Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλώς μας ήρθες κορίτσι μου..!!!
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να είσαι τυχερή με την πρώτη.!
Όλες εδώ τον ίδιο ανήφορο ανεβαίνουμε, αλλά έχε πίστη.. στο τέλος κάθε καταιγίδας βγαίνει το ουράνιο τόξο..!!! 🙃😉

Ναι ρε συ, τι ωραία, στις ίδιες μέρες θα είμαστε. Εγώ υπολογίζω να μου πει ο γιατρός για ετ 19-20 του μήνα. Τώρα την Παρασκευή θα πάω για τον υπέρηχο να δούμε αν είναι όλα καλά και πιστεύω από Σάββατο θα μου ξεκινήσει και την προγεστερόνη. Άντε να δούμε.. ακόμη νομίζω ζω σε όνειρο και κάποιος θα με ξυπνήσει από ώρα σε ώρα.. 😅

Νομίζω κορίτσι μου πως κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλες μας. Εγώ να σου πω και την μαύρη μου αλήθεια πίστευα ότι θα μείνω έγκυος από τον πρώτο μήνα. Εντάξει ήξερα ότι με τη μία φορά δεν παίζει γι' αυτό και το πήγα τρένο την πρώτη φορά.. αλλά δεν.. και όσο περνούσαν οι μήνες άλλο τόσο απογοητευόμουν.. 
Μέσα μου ήξερα πως κάτι δεν πάει καλά, όχι με μένα, με μένα ήμουν σίγουρη ότι όλα είναι τέλεια.. και επιβεβαιώθηκα.. ο σύζυγος το θέμα και τζούφιο το σπέρμα.
Ευτυχώς που υπάρχει αυτή η επιστήμη και μας δίνει την ελπίδα, αλλιώς πιστεύω πως πολλά ζευγάρια θα είχαν χωρίσει προ πολλού. Κι εγώ θα χώριζα αν δεν υπήρχε αυτή η ελπίδα στην επιστήμη. Και δόξα τω Θεώ να λέμε. Μπορεί να έχω ταλαιπωρηθεί πολύ χωρίς λόγο, μιας και δεν έχω πρόβλημα στη φυσική σύλληψη αλλά οι ελπίδες μου κι εμένα ήταν από την πρώτη στιγμή στραμμένες στην εξωσωματική και μόνο. Ξέρω πως αν έχω μια ευκαιρία για απόκτηση παιδιού σε αυτό τον κόσμο είναι εκεί. Όσο προλαβαίνω και με παίρνει η ηλικία. 
Η πρώτη προσπάθεια απέτυχε, ελπίζω η δεύτερη να είναι η τυχερή μου!!!

Εγώ λέω να ηρεμίσεις και να αφήσεις τα τεστ στη άκρη.. κακό σου κάνει, καλό δεν σου κάνει.
Αφού η χοριακή βγήκε θετική, μην ασχολείσαι με τα τεστ άλλο. Περιμένουμε σήμερα τα νέα σου, είμαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά και το νουμεράκι ανεβαίνει.. 😉

Ναι κορίτσι μου λίγες μέρες διαφορά θα έχουμε αν όλα πάνε καλά, κ μακάρι να τα καταφέρουμε κ οι 2 μας επιτέλους😊🙏

@almira Περιμένουμε νέα σου από τον υπέρηχο κορίτσι μου!!! όλα να πάνε σούπερ🥰

@Kateriniw Ελπίζω να άφησες τα τεστ κ να πήγες πουρνό πουρνό για τη δεύτερη χοριακή!!! Καλούς διπλασιασμούς 😉

• Απαντήσεις 307
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Ναι κορίτσι μου λίγες μέρες διαφορά θα έχουμε αν όλα πάνε καλά, κ μακάρι να τα καταφέρουμε κ οι 2 μας επιτέλους😊🙏

@Kateriniw Ελπίζω να άφησες τα τεστ κ να πήγες πουρνό πουρνό για τη δεύτερη χοριακή!!! Καλούς διπλασιασμούς 😉

@Sia A μου ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες!! Ελπίζω να έχω ευχάριστα νέα το απόγευμα! Εσύ πότε πας για υπέρηχο;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Ναι κορίτσι μου ,μόλις γύρισα σπιτάκι μου ,μηδέν ύπνος χθες , πολύ άγχος ....

