Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Εδώ είμαστε όλες να στηρίζουμε η μια την άλλη!!! βήμα βήμα κ όλα θα πάνε καλά 🥰 τα λέω για να τα ακούω κ εγώ 😁

Καλέ πείτε κ σε μένα @melitiniღ@Kateriniw τι είναι αυτό??? γτ έχω πήξει στα utrogestan κ πραγματικά επειδή είναι πολλά μου είπε η γιατρός ότι κολπικά μπορεί να μου φέρουν φαγούρα να τα μοιράσω κ τα βάζω από παντού 😆 δεν περιγράφω ΄άλλο νομίζω καταλάβατε, εεεε ρε τι τραβάμε 🤣🤣 

Και εγώ το ουτροτζεσταν περνώ κορίτσι μου 

• Απαντήσεις 535
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια βγήκαν οι εξετάσεις όλα καλά!

Αύριο πρώτη μέρα ξεκινάμεε!!

Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει μια ανησυχία ένα άγχος μια προσμονή, να πάνε όλα καλά ! Αλλά να περάσουν γρήγορα οι μέρες αυτές ! 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει μια ανησυχία ένα άγχος μια προσμονή, να πάνε όλα καλά ! Αλλά να περάσουν γρήγορα οι μέρες αυτές ! 

Καλή αρχή κορίτσι μου ,είναι λογικά συναισθήματα!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Τέλεια κορίτσι μου καλη αρχή!!! 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλη αρχή όλα με το καλο να πάνε τέλεια!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Εδώ είμαστε όλες να στηρίζουμε η μια την άλλη!!! βήμα βήμα κ όλα θα πάνε καλά 🥰 τα λέω για να τα ακούω κ εγώ 😁

Καλέ πείτε κ σε μένα @melitiniღ@Kateriniw τι είναι αυτό??? γτ έχω πήξει στα utrogestan κ πραγματικά επειδή είναι πολλά μου είπε η γιατρός ότι κολπικά μπορεί να μου φέρουν φαγούρα να τα μοιράσω κ τα βάζω από παντού 😆 δεν περιγράφω ΄άλλο νομίζω καταλάβατε, εεεε ρε τι τραβάμε 🤣🤣 

🤣🤣🤣🤣🤣 καταλάβαμε καταλάβαμε μην περιγράφεις άλλο.. 😝😝😝

Για τα utrogestan λέμε αγάπη που εγώ δεν παίρνω.. αντί για utrogestan ο γιατρός μου έχει δώσει τη Vasclor, είναι γέλη κολπική, μια φορά την ημέρα τη βάζω και τελείωσε δεν ξανά ασχολούμε. Όταν τον ρώτησα για τα utrogestan που παίρνουν οι περισσότερες εδώ μέσα μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να παιδεύομαι κάθε τρις και λίγο μέσα στην ημέρα, η Vasclor κάνει την ίδια δουλειά μη σου πω μου είπε και καλύτερη. Τώρα τι να πω.. έτσι μου είπε έτσι λέω κι εγώ. 😅

στις πριν 4 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Δεν αλλάζουμε τίποτα κορίτσι μου γλυκό ,αυτήν ήταν η απαντησηχαχαχα

😆😆😆 εεε είπαμε, κάθε γιατρός και το το πρωτόκολλο του.. 😉😉😉 αφού έτσι θέλει, έτσι συνεχίζεις. 🫡

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🤣🤣🤣🤣🤣 καταλάβαμε καταλάβαμε μην περιγράφεις άλλο.. 😝😝😝

Για τα utrogestan λέμε αγάπη που εγώ δεν παίρνω.. αντί για utrogestan ο γιατρός μου έχει δώσει τη Vasclor, είναι γέλη κολπική, μια φορά την ημέρα τη βάζω και τελείωσε δεν ξανά ασχολούμε. Όταν τον ρώτησα για τα utrogestan που παίρνουν οι περισσότερες εδώ μέσα μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να παιδεύομαι κάθε τρις και λίγο μέσα στην ημέρα, η Vasclor κάνει την ίδια δουλειά μη σου πω μου είπε και καλύτερη. Τώρα τι να πω.. έτσι μου είπε έτσι λέω κι εγώ. 😅

