Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου,ελπίζω να είσαι καλά. Τώρα είδα το μήνυμα σου. Τα είχα ξεκινήσει ναι, δεν μου επηρέασαν καθόλου την πίεση. Την πρώτη μέρα ήπια μόνο 1 και αφού είδα πως ήμουν οκ την επόμενη έπαιρνα 1 πρωί 1 βράδυ. Τα σταμάτησα 37+5 και στις 38 ακριβώς άρχισαν οι συσπασεις. 38+1 απογευμα πήγα να με δουν στο μαιευτήριο γιατί είχα πολλά πετρώματα στην κοιλια και τελικά γεννουσα. 38+2 γεννήθηκε η πατατουλα μου!!
    • Εγώ κορίτσια μόλις αδιαθετησα. Από το πρωί νιώθω λες και με έχει πατήσει τρένο!
    • Τις τελευταίες μέρες ένιωθα πρησμένη στην κοιλιά πιο πολύ για τα δικά μου δεδομένα γιατί για των άλλων δεν έχω κοιλιά 🤣🤣κ λέω μήπως αδιαθετήσω αλλά δεν είναι κ αυτό σύμπτωμα να πω ότι θα αδιαθετήσω κλπ .Ναι κ εγώ πιστεύω θα ηρεμήσω αρκετά 
    • Έχω χάσει πάρα πολύ αίμα γενικά φόρεσα τις σερβιέτες τις πιο μεγάλες αυτές που είχα κ στα λοχεία που είναι πολύ απορροφητικές διότι ήταν σαν να κατουριόμουν .ναι έχω σταματήσει τον θηλασμό .τα λοχεία πέριπου 40 μέρες μου κράτησαν .
    • Οχι ..απολύτως τίποτα .Νιωθω τον αιματοκρίτη μου να έχει πιάσει πάτο πάντως !!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...