Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εεε εεε εφτασέ..!!! 🥰
Δεν βλέπω την ώρα να ρθει το μεσημέρι της Πέμπτης..!!! Έχω άγχος και ανυπομονησία μαζί.
Την προηγούμενη φορά έπιασα το μωράκι αλλά δεν προχώρησε, ελπίζω αυτή τη φορά όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος..!!!!

Είπαμε κάτι .... Πίστεψέ το και εμείς εδώ μέσα σου στέλνουμε θετική ενέργεια στο φουλ 

• Απαντήσεις 419
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα ,μόλις γυρίσαμε από τον υπερυχο,είδαμε δυο σάκους στους οποίους έχουν σχηματιστεί όλα μέσα ,ακόμα δεν το πιστεύω χαχαχχαχαχαχ 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, χίλια μπράβο!!! Σου εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη κ ήρεμη εγκυμοσύνη!!! 🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σε ολες!!!!! Να ρωτησω κατι αν και μπορει να ακουστει χαζο; Μιας και ειναι πρωτη φορα. Αν εμεις οι ιδιοι ως ζευγαρι επιθυμουμε στις τεχνικες που θα χρησιμοποιησουν οι εμβρυολογοι να κανουν και διαχωρισμο σπερματος (zymot), σε ποιον απευθυνομαστε; Ενημερωνουμε το γιατρο ή πρεπει να ερθουμε σε επαφη με το εργαστηριο;

Κορίτσι μου δεν ξέρω αν επιλέγεις εσύ τη μέθοδο, νομίζω το εμβρυολογικό αφού πάρει το δείγμα κάνει ότι καλύτερο. Ρώτα τον γιατρό σου βέβαια μήπως μπορείς να επιλέξεις!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

43 είμαι κορίτσι μου και περνώ αρνητικές χωριακες από τα 36 

Συγχαρητήρια!! Να πάνε όλα πολύ καλά και να κρατήσεις τα μωράκια γερά και όμορφα σε λίγους μήνες!! Συγκινήθηκα με την ηλικία σου και την προσπάθειά σου, το αξίζεις, για την δύναμη και την επιμονή σου!! ❤️🤗 Ίδια ηλικία έχουμε και ξέρω πόσο δύσκολο είναι πολλές φορές μετά τα 41- 42... Όλα να πάνε καλά και να έχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη!!🌺🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εεε εεε εφτασέ..!!! 🥰
Δεν βλέπω την ώρα να ρθει το μεσημέρι της Πέμπτης..!!! Έχω άγχος και ανυπομονησία μαζί.
Την προηγούμενη φορά έπιασα το μωράκι αλλά δεν προχώρησε, ελπίζω αυτή τη φορά όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος..!!!!

Με το καλο κοπελα μου!!! Καλη επιτυχια!!! ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!!! Να εισαι σιγουρη 🥰

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!! Θα ρωτησω και το γιατρο μου!! Μικρογονιμοποιηση θα γινει σιγουρα, μας το ειπαν και το εγραφε και στο συμβολαιο! 

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια σε αλλα νεα, εγω ξαναεκανα τεστ και δεν ξερω τι γινεται. Χθες ηταν πολυ αχνη. Και σημερα αυτο! Αυτος ο κυκλος ειναι αμφιβολος. Να σημειωσω ενα χρονο τωρα εβρισκα το πικ και δεν ξανανεβαινε η εντααση της γραμμης (ηταν υποδειγματικη). Σας εχω πρηξει αλλα δεν ξερω πως να το ερμηνευσω.

9a601852-c27a-4fe1-9828-e2810e805789.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Ρε κοριτσια σε αλλα νεα, εγω ξαναεκανα τεστ και δεν ξερω τι γινεται. Χθες ηταν πολυ αχνη. Και σημερα αυτο! Αυτος ο κυκλος ειναι αμφιβολος. Να σημειωσω ενα χρονο τωρα εβρισκα το πικ και δεν ξανανεβαινε η εντααση της γραμμης (ηταν υποδειγματικη). Σας εχω πρηξει αλλα δεν ξερω πως να το ερμηνευσω.