😆😆😆 εεε είπαμε, κάθε γιατρός και το το πρωτόκολλο του.. 😉😉😉 αφού έτσι θέλει, έτσι συνεχίζεις. 🫡

Ναι μωρέ εννοείτε απλά θα μπορούσα να κάνω άνετα καμία βολτιτσα ,ενώ τώρα μέχρι να βάλω το ένα πρέπει να βάλω το άλλο .... Δεν πειράζει υπομονή τρεις μήνες χαχαχαχαχα ,πως είσαι ????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Ναι μωρέ εννοείτε απλά θα μπορούσα να κάνω άνετα καμία βολτιτσα ,ενώ τώρα μέχρι να βάλω το ένα πρέπει να βάλω το άλλο .... Δεν πειράζει υπομονή τρεις μήνες χαχαχαχαχα ,πως είσαι ????

Καλά, καλά! Στο σπίτι αυτές τις ημέρες, χαλαρά.. Δεν κάνω και πολλά.. αν ρωτάς για τπτ το διαφορετικό μόνο τουαλέτα πάω συχνά τώρα γιατί νομίζω ότι πιέζεται η κύστη μου και κατουριέμαι πιο συχνά. Καλά τα άλλα δεν έχω κάτι άλλο. Θα δούμε.. δεν κοιτάω συμπτώματα αυτή τη φορά.. ότι είναι θέλημα Θεού! Εσύ πως είσαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλά, καλά! Στο σπίτι αυτές τις ημέρες, χαλαρά.. Δεν κάνω και πολλά.. αν ρωτάς για τπτ το διαφορετικό μόνο τουαλέτα πάω συχνά τώρα γιατί νομίζω ότι πιέζεται η κύστη μου και κατουριέμαι πιο συχνά. Καλά τα άλλα δεν έχω κάτι άλλο. Θα δούμε.. δεν κοιτάω συμπτώματα αυτή τη φορά.. ότι είναι θέλημα Θεού! Εσύ πως είσαι;;

Εγώ πλέον δεν αισθάνομαι τίποτα ,μόνο στήθος αν το ακουμπήσω με πεθαίνει και κοιμάμαι λίγο καλύτερα...

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Ax πόσο τυχερή είσαι ,εγώ έχω λιώσει στο σπίτι ,πηγαίνω μόνο το πρωί στο μαγαζί και μετά σπίτι ,Μ αυτά τα φάρμακα δεν γίνεται να κάνω αλλιώς ιδίως με τα υπόθετα ,έχω βαρεθεί την ζωή μου ,και περιμένω πως και πως να έρθει η Πέμπτη να δω τι γίνεται ,εσύ Τετάρτη πας σωστά θυμάμαι ,αχ σίγουρα θ ακούσετε και καρδούλα ,τι συναίσθημα άραγε θα είναι .... Από συμπτώματα πως είσαι ? Εμένα μου φύγανε όλα μόνο στήθος και κοιμάμαι πολύ πιο εύκολα πλέον 

καλημ΄έρα!! και εγώ κολπικά παίρνω τα utrogestan αλλά έτυχε 2-3 φορές να είμαι εκτός και τα πήρα από το στόμα. Και που ρώτησα τον γιατρό δεν τον είδα να σκοτίζεται πολύ. Με τις ενέσεις είναι που ζορίζομαι περισσότερο να είμαι σπίτι συγκεκριμένη ώρα για να τις κάνω. 

Τετάρτη πάω, ναι. Ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα, έχω άγχος. Με το καλό και εσύ την Πέμπτη! 

Εμένα το στήθος μια με πονάει μια όχι. Και κουράζομαι πιο εύκολα στη δουλειά, ρίχνω και έναν ύπνο το μεσημέρι που γενικά πολύ σπάνια το έκανα αυτό. Δεν ξέρω αν είναι και επειδή έχω μειώσει τον καφέ. Σου είπε τίποτα ο γιατρός για τον καφέ εσένα; 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η almira είπε:

καλημ΄έρα!! και εγώ κολπικά παίρνω τα utrogestan αλλά έτυχε 2-3 φορές να είμαι εκτός και τα πήρα από το στόμα. Και που ρώτησα τον γιατρό δεν τον είδα να σκοτίζεται πολύ. Με τις ενέσεις είναι που ζορίζομαι περισσότερο να είμαι σπίτι συγκεκριμένη ώρα για να τις κάνω. 