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η almira είπε:

@Sia A μου ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες!! Ελπίζω να έχω ευχάριστα νέα το απόγευμα! Εσύ πότε πας για υπέρηχο;

Όλα μια χαρά θα είναι 🙏 Κ να ξέρεις θα σε πιάσουν τα ζουμιά 😊 Σε αυτό τον υπέρηχο σάκο/-ους θα δείτε κ εμβρυιακά στοιχεία αλλά είναι πολύ συγκινητικό!!! Εγώ τώρα θα ξαναπάω την Παρασκευή να με δει!!!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Ναι κορίτσι μου ,μόλις γύρισα σπιτάκι μου ,μηδέν ύπνος χθες , πολύ άγχος ....

Λογικό το άγχος!!! Περιμένουμε το νούμερο 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Kateriniw άντε ωραία.. είδες που προχωράει το σποράκι.. 😉

Ναι το ατιμουλη προχωράει 

Τόσο άγχος ούτε όταν έκανα εμβρυομεταφορα, εύχομαι να μην με βάλουν να κάνω άλλη χωριακη 

Δημοσίευση

@Kateriniw εγώ έκανα τρεις να σου πω την αλήθεια στην προηγούμενη ετ αλλά ήταν πολύ πιο χαμηλή η τιμή μου στο ξεκίνημα.. εσύ πας σφαίρα.. 😉
Αλλά έχεις δίκιο στην ετ ήμουν κι εγώ πολύ χαλαρή, δεν έτρεχε κάστανο.. στην χοριακή ήμουν μες το άγχος για το τι θα δω.. 😅

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Kateriniw εγώ έκανα τρεις να σου πω την αλήθεια στην προηγούμενη ετ αλλά ήταν πολύ πιο χαμηλή η τιμή μου στο ξεκίνημα.. εσύ πας σφαίρα.. 😉
Αλλά έχεις δίκιο στην ετ ήμουν κι εγώ πολύ χαλαρή, δεν έτρεχε κάστανο.. στην χοριακή ήμουν μες το άγχος για το τι θα δω.. 😅

Μακάρι να συνεχίσει έτσι το ρεβυθακι μου .... Τελικά έχουν δίκιο τα κορίτσια το άγχος δεν τελειώνει ποτέ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A υπέρηχο πάντως μαζί έχουμε την ίδια μέρα.. 😋
Παρασκευή μεσημέρι στις 15:00 τον έβαλα εγώ μόλις σχολάσω από το γραφείο.

Εγώ απόγευμα έχω μετά τη δουλειά 😊 Άντε να δούμε, την προηγούμενη φορά είχα άγχος για το άγνωστο. Τώρα που ξέρω τη διαδικασία έχω άγχος για το αν θα πετύχει κ πως θα πάει🥹

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου βγήκα νννν 

550 

Οοοοου τέλεια!!! Δεν νομίζω να χρειαστεί να κάνεις άλλη γτ είναι ήδη τριψήφια, αλλά ο γιατρός σου ίσως σου ζητήσει κ άλλη για να δει πότε να σε πει για υπέρηχο!!! 😊 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kateriniw είπε:

Μακάρι να συνεχίσει έτσι το ρεβυθακι μου .... Τελικά έχουν δίκιο τα κορίτσια το άγχος δεν τελειώνει ποτέ 

Σφαίρα??? Παρασκευή είχα κάνει πέρασαν τέσσερις μέρες ,με τα λίγα που ξέρω έπρεπε να ήταν λίγο παραπάνω 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Εγώ απόγευμα έχω μετά τη δουλειά 😊 Άντε να δούμε, την προηγούμενη φορά είχα άγχος για το άγνωστο. Τώρα που ξέρω τη διαδικασία έχω άγχος για το αν θα πετύχει κ πως θα πάει🥹

Οοοοου τέλεια!!! Δεν νομίζω να χρειαστεί να κάνεις άλλη γτ είναι ήδη τριψήφια, αλλά ο γιατρός σου ίσως σου ζητήσει κ άλλη για να δει πότε να σε πει για υπέρηχο!!! 😊 

Μα και την Παρασκευή τριψήφια ήταν ,μακάρι να μην ζητήσουν άλλη ,μόνο άγχος προκαλεί 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Μα και την Παρασκευή τριψήφια ήταν ,μακάρι να μην ζητήσουν άλλη ,μόνο άγχος προκαλεί 