9a601852-c27a-4fe1-9828-e2810e805789.jpg

Αυτές τις μέρες κυνηγά τον αντρουλη σου 

Δημοσίευση

Που είστε ώρε κόρες σήμερα;; Έστειλε η @Παρασκευαιδου τα θετικά της τεστ στον Ιούνη και αλλάξατε ποστ;; 😅 Για να βλέπω κι εδώ κινητικότητα.. 

@Kateriniw εσύ κορίτσι μου πως είσαι;; 

@Sia A εσύ φίλη ετοίμαζε ψυχολογικά να δεχθείς τα μωρουλίνια στην κοιλίτσα σου;;

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Που είστε ώρε κόρες σήμερα;; Έστειλε η @Παρασκευαιδου τα θετικά της τεστ στον Ιούνη και αλλάξατε ποστ;; 😅 Για να βλέπω κι εδώ κινητικότητα.. 

@Sia A εσύ φίλη ετοίμαζε ψυχολογικά να δεχθείς τα μωρουλίνια στην κοιλίτσα σου;;

Εγω εξακολουθω και παιρνω θετικα τεστ και σημερα!! Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα. Πρωτη φορα μου συμβαινει. Τον εχω τρελανει και τον συζυγο τον καημενο...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η pennaki είπε:

Εγω εξακολουθω και παιρνω θετικα τεστ και σημερα!! Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα. Τον εχω τρελανει και τον συζυγο τον καημενο...

Ρε συ το σκέφτηκες καθόλου μήπως τελικά αυτό το μήνα είχες διπλή ωοριξία;; 🤔🤔🤔

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εγω εξακολουθω και παιρνω θετικα τεστ και σημερα!! Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα. Πρωτη φορα μου συμβαινει. Τον εχω τρελανει και τον συζυγο τον καημενο...

Καλησπέρα σου γράφω απλά κ μόνο για να σε βοηθήσω γιατί κ εγώ έκανα τεστ ωορρηξίας όταν ήθελα με τον άντρα μου να πιάσουμε το τρίτο μας παιδάκι ( επειδή θήλαζα δυο παιδιά  παράλληλα, ήθελε λίγο να μάθω τον κύκλο μου πριν κάνουμε προσπάθεια για το τρίτο άρα χρησιμοποίησα κάποιους μήνες τεστ) 

Αυτό το τεστ που ανέβασες δεν είναι θετικό. Για να είναι θετικό πρέπει κ οι δύο γραμμές να είναι σε ίδια ένταση η απόχρωση ή πρώτη μεγαλύτερη σε ένταση από την δεύτερη (η γραμμή του τεστ από αυτήν του ελέγχου). 
ωστοσο μπορει να έχεις κάποιες αυξομειώσεις στην ορμόνη σου γ αυτό κ να ανιχνεύει το τεστ μια μικρή τιμή. Αλλά δεν σημαίνει ότι γίνεται ξανά ωορρηξία. Είναι πολύ μικρή τιμή. 

εγώ επειδη θήλαζα κ η ορμόνη ανεβοκατέβαινε είχα πάντα τέτοια τεστ εκτός της ωορρηξίας που εκεί γινόταν πιο έντονη η κόκκινη γραμμή η πρώτη (ή στην ίδια ένταση κ οι δύο). 