Τετάρτη πάω, ναι. Ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα, έχω άγχος. Με το καλό και εσύ την Πέμπτη! 

Εμένα το στήθος μια με πονάει μια όχι. Και κουράζομαι πιο εύκολα στη δουλειά, ρίχνω και έναν ύπνο το μεσημέρι που γενικά πολύ σπάνια το έκανα αυτό. Δεν ξέρω αν είναι και επειδή έχω μειώσει τον καφέ. Σου είπε τίποτα ο γιατρός για τον καφέ εσένα; 

Καλημέρα ,και εσύ πρωινη ..... Με είπε ότι μπορώ να πίνω ένα φλιτζάνι καφέ και μακριά από ντεκαφεινε και γενικώς ότι δέχεται πολύ επεξεργασία ,εγώ πίνω ελληνικό μόνο ,αλλά και πάλι μια μέρα θα πιω μια μέρα όχι ..... Αχ άντε να περάσουν οι μέρες γιατί θα μας σκάσουν ,χαχαχαχαχαχ ,7+ δεν θα είσαι την Τετάρτη σίγουρα θα ακούσετε να χτυπά δυνατά ααααααα ,άστο και εγώ που είχα πριν τώρα αν εξαιρέσεις το στήθος τίποτα ανάποδος άνθρωπος ,το μόνο που εύχομαι είναι να είναι όλα καλά , για όλες μας 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα ,και εσύ πρωινη ..... Με είπε ότι μπορώ να πίνω ένα φλιτζάνι καφέ και μακριά από ντεκαφεινε και γενικώς ότι δέχεται πολύ επεξεργασία ,εγώ πίνω ελληνικό μόνο ,αλλά και πάλι μια μέρα θα πιω μια μέρα όχι ..... Αχ άντε να περάσουν οι μέρες γιατί θα μας σκάσουν ,χαχαχαχαχαχ ,7+ δεν θα είσαι την Τετάρτη σίγουρα θα ακούσετε να χτυπά δυνατά ααααααα ,άστο και εγώ που είχα πριν τώρα αν εξαιρέσεις το στήθος τίποτα ανάποδος άνθρωπος ,το μόνο που εύχομαι είναι να είναι όλα καλά , για όλες μας 

άσε, με τις κότες κοιμάμαι και ξυπνάω 🤣 7+5 με βγάζει Τετάρτη. Και εσύ 6+ δεν θα είσαι Πέμπτη; Ναι, να είναι όλα καλά, μακάρι, όλες να έχουμε μόνο καλά νέα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

Εμένα κορίτσια για τον καφέ μου είπε ότι μπορώ να πίνω έναν κανονικό την ημέρα, ενώ αν θέλω να πιώ και δεύτερο άνετα μπορώ ντεκαφεϊνέ. Τώρα τι να σας πω.. δεν τον είδα καθόλου αρνητικό στον ντεκαφεϊνέ, ίσα ίσα εκείνος μου τον πρώτεινε. 🤔

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η almira είπε:

άσε, με τις κότες κοιμάμαι και ξυπνάω 🤣 7+5 με βγάζει Τετάρτη. Και εσύ 6+ δεν θα είσαι Πέμπτη; Ναι, να είναι όλα καλά, μακάρι, όλες να έχουμε μόνο καλά νέα!

Σήμερα μπήκα στην 6η έτσι με λέει χαχαχαχχα,άρα 6+5 θα είμαι Πέμπτη ,πάλι νωρίς γαμωτο είναι 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Και εγώ κορίτσια με τις κότες κοιμάμαι και ξυπνάω.. 🤣 Στις 6 το πρωί είμαι στο πόδι κάθε μέρα.. και μόλις πάει 22:00 κλείνουν τα μάτια μου.. 🤣😋😂

Χαχαχαχαχαχ είμαστε πολλές τελικά χαχαχαχαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Και εγώ κορίτσια με τις κότες κοιμάμαι και ξυπνάω.. 🤣 Στις 6 το πρωί είμαι στο πόδι κάθε μέρα.. και μόλις πάει 22:00 κλείνουν τα μάτια μου.. 🤣😋😂

και εγώ έτσι ακριβώς!! 🤣

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Σήμερα μπήκα στην 6η έτσι με λέει χαχαχαχχα,άρα 6+5 θα είμαι Πέμπτη ,πάλι νωρίς γαμωτο είναι 

πάντως νομίζω θα ακούσετε καρδούλες και τότε κανονικά!!

