Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σήμερα ειχα την παρακολούθηση  με τον εμβρυολογο κλείσαμε ραντεβου 7/7.
    • @Maria98 μπράβο !!!περαστικα να είναι όλα και όλα μια χαρά . Καλησπέρα από το μέτωπο χααχαχ τι κάνετε ;Εμείς πολύ καλύτερα .Τρωμε τον αγλέορα μη τον ματιάξω μάλλον για άλμα τον κόβω και τον είχε επηρεάσει το εμβόλιο .Μου είχε πει ο παιδίατρος καμία βδομάδα μπορεί να έχει γκρίνια .Εν τω μεταξύ από την απελπισία μου που δεν έτρωγε με τίποτα έτρωγε πολύ λίγο πήρα τηλέφωνο τον παιδίατρο .Μου είπε από τη στιγμή που παίρνει βάρος και λερώνει πάνες να μην ανησυχώ .Απο τότε και μόλις πέρασαν οι μέρες του εμβολίου το παιδί μια χαρά .Τωρα τι να σας πω δεν ξέρω μακάρι να κρατήσει .11/7 πάμε για δεύτερο εμβόλιο .Θα κάνουμε της μηνιγγίτιδας και του πνευμονιόκοκκου .Και εκεί μπορεί να κάνει πυρετό μου πε οπότε θα πάρουμε προληπτικά ντεπόν .Κατα τα λοιπά όλα βαίνουν καλώς .
    • Αύριο 19 εβδομάδες κι έχω πάρει 6!Εχω δίδυμα για αυτό πήρα τόσα παρόλο που δεν ήμουν καλά από την αρχή με ναυτίες,ετρωγα κ συνεχίζω να τρώω.  Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάρει 2 στις 19 εβδ.
    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε; Εσείς τα ζείτε πρώτες τα διαβάζω και μέρα μου έρχονται όλα 😅 Εμείς μια σχετική ηρεμία. Με την γκρίνια μας τα απογεύματα μέχρι το βράδυ σταθερά αλλά οκ φυσιολογικό. Μια κούραση υπάρχει.    Φαίνεται καθώς πλησιάζω το μήνα ότι κάπως το σώμα άρχισε να συνέρχεται. Βέβαια ο πονοκέφαλος πάει σύννεφο. Κατά τα άλλα ωραίες μέρες έχει, προσπαθώ να βγαίνουμε μια μικρή βολτούλα πριν πιάσει ζέστη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...