Σου εύχομαι να έρθουν όλα όπως ποθείς ❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Έλα κορίτσι μου έχω δύσκολες μέρες στη δουλειά κ τρέχω γτ θα σταματήσω μετά την ετ!!! Σάββατο μπαίνουμε!!! Με το καλό εύχομαι όλα να πάνε σούπερ αύριο 😊

στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κορίτσι μου εγώ είχα τέτοια τεστακια κ δεν έβγαζα άκρη. Δεν παίρνεις τα άλλα με το χαμόγελο μπας κ βγάλεις άκρη? Από αλλά συμπτώματα ωορρηξιας πως είσαι? Μήπως βγάλεις άκρη? Χαχαχαχα δεν πειράζει μπορεί το πολύ το σεξακι να έχεις αποτέλεσμα 😊 κ εξάλλου τι είπαμε απόλαυσε τις τελευταίες φορές γτ μετά γιοκ με τη κοιλιά 😆

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ρε συ το σκέφτηκες καθόλου μήπως τελικά αυτό το μήνα είχες διπλή ωοριξία;; 🤔🤔🤔

Οπου και οποτε ειδα γραμμη δεν αφησα το συζυγο να κατσει ησυχο στο σπιτι. 😄 Ποσες ωορρηξιες εκανα πια αυτο το μηνα ενα βημα πριν την εξωσωματικη!!! 😅 Ειχα 1 μερα πικ, την επομενη μερα περασε και χθες & σημερα πικ (τωρα επεσε η ενταση). Τα λεμε σε 14 μερες........ 😜

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ,εγώ μια δεν νιώθω τίποτα μια έχω πονακια γενικώς ένα αλλαλουμ χαχαχαχα ,χαλαρά σήμερα έκανα τις πρώτες εξετάσεις αίματος αύριο το αποτελέσματα ,κατά τ αλλά όλα καλά ,εσύ πως μου είσαι ?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλησπέρα σου γράφω απλά κ μόνο για να σε βοηθήσω γιατί κ εγώ έκανα τεστ ωορρηξίας όταν ήθελα με τον άντρα μου να πιάσουμε το τρίτο μας παιδάκι ( επειδή θήλαζα δυο παιδιά  παράλληλα, ήθελε λίγο να μάθω τον κύκλο μου πριν κάνουμε προσπάθεια για το τρίτο άρα χρησιμοποίησα κάποιους μήνες τεστ) 

Αυτό το τεστ που ανέβασες δεν είναι θετικό. Για να είναι θετικό πρέπει κ οι δύο γραμμές να είναι σε ίδια ένταση η απόχρωση ή πρώτη μεγαλύτερη σε ένταση από την δεύτερη (η γραμμή του τεστ από αυτήν του ελέγχου). 
ωστοσο μπορει να έχεις κάποιες αυξομειώσεις στην ορμόνη σου γ αυτό κ να ανιχνεύει το τεστ μια μικρή τιμή. Αλλά δεν σημαίνει ότι γίνεται ξανά ωορρηξία. Είναι πολύ μικρή τιμή. 

εγώ επειδη θήλαζα κ η ορμόνη ανεβοκατέβαινε είχα πάντα τέτοια τεστ εκτός της ωορρηξίας που εκεί γινόταν πιο έντονη η κόκκινη γραμμή η πρώτη (ή στην ίδια ένταση κ οι δύο). 

Σου εύχομαι να έρθουν όλα όπως ποθείς ❤️❤️❤️❤️❤️

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου κοριτσι μου!! Γενικα αυτο το μηνα δεν ξερω αν πετυχα το πικ (ηταν σχετικο καπως). Σε ολες τις αλλες προσπαθειες που ειχα το τεστ εβγαινε θετικο (ολοιδιες και οι 2 γραμμες). Σκεφτομαι μηπως εχω καμια ορμονικη διαταραχη λογω αλλαγης καιρου (ζεστη). Γενικα αλλαγες στην περιοδο. Δεν εχω ιδεα!! Οτι καναμε σε αυτο μηνα!! Πηγαμε λιγο στα τυφλα! Σε ευχαριστω πολυ και παλι!! 😇

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Έλα κορίτσι μου έχω δύσκολες μέρες στη δουλειά κ τρέχω γτ θα σταματήσω μετά την ετ!!! Σάββατο μπαίνουμε!!! Με το καλό εύχομαι όλα να πάνε σούπερ αύριο 😊

