Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλησπέρα, βγήκαν τα αποτελέσματα του συζύγου απ' το σπερμοδιαγραμμα. Δυστυχώς έχουμε θέμα και με το σπέρμα. Χαμηλή κινητικότητα 4%, χαμηλή βιωσιμότητα και υπάρχει και συγκόλληση. Ο όγκος και η αριθμοί σπερματοζωαρίων είναι αρκετά καλοί. Περιμένουμε να μιλήσει με γιατρο τώρα να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια,τι κάνετε? Εμείς σήμερα όλη μέρα τρώμε,κοιμόμαστε και όταν είμαστε ξύπνιος κουβεντιαζουμε και μου κάνει γελάκια και φωνούλες. Από το πρωί ειμασταν στη μαμά μου γιατί δούλευε ο άντρας μου απο το σπίτι και βρήκα ευκαιρία και πήγα επιτέλους και έκανα ένα ωραιότατο πεντικιούρ. Γυρίσαμε το απογευμα και φτου φτου μην την ματιάσω είναι ήσυχη. Κάναμε το μπανακι μας,φάγαμε και καθόμαστε. Αύριο έχουμε τα εμβόλια και έχω αγχωθεί λίγο μην μου κάνει γκρίνια και πυρετό πάνω που ηρέμησε από τις πολλές γκρίνιες. 
    • @ΠαρασκευαιδουΚαθε συμβουλή καλοδεχούμενη ❤️🙏🙏🙏Εν τώ μεταξύ χθες και σήμερα νιωθω μια συνεχόμενη κράμπα χαμηλα στη κοιλια ισως ειναι η ωορρηξία δε ξέρω. Εμεις θα συνεχίσουμε τις επαφές μας σημερα και τις επόμενες μέρες και βλέπουμε🌈🌈🌈
    • Περιμένουμε με αγωνία.  Είχες στις κρίσιμες μέρες.. πάρε ένα ωραίο βιβλίο ,πάνε βόλτες πάνε θάλασσα .. βγες... Θα σας ζητήσω κάτι κορίτσια. Όμως εφόσον βλέπουμε θετικό τεστ ξεκινάμε τυφλομυγες για ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΕΣ μέρες και αν γίνεται την επόμενη μέρα 2-3 φορές μέσα στη μέρα. Η εκσπερμάτωση ανανεώνει το  σπέρμα! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου κορίτσι μου!! Ναι εμένα μου πρότεινε 3 κύκλους τροποποιημενους με στοχο να πάρει γύρω στα 3 ωάρια τη φορά με λίγα φάρμακα. Γιατί μου λεει αν κάνουμε κανονική εξωσωματική με και με φουλ φάρμακα πάρουμε 3 δεν το λες και επιτυχία.. για αυτό μου είπε 3 ωοληψίες σε 3 συνεχόμενους κύκλουςγ. 20η μέρα κυκλου είδαμε 6 ωάρια αλλά δεν ξέρουμε λέει αν είναι καινούρια η εναπομένοντα από την ωορηξια που πέρασε. Οπότε θα κάνω ξανά υπέρηχο 2η μέρα κυκλου να δούμε πως θα είναι ο κύκλος κ ανάλογα να προσαρμοσθεί το πρωτόκολλο. Σε προηγούμενο κύκλο είχαμε δει 7 ωάρια. Για αυτό μας είπε είμαστε στο μεταίχμιο για κανονική διεγρση η ήπια.. εσύ τα έκανες όλα τελικά σε πήγαινε και εσένα με βάση τα ωάρια που έβλεπε. Σύμφωνω το αποτέλεσμα μετράει οπότε τι σημασία έχει από ποιον κυκλο ήταν αρκεί να έρθει μωράκι-α!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...