Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@melitiniღ πως το κάνεις για πες ???δώσε τιπ ξεαγχους χαχαχαχαχ 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Πραγματικά πες μας πως το κάνεις να μην έχεις άγχος??? Μπράβο σε θαυμάζω!!!

Κορίτσια κοιτάξτε.. ότι ήταν ανθρώπινος δυνατό και περνούσε από το χέρι μας το κάναμε.. από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι του Θεού..  αφήνεσαι και σε πάει εκείνος όπου είναι να σε πάει! 

Ας είναι ευλογημένο λες, κάνεις το σταυρό σου και έχει ο Θεός!

Με το άγχος δεν κερδίζεις κάτι, ίσα ίσα στον εαυτό σου κάνεις κακό.. οπότε χαλαρά που λένε και στη Θεσσαλονίκη! και ότι είναινα γίνει, θα γίνει! 🙏🏼

στις πριν 23 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Γεια σας κοριτσιαααα!!

@melitiniღ εγω στο ειπα κοτιτσι μου θα εισαι ΕΓΚΥΟΣ, ειναι σιγουρο!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΧΟΡΙΑΚΗΣ!!! 😍 Αντε και στην επομενη @Sia A.

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή που θα κάνουμε την πρώτη χοριακή! Να έχουμε επίσημα αποτελέσματα..!!! 🙃😉

• Απαντήσεις 644
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια κοιτάξτε.. ότι ήταν ανθρώπινος δυνατό και περνούσε από το χέρι μας το κάναμε.. από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι του Θεού..  αφήνεσαι και σε πάει εκείνος όπου είναι να σε πάει! 

Ας είναι ευλογημένο λες, κάνεις το σταυρό σου και έχει ο Θεός!

Με το άγχος δεν κερδίζεις κάτι, ίσα ίσα στον εαυτό σου κάνεις κακό.. οπότε χαλαρά που λένε και στη Θεσσαλονίκη! και ότι είναινα γίνει, θα γίνει! 🙏🏼

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή που θα κάνουμε την πρώτη χοριακή! Να έχουμε επίσημα αποτελέσματα..!!! 🙃😉

Αυτό ακριβώς προσπαθώ να σκέφτομαι γτ έχω αγχωθει τόσο αυτή τη φορά, την πρώτη φορά είχα άγνοια αυτήν όμως..!!  Λέω στον εαυτό μου,εγώ κάνω αυτό που πρέπει να κάνω από εκεί και πέρα είτε αγχώνομαι είτε όχι δεν αλλάζει η κατάσταση ! Πρέπει να αφεθουμε, ότι είναι να γίνει θα γίνει!! Πίστη και όλα θα πάνε καλά ❤️❤️❤️🙏 

Εγώ τρώγομαι τώρα με το να βγάλω πολλά ωάρια να έχουμε πολλές πιθανότητες, όσο και να σκάω εγώ ότι είναι να γίνει θα γίνει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αυτό ακριβώς προσπαθώ να σκέφτομαι γτ έχω αγχωθει τόσο αυτή τη φορά, την πρώτη φορά είχα άγνοια αυτήν όμως..!!  Λέω στον εαυτό μου,εγώ κάνω αυτό που πρέπει να κάνω από εκεί και πέρα είτε αγχώνομαι είτε όχι δεν αλλάζει η κατάσταση ! Πρέπει να αφεθουμε, ότι είναι να γίνει θα γίνει!! Πίστη και όλα θα πάνε καλά ❤️❤️❤️🙏 

Εγώ τρώγομαι τώρα με το να βγάλω πολλά ωάρια να έχουμε πολλές πιθανότητες, όσο και να σκάω εγώ ότι είναι να γίνει θα γίνει.. 

Εγω προς το παρον τρωγομαι να ερθει η περιοδος. Το επομενο σταδιο με τα ωαρια κλπ ειναι το επομενο μου αγχος! 🫠

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εγω προς το παρον τρωγομαι να ερθει η περιοδος. Το επομενο σταδιο με τα ωαρια κλπ ειναι το επομενο μου αγχος! 🫠

Χαχαχαχαχ άστα να πάνε... Κάθε φάση έχει την αγωνία της και το άγχος της.. δεν σταματάει ποτέ από εδώ και πέρα όμως..