Κορίτσι μου διπλασιασμό θέλουμε κάθε 2-3 μ΄έρες κ στις 2 μέρες θέλουμε πάνω από 60-70% οπότε είσαι μια χαρά!!! Ναι το θυμάμαι ότι ήταν τριψήφια, εννοούσα ότι με 2 τριψήφιες χοριακές ως συνήθως δεν ζητάνε τρίτη χοριακή γτ βλέπουν ότι υπάρχει εξέλιξη!!! Μίλησες με τον γιατρό σου?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου διπλασιασμό θέλουμε κάθε 2-3 μ΄έρες κ στις 2 μέρες θέλουμε πάνω από 60-70% οπότε είσαι μια χαρά!!! Ναι το θυμάμαι ότι ήταν τριψήφια, εννοούσα ότι με 2 τριψήφιες χοριακές ως συνήθως δεν ζητάνε τρίτη χοριακή γτ βλέπουν ότι υπάρχει εξέλιξη!!! Μίλησες με τον γιατρό σου?

Όχι ακόμα περιμένω τηλέφωνο από το κέντρο ,σορυ αλλά δεν τα ξέρω εγώ είχα στο μυαλό μου ότι έπρεπε να ήταν παραπάνω ...εσύ σε τι στάδιο είσαι γιατί το έχω κάψει τον εγκέφαλο 

Δημοσίευση

@Sia A έτσι ακριβώς είμαι κι εγώ.. τώρα που ξέρω τη διαδικασία έχω το άγχος αν πετύχει και αν μπορέσει ξανά να γίνει εμφύτευση και το κατά πόσο θα μπορέσει να προχωρήσει.. γενικά ένα μόνιμο άγχος... πφ!

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Kateriniw έτσι είναι ρε συ.. στις εξωσωματικές μπορεί να είναι το πρωτόκολλο τους αυτό μέχρι τρεις χοριακές και μετά υπέρηχος.

Συμφωνώ αλλά ας μας σκεφτούν και λίγο 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Όχι ακόμα περιμένω τηλέφωνο από το κέντρο ,σορυ αλλά δεν τα ξέρω εγώ είχα στο μυαλό μου ότι έπρεπε να ήταν παραπάνω ...εσύ σε τι στάδιο είσαι γιατί το έχω κάψει τον εγκέφαλο 

Επειδή είμαι μαθηματικό μυαλό θα σου πω ότι πήρα κομπιουτεράκι κ είσαι μια χαρά 😊 Εγώ έκανα υπέρηχο κ αιματολογικές 2η μέρα κ ξεκίνησα cyclacur κ τώρα τη Παρασκευή θα πάω πάλι να με δει η γιατρός!!!

στις πριν 38 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A έτσι ακριβώς είμαι κι εγώ.. τώρα που ξέρω τη διαδικασία έχω το άγχος αν πετύχει και αν μπορέσει ξανά να γίνει εμφύτευση και το κατά πόσο θα μπορέσει να προχωρήσει.. γενικά ένα μόνιμο άγχος... πφ!

Ακριβώς το ίδιο κορίτσι μου!!! Επειδή κιόλας πέτυχε η πρώτη (εννοώ η εμφύτευση) τώρα με πιάνει άγχος ότι μη το έχεις κ δεδομένο ότι θα μείνει έγκυος πάλι.... Γενικά ενώ προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη η ιστορία μου έχει δείξει ότι δεν θα ηρεμήσω μέχρι να κρατήσω ένα υγιές μωρό στην αγκαλιά μου!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια, επιστρέψαμε από τον γιατρό. Έχουμε ένα μωρό!! Είδαμε αμνιακό και λεκιθικο σάκο (αν τα λέω σωστά). Ο γιατρός είπε ότι όλα φαίνονται πολύ καλά και ότι είδαμε αυτό που έπρεπε να δούμε σε αυτή τη φάση. Επόμενο ραντεβού στις 25 για να ακούσουμε καρδιά με το καλό!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η almira είπε:

Κορίτσια, επιστρέψαμε από τον γιατρό. Έχουμε ένα μωρό!! Είδαμε αμνιακό και λεκιθικο σάκο (αν τα λέω σωστά). Ο γιατρός είπε ότι όλα φαίνονται πολύ καλά και ότι είδαμε αυτό που έπρεπε να δούμε σε αυτή τη φάση. Επόμενο ραντεβού στις 25 για να ακούσουμε καρδιά με το καλό!! 

Αχχ μπραβο!! Δεν πειραζει. Ενα και καλο!! Αντε με το καλο ο επομενος υπερηχος!! 🤗🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...