Κορίτσι μου εγώ είχα τέτοια τεστακια κ δεν έβγαζα άκρη. Δεν παίρνεις τα άλλα με το χαμόγελο μπας κ βγάλεις άκρη? Από αλλά συμπτώματα ωορρηξιας πως είσαι? Μήπως βγάλεις άκρη? Χαχαχαχα δεν πειράζει μπορεί το πολύ το σεξακι να έχεις αποτέλεσμα 😊 κ εξάλλου τι είπαμε απόλαυσε τις τελευταίες φορές γτ μετά γιοκ με τη κοιλιά 😆

Δεν εχω βγαλει ακρη και ειμαι στα καγκελα! Οτι καναμε αυτο το μηνα. Πηγαμε λιγο στο φλου! 😅 Δεν θα παρω αλλα τεστ και φαντασου εχω ακομα στοκ γιατι ειχα παρει τα 100 🤭

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Δεν εχω βγαλει ακρη και ειμαι στα καγκελα! Οτι καναμε αυτο το μηνα. Πηγαμε λιγο στο φλου! 😅 Δεν θα παρω αλλα τεστ και φαντασου εχω ακομα στοκ γιατι ειχα παρει τα 100 🤭

Λογικό πολύ λογικό, πολλά μπορεί να παίζουν!!! Κάντε εσύ τις επαφές σας κ θα έρθει η ρημαδα που θα πάει 😉

Για την διαδικασία είμαι έτοιμη, δεν είναι κ κατο τρομερό η εμβρυομεταφορά....Προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά ώρες ώρες με πιάνουν άγχη για το μετά αν μείνω έγκυος αλλά τι να κάνουμε!!! Τώρα που ξαναμπηκαμε στο χορό θα χορέψουμε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Λογικό πολύ λογικό, πολλά μπορεί να παίζουν!!! Κάντε εσύ τις επαφές σας κ θα έρθει η ρημαδα που θα πάει 😉

Για την διαδικασία είμαι έτοιμη, δεν είναι κ κατο τρομερό η εμβρυομεταφορά....Προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά ώρες ώρες με πιάνουν άγχη για το μετά αν μείνω έγκυος αλλά τι να κάνουμε!!! Τώρα που ξαναμπηκαμε στο χορό θα χορέψουμε!!!

Ολα καλα θα πανε!! Ευχομαι και στις ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ να ειναι η τυχερη σας! Μην σας πω οτι θα ειναι! 🤞 Αγχος παντα θα υπαρχει. Περιμενε ερχεται η σειρα μου και θα με δειτε τοτε.... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Αφηστε εμενα την τρελη με τα τεστ!!! @melitiniღ και @Sia A πως ειστε εσεις?? Ειστε ετοιμες???? 😁

Έσω έτοιμη δεν θα πεις τπτ.!!! 🫡

Είμαι ήδη στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι και δεν βλέπω την ώρα να ξημερώσει. Πριν πάμε για την ετ θα περάσουμε πρώτα από τη Σουρωτή από το μοναστήρι, θέλω να πάρω την ευλογία του Αγίου!!! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Έσω έτοιμη δεν θα πεις τπτ.!!! 🫡

Είμαι ήδη στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι και δεν βλέπω την ώρα να ξημερώσει. Πριν πάμε για την ετ θα περάσουμε πρώτα από τη Σουρωτή από το μοναστήρι, θέλω να πάρω την ευλογία του Αγίου!!! 🙏🏼

Κορίτσι μου με τις ευχές όλων μας με το καλό αύριο να πάρεις τα σπορακια σου και να έχεις σύντομα μια μεγάλη χοριακή!!!! Ο Θεός μαζί σου!!!!Αχ τι ωραία θα πάτε και από τον Άγιο Παΐσιο μεγάλη η χάρη του θα έχεις τις ευλογίες του.🙏🙏🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...