Δημοσίευση

Αχ ρε κορίτσια τι τραβαμε όλες μας ! Καλή διάθεση να εχουμε και πιστεύω θα μας έρθει και εμάς μια θετική χοριακ΄ή !  Εν τω μεταξυ εγω εχω αγχωθει και με τις ενέσεις, γιατι δεν προλαβα τωρα να περάσω επιτροπή και ψαχνω παντού για τις Gonal ! Και πανάκριβες και σε ελλειψη....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λες.. 

Γι' αυτό υπομονή.. κάνε εσύ αυτό που είναι να κάνεις και τα άλλα άστα στο Θεό, ξέρει εκείνος! 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Αχ ρε κορίτσια τι τραβαμε όλες μας ! Καλή διάθεση να εχουμε και πιστεύω θα μας έρθει και εμάς μια θετική χοριακ΄ή !  Εν τω μεταξυ εγω εχω αγχωθει και με τις ενέσεις, γιατι δεν προλαβα τωρα να περάσω επιτροπή και ψαχνω παντού για τις Gonal ! Και πανάκριβες και σε ελλειψη....

Κορίτσι μου ενδέχεται να μου περισσέψει μια ενεση gonal των 300 που λήγει τον Ιούλιο ! Την Δευτέρα θα ξέρω σίγουρα αν θα την χρειαστώ εν τέλη!

Θέλεις να σου τη στείλω αν εν τέλη μου περισσέψει είναι κρίμα, να την πέταξω! Γτ και εσύ ξεκινάς τώρα άμεσα !

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου ενδέχεται να μου περισσέψει μια ενεση gonal των 300 που λήγει τον Ιούλιο ! Την Δευτέρα θα ξέρω σίγουρα αν θα την χρειαστώ εν τέλη!

Θέλεις να σου τη στείλω αν εν τέλη μου περισσέψει είναι κρίμα, να την πέταξω! Γτ και εσύ ξεκινάς τώρα άμεσα !

Θα το εκτιμούσα πολύ , αν δεν σου χρειαστεί !! 😍

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Τα μνμ σου αργούν να εμφανιστούν γτ είσαι νέο μέλος, θέλει από 20 κ πάνω δημοσιεύσεις, κοντεύεις!!! Κορίτσι εσύ γιατί δεν περνάς επιτροπή? Κ επίσης για τα gonal μπες κ στο facebook έχει ομάδες με τα τις εξωσωματικής που χαρίζουν φάρμακα. Εγώ δεν πήρα gonal οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω, μακάρι να βρεις γτ είναι πανάκριβες 😊

Δημοσίευση
στις On 24/6/2025 at 3:24 ΜΜ, ο/η Savina_5 είπε:

Αν εισαι απο Αθηνα, ξερω τις gonal τις φερνει το φαρμακειου στο Avenue. Μετα απο πας στο φαρμακειο της περιοχης σου στις φερνουν με παραγγελια. Βεβαια δεν το κανουν ολοι. Θελει λιγο να γυρισεις αρκετα φαρμακεια για να συννενοηθεις.

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Τέλεια Δευτέρα θα σου στείλω σίγουρη απάντηση, μπορεί και μεσα στο σκ ποτέ ξεκινάς??

Προς το παρόν , περιμένω να έρθει η ακατανόμαστη.... Εχω μια μινι καθυστέρηση αλλά δεν πιστεύω σε θαύματα ! Μάλλον από το αγχος μου δεν ερχεται ! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Το ίδιο ακριβώς και εγώ !

Αν ειναι ετσι οπως τα υπολογιζω με βαση τα τεστ που εκανα, την αλλη Παρασκευη παιζει να ερθει. Αλλιως θα παρω το γιατρο να παρω duphaston.

Μαζι θα ειμαστε στη διεγερση.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ χθες πήγα στον εξωσωματικο για υπέρηχο. Περίοδο περιμένω την Τρίτη απλώς από την επιτροπή δεν έχω ακόμη νέα Παρασκευή 20 Ιουνίου είχαν τον φάκελο μου έστειλα μειλ αλλά μου είπαν μέσα σε 20 εργάσιμες βγαίνει η απόφαση. Δεν ξέρω τι να κάνω να παρω και κανένα τηλέφωνο ; γιατί μου είπαν με μέιλ θα ενημερωθώ.  Ο γιατρός μου προτεινε από το Σάββατο να αρχίσω προγεστετονη utrogestan κολπικα για κα καθυστερήσει η περιοδος θα βοηθήσει λέει κιόλας και στα ωοθηλακια να είναι όλα στο ίδιο περίπου μέγεθος και 3 Ιούλιο να σταματήσω για να μου έρθει περίοδος και ελπίζουμε να έχει βγει κ η απόφαση. Ξέρει καμία μετά από πόσες μέρες έρχεται περίοδος κάνα 2-3 μου είπε.