εμένα δεν μου είπε κάτι για τον καφέ, δεν ρώτησα κιόλας, ξέχασα. Σπάνια έπινα δεύτερο ούτως ή άλλως, απλά τώρα μείωσα και την ποσότητα καφέ που βάζω και μπορεί να πίνω τον μισό.

Δημοσίευση
στις On 21/6/2025 at 10:04 ΠΜ, ο/η anna_30 είπε:

@pennaki κορίτσι μου τι κύκλο έχεις συνήθως;

30 μερες!! Τωρα αυτος ο μηνας ειναι οτι να ναι!!! Παει να γινει 35 plus....Θελω απλα να ερθει η περιοδος να ξεκινησω. Απογοητευτηκα......

Δημοσίευση
στις On 21/6/2025 at 4:10 ΜΜ, ο/η flowerv είπε:

Καλη αρχη κοριτσι μου!!! Ολα καλα θα πανε... 🤞

Δημοσίευση

Κοριτσια τι κανετε; Πως ειστε οι εγκυουλες;; @Kateriniw @almira 

@Sia A Ευχομαι να πιασουν και τα 2 σπορακια σου και σε 9 μηνες να τα εχεις αγκαλια!!!! Περιμενουμε τη χοριακη σου!!!! Το ιδιο ευχομαι για την @melitiniღ...

@flowerv Ξεκινησες κοριτσι μου τις ενεσεις;; Τι φαρμακο σου εδωσε αυτη τη φορα, αν επιτρεται;;

Εγω περιμενω να ερθει η περιοδος. Απλα κανω υπομονη.... Απατος παει αυτος ο μηνας.... Αρχες Ιουλιου με βλεπω να ξεκιναω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Έχει κάνει ήδη καμιά από εσάς NIPT? Ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν πρέπει να είναι νηστική ή δεν παίζει ρόλο; Το ΑΙ λέει είναι οκ να έχεις φάει πρωινό...εσείς τι κάνατε;
    • Πολύ συγκινητικό! Να είστε καλά να το βλέπετε να θεριεύει! Ναι εγώ θα κάνω σίγουρα. Έκανα και στο γιο μου και θα κάνω πάλι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Περιμένω όμως να κάνω πρώτα αυχενικη γιατί αν εκεί δει κάτι ανησυχητικό θα κάνουμε επεμβατική εξέταση ούτως η άλλως (λάχνες) οπότε δεν θα έχει νόημα να κάνω nipt. Αν είναι όλα καλά στην αυχενική θα κάνω nipt αμέσως μετά. Στο γιο μου είχα μια άψογη αυχενικη υπερηχογραφικά αλλά βγήκε λίγο κακή ή papp a και άλλαξε τα ποσοστά προς το χειρότερο. Ο γιατρός μου που είναι πολύ έμπειρος εμβρυομητρικός είχε πει όλα καλά μην ασχοληθείς αλλά ήθελα να το κάνω να μου φύγει λίγο το άγχος. Αν όλα πάνε καλά ως τότε θα κάνω και σ'αυτήν την εγκυμοσύνη.
    • Γειααα! Μέχρι τρία 1000αρια τη μέρα και μόνο παρακεταμόλη.
    • Καλησπέρα! εμένα ο γιατρός μου με αφήνει να πάρω 
    • Γεια σας κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο ναι και ήταν υπέροχο! Ανθρωπάκι κανονικό στο έγχρωμο!! 4 εκ μας είπε. Σήμερα 10+4 κ συνεχίζουν οι ναυτίες αν δε πάρω νουπεραλ. Προχθές βράδυ τα ξέχασα κ χθες ήμουν χάλια μέχρι να τα πάρω! Κ εγώ καμία σχέση με την κόρη μου…εκεί ήδη είχαν σταματήσει όλα. Ο γιατρός μου με ρώτησε αν θα κάνω την nipt κ μου είπε ότι είναι πολύ υπέρ της εξέτασης και στα παιδιά του το έκαναν… εμείς το σκεφτόμαστε γιατί έχει μεγάλο κόστος και δε ξέρω. Λέμε να περιμένουμε την αυχενική. Εσείς;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...