώ και πέρα!! Όλα καλά θα πάνε!! 🤞

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Συγχαρητήρια και από εδώ!!!!! Όλα να πάνε κατ' ευχήν!!!!🙏🙏🙏🙏

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!! Μακάρι, μακάρι να πάνε όλα καλά 🙏😊

@melitiniღΤο είπα εγώ ότι θα είσαι γύρω 400, το ειπααααα 🥰 Σούπερ πάνε τα σπόρακια σου!!! Με το καλό να πάτε για υπέρηχο!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια κορίτσι μου!! Πέρασε αυτό το μαξιλαράκι κ μια ανακούφιση την πήρατε! Το μικρό σας λουλουδάκι θα είναι μια χαρά!! Ελπίζω να έχεις σύντομα νέα απ τον γιατρό σου, για να ηρεμήσεις ακόμη περισσότερο! 
    • Καλησπερα κοριτσια!!Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον με εχετε συγκινησει πραγματικα,δεν εχω πολλους ανθρωπους διπλα μου κ ακομη λιγοτεροι γνωριζουν για την κατασταση,δεν εχω μαθει να με σκεφτονται αλλα ουτε κ να ανοιγομαι😊   Λοιπον οι αιματολογικες ηρθαν πριν λιγο κ ειναι πολυ καλες..τις εχει στειλει η εμβρυολογος στον γυναικολογο μου απο ο,τι ειδα στο μειλ κ περιμενω να με παρει για να δουμε πως θα συνεχισουμε κ.λπ.   Ακομη δεν γνωριζω τι θα μου πει αλλα σιγουρα λιγο αναπτερωθηκε το ηθικο μας🥰   Ελπιζω να ειστε ολες καλα,δεν εχω διαβασει ολα τα μηνυματα σας γιατι ειμαι πολυ περιεργα αυτες τις μερες.    
    • Καλησπερα κοριτσια!!Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον με εχετε συγκινησει πραγματικα,δεν εχω πολλους ανθρωπους διπλα μου κ ακομη λιγοτεροι γνωριζουν για την κατασταση,δεν εχω μαθει να με σκεφτονται αλλα ουτε κ να ανοιγομαι😊 Λοιπον οι αιματολογικες ηρθαν πριν λιγο κ ειναι πολυ καλες..τις εχει στειλει η εμβρυολογος στον γυναικολογο μου απο ο,τι ειδα στο μειλ κ περιμενω να με παρει για να δουμε πως θα συνεχισουμε κ.λπ. Ακομη δεν γνωριζω τι θα μου πει αλλα σιγουρα λιγο αναπτερωθηκε το ηθικο μας🥰 Ελπιζω να ειστε ολες καλα,δεν εχω διαβασει ολα τα μηνυματα σας γιατι ειμαι πολυ περιεργα αυτες τις μερες.  
    • Ναι ναι έχει κ Λάρισα εγώ Θεσσαλονίκη πηγαίνω!! Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Και εσύ εύχομαι να είσαι όλο και καλύτερα και να κοιτάς μπροστά!!! Μακαρι από εδώ και στο εξής όλα να σου έρθουν καλύτερα, να προσέχεις τον εαυτό σου!!!!🩷
    • Συγχαρητήρια κοριτσι μου πολυ καλο νουμερο! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σ ευχομαι!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...