Τώρα για το πρωτόκολλο μου είπε ότι είμαστε στη μέση σαν ζευγάρι στο να πάμε με διεγερση η να πάμε με φυσικό τρόποποιημενο λόγο  χαμηλου αποθέματος ωάριων και με φουλ διεγερση δεν περιμένουμε να δωσω πολλά. Επίσης μου είπε ότι είναι καλύτερα να έχω έμβρυα από διαφορετικούς κύκλους από το να είναι όλα από έναν..  παρόλα αυτά είπαμε όταν μου έρθει περίοδος να κάνω ορμονικές και υπέρηχο και εκεί θα κρίνει πως τα προχωρήσουμε μπορεί να πετύχουμε και ένα κακό κυκλο η και καλό...

Αγχώνομαι πάντως με την ηλικία κ τα ωάρια αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρουμε.. Ο ίδιος δεν τρομάζει με τίποτα η αλήθεια είναι ότι σου μεταφέρει ηρεμία. Εγώ όμως μετά κάνω πολλές σκέψεις..  Αλλά βήμα βήμα θα δούμε!!! Εύχομαι στο τέλος όλες να τα καταφέρουμε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ χθες πήγα στον εξωσωματικο για υπέρηχο. Περίοδο περιμένω την Τρίτη απλώς από την επιτροπή δεν έχω ακόμη νέα Παρασκευή 20 Ιουνίου είχαν τον φάκελο μου έστειλα μειλ αλλά μου είπαν μέσα σε 20 εργάσιμες βγαίνει η απόφαση. Δεν ξέρω τι να κάνω να παρω και κανένα τηλέφωνο ; γιατί μου είπαν με μέιλ θα ενημερωθώ.  Ο γιατρός μου προτεινε από το Σάββατο να αρχίσω προγεστετονη utrogestan κολπικα για κα καθυστερήσει η περιοδος θα βοηθήσει λέει κιόλας και στα ωοθηλακια να είναι όλα στο ίδιο περίπου μέγεθος και 3 Ιούλιο να σταματήσω για να μου έρθει περίοδος και ελπίζουμε να έχει βγει κ η απόφαση.

Τώρα για το πρωτόκολλο μου είπε ότι είμαστε στη μέση σαν ζευγάρι στο να πάμε με διεγερση η να πάμε με φυσικό τρόποποιημενο λόγο  χαμηλου αποθέματος ωάριων και με φουλ διεγερση δεν περιμένουμε να δωσω πολλά. Επίσης μου είπε ότι είναι καλύτερα να έχω έμβρυα από διαφορετικούς κύκλους από το να είναι όλα από έναν..  παρόλα αυτά είπαμε όταν μου έρθει περίοδος να κάνω ορμονικές και υπέρηχο και εκεί θα κρίνει πως τα προχωρήσουμε μπορεί να πετύχουμε και ένα κακό κυκλο η και καλό...

Αγχώνομαι πάντως με την ηλικία κ τα ωάρια αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρουμε.. Ο ίδιος δεν τρομάζει με τίποτα η αλήθεια είναι ότι σου μεταφέρει ηρεμία. Εγώ όμως μετά κάνω πολλές σκέψεις..  Αλλά βήμα βήμα θα δούμε!!! Εύχομαι στο τέλος όλες να τα καταφέρουμε!!!

Καλα κι αυτοι μεσα σε 20 μερες!! Αν ειναι να το καθυστερησεις λιγο, κανε αυτο που σου προτεινει ο γιατρος για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

Βημα βημα κοριτσι μου. Καταλαβαινω το αγχος σου κι ειναι απολυτα φυσιολογικο. Μια ο αριθμος των ωαριων, μετα αυτος των εμβρυων, αν θα πετυχει, αν, αν, αν..... Αλλα σιγουρα και ο γιατρος σου θα εχει αντιμετωπισει παρομοια περιστατικα και θα ξερει πως να σας βοηθησει. Υπομονη και αισιοδοξια. Τι ηλικια εχεις;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ χθες πήγα στον εξωσωματικο για υπέρηχο. Περίοδο περιμένω την Τρίτη απλώς από την επιτροπή δεν έχω ακόμη νέα Παρασκευή 20 Ιουνίου είχαν τον φάκελο μου έστειλα μειλ αλλά μου είπαν μέσα σε 20 εργάσιμες βγαίνει η απόφαση. Δεν ξέρω τι να κάνω να παρω και κανένα τηλέφωνο ; γιατί μου είπαν με μέιλ θα ενημερωθώ.  Ο γιατρός μου προτεινε από το Σάββατο να αρχίσω προγεστετονη utrogestan κολπικα για κα καθυστερήσει η περιοδος θα βοηθήσει λέει κιόλας και στα ωοθηλακια να είναι όλα στο ίδιο περίπου μέγεθος και 3 Ιούλιο να σταματήσω για να μου έρθει περίοδος και ελπίζουμε να έχει βγει κ η απόφαση. Ξέρει καμία μετά από πόσες μέρες έρχεται περίοδος κάνα 2-3 μου είπε.

καλημέρα! δεν ξέρω για utrogestan μετά από πόσες μέρες έρχεται περίοδος, αλλά από duphaston που έχω εμπειρία, που και αυτό σαν προγεστερόνη είναι, εμένα μου ερχόταν μαξ στη μία εβδομάδα περίοδος. Ίσως να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις πότε περίπου θα συνεδριάσει η επιτροπή για να έχεις μια εικόνα; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Καλα κι αυτοι μεσα σε 20 μερες!! Αν ειναι να το καθυστερησεις λιγο, κανε αυτο που σου προτεινει ο γιατρος για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

Βημα βημα κοριτσι μου. Καταλαβαινω το αγχος σου κι ειναι απολυτα φυσιολογικο. Μια ο αριθμος των ωαριων, μετα αυτος των εμβρυων, αν θα πετυχει, αν, αν, αν..... Αλλα σιγουρα και ο γιατρος σου θα εχει αντιμετωπισει παρομοια περιστατικα και θα ξερει πως να σας βοηθησει. Υπομονη και αισιοδοξια. Τι ηλικια εχεις;

Nαι η αλήθεια είναι αυτοί βλέπουν πολλά..

Τον Σεπτέμβριο γίνομαι 39. Ναι αυτό θα κάνω θα καθυστερήσουμε λίγο την περίοδο και εύχομαι να βγει σύντομα και η απόφαση. Ναι αν δεν το πάμε βήμα είναι για τρελά όλο αυτό γιατί κάθε στάδιο έχει τα δικά του... Με το καλό να ξεκινήσουμε και να είμαστε ολοένα κ πιο κοντά στο όνειρο μας!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Savina_5@pennaki Τελικά είναι σύνηθες πριν το μήνα της διέγερσης από το άγχος μας να υπάρχει καθυστέρηση!!!! Υπομονή είστε πολύ κοντά να ξεκινήσετε 😊 

@Ngsofia Εγώ στη βδομάδα πάνω πήρα ένα τηλέφωνο του τύπου είναι όλα εντάξει κ μήπως υπάρχει κάποιο νεότερο, είναι πολύ ευγενικές στη Θεσσαλονίκη, δεν έχεις να χάσεις κάτι!!! Για τα utrogestan όντως όταν τα σταματήσεις σε 2-3 μέρες έρχεται περίοδος...Για το πρωτόκολλο κορίτσι μου εγ΄ώ ακολούθησα αυτά που μου είπε η γιατρός κ πήγαμε καλά, δεν είμαστε ειδική σε αυτά οπότε εγώ θα έκανα τις εξετάσεις τη 2η μέρα κ ότι έκρινε ο γιατρός. Νομίζω η @RAM21 έκανε φυσικούς τροποποιημένους ίσως μπορεί να σε βοηθήσει😊 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η almira είπε:

καλημέρα! δεν ξέρω για utrogestan μετά από πόσες μέρες έρχεται περίοδος, αλλά από duphaston που έχω εμπειρία, που και αυτό σαν προγεστερόνη είναι, εμένα μου ερχόταν μαξ στη μία εβδομάδα περίοδος. Ίσως να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις πότε περίπου θα συνεδριάσει η επιτροπή για να έχεις μια εικόνα; 

Ναι μάλλον θα περιμένω  λίγο και από βδομάδα θα πάρω κανένα τηλ να δω τι γίνεται.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Savina_5@pennaki Τελικά είναι σύνηθες πριν το μήνα της διέγερσης από το άγχος μας να υπάρχει καθυστέρηση!!!! Υπομονή είστε πολύ κοντά να ξεκινήσετε 😊 

@Ngsofia Εγώ στη βδομάδα πάνω πήρα ένα τηλέφωνο του τύπου είναι όλα εντάξει κ μήπως υπάρχει κάποιο νεότερο, είναι πολύ ευγενικές στη Θεσσαλονίκη, δεν έχεις να χάσεις κάτι!!! Για τα utrogestan όντως όταν τα σταματήσεις σε 2-3 μέρες έρχεται περίοδος...Για το πρωτόκολλο κορίτσι μου εγ΄ώ ακολούθησα αυτά που μου είπε η γιατρός κ πήγαμε καλά, δεν είμαστε ειδική σε αυτά οπότε εγώ θα έκανα τις εξετάσεις τη 2η μέρα κ ότι έκρινε ο γιατρός. Νομίζω η @RAM21 έκανε φυσικούς τροποποιημένους ίσως μπορεί να σε βοηθήσει😊 

Ναι Σία μου και εγώ τον γιατρό θα ακούσω αυτός λέει ότι θέλετε κ εσείς αλλά προτιμώ την κρίση του κ την εμπειρία του εμείς δεν τα ξέρουμε αυτά.. Οπότε ας κάνω εξετάσεις κ υπέρηχο 2η μέρα και ανάλογα τι θα δούμε θα πράξουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Nαι η αλήθεια είναι αυτοί βλέπουν πολλά..

Τον Σεπτέμβριο γίνομαι 39. Ναι αυτό θα κάνω θα καθυστερήσουμε λίγο την περίοδο και εύχομαι να βγει σύντομα και η απόφαση. Ναι αν δεν το πάμε βήμα είναι για τρελά όλο αυτό γιατί κάθε στάδιο έχει τα δικά του... Με το καλό να ξεκινήσουμε και να είμαστε ολοένα κ πιο κοντά στο όνειρο μας!!!

Η ηλικια παιζει πολυ σημαντικο ρολο! Μια χαρα εισαι ηλικιακα! Καθυστερηστε την περιοδο και καντε ενα πλανο να δειτε τι θα κανετε (φυσικους ή διεγερση). Παρε ενα τηλ κιολας να δεις σε τι σταδιο βρισκονται στην επιτροπη. 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Απο το αγχος στανταρ. Ενα χρονο ερχοταν ρολοι. Τωρα βρηκε να καθυστερησει.......

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλημέρα κορίτσι μου! 

Κοίτα από όσο θυμάμαι κι από μένα η επιτροπή είχε καθυστερήσει τόσο που έχασα εν τέλη το μήνα και αναγκαστικά πήγα στον επόμενο.. εντάξει μικρό το κακό θα πω εγώ! Ωστόσο εγώ έκανα μία ωοληψία και καλή, δεν μου είπε ποτέ ο γιατρός μου ότι καλό είναι να πάρουμε ωάρια από διαφορετικούς κύκλους.. και να σου πω την αλήθεια καλύτερα γιατί τα χρήματα της ωοληψίας είναι πολύ περισσότερα από της εμβρυομεταφοράς, θα δυσκολευόταν το πορτοφόλι μου αρκετά.  Παρόλα αυτά μία χαρά διέγερση έκανα και μια χαρά ωάρια πήραμε και μια χαρά μπόλικες βλαστοκύστες πολύ καλής ποιότητας έκανα.. οπότε δεν ξέρω τι να πω.. κάθε γιατρός και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το utrogestan δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν χρειάστηκε να πάρω ποτέ.. από ότι είδα η Σία σου απάντησε σε αυτό. 🙃😉 

Εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου, και όχι άγχος! Το άγχος είναι κακός σύμβουλος.. 😘

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...